מישהו יכול להביא סט לפיקאצ'ו
(אני אפתח אותו מתישהו לראיצ'ו אז אל תביאו סטים מיוחדים בגלל ה-light ball)
ואם אפשר סט עם volt tackle
volt tackle- מתקפה חזקה שמורידה חיים לפיקצ'או.
לא בהכרח הייתי לוקח אותה, אבל אם אתה רוצה זו אחלה מתקפה.
החולשה של פיקצ'או זה סוג אדמה.
הוא לא יודע שום מתקפה שחזקה על סוג אדמה.
אבל, יש כמה פוקימוני אדמה נפוצים שהם גם מסוג אבן, אז נלמד אותו מתקפה שחזקה על סוג אבן.
אתה יכול לבחור בין: זנב ברזל (דיוק נמוך), dig (רק 60 נזק), brick break.
אתה יכול ללמד אותו גם HM4, מתקפה חזקה. אומנם מסוג רגיל אבל אתה צריך אותה למשחק.
אתה יכול ללמד אותו גם עוד מתקפה חשמל, עדיף thunderbolt.
מבין השלושה (זנב ברזל, חפירה, ושבירת לבנים) מה השניים הכי טובים, אני אקח שניים מהם, volt tackle וכנראה עוד מתקפה חשמל, את הhm אני לא אקח כי אני לא אוהב ללמד את זה אם זה לא הכרחי, איזה עוד מתקפת חשמל כדי לי ללמד אותו.
ולפי מה שזה נראה עכשיו יש לו יותר התקפה מאשר התקפה מיוחדת (הטבע לא משפיע)
STM אני מתפלא עליך :P
למתקפה DIG יש 80 נק' ולא 60 נק'.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
למה ראיצ'ו?
לך על ג'ולטיון אני יתן לך את הסט הכי מגניב לג'ולטיון אבל זה קשה להשגה.
ג'ולטיון
Thunderbolt
Hidden Power Ice
Shadow Ball
Baton Pass
ועם אתה כבר רוצה ראיצ'ו בכל זאת אז תקח את הסט הזה
Thunder Punch
Volt Tackle
Focus Punch
Dig
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
צודק, הסתכלתי בטעות על הכוח שיש למתקפה במשחקי האנדווס.Originally posted by Tom Pokemon@Feb 21 2009, 09:29 PM
STM אני מתפלא עליך :P
למתקפה DIG יש 80 נק' ולא 60 נק'.
Thunder Punch?
ההבדל בין ההתקפה המיוחדת לרגילה של פיקצ'או היא 5 נקודות בלבד, אז Thunderbolt עדיף בהרבה.
Focus Punch מתקפה מאוד בעייתית.
היא מתקפה של 2 תורות, ואם פיקצ'או נפגע במהלך התורות האלה המתקפה נכשלת.
אני מתפלה עליךOriginally posted by stm@Feb 22 2009, 10:28 AM
צודק, הסתכלתי בטעות על הכוח שיש למתקפה במשחקי האנדווס.
Thunder Punch?
ההבדל בין ההתקפה המיוחדת לרגילה של פיקצ'או היא 5 נקודות בלבד, אז Thunderbolt עדיף בהרבה.
Focus Punch מתקפה מאוד בעייתית.
היא מתקפה של 2 תורות, ואם פיקצ'או נפגע במהלך התורות האלה המתקפה נכשלת.
אני נתתי לו סט פיזי אז נותנים לו אגרוף חשמל
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
במשחקי האדוונס לחפירה יש רק 60 נק'?! חשבתי שזה תמיד היה 80!
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)