Pokemon GO
עמוד 105 מתוך 131 ראשוןראשון ... 55595103104105106107115 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,561 עד 1,575 מתוך 1953
  1. מורחקים
    Originally posted by Rhino@Apr 17 2009, 09:27 PM
    בובי - אתה מוציא את ניינטלס, אבל הוא בקושי מצליח לנשום עקב הפיח הרב שחוסם את דרכי הנשימה של הפוקימונים, וללא פקודתך הוא נכנס לפוכדור בכוחות עצמו. אתה מסתכל סביבך, ומה שאתה רואה זה רק עריסות, קירות מקולפים ומאובקים, ובעיקר חושך. לפתע אתה שומע רעשי חבטה והתנגשות... ברצף. והם לא נגמרים. לרגע נדמה לך שאתה גם שומע דיבורים... אבל הם רחוקים.

יוסי - "לא תודה" הקפטן אומר לך באכזבה. "אני לא אלחץ איתך יד לעולם. אתה המאמן הגרוע ביותר שפגשתי" הוא אומר לך ומסדר את הזקנקן שלו. "לצ'אריזארד שלך יש כוחות לא נורמליים, ופחדתי שהוא ינצח את הסוויקון שלי. אבל אתה משקשק מפחד, שופט פוקימון רק לפי דעות קדומות. מה שאומר, שאיני יכול לקרוא לך מאמן, אפילו אם כל הפוקימונים האגדיים יהיו ברשותך. כי הכל מתחיל כאן, ונגמר כאן" הוא אומר ומצביע על ראשו. "עכשיו אתה רוצה להילחם, או להתחיל להתבכיין לי?" הוא שואל במין שאלה רטורית, ומלטף את הסוויקון שלו.
    אני מתקרב לקול הדיבורים ובודק מי מדבר

2. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    יוסי - "מחשבה נבונה ילד. אולי בסוף עוד יצא ממך משהו" הוא אומר לך בצחוק, אבל אין לו מושג כמה הוא העליב אותך. "יש לך סיכוי להיות מנקות רחוב דווקא!" הוא אומר בחצי רצינות ומתפקע מצחוק, כמובן שהוא פגע בך. כרגע? הוא עשה טעות איומה. הוא הסיט את עיניו מהקרב. לפתע הוא חוטף תותח להבה שמעיף את סוויקון ומגלגל אותו על האדמה. הקפטן פוקח את עיניו ולוקח לו זמן להבין מה קורה כאן, אבל בזמן הזה צ'אריזארד הספיק להתעופף מעל סוויקון, ולכלוא אותו בענן לבה. "מהלך יפה" הקפטן אומר. "אבל לא ניראלי שהוא מספיק טוב..." הוא לוחש לעצמו וזה קצת מפחיד. "קדימה סוויקון, השתמש בקצה כפול!" הוא אומר וסוויקון מזנק מתוך ענן הלבה, משאיר אחר אלומת אור ומתנגש בצ'אריזארד, ומעיף לו כמה שיניים מהפה. "לא רע לגבר בגילי הא?" הוא אומר וסוויקון פוגע בצ'אריזארד שוב עם קצה כפול, נכנס לו לבטן, וצ'אריזארד יורק קצת אדם ועף אלייך, אבל הוא עדיין בקרב - והוא נעמד על רגליו "כמו גדול".

קורן - "אתה אומר את זה כאילו אני צריך לרוץ עכשיו מרתון פעמיים רצוף" הוא אומר בזלזול.
    "להילחם בך, איזה אתגר מעמיק!" הוא אומר וצוחק. "קדימה בוא ניראה מה יש לך! אלקטריבר, לא משנה איזה פוקימון יהיה לו שם, עשה טובה - קרע לו את הצורה, כי אני מאוד רוצה ונזאור" הוא אומר לאלקטריבר שלו, משתחצן.

בובי - אתה הולך לכיוון הדיבורים, ולאט לאט הם מתחזקים. "אמרת לי שאתה רוצה לונטון!" אתה שומע קול כבד של נקבה. "בסדר, אבל זה לונטון תינוק! אני רוצה אחד גדול וחזק!" אתה שומע גבר אומר, ולאט לאט אתה מבין יותר ברור מה הם אומרים. "אז אתה לא רוצה אותו? בכל זאת, הבאתי לך אותו מהמקדש שנמצא במחוז המלאכותי!" אתה שומע את הנקבה אומרת בקול מתחנף. "בסדר בסדר, אקח אותו..." אתה שומע את הגבר אומר.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

3. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Rhino@Apr 18 2009, 12:20 AM

קורן - "אתה אומר את זה כאילו אני צריך לרוץ עכשיו מרתון פעמיים רצוף" הוא אומר בזלזול.
    "להילחם בך, איזה אתגר מעמיק!" הוא אומר וצוחק. "קדימה בוא ניראה מה יש לך! אלקטריבר, לא משנה איזה פוקימון יהיה לו שם, עשה טובה - קרע לו את הצורה, כי אני מאוד רוצה ונזאור" הוא אומר לאלקטריבר שלו, משתחצן.
    "רק אם אני מפסיד, תתייחס אל בלבזאור יפה, גרי" אומר לו בלחישה.
    "בשביל קרב קשה אבחר בפוקימון קשה להבסה, בלייד, קדימה, שבירת לבנים!" אומר לו ואוסיף, "תזכור שיש לך שיגור, ונדבר עכשיו מטלפטיה".
    ε(●̮̮̃•̃)з

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 17 2009, 11:20 PM
    יוסי - "מחשבה נבונה ילד. אולי בסוף עוד יצא ממך משהו" הוא אומר לך בצחוק, אבל אין לו מושג כמה הוא העליב אותך. "יש לך סיכוי להיות מנקות רחוב דווקא!" הוא אומר בחצי רצינות ומתפקע מצחוק, כמובן שהוא פגע בך. כרגע? הוא עשה טעות איומה. הוא הסיט את עיניו מהקרב. לפתע הוא חוטף תותח להבה שמעיף את סוויקון ומגלגל אותו על האדמה. הקפטן פוקח את עיניו ולוקח לו זמן להבין מה קורה כאן, אבל בזמן הזה צ'אריזארד הספיק להתעופף מעל סוויקון, ולכלוא אותו בענן לבה. "מהלך יפה" הקפטן אומר. "אבל לא ניראלי שהוא מספיק טוב..." הוא לוחש לעצמו וזה קצת מפחיד. "קדימה סוויקון, השתמש בקצה כפול!" הוא אומר וסוויקון מזנק מתוך ענן הלבה, משאיר אחר אלומת אור ומתנגש בצ'אריזארד, ומעיף לו כמה שיניים מהפה. "לא רע לגבר בגילי הא?" הוא אומר וסוויקון פוגע בצ'אריזארד שוב עם קצה כפול, נכנס לו לבטן, וצ'אריזארד יורק קצת אדם ועף אלייך, אבל הוא עדיין בקרב - והוא נעמד על רגליו "כמו גדול".
    ''קצה כפול ..''
    אני אומר בלחישה , ''קדימה צ'אריזארד , תחכה במקום , כשהוא מגיע עם קצה כפול , תסתובב בצד אחד שלו ! ככה זה ייצור לחץ אוויר !''
    אני אומר בלחישה לצ'אריזארד , ''ואז תשתמש בתותח להבה !''
    אני אומר לו .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by Rhino@Apr 17 2009, 09:41 PM
    גיל - יו אחי ניחשת הכל!!!! זה בדיוק מה שקורה!
    ----
    אתה רץ לכיוון קיבוץ קראבטון, אבל אתה רואה שהוא רק שדה תפוחי אדמה.
    לפתע אתה שומע שורת פיצוצים מאחורייך, וגל חום עוטף אותך.
    אתה מסתכל אחורה ורואה את כל יער גירו עולה בלהבות.
    אתה רץ אחורה ורואה את גופות שני האנשים שראית ממקודם, מרוטשות על הריצפה.
    אתה מסתכל קדימה, ורואה את היער - כעת שטח אש, עצים נופלים ועולים בלהבות,
    השיחים כעת הם כדורי אש, כל הפרחים נבולים ובוערים... אתה לא מבין מה לעזאזל קורה כאן.
    לפתע נוחת משהו זוהר ממש לידך, ומתפוצץ... אתה לא נפגע, אבל ההדף מעיף אותך דרך שורה של עצים, ועל חולצתך יש מספר לא קטן של גיצים.
    ואז... מתוך ענן שחור של עשן סמיך... כאילו הוא בא מהגיהנום... אתה רואה אותו... בדמות השטן.
    הוא ולא אחר, מדובר כאן על רג'יסטיל .
    נועץ בך את עיניו הזוהרות, יוצר כדור אש בידו.
    וואי באמת O: מגניב ^^
    *שיחצון* נו ברור אם יכולת ניחושים מוצלחת כמו שלי *סוף שיחצון*
    ><
    ------------------------------------------------------
    "אוי שיט" אני אגיד לעצמי ואשתטח לארץ כדי שכדור האש של רג&#39;יסטייל לא יפגע בי "אוקי יש שתי אפשרויות" אני אחשוב במהרה "האפשרות הראשונה היא שרג&#39;יסטייל לא רואה אותי בכלל והוא שייך לזמן הזה וזה מה שהאנונים רצו שאני אראה.
    האפשרות היותר סבירה היא שרג&#39;יסטייל רואה אותי כי גם הוא צופה במידה מסוימת, אולי צוות טוקסין או מישהו אחר פשוט כלאו אותו כאן והוא מחולל הרס במקום ושורף את יער גירו והמקום בו יהיה קיבוץ קראבטון. דבר שיכול לגרום להשלכות חמורות על העתיד&#33;" אני אחשוב במהירות ואלך על האפשרות השנייה "צאו&#33; סווינב&#33; מרוואק&#33; וויגליפף&#33; באדו&#33;" אני אומר ואוציא את ארבעתם בעודי חושב כי עד כמה שאני אוהב את סוויפר מתקפות הרעל שלו לא יגרמו נזק לסוג פלדה כמו רג&#39;יסטייל.

*זה אפשרי להוציא יותר מפוקימון אחד הפעם? בכל אופן עדיין יש לי פוקימונים דיי חלשים וכמעט אין להם סיכוי נגד פוקימון אגדי כמו רג&#39;יסטייל

*וואו קצת חפרתי ><
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

6. יש לך פה תנאים?
    גיל - שחצן O:
    הפעם לא ניחשת כלום ^^
    ----
    הרגעים הבאים עוברים כמו נצח. רג&#39;יסטיל יוצר את כדור האש בידיו.
    הוא משחרר את הכדור אלייך. אתה חושב שזה הסוף. הכדור במרחק ס"מ ממך...
    ולפתע הכדור עובר דרכך. אתה מסתובב ורואה שרג&#39;יסטיל בכלל ניסה לפגוע באדם שהיה מאחורייך.
    הוא לא ראה אותך. האדם הזה סופג את המכות שלו אחת אחרי השנייה, והוא גוסס&#33;
    אבל האדם לא זז משם. הוא ממשיך לעמוד שם יציב, ולחטוף את כדורי האש של רג&#39;יסטיל.
    ואז אתה מבין - מאחורי האדם יש ילד שמסתתר מאחורי עץ&#33; האדם מגן עליו&#33;
    לפתע האדם מוציא תיבת אוצר גדולה מהאדמה. הוא פותח את התיבה, הבזק אור מהיר יוצא ממנה,
    פוגע ברג&#39;יסטיל, ולוקח אותו לתוך התיבה. האיש קובר את התיבה עמוק עמוק באדמה..
    ואז לפתע מתמוטט. "אבא&#33; אבא&#33; מה קרה&#33;?" הילד שהיה מאחורי העץ רק אחריו.
    "אבא בבקשה תענה לי&#33;" הוא אומר ודמעות זולגות על עיניו. אך אתה רואה את האב. הוא לא חי יותר.
    "אבא... אבא..." אתה שומע את הרעש הזה... ולפתע אותו הבזק אור שהביא אותך לכאן,
    מחזיר אותך לשנת 2009. אתה מתעורר שוכב על הדשא. "אבא... אבא.." הצליל הזה מהדהד בראשך,
    מצמרר אותך.

יוסי - סוויקון עומד לרטש את צ&#39;אריזארד עם הקצה הכפול... זה ניראה שהכל גמור...
    "אתה פשוט אידיוט&#33; הסוויקון שלי יהרוג אותו&#33;" האיש אומר לך.
    אבל אתה ממזמן הפסקת להקשיב לו.
    שנייה לפני שסוויקון פוגע בצ&#39;אריזארד... צ&#39;אריזארד מסתובב לצד...
    סוויקון לא מבין מה קורה כאן. צ&#39;אריזארד יורה תותח להבה ומעיף את סוויקון, פוגע בו חזק.
    "מה לעזאזל.." הקפטן ממלמל בפה פעור. "סוויקון&#33; השתמש ברוח קפואה&#33;" הקפטן צועק במעבר חד,
    וסוויקון פולט ענן לבנבן שלוכד את צ&#39;אריזארד בתוכו... והופך אותו לניצב קרח.

קורן - עקרונית עוד לא אמרתי לך שקוראים לו גרי <_<
    ----
    "איך שאתה רוצה" הוא אומר לך בצחקוק.
    לאחר שהוא מתפעל מבלייד, גרי חוזר לשגרה ונועץ את עיניו באלקטריבר העוצמתי.
    "אלקטריבר&#33; השתמש ברעם הלם&#33;" הוא צועק,
    ורעם ההלם של אלקטריבר שם בכיס את שבירת הלבנים של גאלאייד.
    "טוב בא לך להתחיל להילחם? יש לי בלבזאור לתפוס היום" הוא אומר ומפהק.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 18 2009, 02:41 PM

יוסי - סוויקון עומד לרטש את צ&#39;אריזארד עם הקצה הכפול... זה ניראה שהכל גמור...
    "אתה פשוט אידיוט&#33; הסוויקון שלי יהרוג אותו&#33;" האיש אומר לך.
    אבל אתה ממזמן הפסקת להקשיב לו.
    שנייה לפני שסוויקון פוגע בצ&#39;אריזארד... צ&#39;אריזארד מסתובב לצד...
    סוויקון לא מבין מה קורה כאן. צ&#39;אריזארד יורה תותח להבה ומעיף את סוויקון, פוגע בו חזק.
    "מה לעזאזל.." הקפטן ממלמל בפה פעור. "סוויקון&#33; השתמש ברוח קפואה&#33;" הקפטן צועק במעבר חד,
    וסוויקון פולט ענן לבנבן שלוכד את צ&#39;אריזארד בתוכו... והופך אותו לניצב קרח.

&#39;&#39;ענן לבה צ&#39;אריזארד &#33; תפעיל לחץ חום על הקרח &#33;
    ואז תשתמש שוב בענן לבה , הפעם על סוויקון , ותסיים עם תותח להבה &#33;&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. יש לך פה תנאים?
    יוסי - יופי, כבר בערך 4 שעות אף אחד לא מגיב בפורום &#092;:
    ----
    צ&#39;אריזארד יורה ענן לבה שמתרכז בתוך פסל הקרח, ומרסק אותו לחתיכות שעפות לכל עבר.
    צ&#39;אריזארד האולטימטיבי יורה ענן לבה אבל הפעם לכיוון סוויקון,
    סוויקון יורה רוח קפואה, שני העננים נפגשים, מתערבלים אחד בשני ויוצרים טורנדו של מי ואש&#33;
    צ&#39;אריזארד לא נזהר ומקשיב להוראותייך, יורה תותח להבה שעובר דרך הטורנדו,
    פוגע בסוויקון, אך סוויקון לא פראייר - הוא משתמש בעל חושי ומכניס את צ&#39;אריזארד לתוך הטורנדו.
    צ&#39;אריזארד נפגע ונחבל בכל גופו, ולפתע סוויקון יורה כוח חבוי אל תוך הטורנדו, ומחזק את המתקפות אל צ&#39;אריזארד&#33;

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 18 2009, 06:05 PM
    יוסי - יופי, כבר בערך 4 שעות אף אחד לא מגיב בפורום &#092;:
    ----
    צ&#39;אריזארד יורה ענן לבה שמתרכז בתוך פסל הקרח, ומרסק אותו לחתיכות שעפות לכל עבר.
    צ&#39;אריזארד האולטימטיבי יורה ענן לבה אבל הפעם לכיוון סוויקון,
    סוויקון יורה רוח קפואה, שני העננים נפגשים, מתערבלים אחד בשני ויוצרים טורנדו של מי ואש&#33;
    צ&#39;אריזארד לא נזהר ומקשיב להוראותייך, יורה תותח להבה שעובר דרך הטורנדו,
    פוגע בסוויקון, אך סוויקון לא פראייר - הוא משתמש בעל חושי ומכניס את צ&#39;אריזארד לתוך הטורנדו.
    צ&#39;אריזארד נפגע ונחבל בכל גופו, ולפתע סוויקון יורה כוח חבוי אל תוך הטורנדו, ומחזק את המתקפות אל צ&#39;אריזארד&#33;
    &#39;&#39;צ&#39;אריזארד, עוף למעלה ותצא מן הטורנדו &#33;
    סוויקון יחשוב שאתה שם עוד , אבל אז תתגנב מאחוריו ותשתמש בגל חום ואז בתותח להבה &#33;&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. יש לך פה תנאים?
    יוסי - תגיב במשחק שלך, משעמם לי ואני רוצה להגיע כבר לצוות מגמה.
    ----
    צ&#39;אריזארד מתעופף אל מעלה הטורנדו, ושורת כדורים של כוח חבוי נכנסים בבטנו, אך זה לא מונע אותו לעוף במהירות טיל אל מאחורי סוויקון, להכניס לו גל חום שיעופף אותו באוויר, ואז תותח להבה שיכניס אותו היישר לתוך מכונת המוות שהוא עצמו יצר - הטורנדו. סוויקון מסתחרר ונפגע משלושת המתקפות.
    "סוויקון&#33; אוי לא&#33; עשינו טעות איומה&#33; מכיוון שאתה מסתחרר, השתמש בקרן קרח לכל כיוון, זה יקפיא את הטורנדו&#33;" אתה שומע את הקפטן צועק מהצד השני, אבל הטורנדו האימתני מסתיר לך אותו. וככה הוא אכן עושה - סוויקון יורה קרן קרח ממושכת לכל הכיוונים ולבסוף מקפיא את כל הטורנדו.
    "פוייי... זה היה קרוב" הקפטן נאנח.
    "עכשיו, השתמש בניב קרח&#33;" הקפטן ממשיך, וסוויקון יורה ניב קרח שמקפיא לצ&#39;אריזארד את הכנפיים, ומונע ממנו לעוף. "ועכשיו מתקפה מהירה&#33;" הקפטן ממשיך, וסוויקון מתקרב במתקפה מהירה אל צ&#39;אריזארד, ועומד למחוץ אותו.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 18 2009, 06:13 PM
    יוסי - תגיב במשחק שלך, משעמם לי ואני רוצה להגיע כבר לצוות מגמה.
    ----
    צ&#39;אריזארד מתעופף אל מעלה הטורנדו, ושורת כדורים של כוח חבוי נכנסים בבטנו, אך זה לא מונע אותו לעוף במהירות טיל אל מאחורי סוויקון, להכניס לו גל חום שיעופף אותו באוויר, ואז תותח להבה שיכניס אותו היישר לתוך מכונת המוות שהוא עצמו יצר - הטורנדו. סוויקון מסתחרר ונפגע משלושת המתקפות.
    "סוויקון&#33; אוי לא&#33; עשינו טעות איומה&#33; מכיוון שאתה מסתחרר, השתמש בקרן קרח לכל כיוון, זה יקפיא את הטורנדו&#33;" אתה שומע את הקפטן צועק מהצד השני, אבל הטורנדו האימתני מסתיר לך אותו. וככה הוא אכן עושה - סוויקון יורה קרן קרח ממושכת לכל הכיוונים ולבסוף מקפיא את כל הטורנדו.
    "פוייי... זה היה קרוב" הקפטן נאנח.
    "עכשיו, השתמש בניב קרח&#33;" הקפטן ממשיך, וסוויקון יורה ניב קרח שמקפיא לצ&#39;אריזארד את הכנפיים, ומונע ממנו לעוף. "ועכשיו מתקפה מהירה&#33;" הקפטן ממשיך, וסוויקון מתקרב במתקפה מהירה אל צ&#39;אריזארד, ועומד למחוץ אותו.
    &#39;&#39;חיכיתי לזה , חבריי הקפטן .&#39;&#39;
    אני אומר וקורץ לצ&#39;אריזארד , &#39;&#39;צ&#39;אריזארד , אומנם הכנפיים שלך קפואות , אבל כוח האש שלך עדיין כאן &#33;
    התפרצות געש&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33; ואז תשתמש בתותח להבה ותגמור את זה עם גל חום &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. יש לך פה תנאים?
    יוסי - צ&#39;אריזארד טוען את התפרצות הגעש שלו, ובינתיים סוויקון רץ ומרסק אותו עם מתקפ מהירה.
    צ&#39;אריזארד נופל וסוויקון עומד עליו, שלפתע צ&#39;אריזארד משתמש בהתפרצות געש רצחנית ומעיף ממנו את סוויקון הבוער, הוא קם ומנפץ את כנפיו הקפואות, שולח תותח להבה - אבל סוויקון משתמש בבגד מראה ומחזיר את תותח הלהבה לצ&#39;אריזארד, אך צ&#39;אריזארד וקפץ ויורה מהאוויר גל חום, שמעיף את סוויקון, ומחסל אותו.
    "סוויקון לא יכול להילחם. המנצח הוא..." השופט אומר, ולפתע הוא עוצר - כי סוויקון קם והוא עומד על רגליו כאילו לא קרה לו כלום&#33;
    "מצוין סוויקון, זה הילד שלי&#33;" הקפטן מצחקק.
    "סוויקון, שלח לו בעיטה גבוהה לראש, עונש על מה שהוא עשה&#33;" הקפטן צורח בקולי קולות, וההד מתפשט ברחבי הזירה. סוויקון רץ, קופץ ומביא לצ&#39;אריזארד בעיטה מהאוויר, היישר לפנים... צ&#39;אריזארד מתרסק על האדמה, והוא כמעט מחוסל... אוי לא&#33; סוויקון טוען קרן סולארית&#33;

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by yossi@Apr 18 2009, 06:17 PM
    &#39;&#39;חיכיתי לזה , חבריי הקפטן .&#39;&#39;
    אני אומר וקורץ לצ&#39;אריזארד , &#39;&#39;צ&#39;אריזארד , אומנם הכנפיים שלך קפואות , אבל כוח האש שלך עדיין כאן &#33;
    התפרצות געש&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33; ואז תשתמש בתותח להבה ותגמור את זה עם גל חום &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#39;&#39;
    &#39;&#39;זה לא הזמן להיות חלשים עכשיו &#33;
    צ&#39;אריזארד , עוף לשמיים .
    עכשיו תזוז במהירות לצדדים מהשמיים , ככה תתחמק מהקרן הסולארית &#33;
    בזמן שאתה זז , תשתמש בלהביור כל פעם &#33;
    ואז שאתה מגיע אליו , תיצמד לגופו ותשתמש בגל חום&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. יש לך פה תנאים?
    יוסי - בטעות צוטטת את ההודעה שלךXDD
    ----
    צ&#39;אריזארד מצליח לעוף בקושי והוא מתעופף קצת בשמיים,
    הקרן הסולארית מחטיאה אותו אך היא פוגעת קצת בקצה רגלו ומשחירה אותה,
    הוא שולח להביורים לאדמה וסוויקון נפגע מרובם, אך זה לא מונע ממנו לתקוף -
    הוא משתמש ברעידות אדמה שמרעידות את כל האולם וגורמות לתקרה להיתקע בצ&#39;אריזארד,
    צ&#39;אריזארד עף ותופס את סוויקון, ושולח גל חום שמועך את פניו של סוויקון&#33;
    צ&#39;אריזארד זורק את סוויקון על הקיר, סוויקון רועד כולו אך הוא עדיין בקרב&#33;
    הוא קם בקושי, משתמש במגה ייבוש ושואב מצ&#39;אריזארד המסכן קצת חיים,
    ומצב רוחו משתפר - אך חייו של צ&#39;אריזארד המועטים יורדים.
    סוויקון משתמש בכוח על ומרים סלע ענק, והוא עומד לזרוק אותו&#33;

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 18 2009, 06:34 PM
    יוסי - בטעות צוטטת את ההודעה שלךXDD
    ----
    צ&#39;אריזארד מצליח לעוף בקושי והוא מתעופף קצת בשמיים,
    הקרן הסולארית מחטיאה אותו אך היא פוגעת קצת בקצה רגלו ומשחירה אותה,
    הוא שולח להביורים לאדמה וסוויקון נפגע מרובם, אך זה לא מונע ממנו לתקוף -
    הוא משתמש ברעידות אדמה שמרעידות את כל האולם וגורמות לתקרה להיתקע בצ&#39;אריזארד,
    צ&#39;אריזארד עף ותופס את סוויקון, ושולח גל חום שמועך את פניו של סוויקון&#33;
    צ&#39;אריזארד זורק את סוויקון על הקיר, סוויקון רועד כולו אך הוא עדיין בקרב&#33;
    הוא קם בקושי, משתמש במגה ייבוש ושואב מצ&#39;אריזארד המסכן קצת חיים,
    ומצב רוחו משתפר - אך חייו של צ&#39;אריזארד המועטים יורדים.
    סוויקון משתמש בכוח על ומרים סלע ענק, והוא עומד לזרוק אותו&#33;
    &#39;&#39;טעות גדולה &#33;
    התפרצות געש צ&#39;אריזארד , עכשיו שהוא קרוב אליך הוא יפגע מזה הרבה &#33;
    ואז תשתמש לידו בגל חום , ואז תותח להבה&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;& #33;&#33;&#33;&#33;תחזיק מעמד בבקשה צ&#39;אריזארד &#33;&#39;&#39;
    אני אומר .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 105 מתוך 131 ראשוןראשון ... 55595103104105106107115 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •