Pokemon GO
עמוד 111 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1161101109110111112113121 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,651 עד 1,665 מתוך 1953
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 26 2009, 08:14 PM

יוסי - "לפי מה שכתוב כאן,
    הוא מנהל משא ומתן עם פרופסור בירץ', איפשהו במקום מסתור" היא אומרת ומפנה אלייך את העיתון,
    שהיה מקופל כחדש בתיקה. "זה מאוד מוזר, גם פרופסור בירץ' וגם פרופסור האלם נעדרים באותו יום!"
    היא אומרת ולא יודעת על מה מדובר. "אם אתה באמת רוצה לתפוס את מקסי... אני אצטרף אלייך!" היא אומרת בנחישות וקמה מספסל העץ המאובק,
    מושיטה את מקל ההליכה המגולף שלה אל האדמה בקול חבטה מהיר, ומסתכלת עלייך בנחישות, אך עם זאת במעיין עיני בקשה זועקות.

מעניין איזה אגדי יהיה לי XD
    ---
    ''אוקיי אגאטה , רק תתני לי פירוט של הפוקימונים שלך , אני מתעניין כבר המון זמן .''
    אני אומר ומחייך .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. מורחקים
    Originally posted by Rhino@Apr 26 2009, 08:14 PM
    גיל - מוזר אני לא רואה את ההודעה הזאתי -.-
    אתה בטוח ששלחת?
    מעלי אני רואה רק את עומריקו, קורן, בובי ויוסי... סורי \:
    ----
    לאחר שאתה מסביר לרוג'ר את הרעיון הבלתי מובן שלך,
    אתה מוציא את כל החמישייה. הם מתייצבים מול כוחו הרצחני של רג'יסטיל,
    הנמצא במרחק משהו כמו 100 מטר, אך בכול זאת אתם בסכנת מוות מוחשית.
    הם עומדים שם כולם, משקשקים מפחד, לא מבינים מה אתה רוצה.
    ואז... רג'יסטיל שולח את כל כדורי הצל.

יוסי - "לפי מה שכתוב כאן,
    הוא מנהל משא ומתן עם פרופסור בירץ', איפשהו במקום מסתור" היא אומרת ומפנה אלייך את העיתון,
    שהיה מקופל כחדש בתיקה. "זה מאוד מוזר, גם פרופסור בירץ' וגם פרופסור האלם נעדרים באותו יום!"
    היא אומרת ולא יודעת על מה מדובר. "אם אתה באמת רוצה לתפוס את מקסי... אני אצטרף אלייך!" היא אומרת בנחישות וקמה מספסל העץ המאובק,
    מושיטה את מקל ההליכה המגולף שלה אל האדמה בקול חבטה מהיר, ומסתכלת עלייך בנחישות, אך עם זאת במעיין עיני בקשה זועקות.

קורן - דיוגונג יורה קרן קרח ומדביק את נידוקינג לאדמה,
    ואז פותח את פיו ופולט סופת שלגים עוצמתית ההופכת את נידוקינג לנציב קרח.
    "קינג! תראה לו את היכולת היוצאת דופן שלימדתי אותך! התפרצות געש!" גארי צועק בנחישות ומצביע באצבע עירומה לכיוון דיוגונג, שחושב שהוא כבר ניצח.
    לפתע הקרח שעל נידוקינג נסדק מאט ולאחר מכן מאדים... ואז מתפוצץ לרסיסים!
    נידוקינג עומד שם כאילו כלום, ונוהם בקולי קולות, בתוך ענן האש שהוא יצר.
    לאחר מכן נידוקינג רץ בכוחות עצמו וללא פקודת מאמנו, עם נעיצת רעל אולטימטיבית... לכיוון דיוגונג!

בובי - גאסטלי טוען כדור צל, הונצ'קרו טוען כדור צל,
    שניהם יורים אחד על השני ו... שני הכדורים מתנגשים אחד בשני - אך אינם מתפוצצים.
    הם עפים מעט אחורה, ואז נתקלים אחד בשני שוב ושוב, כאילו שיש להם חיים משל עצמם.
    אתה לא מבין מה קרה לכדורים! הם מתחילים לרקוד לכם מול העיניים, ליצור פרצופים, לקפוץ...
    ואז אתה רואה שהם קצת זוהרים באור כתום ומוזר. לפתע מהחושך יוצא דארקראי ! בכבודו ובעצמו,
    קיסר האופל ונסיך השאול, הסיוט שקם לתחייה... אתה רואה את דארקראי, מלך החשכה, שולט בכדורי הצל כאילו הם הצעצועים הפרטיים שלו. ואז הוא שולח אותם במהירות טיל אל גאסטלי... ומפוצץ אותו בהלם אדיר!
    והוא יוצר עוד כמה לכיוון הונצ'קרו... זה הולך להיות קטלני במיוחד!
    מהר תחזור" אני אומר ומחזיר אותו ואז נותן ריצה של החיים

3. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    רבאק, זה שוב קורה!

שוב נמחקו כמה הודעות באשכול.
    כרגיל.. שכל אחד יגיד לי איפה הוא היה בדיוק.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

4. מורחקים
    אני הוצאתי את הונצקרואו ואמרתי לו להחזיר אותי למעלה

5. משתמש מנוסה
    אני שאלתי את אגאטה איפה הנכד שלה .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. the bitch is back
    שם: עומר

כינוי:עומריקו

פוקימון התחלתי: מריפ

תמונה:

תגים:

כסף: 1000$

ציוד: אוהל + שק שינה, אין סוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, 4 פוכדורים

חברים למסע: כן

הערות/הארות: אני ממש רוצה למצוא סנטלר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    באמצע קרב נגד רג'יסטייל, במרחק של כמה מטרים ואני תקפתי אותו בקרן קרח משולב עם עלה קסום (לא בשביל הקפאת העלים הפעם אלה כדי שהמתקפות יחזקו זו את זו). אמרתי לוויגלפאף להיות בצד וטעון קרן סולרית ולסוויפר ומרוואק לפוצץ את כדורי הצל בבומגרנג ועוקץ רעל.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

8. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    אמרתי לו שיחפור כמה חורים באדמה כדי לבלבל אותו ואז לירות אקדח מים
    ואז קינג חוסל והוא הוציא קווין
    ε(●̮̮̃•̃)з

9. the bitch is back
    Originally posted by Rhino@Feb 26 2009, 03:38 PM
    השנה היא שנת 2021. ערב מעורפל. אתם יושבים ברחוב, בוהים בריצפה. יש לכם הרגשה לא טובה. הרגשה קצת עצובה. דמעות עומדות לכם בעיניים, ואתם לא יודעים למה.
    ערפל סמיך שורר סביב הרחוב. אתם בקושי רואים משהו. חבורת דאסקאלים עוברים שם, ונעלמים כאילו מעולם לא היו שם. הערפל הכבד עוטף אותכם, וזה כבר נהיה דיי מפחיד. אתם חוזרים הביתה. שנייה לאחר מכן, אתם מתעוררים. אמכם יושבת מולכם, בוכה. "מה קרה?" אתם שואלים בבהלה. אך היא לא עונה. אתם רואים עיתון על ידה. אתם חוטפים אותו ומולכם נעמדת כותרת אדומה וענקית: "חוסל" עם תמונה של אביכם. "זה לא יכול להיות!" אתם אומרים ורצים לעבר החדר של אחיכם הקטן, להודיע לו את המתרחש. אתם רואים אותו עם המיאו שלו, צופים בחדשות, מכורבלים בסמיכה. בוכים. ונחשו מה? ככה מתחיל היום הראשון למסע שלכם. אתם אוספים את כל הדברים במהירות, זורקים אותם לתיק ורצים לעבר המעבדה של פרופ' רואן. הוא מתחיל לדבר שהפוכדור שלכם לידו, אתם לא שומעים. אתם חוטפים את הפוכדור מידו, ויוצאים בריצה למסע. מחכים שמשהו טוב יקרה... מה תעשו?

טוב אני יוצא מהבית מוציא את מריפ ומתחיל ללכת לכיוון המקום שנאמר בראו את זאפטוס
    גיל! 3>

10. יש לך פה תנאים?
    עומר - עוד לא אישרתי לך להתחיל, זה שאמרתי לך שאני ירשום אותך לא אומר שאתה בטוח רשום.
    אבל נרשמת [:
    ותשמע אתה לא יכול לעשות את זה, אתה תמצא שם רק סלעים. אני תכננתי לעשות למישהו משהו עם זה בעתיד, אבל כרגע זה מוקדם מדי בשבילך. תעשה משהו אחר.

קורן - גארי מוציא את נידוקווין העוצמתית, למרגלות כוחו הנחלש מרגע לרגע של דיוגונג, הודות לרעלו הנכבד של נידוקינג.
    "חשבת שראית כל?... טעית!" גארי אומר בהתנשאות. "נידוקווין, חפירה!" הוא ממשיך ונידוקווין נכנסת לאדמה לאחר פיזור אדמה סביבה. לפתע היא יוצאת בזינוק מאחורי דיוגונג ומנחיתה מכה של ציפורן ריסוק עצבנית אל תוך גבו, מצמידה אותו לריצפה... וטוענת עוד אחת!

גיל - עניתי לך על זה כבר פשוט זה נמחק לפני שראית את זה, אז אני יגיד לך מה קרה בקצרה -
    באדו וסווינב יורים קרן קרח ועלה קסום ביחד לפוגעים לרג'יסטיל ברגליים, הוא משתמש בהרמת מגנט בשביל לעוף ואז מחסל את שניהם בחבטת קליע, אבל חוטף קרן סולארית לראש הודות לוויליפאף.
    מרוואק וסוויפר מחסלים את כדורי הצל בעזרת עוקץ רעל ובומרנג. רג'יסטיל פוצע את וויגליבאף עם ראש ברזל.

יוסי - "הוא בשלבי סיום במכון הקרחון עכשיו" היא אומרת בגאווה. "אתם תסתדרו מאוד ביחד!" היא ממשיכה וקמה משם, מניחה את מקל ההליכה הישן עשוי העץ שלה. "בוא פורוגלי, זמן ללכת" היא אומרת ושניהם צועדים ויוצאים לך מטווח הראייה. "היה נעים לפטפט ולהיזכר!" היא צועקת מרחוק. "בהצלחה בהמשך המסע ובעניין עם מקסי!" היא מסתובבת אלייך וקורצת, ואז לוקחת פנייה שמאלה ואתה כבר לא רואה אותה יותר.

בובי - רגע אני צריך לדעת, כבר ראית את הקטע שהתעלפת?

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 09:55 AM

יוסי - "הוא בשלבי סיום במכון הקרחון עכשיו" היא אומרת בגאווה. "אתם תסתדרו מאוד ביחד!" היא ממשיכה וקמה משם, מניחה את מקל ההליכה הישן עשוי העץ שלה. "בוא פורוגלי, זמן ללכת" היא אומרת ושניהם צועדים ויוצאים לך מטווח הראייה. "היה נעים לפטפט ולהיזכר!" היא צועקת מרחוק. "בהצלחה בהמשך המסע ובעניין עם מקסי!" היא מסתובבת אלייך וקורצת, ואז לוקחת פנייה שמאלה ואתה כבר לא רואה אותה יותר.
    ''אוקיי , תודה אגאטה !''
    אני אומר , מוציא את צ'אריזארד וטס איתו לאי עם מכון הקרחון(כבר הייתי באי , אז אני יכול להגיע לשם רגיל .)

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. יש לך פה תנאים?
    יוסי - אתה מוציא את צ'אריזארד ועולה עליו, עף לכיוון מכון הקרחון.
    אתה מגיע ונוחת שם, מחכה. אתה שומע רעשי קרב מבפנים, אבל חלונות הראווה גבוהים מדי בשביל ליראות משהו. אתה מחכה שם משהו כמו 10 דקות,
    ולפתע יוצא משם נער בגילך בערך, לא גבוה במיוחד, עם שיער בלונדיני מבולגן ותיק צד עשוי עור עם תג הקרחון ביד. "קיבלתי את תג הקרחון!" הוא אומר ומרים את התג לאוויר בידו השמאלית. "זה הגיע לך" אתה רואה את קרופ אומר מאחוריו.

13. the bitch is back
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 09:55 AM
    עומר - עוד לא אישרתי לך להתחיל, זה שאמרתי לך שאני ירשום אותך לא אומר שאתה בטוח רשום.
    אבל נרשמת [:
    ותשמע אתה לא יכול לעשות את זה, אתה תמצא שם רק סלעים. אני תכננתי לעשות למישהו משהו עם זה בעתיד, אבל כרגע זה מוקדם מדי בשבילך. תעשה משהו אחר.
    אני מיצטער כי שלחת לי בהצלחה אז חשבתי >>
    אז אני יוצא מהבית ומתחיל ללכת עם ראש מורכן לא מסתכל לאן אני הולך
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    שם: שנייה הוא באוטו אני מביא אותו
    עוד אפשר להרשם?כי אני רואה שמישהו נרשם.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 10:20 AM
    יוסי - אתה מוציא את צ'אריזארד ועולה עליו, עף לכיוון מכון הקרחון.
    אתה מגיע ונוחת שם, מחכה. אתה שומע רעשי קרב מבפנים, אבל חלונות הראווה גבוהים מדי בשביל ליראות משהו. אתה מחכה שם משהו כמו 10 דקות,
    ולפתע יוצא משם נער בגילך בערך, לא גבוה במיוחד, עם שיער בלונדיני מבולגן ותיק צד עשוי עור עם תג הקרחון ביד. "קיבלתי את תג הקרחון!" הוא אומר ומרים את התג לאוויר בידו השמאלית. "זה הגיע לך" אתה רואה את קרופ אומר מאחוריו.
    ''מעניין שלי לא אמרת את זה , ובכל זאת ניצחתי אותך .
    בכל מקרה , אני יכול לדבר איתך בצד?''
    אני פונה אל הנער בגילי .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 111 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1161101109110111112113121 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •