טופס הרשמה:
שם:דן
שם משתמש: ChImChAr- ChAn
שם דמות:דן סילבסטר
דרגה:---
צבא:G
נשק:ספר הלחשים הגדול
רקע: דן היה סתם ישראלי שחי בישראל, בתור ילד גילה הרבה ידע בחוכמת הכשפים, ואף מצא ספר עם כשפים הרסניים אך הוא לא גילה לאף אחד, שהרי לפני שבני האנוש גילו את כוחותיהם, היה זה ברור שישתמשו בו למטרות כלכליות. הוריו לא היו בעלי כוחות מיוחדים, ובכלל לא היו מיוחדים, אך הם אהבו אותו מאוד. יום אחד, אבא של דן יצא מהבית מילמל משהו כמו "הלכתי לעבודה", אלה היו המילים האחרונות שדן שמע מאביו האהוב. דן לקח את העלמות אביו קשה יותר מכל משפחתו, והוא חושב שהיעלמו קשור איכשהו לכוחות על טבעיים כל שהם, מפני שהוא התנהג מוזר, כמוהו, כאשר גילה את כוחותיו בפעם הראשונה. באותו לילה, יצאו ונכנסו לחלומו כל מיני שדים, רוחות כסופות, אנשים עם אנרגיה שחורה ולבנה ובראש כל קבוצה: אלוהים והשטן, כולם מרחפים איכנשהוא, בין שמים וארץ. הוא שמע את השטן אומר "מהיום אני אדון לעצמי, נמאס לי לקבל ממך פקודות, אני רוצה לשלוט!!!" אלוהים ענה לו "כרצונך, אך דע לך שכמו שאתה יכול לגייס צבא של אנרגיה שחורה עם יצורי אופל, יהיה לי צבא יותר גדול משלך עם יצורי אור חינניים, בלי שאבקש, מכיוון שלבני האדם יש מוסר והם רוצים את הטוב והאור, ומיכיוון שאני בוראך ואני חכם ממך, אני יודע שעוד ניפגש, על פסגת הר מגידו, ושם עוד אגבור עליך". דן התעורר וחשב שהוא השתגע: 'אלוהים, שטן, אנשים ויצורים עם כוחות מיוחדים?!, מלחמה על הר מגידו?! איפה זה בכלל?! טוב, למען האמת זה רק חלום' חשב ונרדם. כשגדל, אמריקה ורוסיה החלו להלחם, רוסיה רצתה להרוס את העולם ולשלוח את כל העם הרוסי לחלל, שם לא יפגעו, והאמריקנים ניסו לבלום אותם, ישראל היתה בקשרים טובים עם אמריקה והחליטה לעזור לה וכעת דן ראה לנכון לשתף את הצבא בידע הלחשים שלו, ואמר זאת לאחד הבכירים, כעת נודע לו, שבני האנוש גילו את כוחותיהם ומלחמה ענקית עתידה להיתרחש, כעת נזכר בליל העלמו של אביו, בחלום, ובכל המעמד שהיה שם. הוא התגייס וכעת הבטיח לעצמו שהוא יסיים את המלחמה הקדושה והנוראה, או לפחות יעזור לסיימה.
מראה: שיער חום כהה וחלק, גובה ממוצע עיניים שחורות לא גדולות אך לא קטנות, נועל שוקסים שחורים, חולצת טישירט חומה עם כיתוב blue shark ומכנסי חאקי, יש לו G SHOCK שחור שקיבל במתנה מאבא שלו, גוף בעל שרירים בינוניים, משקל קל מאוד יחסית לגילו.
תכונות:[טוב] כושר חשיבה גבוהה, רחמן (אבל אם הוא צריך לנקום הוא הופך לאכזרי), אמיץ [רע] ביישן, קצת פחדן אם מדברים על אי הכרה של אף אחד בשטח אויב, נלחץ מהר במצב של תבוסה.
הערות: אני דתי-> לא יכול להגיב בשבת ולפעמים גם במוצא"ש אבל אני מבטיח להשקיע.