Pokemon GO
עמוד 107 מתוך 131 ראשוןראשון ... 75797105106107108109117 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,591 עד 1,605 מתוך 1953
  1. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    גיל - תיקרא את הטיזר של המשחק,
    אנחנו בשנת 2021 אם אני זוכר טוב.
    ----
    "מה פתאום.. אף אחד.. שום דבר לא גר שם.. סתם שדה רגיל!" הוא אומר בגמגומים ואז בורח משם. "עכשיו תחזור למשחקים שלך, אני סתם מטייל!" הוא אומר ורץ משם לכיוון השדה, בקול הכי לא אמין שאתה מכיר.

יוסי - אתם עומדים לצאת מהחדר, ולפתע אתם מגלים - שהדלת נעולה! אבל זה לא יכול להיות.. הרי הייתם כאן כל הזמן! ואף אחד לא נכנס!
    לפתע גז סגול יוצא מן פתח האוורור, ומעלף את כל האנשים בחדר, כולל אותך. אתה נושם אותו, ואתה מרגיש שזה כמו לבלוע שק קמח.. לאחר זמן רב אתה מתעורר באותו חדר, פרופסור אלם העיר אותך.
    "ילד... כדאי שנצא מפה מהר, אף אחד לא יודע מה קרה לנו, ואין לי מושג מהי השפעת הגז!" הוא אומר, תופס מטף כיבוי אש, דופק בדלת ושובר אותה לשניים. "קדימה בוא!" הוא אומר לך ואתם רצים מחוץ לאורך המסדרון חסר הצבע. "רגע, מה עם השוטרים?" אתה שואל בדאגה. "אין לי מושג, חזרתי והם לא היו שם!" הוא אומר. "אני מניח שפרופסור בירץ' חטף אותם, בשביל שלא יהיה לנו נשק" הוא אומר,
    ולפתע פיצוץ נשמע מאחוריכם.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 19 2009, 02:04 PM

יוסי - אתם עומדים לצאת מהחדר, ולפתע אתם מגלים - שהדלת נעולה! אבל זה לא יכול להיות.. הרי הייתם כאן כל הזמן! ואף אחד לא נכנס!
    לפתע גז סגול יוצא מן פתח האוורור, ומעלף את כל האנשים בחדר, כולל אותך. אתה נושם אותו, ואתה מרגיש שזה כמו לבלוע שק קמח.. לאחר זמן רב אתה מתעורר באותו חדר, פרופסור אלם העיר אותך.
    "ילד... כדאי שנצא מפה מהר, אף אחד לא יודע מה קרה לנו, ואין לי מושג מהי השפעת הגז!" הוא אומר, תופס מטף כיבוי אש, דופק בדלת ושובר אותה לשניים. "קדימה בוא!" הוא אומר לך ואתם רצים מחוץ לאורך המסדרון חסר הצבע. "רגע, מה עם השוטרים?" אתה שואל בדאגה. "אין לי מושג, חזרתי והם לא היו שם!" הוא אומר. "אני מניח שפרופסור בירץ' חטף אותם, בשביל שלא יהיה לנו נשק" הוא אומר,
    ולפתע פיצוץ נשמע מאחוריכם.
    אני מסתכל אחורה מהר ומושך את פרופסור האלם להיסתכל יחד איתי , אני עומד במקום ומחכה לכל דבר שיגיע מכיוונו של פרופסור בריץ' .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Rhino@Apr 18 2009, 10:07 PM
    קורן - בלייד משתגר מאחורי אלקטריבר ומכניס לו זרועה פטיש בראש, מה שפוגע באלקטריבר מאוד, אבל אלקטריבר תופס לבלייד את היד ואז מעקם אותה, בלייד מעיף אותו ממנו בעל חושי, אבל מהאוויר אלקטריבר יורה מטר ניצוצות שפוגעים בבלייד.
    אלקטריבר טוען תותח זאפ.

"בלייד, תשתגר ותשתמש בשבירת לבנים!" אומר לו במהירות לפני שאלקטריוויר יתקוף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

4. יש לך פה תנאים?
    יוסי - אתה ופרופסור אלם רצים לכיוון הפיצוץ,
    שלפתע עוד פיצוץ בא לכם מהצד ומעיף אותכם דרך הקיר.
    אתם עפים לתוך חדר ניתוח אחד. "קח, יש פה מלא מזרקים וסכיני ניתוח חדים,
    שמור לך כמה!" אלם אומר וממלא את כיסיו בפריטים חדים .
    "שלום שלום, ברנדון... סוף סוף אנחנו נפגשים ברצינות" אתה שומע את פרופסור בירץ' אומר לך,
    ורק הרגע הבחנת שהוא בחדר הזה.
    "אני מקווה שתהנו עם חברי הקטנים" הוא אומר ולוקח שק שהיה לידו,
    שופך אותו על הריצפה וממנו נופלים בערך משהו כמו 40 פוכדורים.
    כל פוכדור נפתח, ויוצא ממנו פוצ'יאנה .
    מולך עומד עדר של פוצ'יאנות נוהמות שמזילות ריר.
    "ואתה בא איתי!" פרופסור בירץ' אומר ותופס את פרופסור אלם בצוואר, נותן לו מכה בעורף ומעלף אותו.
    ואז גורר אותו משם. אתה מנסה לרוץ אחרי פרופסור בירץ', אבל עדר של 40 פוצ'יאנות עולה עלייך ונושך אותך בכל הגוף.

קורן - "הקרב הזה מעניין" אומר לך גרי. "מה דעתך שנרחיב את זה לקרב מלא, 6 על 6?" הוא מאתגר אותך, בזמן שבלייד מכה את אלקטריבר בשבירת לבנים, שלוש פעמים רצוף. "אלקטריבר! תעיף אותו ממך בחבטות זעם!".
    וכך עשה, אלקטריבר מכה את בלייד עם חבטות זעם מהירות, ומעיף אותו ממנו בבעיטה מסתובבת.
    והוא טוען קרן סולארית!

5. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by Rhino@Apr 19 2009, 03:04 PM
    גיל - תיקרא את הטיזר של המשחק,
    אנחנו בשנת 2021 אם אני זוכר טוב.
    ----
    "מה פתאום.. אף אחד.. שום דבר לא גר שם.. סתם שדה רגיל!" הוא אומר בגמגומים ואז בורח משם. "עכשיו תחזור למשחקים שלך, אני סתם מטייל!" הוא אומר ורץ משם לכיוון השדה, בקול הכי לא אמין שאתה מכיר.
    נו.
    הייתי בשנת 1952.
    זה שישים ותשע שנים(בדקתי במחשבון)
    -----------------------------------------------
    "מוזר" אני אגיד בהתפלאות בנימה של לא בכוונה "רוב האנשים דווקא רוצים לשמוע את הסיפור על הילד ואביו, באתי לפה כי חשבתי אולי שהילד עוד חי. אבל אם אתה אומר ששום דבר לא גר שם אז אני מניח שגם הילד לא חי" אני אומר בייאוש "אז מי שומר עליה? בימים כאלו מישהו צריך לשמור עליה" אמשיך בהחלטיות ואנסה לגרום ל"ילד" מעט חרטה על השקר שהוא אמר.(לא כי אני רשע)
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 19 2009, 02:18 PM
    יוסי - אתה ופרופסור אלם רצים לכיוון הפיצוץ,
    שלפתע עוד פיצוץ בא לכם מהצד ומעיף אותכם דרך הקיר.
    אתם עפים לתוך חדר ניתוח אחד. "קח, יש פה מלא מזרקים וסכיני ניתוח חדים,
    שמור לך כמה!" אלם אומר וממלא את כיסיו בפריטים חדים .
    "שלום שלום, ברנדון... סוף סוף אנחנו נפגשים ברצינות" אתה שומע את פרופסור בירץ' אומר לך,
    ורק הרגע הבחנת שהוא בחדר הזה.
    "אני מקווה שתהנו עם חברי הקטנים" הוא אומר ולוקח שק שהיה לידו,
    שופך אותו על הריצפה וממנו נופלים בערך משהו כמו 40 פוכדורים.
    כל פוכדור נפתח, ויוצא ממנו פוצ'יאנה .
    מולך עומד עדר של פוצ'יאנות נוהמות שמזילות ריר.
    "ואתה בא איתי!" פרופסור בירץ' אומר ותופס את פרופסור אלם בצוואר, נותן לו מכה בעורף ומעלף אותו.
    ואז גורר אותו משם. אתה מנסה לרוץ אחרי פרופסור בירץ', אבל עדר של 40 פוצ'יאנות עולה עלייך ונושך אותך בכל הגוף.
    עדר של פוצ'ינות , אני יכול להשתמש בכל הפוקדורים שלי D:
    ---
    ''צא צ'אריזארד , וולימר , גרדוואר , שינקס , ריולו , רייהורן וקקניאה !
    צ'אריזארד , תותח להבה !
    וולימר , צונאמי !
    גרדוואר , קרן על חושית !
    שינקס , מתקפה מהירה !
    ריולו , פיצוץ ממוקד !
    רייהורן , קרן מגה !
    קקניאה , טיל סיכות !
    קדימה כולם , תעשו את זה הכי חזק !!!! ותנסו גם לפגוע בבפרופסור בריץ' !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 19 2009, 03:18 PM

קורן - "הקרב הזה מעניין" אומר לך גרי. "מה דעתך שנרחיב את זה לקרב מלא, 6 על 6?" הוא מאתגר אותך, בזמן שבלייד מכה את אלקטריבר בשבירת לבנים, שלוש פעמים רצוף. "אלקטריבר! תעיף אותו ממך בחבטות זעם!".
    וכך עשה, אלקטריבר מכה את בלייד עם חבטות זעם מהירות, ומעיף אותו ממנו בבעיטה מסתובבת.
    והוא טוען קרן סולארית!
    "בסדר" אשיב לו, "בלייד, גל על חושי, עכשיו!" אומר לו, "ותשתמש בשיגור" אוסיף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

8. מורחקים
    Originally posted by Rhino@Apr 19 2009, 01:29 PM
    בובי - היא ניראת כך .
    ----
    "מי אתה!" היא שואלת בקולה הצורם. "זה לא עניינך, תעוף מכאן מיד או שתהיה בצרות צרורות!" היא אומרת. היא רואה שאתה בוהה באקווריום המוסתר בבד שחור. "אה הבנתי! אתה מהמשטרה!" היא צועקת ונרטעת לאחור. "משטרה? לא במשמרת שלי" היא אומרת וזורקת פוכדור לאוויר, שמתוכו קופץ אריאדוס , שיורה קורים ומדביק אותך לקיר. "מילים אחרונות?" היא אומרת ומכוונת לעברייך אקדח, שהיא הרגע הטעינה.

יוסי - אתה רץ לחדר הניתוח ורואה את פרופסור אלם עם כמה שוטרים, והצ'אריזארד שלך יושב שם.
    "הצ'אריזארד שלי! הוא חי?!" אתה צורח בקפיצה, כמעט שובר את הדלת. "למזלנו כן... אבל הפעם באמת שהיה לנו מזל גדול" פרופסור אלם אומר לך תוך כדי בדיקות על צ'אריזארד. "פרופסור בירץ' הוא דודו של ליטס, והוא שמע על היריבות שלכם. ולאחר שחברך בן הרג אותו, הוא החליט לנקום" שוטר עם סלווקינג לידו אומר. "אז מזה קשור אלי?" אתה שואל בתמימות. "פרופסור בירץ' לא מצא את בן, לכן הוא החליט להחזיר לו דרך חברו... לכן הוא הרעיל את צ'אריזארד. דרך אגב, ראית אותו לאחרונה? הוא מתחבא בבית החולים, אנחנו לא מוצאים אותו!" השוטר אומר לך, ואין לו מושג שהרגע דיברת איתו. "אוקיי, הכל בסדר" פרופסור אלם אומר לאחר הבדיקות. "הוצאנו את הרעל במלואו" הוא אומר וצ'אריזארד רץ אלייך, מחבק אותך.
    "מילים אחרונות אהה ניראה לי שאת מתכוונת אלייך קדימה ניינטלס צא החוצה ותישתש בגיצים כדי להוריד אותי מהקורים ואז תישתמש בסחרור אש על אריאדוס"

9. יש לך פה תנאים?
    בובי - אתה מוציא את ניינטלס בהפתעה.
    הוא חותך את הקורים בעזרת גחלת, ואז מעיף את האקדח של ג'יי בעזרת זנבו. לאחר מכן הוא שולח סחרור אש לכיוון אריאדוס וגם פוגע, אבל אריאדוס ממהר להחזיר לו על כך עם עוקץ רעל.
    אריאדוס קופץ ומנסה לשלוח שוב עוקץ רעל, אך שהוא קופץ הוא מפיל את הבד השחור מהאקווריום..
    ואתה רואה לונטון לכוד בתוכו!

קורן - בלייד יורה גל על חושי,
    אלקטריבר יורה מספר ניצוצות ללא מחשבה, והגל העל - חושי אוסף את הניצוצות איתו ופוגע באלקטריבר.
    "אלקטריבר! מזה היה!? מעכשיו אתה מקשיב רק לי!" הוא אומר. "עכשיו השתמש במכת ברק!" גרי צועק.
    אלקטריבר שולח מכת ברק אך בלייד משתגר מאחוריו, לפתע אלקטריבר משתכפל עשרות פעמים בעזרת צוות כפול, בלייד מנסה לתקוף את זה שהיה קודם האמיתי אך נתקל בהעתק,
    ואז חוטף חבטת רעם מאלקטריבר האמיתי, שמעיפה אותו על סלע. "מהלך טוב!" משבח גרי את הפוקימון שלו.

יוסי - אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך וכולם עושים מה שאתה אומר,
    ומחסלים את כל הפוצ'יאנות. אבל לך יש המון חתכים ופצעים מדממים על הגוף.
    שאתה אומר להם לפגוע בפרופסור בירץ', הם מסתכלים קדימה - אבל הוא כבר ממזמן לא שם.

גיל - אה חשבתי שחישבת מ2009.
    ----
    "אז אני מבין שאתה יודע..." הזקן אומר לך ומשמיט את כתפיו,
    ואז פולט אנחת ייאוש גדולה. "לפני מספר רב של שנים אבי לכד את רג'יסטיל בתוך תיבת הקסם שלו, הוא קבר אותה איפשהו כאן, במטה התפוחי אדמה שמאחורי" הוא ממשיך, ותופס קצב, אך בכל זאת מעט מגמגם.
    "לצערי אבי מת לפני שהספיק להגיד לי היכן קבר את תיבתו.
    אני מחפש את התיבה הזאת כבר שנים... אבל איני מוצא אותה!" הוא צורח עלייך כאילו אתה האשם בכל.
    לפתע הליקופטר נוחת מאחוריכם... ומתוכו יוצאת אישה עם בגדים לבנים צמודים ושיער ורדרד .
    "הרבה זמן, רוג'ר" אומרת האישה בפנייה לאיש הזקן שעומד לידך.
    "ג'יי! אמרתי לך עשרות פעמים! איני יודע היכן החביא אבי את התיבה של ג'יראצ'י!"
    הזקן עונה לה.
    "אל תנסה לעבוד עלי! אני יודעת שאתה צייד אוצרות מדופלם ושבאת לכאן בשביל לחפש את הפרס!
    עכשיו בוא איתי, או שתאלץ לסבול!" היא אומרת ומוציאה פוכדור מכיסה האחורי.

10. מורחקים
    Originally posted by Rhino@Apr 20 2009, 03:33 PM
    בובי - אתה מוציא את ניינטלס בהפתעה.
    הוא חותך את הקורים בעזרת גחלת, ואז מעיף את האקדח של ג'יי בעזרת זנבו. לאחר מכן הוא שולח סחרור אש לכיוון אריאדוס וגם פוגע, אבל אריאדוס ממהר להחזיר לו על כך עם עוקץ רעל.
    אריאדוס קופץ ומנסה לשלוח שוב עוקץ רעל, אך שהוא קופץ הוא מפיל את הבד השחור מהאקווריום..
    ואתה רואה לונטון לכוד בתוכו!

אלקטריבר יורה מספר ניצוצות ללא מחשבה, והגל העל - חושי אוסף את הניצוצות איתו ופוגע באלקטריבר.
    "אלקטריבר! מזה היה!? מעכשיו אתה מקשיב רק לי!" הוא אומר. "עכשיו השתמש במכת ברק!" גרי צועק.
    אלקטריבר שולח מכת ברק אך בלייד משתגר מאחוריו, לפתע אלקטריבר משתכפל עשרות פעמים בעזרת צוות כפול, בלייד מנסה לתקוף את זה שהיה קודם האמיתי אך נתקל בהעתק,
    ואז חוטף חבטת רעם מאלקטריבר האמיתי, שמעיפה אותו על סלע. "מהלך טוב!" משבח גרי את הפוקימון שלו.

גיל - אה חשבתי שחישבת מ2009.
    ----
    "אז אני מבין שאתה יודע..." הזקן אומר לך ומשמיט את כתפיו,
    ואז פולט אנחת ייאוש גדולה. "לפני מספר רב של שנים אבי לכד את רג'יסטיל בתוך תיבת הקסם שלו, הוא קבר אותה איפשהו כאן, במטה התפוחי אדמה שמאחורי" הוא ממשיך, ותופס קצב, אך בכל זאת מעט מגמגם.
    "לצערי אבי מת לפני שהספיק להגיד לי היכן קבר את תיבתו.
    אני מחפש את התיבה הזאת כבר שנים... אבל איני מוצא אותה!" הוא צורח עלייך כאילו אתה האשם בכל.
    לפתע הליקופטר נוחת מאחוריכם... ומתוכו יוצאת אישה עם בגדים לבנים צמודים ושיער ורדרד .
    "הרבה זמן, רוג'ר" אומרת האישה בפנייה לאיש הזקן שעומד לידך.
    "ג'יי! אמרתי לך עשרות פעמים! איני יודע היכן החביא אבי את התיבה של ג'יראצ'י!"
    הזקן עונה לה.
    "אל תנסה לעבוד עלי! אני יודעת שאתה צייד אוצרות מדופלם ושבאת לכאן בשביל לחפש את הפרס!
    עכשיו בוא איתי, או שתאלץ לסבול!" היא אומרת ומוציאה פוכדור מכיסה האחורי.
    "אוי זה לונטון" אני אומר בפליאה

"קדימה טורטרה צא החוצה ותישתמש בדחיפה כדי לנפץ את האקווריום" אני אומר לו

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 20 2009, 03:33 PM

אני מחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוקדורים ועוקב אחריי פרופסור בריץ' , כלומר לכיוון שהוא הלך .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. יש לך פה תנאים?
    יוסי - אתה הולך בזהירות... מייצב צעדים... מסתכל מצד לצד...
    לפתע אתה נכנס למסדרון ארוך, אשר בשני צדדיו יש לפחות 10 דלתות,
    ובסוף המסדרון - קיר בטון. פרופסור בירץ' נמצא איפשהו כאן.
    המסדרון חסר צבע, כמה ספסלים פה ושם והוא מואר באור פלורסנט מהבהב.
    במסדרון יש 20 דלתות. לאן תלך?

בובי - אתה מוציא את טורטרה.
    הוא רץ ונתקע באקווריום הזכוכית, מנפץ אותו לרסיסים - ומשחרר את לונטון.
    "לונטון! לונטון!" לונטון צועק.
    לפתע הוא זוהר, ועף במהירות האור בחזרה לשמיים.
    אתה מבחין באיש שמנמן בעל ג'קט שחור עם ציורים סיניים על גבו,
    ומכנסי ג'ינס שעליהם שרשרת ברזל תלויה מצד ימין .
    "ג'יי! לונטון ברח; מה שאומר - העסקה מבוטלת!" הוא אומר.
    "לא יכול להיות... הפרחח הזה! הוא הבריח את לונטון בחזרה לשמיים!"
    היא אומרת בעצבים.
    "אז מחכה לו עונש רציני ביותר..." האיש אומר ומתייצב מולך,
    מוציא פוכדור מכיס הג'ינס שלו.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 20 2009, 04:33 PM

"בלייד, תעיף את אלקטריוויר על אחד הסלעים עם על חושי!" אומר לו ואסתכל על בלבזאור.
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. מורחקים
    Originally posted by Rhino@Apr 21 2009, 02:18 PM
    יוסי - אתה הולך בזהירות... מייצב צעדים... מסתכל מצד לצד...
    לפתע אתה נכנס למסדרון ארוך, אשר בשני צדדיו יש לפחות 10 דלתות,
    ובסוף המסדרון - קיר בטון. פרופסור בירץ' נמצא איפשהו כאן.
    המסדרון חסר צבע, כמה ספסלים פה ושם והוא מואר באור פלורסנט מהבהב.
    במסדרון יש 20 דלתות. לאן תלך?

בובי - אתה מוציא את טורטרה.
    הוא רץ ונתקע באקווריום הזכוכית, מנפץ אותו לרסיסים - ומשחרר את לונטון.
    "לונטון! לונטון!" לונטון צועק.
    לפתע הוא זוהר, ועף במהירות האור בחזרה לשמיים.
    אתה מבחין באיש שמנמן בעל ג'קט שחור עם ציורים סיניים על גבו,
    ומכנסי ג'ינס שעליהם שרשרת ברזל תלויה מצד ימין .
    "ג'יי! לונטון ברח; מה שאומר - העסקה מבוטלת!" הוא אומר.
    "לא יכול להיות... הפרחח הזה! הוא הבריח את לונטון בחזרה לשמיים!"
    היא אומרת בעצבים.
    "אז מחכה לו עונש רציני ביותר..." האיש אומר ומתייצב מולך,
    מוציא פוכדור מכיס הג'ינס שלו.
    "אז קרב פוקימון" אני אומר לו ומחזיר את טורטרה לפוכדור ומוציא את מנקי

15. יש לך פה תנאים?
    מישהו יודע איפה עמרי?

עמרי, אחד המשתתפים של המשחק, כבר ארבעה ימים לא הגיב כאן.
    דווקא מאוד נהניתי בהרפתקאות שלו, ונורא חבל לי שהוא לא מגיב.
    ועוד אחרי שהוא קיבל רג'יאייס...
    בכל אופן, אם עוד שלושה ימים הוא לא יגיב (זתומרת עד יום שבת) הוא יסולק מן המשחק לצמיתות!
    אלה אם כן הוא יגיד לי סיבה מספקת.

_____

בובי - "אני? נגד המנקי הזה!? אוי, זה הולך להיות יותר קל משחשבתי" הוא צוחק עלייך, ועומד להוציא פוקימון. "חכה!" ג'יי אומרת לו. "תן לי הפעם, בשביל שאני יפצה אותך על לונטון" היא ממשיכה ואז מוציאה את אריאדוס שוב. "אין מצב! אם זה קרב, אז זה קרב ביחד!" הוא אומר ומוציא גרידוס. השניים האלה ניראים ביחד מקצוענים.
    ----
    אגב, אתה יכול להוציא שני פוקימונים.

קורן - בלייד מרים את אלקטריבר בעזרת על חושי ומנפץ אותו דרך שורה של עצים ולבסוף אל סלע ענק, אך מהאוויר אלקטריבר הספיק לירות תותח זאפ שפוגע בבלייד ופוצע אותו מעט, אך אלקטריבר מחוסל. "לא רע יחסית למתחיל" גארי מתגרה בך. "אבל הקרב הזה הולך להיגמר מהר מאוד... ולטובתי" הוא אומר ומוציא אמבראון, שטוען כדור צל.

עמוד 107 מתוך 131 ראשוןראשון ... 75797105106107108109117 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •