כותרת.
אוקי אז ככה,פעם ראשונה שאני נותן סט אז אל תעשה את זה לפני שאתה מקשיב לעוד כמה דעות.
hyper beam שזאת מתקפה חזקה.(רגיל)
chaege beam שמעלה לך את ההתקפה המיוחדת,וגם מתקפה חזקה (חשמל)
thunderbolt מתקפה חזקה בלי אפקט. (חשמל)
focus punch מתקפה חזקה מאוד ויעילה לך בקרב עם פוקימון אדמה. (לוחם)
נו מה אתם אומרים?
קרן על מתקפה מאוד חזקה, ששמים אותה בעיקר תלוי לסט.Originally posted by lookscivoker@Feb 20 2009, 09:24 PM
אוקי אז ככה,פעם ראשונה שאני נותן סט אז אל תעשה את זה לפני שאתה מקשיב לעוד כמה דעות.
hyper beam שזאת מתקפה חזקה.(רגיל)
chaege beam שמעלה לך את ההתקפה המיוחדת,וגם מתקפה חזקה (חשמל)
thunderbolt מתקפה חזקה בלי אפקט. (חשמל)
focus punch מתקפה חזקה מאוד ויעילה לך בקרב עם פוקימון אדמה. (לוחם)
נו מה אתם אומרים?
CHARGE BEAM פיקצ'או לא יכול ללמוד במשחקים האלה.
thunderbolt מתקפת חובה לפיקצ'או, ויש לה השפעה-היא יכולה לשתק.
focus punch מתקפה חזקה ובכלל לא יעילה.
המתקפה מחולקת ל-2 תורות:
תור 1 טעינה-היריב מתקיף.
תור 2 המתקפה עצמה.
אם בקטע ש"היריב מתקיף" יורד לפוקימון שלך חיים, המתקפה תכשל.
ובכלל, היא לא יעילה מול פוקימוני אדמה. מתקפות לוחם משפיעות רגיל על סוג אדמה.
עם זאת, מתקפות לוחם חזקות על פוקימוני אבן, ויש כמה פוקימוני אבן נפוצים במשחק שהם גם מסוג אדמה, סוג שחזק על פיקצ'או, ולכן רצוי ללמד את פיקצ'או מתקפה שחזקה על סוגי אבן, כי הוא לא יכול ללמוד מתקפה שחזקה על סוג אדמה.
לכן עדיף ללמד אותו זנב ברזל, למרות הדיוק היחסית נמוך. יש יותר סיכוי שזנב ברזל יפגע מאשר אגרוף ממוקד.
אז thunderbolt ו-iron tail.
זה משאיר עוד 2 מתקפות בחירה. אין הרבה אפשרויות עם פיקצ'או, אז זה לא ממש משנה.
אפשר ללמד אותו brick break, dig, HM4 ועוד.
תאנדרשוק?! יש לזה רק 40 נק'!
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)