איזה פוקימון עדיף לשישייה שלי?
איזה פוקימון עדיף לשישייה שלי?
הונצ'קראוו עדיף בהרבה
FC (friend code):1676 -6173-8496
אין עוד פוקימון מהסוג הזה (אופל ומעופף), התקפה חזקה, וגם התקפה מיוחדת חזקה. וגם יש לו אחלה בחלה של מתקפות
FC (friend code):1676 -6173-8496
הוא פוקימון נחמד תלוי איך הטבע והסט שאתה בונה לו.Originally posted by SuperMango@Feb 25 2009, 02:10 PM
אין עוד פוקימון מהסוג הזה (אופל ומעופף), התקפה חזקה, וגם התקפה מיוחדת חזקה. וגם יש לו אחלה בחלה של מתקפות
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
גם אני חושב שעדיף הונצ'קרואו.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אני מעדיף את סטארפתור הוא דווקא יותר חזק מהונצ'קרו אני ניסיתי יש לי את שתייהם ויצא לי שסטארפתור הרבה יותר חזק
לשניהם יש את אותם חולשות-קרח, חשמל ואבן.
הונצ'אקרו לא מושפע כלל ממתקפות על חושיות ואדמה וסטרפטור לא מושפע כלל ממתקפות רוח ואדמה.
הם בסה"כ דיי שווים.
לשניהם גם נותנים סט פיזי.
הונצ'אקרו יותר איטי, אבל יש לו יותר חיים.
אז גם בסטטוסים הם דיי שווים.
בהתמודדות עם החולשות, לסטארפטור יש יתרון, כי הוא יכול ללמוד close combat.
מתקפה מסוג לוחם שחזקה על סוגים קרח ואבן.
בסה"כ עדיף לשמור את המקום בשישיה לפוקימון אופל אחר, כי יש יותר טובים.
ביחוד אם יש לך אפשרות לתפוס ספירטומב.
אני בכלל יותר אוהב את סטרפטור ולכן אני תמיד לוקח אותו.
זה הקטע,Originally posted by stm@Feb 25 2009, 04:27 PM
לשניהם יש את אותם חולשות-קרח, חשמל ואבן.
הונצ'אקרו לא מושפע כלל ממתקפות על חושיות ואדמה וסטרפטור לא מושפע כלל ממתקפות רוח ואדמה.
הם בסה"כ דיי שווים.
לשניהם גם נותנים סט פיזי.
הונצ'אקרו יותר איטי, אבל יש לו יותר חיים.
אז גם בסטטוסים הם דיי שווים.
בהתמודדות עם החולשות, לסטארפטור יש יתרון, כי הוא יכול ללמוד close combat.
מתקפה מסוג לוחם שחזקה על סוגים קרח ואבן.
בסה"כ עדיף לשמור את המקום בשישיה לפוקימון אופל אחר, כי יש יותר טובים.
ביחוד אם יש לך אפשרות לתפוס ספירטומב.
אני בכלל יותר אוהב את סטרפטור ולכן אני תמיד לוקח אותו.
אפשרי ללמד את הונצ'קראו את המתפקה Super Power איך שלא כותבים
וזה מתקפה שככה זה יהיה פיזי על קרח ותלוי גם איך אתה בונה את הסט של הונצ'ארו.
אבל בתכלס הוא שווה הרבה יותר מסטראפטור.
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
בפלאטיניום בלבד, זה פורום DP.Originally posted by Evil BonG@Feb 25 2009, 05:00 PM
זה הקטע,
אפשרי ללמד את הונצ'קראו את המתפקה Super Power איך שלא כותבים
וזה מתקפה שככה זה יהיה פיזי על קרח ותלוי גם איך אתה בונה את הסט של הונצ'ארו.
אבל בתכלס הוא שווה הרבה יותר מסטראפטור.
סטרפטור הרב יותר שווה כי אני משתמש בוא ברביעת העילית והוא מנצח את אהרון וברתה לבד!
מתוך חוקי פורום פנינה ויהלום:
הנושא הזה הוא מלפני כמעט שנתיים!14. אסור לפרסם הודעה בנושא שההודעה האחרונה שכתובה בו היא מלפני יותר משבועיים.
דבר כזה מכונה "הקפצה" והוא אסור למעט 2 מכרים:
א. מותר להקפיץ כל נושא נעוץ.
ב. מותר להקפיץ מדריך בתנאי שהקישור למדריך מופיע בנושא אשכול עזרים & מדריכים.
כל שאר המקרים אסורים בהחלט.
איך הגעת אליו בכלל?
תקרא חוקים ותשים לב לתגובה האחרונה בנושא לפני שאתה מגיב.
ננעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)