Pokemon GO
עמוד 110 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1060100108109110111112120 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,636 עד 1,650 מתוך 1953
  1. מורחקים
    Originally posted by Rhino@Apr 23 2009, 07:03 PM
    קורן - "קלטתי את המבט הזה" אומר לך גארי וצוחק מעט באופטימיות.
    "נידוקינג הוא אכן פוקימון איטי, ואני יודע שחשבת על כך. אבל חכה שתיראה את הנידוקינג המיוחד שלי!" הוא אומר לך זעם ומחייך.
    לפתע סיל צולל מתחת לנידוקינג. "ומה אתה יכול לעשות מהמצב הזה? סיל לא יצליח להזיז את נידוקינג הכבד מלמטה..." הוא אומר בפשטות.
    שלפתע אותה מערבולת מוכרת נוצרת מתחת לנידוקינג המופתע ושואבת אותו פנימה, פוגעת ומטביעה אותו מכל עבר. "מה לעזאזל... לא יכול להיות!" גארי אומר בתדהמה.
    "נידוקינג אתה יכול לצאת מזה! שלח עוקץ רעל לכל כיוון, ועוקץ הרעל יתערבב עם המערבולת וירעיל את סיל!" ואכן אותו מהלך מתוחכם קורה. עוקץ הרעל מתערבב עם המים, ויוצר לפניך מערבולת של מים סגולים. לאחר זמן לא רב כ"כ, סיל קופץ מהמים, בשיעול, ונוחת לידך. אחריו נידוקינג יוצא, עומד ליד גארי.
    אמנם סיל מורעל, אך הוא קם והוא עדיין בתוך הקרב!

גיל - "מה אתה עושה!?" זועם עלייך רוג'ר. "ואתה לא לקחת בחשבון משהו אחד!" ג'יי צורחת בדאגה. "חתיכת אידיוט, ברגע שרג'יסטיל יצא הוא ישמיד אותנו, ביחד עם איזור של קוטר 100 קילומטרים, עד שהוא יתעייף!" היא אומרת בבהלה ונשמעת רצינית למדי.
    אך זה מאוחר מדי. אתה פותח את התיבה... ואלומת האור הזוהרת יוצאת ממנה ויוצרת את רג'יסטיל.
    לפתע כל העננים משחירים... אתה שומע כמה רעמים ברקע... ערפל כבד שורר באיזור... נהיה חשוך... רוחות חזקות כמעט מעיפות אותך... ואז, הרגע ההיסטורי קורה - עיניו האדומות כאש של רג'יסטיל... זוהרות.

בובי - אתה עולה על הונצ'קרו ואתם עפים למעלה, אך גאסטלי עצבני עף מולכם, ומתקיל את הונצ'קרו - ומפיל אותך ממנו, היישר לתוך ההריסות.
    גאסטלי משתמש בנהמה ואז במבט מפחיד על הונצ'קרו, וכמעט משתק אותו מפחד!
    קדימה הונצ'קרואו תישתמש בפעימות אופל ואז במכת כנף ותיגמור אותו בכדור צל" אני אומר לו ומחכה שגסטלי לא יוכל להלחם

2. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by Rhino@Apr 23 2009, 08:03 PM
    גיל - "מה אתה עושה!?" זועם עלייך רוג'ר. "ואתה לא לקחת בחשבון משהו אחד!" ג'יי צורחת בדאגה. "חתיכת אידיוט, ברגע שרג'יסטיל יצא הוא ישמיד אותנו, ביחד עם איזור של קוטר 100 קילומטרים, עד שהוא יתעייף!" היא אומרת בבהלה ונשמעת רצינית למדי.
    אך זה מאוחר מדי. אתה פותח את התיבה... ואלומת האור הזוהרת יוצאת ממנה ויוצרת את רג'יסטיל.
    לפתע כל העננים משחירים... אתה שומע כמה רעמים ברקע... ערפל כבד שורר באיזור... נהיה חשוך... רוחות חזקות כמעט מעיפות אותך... ואז, הרגע ההיסטורי קורה - עיניו האדומות כאש של רג'יסטיל... זוהרות.
    "ובכן את זה כן לקחתי בחשבון" אני אמרתי "והבנתי שעדיף שהוא ישמיד את כולנו מאשר שאת תשמידי אותי ואת רוג'ר" אני אומר אשתדל לא להישמע מטורף "ובכל זאת אני יודע בכל אופן איך לשרוד, יש לי רעיון מספיק טוב ואובדני עד שהוא חייב להצליח מרוב הטיפשות שבו" אני אומר, מקווה שרג'יסטייל יחליט לתקוף את מי שניסתה לגנוב אותו כתחילה.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 23 2009, 04:14 PM

יוסי - אתה נותן לרייהורן שתי רייר קנדי.
    לאחר חיפושים רבים אחר בית מלון או מקום אחר ללון בו, אתה מיואש לחלוטין.
    אתה מוצא את עצמך בשער הדרומי של העיר מאנקרה, שם צ'רמיליון התפתח סוף סוף. שם פגשת את אגטה.
    כמה זכרונות יש לך מהמקום הזה... מצד ימין שלך אתה רואה את מכון הזרם. וכמה רחובות אחריו, נמצא מכון הבדיל, שכרגע נעול, בגלל אתה יודע מה. נוסטלגיה יקרה.
    מצד ימין לך אתה רואה ספסל, ועליו אישה זקנה יושבת, מחזיקה את מקל ההליכה שלה.
    "ושוב דרכנו מצטלבות" אומרת לך הזקנה... שאתה מזהה אותה לאחר כמה רגעים כאגטה.
    ''אגטה?''
    אני אומר בקול מופתע .
    ''אני ממש מצטער על התקרית האחרונה שלנו , חבר טוב שלי מת .
    גוארדון עדיין איתך?ארצה להיתנצל גם לפניו .''
    אני אומר .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    שכחתי להגיד - דחוף!
    אני לא יהיה פה היום (יום שישי) וגם לא מחר (יום שבת) עקב טיול בצופים!
    בה ביי [:

עמרי - הזדמנות אחרונה!
    אם עד מחר אתה לא מגיב במשחק, אתה מסולק מן המשחק לצמיתות - אלה אם כן תספק סיבה מספקת.

_____

יוסי - "גוארדון עזב את עסקי הפוקימונים. הוא תרם את זנגוס ואת הסלאקינג שלו... וחזר למשפחתו בעיר גירו."
    היא אומרת באנחה. "שמעתי על התקרית עם טומפסון. אבל מחר יצוין חודש למותו. אני מקווה שזה לא כבד עלייך" היא אומרת ודיי מרחמת עלייך. לפתע המשפט הקודם שאגטה אמרה, צורב את ליבך. גוארדון טרם את זנגוס... של ליטס... זה לא נשמע טוב. "רגע... למי גוארדון תרם אותו?" אתה שואל בחשדנות. "לא יודעת... איזה מקסי אחד..." היא אומרת ברגילות.
    'מקסי' השם הזה מהדהד שוב ושוב בראשך... מאיפה הוא מוכר לך? ואז נופל לך האסימון - מקסי מרביעיית ונום!

גיל - "כרגע עשית את הטעות של חייך... ושל כל העולם!" היא אומרת, מוציאה סאלאמאנס ועפה משם, הרבה מעבר לטווח הראייה שלך, עמוק אל העננים. ועכשיו מה שנישאר לרג'יסטיל. זה אתם!
    רג'יסטיל מסתובב אליכם ועיניו מהבהבות. הוא מרים את ידו השמאלית ויוצר כדור אש בידו. אתה יודע מזה אומר... "אני לא אתן!" אומר רוג'ר ומוציא את שלושת הוורמאדאם שלו, אחד מכל סוג. "וורמאדאם, שכל אחד ישלח כמה שיותר אבקת שינה! זהו מצב חירום!" רוג'ר אומר בלחץ ומתחיל להזיע. הוורמאדאם שולחים כמויות מטורפות של אבקת שינה, אבל זה לא ממש מזיז לרג'יסטיל, בזמן שאתם בורחים. אתם מצליחים להתרחק טיפה, ולפתע שומעים, ואפילו מרגישים - פיצוץ ענק מאחוריכם.
    מתוך ענן העשן השחור יוצא רג'יסטיל, וגשם זלעפות מתחיל לרדת עליכם. שלושת הוורמאדאם שוכבים על הריצפה מעולפים, שעיניהם מסולסלות. לפתע הוא יוצר מאות כדורי צל סביבו! והוא עומד לשלוח אותם...
    לכיוון שלכם!

בובי - הונצ'קרו יורה פעימות אופל, אבל גאסטלי החמקמק עובר ביניהם, עקב גודלו.
    הונצ'קרו מעיף אותו במכת כנף דרך חלון זכוכית ומנפץ אותו, הוא טוען כדור צל אבל חוטף כדור צל מגאסטלי.
    שני הכדורים מתנגשים, ונוצר פיצוץ לכיוון של הונצק'רו, ופוצע אותו.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

5. מורחקים
    Originally posted by Rhino@Apr 24 2009, 12:16 PM
    שכחתי להגיד - דחוף!
    אני לא יהיה פה היום (יום שישי) וגם לא מחר (יום שבת) עקב טיול בצופים!
    בה ביי [:

עמרי - הזדמנות אחרונה!
    אם עד מחר אתה לא מגיב במשחק, אתה מסולק מן המשחק לצמיתות - אלה אם כן תספק סיבה מספקת.

_____

יוסי - "גוארדון עזב את עסקי הפוקימונים. הוא תרם את זנגוס ואת הסלאקינג שלו... וחזר למשפחתו בעיר גירו."
    היא אומרת באנחה. "שמעתי על התקרית עם טומפסון. אבל מחר יצוין חודש למותו. אני מקווה שזה לא כבד עלייך" היא אומרת ודיי מרחמת עלייך. לפתע המשפט הקודם שאגטה אמרה, צורב את ליבך. גוארדון טרם את זנגוס... של ליטס... זה לא נשמע טוב. "רגע... למי גוארדון תרם אותו?" אתה שואל בחשדנות. "לא יודעת... איזה מקסי אחד..." היא אומרת ברגילות.
    'מקסי' השם הזה מהדהד שוב ושוב בראשך... מאיפה הוא מוכר לך? ואז נופל לך האסימון - מקסי מרביעיית ונום!

גיל - "כרגע עשית את הטעות של חייך... ושל כל העולם!" היא אומרת, מוציאה סאלאמאנס ועפה משם, הרבה מעבר לטווח הראייה שלך, עמוק אל העננים. ועכשיו מה שנישאר לרג'יסטיל. זה אתם!
    רג'יסטיל מסתובב אליכם ועיניו מהבהבות. הוא מרים את ידו השמאלית ויוצר כדור אש בידו. אתה יודע מזה אומר... "אני לא אתן!" אומר רוג'ר ומוציא את שלושת הוורמאדאם שלו, אחד מכל סוג. "וורמאדאם, שכל אחד ישלח כמה שיותר אבקת שינה! זהו מצב חירום!" רוג'ר אומר בלחץ ומתחיל להזיע. הוורמאדאם שולחים כמויות מטורפות של אבקת שינה, אבל זה לא ממש מזיז לרג'יסטיל, בזמן שאתם בורחים. אתם מצליחים להתרחק טיפה, ולפתע שומעים, ואפילו מרגישים - פיצוץ ענק מאחוריכם.
    מתוך ענן העשן השחור יוצא רג'יסטיל, וגשם זלעפות מתחיל לרדת עליכם. שלושת הוורמאדאם שוכבים על הריצפה מעולפים, שעיניהם מסולסלות. לפתע הוא יוצר מאות כדורי צל סביבו! והוא עומד לשלוח אותם...
    לכיוון שלכם!

בובי - הונצ'קרו יורה פעימות אופל, אבל גאסטלי החמקמק עובר ביניהם, עקב גודלו.
    הונצ'קרו מעיף אותו במכת כנף דרך חלון זכוכית ומנפץ אותו, הוא טוען כדור צל אבל חוטף כדור צל מגאסטלי.
    שני הכדורים מתנגשים, ונוצר פיצוץ לכיוון של הונצק'רו, ופוצע אותו.
    "קדימה שוב כדור צל ואז פעיות אופל ואז ניקור"

6. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Rhino@Apr 23 2009, 08:03 PM
    קורן - "קלטתי את המבט הזה" אומר לך גארי וצוחק מעט באופטימיות.
    "נידוקינג הוא אכן פוקימון איטי, ואני יודע שחשבת על כך. אבל חכה שתיראה את הנידוקינג המיוחד שלי!" הוא אומר לך זעם ומחייך.
    לפתע סיל צולל מתחת לנידוקינג. "ומה אתה יכול לעשות מהמצב הזה? סיל לא יצליח להזיז את נידוקינג הכבד מלמטה..." הוא אומר בפשטות.
    שלפתע אותה מערבולת מוכרת נוצרת מתחת לנידוקינג המופתע ושואבת אותו פנימה, פוגעת ומטביעה אותו מכל עבר. "מה לעזאזל... לא יכול להיות!" גארי אומר בתדהמה.
    "נידוקינג אתה יכול לצאת מזה! שלח עוקץ רעל לכל כיוון, ועוקץ הרעל יתערבב עם המערבולת וירעיל את סיל!" ואכן אותו מהלך מתוחכם קורה. עוקץ הרעל מתערבב עם המים, ויוצר לפניך מערבולת של מים סגולים. לאחר זמן לא רב כ"כ, סיל קופץ מהמים, בשיעול, ונוחת לידך. אחריו נידוקינג יוצא, עומד ליד גארי.
    אמנם סיל מורעל, אך הוא קם והוא עדיין בתוך הקרב!

"בסדר סי, תעשה זאת שוב!" אומר לו כדי לסיים את הקרב הזה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 24 2009, 12:16 PM

''מקסי?!
    מקסי מרביעיית ונום ?!
    זה ברור ! זנגוס מחזיק בתוך גופו חומר מסוכן שליטס נתן לו ! אני חייב למצוא את מקסי !
    אגטה , את יודעת במקרה איפה המקסי הזה מתגורר?''
    אני אומר לה .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. the bitch is back
    היי אפשר עדיין להרישם? D:
    גיל! 3>

9. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by Rhino@Apr 24 2009, 01:16 PM
    לכיוון שלכם!
    "ידעתי שזה יגיע לזה" אני אגיד "ועד כמה שזה בלתי אפשרי, אבדוני, ואיך שלא תרצה לקרוא לזה אני מתכוון לכך" אני אומר "צאו כולם! סווינב, באדו, מרוואק, סוויפר, וויגליפאף!" אני אוציא את כולם וארקום את התוכנית שלי.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

10. יש לך פה תנאים?
    עמרי, אני מצטער מאוד, אך לאחר שבוע שלם שלא הגבת כאן -
    אני נאלץ להעיף אותך מהמשחק לצמיתות - וזה סופי!
    בגלל שהיית בין המגיבים הראשיים כאן, אני נותן לך שבוע שלם לתת לי סיבה מספקת (כגון טיול, עונש וכו'), ואם לא תיתן לי שום סיבה - אתה לא תישאר יותר במשחק הזה!
    מאוד חבל, דווקא נהניתי בהרפתקה שלך. ועוד אחרי רג'יאייס...

_______

omeriko2590 - אני מצטער אך ההרשמה נסגרה.
    בכל אופן ; אני מתכנן לפתוח בקרוב עוד משחק, אעדכן אותך עם זה יצא לפועל.
    יום נעים!

יוסי - "אני... אני חושבת שבעיר פלאמוס" היא אומרת לך בגמגום,
    ולא ממש קולטת על מה אתה מדבר. "בכל אופן, אם זה באמת הפושע ההוא,
    אתמול קראתי בעיתון שהוא במגעים עם פרופסור בירץ' הנעדר" היא אומרת בפשטות ומשתעלת.
    "שמעת עליו?" היא שואלת אותך בתמהייה ואין לה מושג על העבר שלך איתו.

קורן - סיל מנסה לצלול לתוך האדמה, אך הרעל מאיט את גופו ואת כוחו,
    ונידוקינג מכניס לו ציפורן ריסוק שמעיפו אותך אלייך, בעוד הוא מתגלגל על האדמה.
    "סיל! בצע זאת שוב!" אתה אומר לו בשביל שהוא לפחות יתקוף,
    אך הרעל של נידוקינג עשה את העבודה. הוא רץ, קופץ,
    ומועך את סיל בהטחת גוף. נידוקינג נשאר ככה מספר שניות בתוך ענן האבק שנוצר...
    אך לאחר שהענן זז, אתה רואה נידוקינג מתקוטט עם... דיוגונג
    ----
    ראית מזה? קיבלת את סיל בעמוד 10, והוא מתפתח לאחר 100 עמודים בדיוק - בעמוד 110 [:

בובי - הונצ'קרו יורה כדור צל ומפוצץ את גאסטלי,
    גאסטלי משתמש באובך, והונצ'קרו לא רואה כלום. הוא יורה פעימות אופל, אך לשווא -
    הוא לא מצליח לכוון, מפני שהוא אינו יודע את מיקומו של גאסטלי.
    הונצ'קרו מנסה לשמוע את הרעשים שגאסטלי יוצר בשביל לעלות עליו,
    אבל גאסטלי החכם מבין זאת ומשתמש בצרחה בשביל להחריש אותו.
    והוא טוען כדור צל!

11. מורחקים
    Originally posted by Rhino@Apr 26 2009, 01:23 PM
    עמרי, אני מצטער מאוד, אך לאחר שבוע שלם שלא הגבת כאן -
    אני נאלץ להעיף אותך מהמשחק לצמיתות - וזה סופי!
    בגלל שהיית בין המגיבים הראשיים כאן, אני נותן לך שבוע שלם לתת לי סיבה מספקת (כגון טיול, עונש וכו'), ואם לא תיתן לי שום סיבה - אתה לא תישאר יותר במשחק הזה!
    מאוד חבל, דווקא נהניתי בהרפתקה שלך. ועוד אחרי רג'יאייס...

_______

omeriko2590 - אני מצטער אך ההרשמה נסגרה.
    בכל אופן ; אני מתכנן לפתוח בקרוב עוד משחק, אעדכן אותך עם זה יצא לפועל.
    יום נעים!

אתמול קראתי בעיתון שהוא במגעים עם פרופסור בירץ' הנעדר" היא אומרת בפשטות ומשתעלת.

----
    ראית מזה? קיבלת את סיל בעמוד 10, והוא מתפתח לאחר 100 עמודים בדיוק - בעמוד 110 [:

בובי - הונצ'קרו יורה כדור צל ומפוצץ את גאסטלי,
    גאסטלי משתמש באובך, והונצ'קרו לא רואה כלום. הוא יורה פעימות אופל, אך לשווא -
    הוא לא מצליח לכוון, מפני שהוא אינו יודע את מיקומו של גאסטלי.
    הונצ'קרו מנסה לשמוע את הרעשים שגאסטלי יוצר בשביל לעלות עליו,
    אבל גאסטלי החכם מבין זאת ומשתמש בצרחה בשביל להחריש אותו.
    והוא טוען כדור צל!
    "קדימה גם אתה כדור צל הונצ'קורואו"

12. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by Were-Garurumon@Apr 26 2009, 02:21 PM
    "ידעתי שזה יגיע לזה" אני אגיד "ועד כמה שזה בלתי אפשרי, אבדוני, ואיך שלא תרצה לקרוא לזה אני מתכוון לכך" אני אומר "צאו כולם! סווינב, באדו, מרוואק, סוויפר, וויגליפאף!" אני אוציא את כולם וארקום את התוכנית שלי.
    אבקשך להגיב לי על זה.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

13. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Rhino@Apr 26 2009, 02:23 PM

----

יאי D:
    --------------
    "אוקיי סי, תשתמש בקרן קרח כדי להקפיא את הרגליים של נידוקינג, ולאחר מכן תשלח סופת שלגים שתחסל אותו!" אומר לו בהתרגשות.
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 26 2009, 01:23 PM

''לצער כן .
    אוקיי , אני חייב להגיע לעיר פאלמוס !''
    אני אומר לאגאטה , ''תגידי אגאטה , אולי מקסי נמצא בעיר מאנקארה או בעיר השכנה לה?אני חייב למצוא אותו ולנטרל אותו .''
    אני אומר לה .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. יש לך פה תנאים?
    גיל - מוזר אני לא רואה את ההודעה הזאתי -.-
    אתה בטוח ששלחת?
    מעלי אני רואה רק את עומריקו, קורן, בובי ויוסי... סורי \:
    ----
    לאחר שאתה מסביר לרוג'ר את הרעיון הבלתי מובן שלך,
    אתה מוציא את כל החמישייה. הם מתייצבים מול כוחו הרצחני של רג'יסטיל,
    הנמצא במרחק משהו כמו 100 מטר, אך בכול זאת אתם בסכנת מוות מוחשית.
    הם עומדים שם כולם, משקשקים מפחד, לא מבינים מה אתה רוצה.
    ואז... רג'יסטיל שולח את כל כדורי הצל.

יוסי - "לפי מה שכתוב כאן,
    הוא מנהל משא ומתן עם פרופסור בירץ', איפשהו במקום מסתור" היא אומרת ומפנה אלייך את העיתון,
    שהיה מקופל כחדש בתיקה. "זה מאוד מוזר, גם פרופסור בירץ' וגם פרופסור האלם נעדרים באותו יום!"
    היא אומרת ולא יודעת על מה מדובר. "אם אתה באמת רוצה לתפוס את מקסי... אני אצטרף אלייך!" היא אומרת בנחישות וקמה מספסל העץ המאובק,
    מושיטה את מקל ההליכה המגולף שלה אל האדמה בקול חבטה מהיר, ומסתכלת עלייך בנחישות, אך עם זאת במעיין עיני בקשה זועקות.

קורן - דיוגונג יורה קרן קרח ומדביק את נידוקינג לאדמה,
    ואז פותח את פיו ופולט סופת שלגים עוצמתית ההופכת את נידוקינג לנציב קרח.
    "קינג! תראה לו את היכולת היוצאת דופן שלימדתי אותך! התפרצות געש!" גארי צועק בנחישות ומצביע באצבע עירומה לכיוון דיוגונג, שחושב שהוא כבר ניצח.
    לפתע הקרח שעל נידוקינג נסדק מאט ולאחר מכן מאדים... ואז מתפוצץ לרסיסים!
    נידוקינג עומד שם כאילו כלום, ונוהם בקולי קולות, בתוך ענן האש שהוא יצר.
    לאחר מכן נידוקינג רץ בכוחות עצמו וללא פקודת מאמנו, עם נעיצת רעל אולטימטיבית... לכיוון דיוגונג!

בובי - גאסטלי טוען כדור צל, הונצ'קרו טוען כדור צל,
    שניהם יורים אחד על השני ו... שני הכדורים מתנגשים אחד בשני - אך אינם מתפוצצים.
    הם עפים מעט אחורה, ואז נתקלים אחד בשני שוב ושוב, כאילו שיש להם חיים משל עצמם.
    אתה לא מבין מה קרה לכדורים! הם מתחילים לרקוד לכם מול העיניים, ליצור פרצופים, לקפוץ...
    ואז אתה רואה שהם קצת זוהרים באור כתום ומוזר. לפתע מהחושך יוצא דארקראי ! בכבודו ובעצמו,
    קיסר האופל ונסיך השאול, הסיוט שקם לתחייה... אתה רואה את דארקראי, מלך החשכה, שולט בכדורי הצל כאילו הם הצעצועים הפרטיים שלו. ואז הוא שולח אותם במהירות טיל אל גאסטלי... ומפוצץ אותו בהלם אדיר!
    והוא יוצר עוד כמה לכיוון הונצ'קרו... זה הולך להיות קטלני במיוחד!

עמוד 110 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1060100108109110111112120 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •