יש איווי במשחק??
אם כן איפה אני יכול למצוא אותו?
ואיזה עוד פוקימונים חוץ מאיוי יש בגן הזה?Originally posted by stm@Feb 19 2009, 09:56 PM
אחרי שאתה משיג את הנשיונלדקס לך לדרך 212 לבניין הגדול.
תכנס לחדר האמצעי-ימני, תדבר עם מנהל המקום.
הוא יגיד לך כל יום על פוקימון חדש שנמצא בגן שמאחורי הבניין.
אחד מהפוקימונים האלה זה איוי.
בסרבי נמצא כל המידע:
http://serebii.net/diamondpearl/mansion.shtml
יש פה את הרשימה של הפוקימונים שתמיד יש שם, בנוסף לפוקימונים שמנהל המקום יכול להגיד שהוא ראה שם.
נכון שיש ב-DP אישה שנותנת במתנה איווי ברמה 5, אבל רק אחד.
בגן אפשר לתפוס אותם בלי הגבלה.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
תפתח לכל הצורות, אתה יכול להשיג כמה איווים שבא לך.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
הוא לא מתפתח לצורת הקרח עם אבן קרח, משום שאין אבן כזו.Originally posted by -YoNi-@Feb 20 2009, 06:21 PM
איפה אני מוצא אבן קרח בשביל לפתח את איוי?
לעומת זאת בצפון-מזרח דרך 217 תמצא אבן ירוקה כזו עם דשא מסביבה.
תעלה את איוי רמה ליד האבן הזו והוא יתפתח לצורת הקרח שלו.
בשביל לפתח אותו לצורת העשב אותו דבר, רק האבן נמצאת ביער אטרנה.
אפשר להרבות את איווי לא חייבים לתפוס ברגע שיש לך איווי אחד אתה יכול להשיג את כל הצורות שלו ברגע שאתה מרבה אותו
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean's FC</span></span>
<span style=\'color:blue\'>
יהלום
1290-1661-5822
פלטינום אנגלית
4640-4777-4335
פלטינום יפנית
2879-5205-7081
זהב יפנית
3695-9279-7360
pokemon battle revolution
1548-5274-5147
</span></span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)