Pokemon GO
עמוד 112 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1262102110111112113114122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,666 עד 1,680 מתוך 1953
  1. מורחקים
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 09:55 AM
    עומר - עוד לא אישרתי לך להתחיל, זה שאמרתי לך שאני ירשום אותך לא אומר שאתה בטוח רשום.
    אבל נרשמת [:
    ותשמע אתה לא יכול לעשות את זה, אתה תמצא שם רק סלעים. אני תכננתי לעשות למישהו משהו עם זה בעתיד, אבל כרגע זה מוקדם מדי בשבילך. תעשה משהו אחר.

קורן - גארי מוציא את נידוקווין העוצמתית, למרגלות כוחו הנחלש מרגע לרגע של דיוגונג, הודות לרעלו הנכבד של נידוקינג.
    "חשבת שראית כל?... טעית!" גארי אומר בהתנשאות. "נידוקווין, חפירה!" הוא ממשיך ונידוקווין נכנסת לאדמה לאחר פיזור אדמה סביבה. לפתע היא יוצאת בזינוק מאחורי דיוגונג ומנחיתה מכה של ציפורן ריסוק עצבנית אל תוך גבו, מצמידה אותו לריצפה... וטוענת עוד אחת!

גיל - עניתי לך על זה כבר פשוט זה נמחק לפני שראית את זה, אז אני יגיד לך מה קרה בקצרה -
    באדו וסווינב יורים קרן קרח ועלה קסום ביחד לפוגעים לרג'יסטיל ברגליים, הוא משתמש בהרמת מגנט בשביל לעוף ואז מחסל את שניהם בחבטת קליע, אבל חוטף קרן סולארית לראש הודות לוויליפאף.
    מרוואק וסוויפר מחסלים את כדורי הצל בעזרת עוקץ רעל ובומרנג. רג'יסטיל פוצע את וויגליבאף עם ראש ברזל.

יוסי - "הוא בשלבי סיום במכון הקרחון עכשיו" היא אומרת בגאווה. "אתם תסתדרו מאוד ביחד!" היא ממשיכה וקמה משם, מניחה את מקל ההליכה הישן עשוי העץ שלה. "בוא פורוגלי, זמן ללכת" היא אומרת ושניהם צועדים ויוצאים לך מטווח הראייה. "היה נעים לפטפט ולהיזכר!" היא צועקת מרחוק. "בהצלחה בהמשך המסע ובעניין עם מקסי!" היא מסתובבת אלייך וקורצת, ואז לוקחת פנייה שמאלה ואתה כבר לא רואה אותה יותר.

בובי - רגע אני צריך לדעת, כבר ראית את הקטע שהתעלפת?
    כן

2. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    נוספו בעלי מקצוע חדשים, וגם קטגוריה חדשה - ציידי פוקימונים!

____

SpAMER-MaN - הוא נירשם כי מישהו אחר כבר לא במשחק, בגלל שהוא לא היה פעיל שבוע, אז התפנה מקום... מצטער, ההרשמה סגורה מעכשיו עד הודעה חדשה. אם יתפנה מקום אני יתן לך את האפשרות להירשם.
    יום נעים.

בובי - תשתדל לצוטט רק את מה שאמרתי לך ולא את כל ההודעה \:
    ----
    אתה מוציא את הונצ'קרו ועף עליו, למעלה למעלה, עד לנקודה הכי גבוהה של הבניין הנטוש, ועכשיו אתה יודע שהוא גם רדוף. אתם עפים עד ל"צמרת" הבניין, ורואים חלון ראווה שבור במקצת, שאתם יכולים לעבור דרכו. הונצ'קרו לא חושב פעמיים ונותן מתקפה מהירה שאתה עליו, אתה כמעט נופל מרוב שזה מהיר, אבל עם כל הקושי שבזה - הונצ'קרו חודר את החלון ושובר אותו לרסיסים - ואתם בחוץ. אתה רואה שכבר בוקר... מה שאומר שהתעלפת למשך כל הלילה!

יוסי - "יש לי סיבות" אומר לך קרופ באגרסיביות, מדליק סיגריה ונכנס למכון בהליכה נוקשת, טורק אחריו את הדלת בכעס.
    "מי אתה ומה אתה רוצה?" אומר לך הילד בחשדנות לאחר שפנית אליו באופן כה ישיר, במסתוריות וללא הסבר.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 01:06 PM

יוסי - "יש לי סיבות" אומר לך קרופ באגרסיביות, מדליק סיגריה ונכנס למכון בהליכה נוקשת, טורק אחריו את הדלת בכעס.
    "מי אתה ומה אתה רוצה?" אומר לך הילד בחשדנות לאחר שפנית אליו באופן כה ישיר, במסתוריות וללא הסבר.
    ''אני ברנדון , ואני רוצה לתפוס את מקסי , אחד מרביעיית ונום .
    אגאטה , סבתא שלך , שלחה אותי אליך .
    תרצה לבוא איתי?''
    אגיד לו ואושיט לו יד בשמחה .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. יש לך פה תנאים?
    יוסי - "ואלה היו 60 שניות על איך להשיג שותף למסע שלך" הוא אומר בצחוק ולוחץ את ידך.
    "היי, אני בארי. אני מבין שיש לנו מטרה משותפת..." הוא אומר ורומז לך בעיניו על מקסי.
    "שמעתי שהוא גר בעיר פלאמוס, אבל הוא חזר לעיר מאנקרה.. והוא ופרופסור בירץ' שיתגלה אתמול בחדשות כמרושע, משתפים פעולה... ולפרופסור האלם יש איזה מידע שהם צריכים... יותר מזה אני לא יודע" הוא אומר ומקמץ את אגרופיו.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 01:30 PM
    יוסי - "ואלה היו 60 שניות על איך להשיג שותף למסע שלך" הוא אומר בצחוק ולוחץ את ידך.
    "היי, אני בארי. אני מבין שיש לנו מטרה משותפת..." הוא אומר ורומז לך בעיניו על מקסי.
    "שמעתי שהוא גר בעיר פלאמוס, אבל הוא חזר לעיר מאנקרה.. והוא ופרופסור בירץ' שיתגלה אתמול בחדשות כמרושע, משתפים פעולה... ולפרופסור האלם יש איזה מידע שהם צריכים... יותר מזה אני לא יודע" הוא אומר ומקמץ את אגרופיו.
    ''אז שנצא לחפש אותו?''
    אני אומר ומוציא את צ'אריזארד , אומר לבארי לקפוץ ואז עף לעיר מאנקארה .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. יש לך פה תנאים?
    יוסי - אתם בעיר מאנקרה XDD חוף מאנקרה נמצא בתוך העיר מאנקרה אתה יודע \:
    ----
    "אני מעדיף תחבורה עצמית" הוא אומר ומוציא סטאראפטור ואז עולה עליו.
    שניכם עפים לכם אחד ליד השני, שלפתע הוא שואל אותך בסקרנות. "אז תגיד ברנדון... יש לך כבר שישייה?"

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 02:37 PM
    יוסי - אתם בעיר מאנקרה XDD חוף מאנקרה נמצא בתוך העיר מאנקרה אתה יודע \:
    ----
    "אני מעדיף תחבורה עצמית" הוא אומר ומוציא סטאראפטור ואז עולה עליו.
    שניכם עפים לכם אחד ליד השני, שלפתע הוא שואל אותך בסקרנות. "אז תגיד ברנדון... יש לך כבר שישייה?"
    ''יש לי בערך שבעה פוקימונים , ושניים אצל פרופסור רואן , אבל השישייה המרכזית שלי:
    יש לי צ'אריזארד , יש לי וולימר שאני רוצה לפתח לוולידר , יש לי שינקס שאני רוצה לפתח ללוקסריי , יש לי קקניאה שאני רוצה לפתח לקקטורן , יש לי רייהורן שיתפתח לצורה האחרונה שלו(הרייפר הזהXD) ואני מתלבט בין גרדוואר לבין ריולו שיתפתח בבוא היום ללוקאריו .''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 10:55 AM
    גיל - עניתי לך על זה כבר פשוט זה נמחק לפני שראית את זה, אז אני יגיד לך מה קרה בקצרה -
    באדו וסווינב יורים קרן קרח ועלה קסום ביחד לפוגעים לרג'יסטיל ברגליים, הוא משתמש בהרמת מגנט בשביל לעוף ואז מחסל את שניהם בחבטת קליע, אבל חוטף קרן סולארית לראש הודות לוויליפאף.
    מרוואק וסוויפר מחסלים את כדורי הצל בעזרת עוקץ רעל ובומרנג. רג'יסטיל פוצע את וויגליבאף עם ראש ברזל.
    "אוקי, סווינב ובאדו תחזרו!" אני אגיד כדי שהם לא יפריעו לקרב ויפצעו יותר. "תקשיבו, רג'יסטייל אומנם חזק אבל הוא עשוי ברזל טהור ולכן הוא די איטי- תשתדלו לחמוק מהמתקפות שלו זאת לא אמורה להיות בעיה! סוויפר לך הצדה ותקוף את רג'יסטייל בעוקץ רעל ותחמוק מכל מתקפה שהוא יבצע!" אני אגיד ואחרי שרג'יסטייל יהיה עסוק בנסיונות לפגוע בסוויפר אומר "קדימה מהר! מרוואק חתך אווירי על האדמה (גורם לסלעים להתרומם וגם לפגוע ברג'יסטייל) וויגליפאף תשתמשי בקפיצה כדי לקפוץ על הסלעים ולרג'יסטייל ולהשתמש שם באגרוף ממוקד!"

(זו טקטיקה מעט מורכבת, אני מקווה שהבנת אותה)
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

9. יש לך פה תנאים?
    גיל - כה הבנתי, זה לא כזה מסובך.
    ----
    סוויפר גולש לצידי רג'יסטיל ומכניס לו עוקץ רעל היישר בצלעות, לראשונה בקרב אתה רואה את רג'יסטיל נאנק מכאבים! כניראה הרעל של סוויפר חדר לנקודת התורפה שלו. מרוואק שולח חתך אווירי לאדמה ומעיף מלא סלעים ואבנים לאוויר, רג'יסטיל מצליח להתחמק מהסלעים אך נאלץ לחטוף אבנים קטנות בראש.
    וויגליבאף רצה וקופצת מסלע לסלע, ואז נוחתת על ראשו של רג'יסטיל ומכניסה לו אגרוף ממוקד בדיוק באמצע של עיניו האדומות. רג'יסטיל מתמוטט אחורה, אך קם בעצבים ומכניס לוויגיליבאף בעיטה שמעיפה אותה למרחק של משהו כמו 40 מטר. רג'יסטיל משתמש במבט מפחיד ואז בנהמה, והפוקימונים שלך משקשקים מפחד! וויגליבאף פצועה קשה.

יוסי - יש לך תשעה D:
    להתפתחות של רייהורן קוראים רייפוריור,
    ולהתפתחות של ווילמר קוראים וואילורד, לא ווילדר!
    ----
    "מעניין... תשעה פוקימונים" הוא ממלמל בסקרנות. "יש לי רק רביעייה בינתיים, אבל ביחד הם חזקים יותר מכל פוקימון שרק תביא לי... כך אני מקווה לפחות" הוא אומר לך בביטחון עצמי. "אז את סטאראפטור כבר הכרת, הוא הפוקימון המעופף שלי. יש לי גם אמפוליאון (ההתפתחות האחרונה של פיפלאפ, כותבים ככה נכון?) וגם הרקרוס. אבל הפוקימון הראשון שלי היה באדו, שכיום הוא רוזרייד!" הוא אומר בגאווה אבל קצת בשחצנות.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 03:16 PM

יוסי - יש לך תשעה D:
    להתפתחות של רייהורן קוראים רייפוריור,
    ולהתפתחות של ווילמר קוראים וואילורד, לא ווילדר!
    ----
    "מעניין... תשעה פוקימונים" הוא ממלמל בסקרנות. "יש לי רק רביעייה בינתיים, אבל ביחד הם חזקים יותר מכל פוקימון שרק תביא לי... כך אני מקווה לפחות" הוא אומר לך בביטחון עצמי. "אז את סטאראפטור כבר הכרת, הוא הפוקימון המעופף שלי. יש לי גם אמפוליאון (ההתפתחות האחרונה של פיפלאפ, כותבים ככה נכון?) וגם הרקרוס. אבל הפוקימון הראשון שלי היה באדו, שכיום הוא רוזרייד!" הוא אומר בגאווה אבל קצת בשחצנות.
    XD
    סליחהXD
    ---
    ''אני מאמין בפוקימונים שלי , מה דעתך על קרב עם הרביעייה שלך?לאחר שננצח את מקס .''
    אני אומר וקורץ לו , ''אשמח להילחם ברביעייה המדהימה שלך .''
    אני מוסיף .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. the bitch is back
    Originally posted by omeriko2590@Apr 29 2009, 10:36 AM
    אני מיצטער כי שלחת לי בהצלחה אז חשבתי >>

אז אני יוצא מהבית ומתחיל ללכת עם ראש מורכן לא מסתכל לאן אני הולך
    אפשר להגיב לי על זה?
    גיל! 3>

12. יש לך פה תנאים?
    עומר - מצטער זה כבר קרה לי פעם אחת, יש איזה באג באשכול שלא נותן לי ליראות הודעות...
    מקווה שזה לא יחזור.
    ----
    אתה הולך בשביל ארוך, כאשר ראשך בוהה בריצפה, מריץ את כל המחשבות שעוברות לך בראש.
    כל כך הרבה שאלות... וכל כך מעט תשובות.
    כאשר אתה לא מסתכל לאן אתה הולך, אתה לפתע מועד על אבן, ונופל קדימה, אך בולם בעזרת ידייך.
    אתה מסתכל אחורה ורואה שלא מעדת על אבן, אלה על... ג'יאודוד

יוסי - "בשמחה! זה יהיה אתגר גדול בשבילי!" הוא אומר, ואתה מתחיל להתידד איתו.
    "קרב של ארבע על ארבע, כולם בזירה! 8 פוקימונים בקרב אחד, 4 שלי ו4 שלך!" הוא אומר לך, ואתה כמובן מסכים בלי לחשוב פעמיים.
    "אז סבתא שלי... היא שלחה אותך אליי?" הוא שואל ולפתע כל השמחה והאופטימיות ממקודם, הפכו לפרצוף מושפל ופסימיות, המלווים בדמעות שעומדות לו על קצה העין, אך מסרבות ליפול.

13. the bitch is back
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 06:01 PM
    עומר - מצטער זה כבר קרה לי פעם אחת, יש איזה באג באשכול שלא נותן לי ליראות הודעות...
    מקווה שזה לא יחזור.
    ----
    אתה הולך בשביל ארוך, כאשר ראשך בוהה בריצפה, מריץ את כל המחשבות שעוברות לך בראש.
    כל כך הרבה שאלות... וכל כך מעט תשובות.
    כאשר אתה לא מסתכל לאן אתה הולך, אתה לפתע מועד על אבן, ונופל קדימה, אך בולם בעזרת ידייך.
    אתה מסתכל אחורה ורואה שלא מעדת על אבן, אלה על... ג'יאודוד
    וואו ג'יאדוד אני אומר לעצמי..
    "טוב מריפ צאי! צעקה ואז התקלה!"
    גיל! 3>

14. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 04:16 PM
    גיל - כה הבנתי, זה לא כזה מסובך.
    ----
    סוויפר גולש לצידי רג'יסטיל ומכניס לו עוקץ רעל היישר בצלעות, לראשונה בקרב אתה רואה את רג'יסטיל נאנק מכאבים! כניראה הרעל של סוויפר חדר לנקודת התורפה שלו. מרוואק שולח חתך אווירי לאדמה ומעיף מלא סלעים ואבנים לאוויר, רג'יסטיל מצליח להתחמק מהסלעים אך נאלץ לחטוף אבנים קטנות בראש.
    וויגליבאף רצה וקופצת מסלע לסלע, ואז נוחתת על ראשו של רג'יסטיל ומכניסה לו אגרוף ממוקד בדיוק באמצע של עיניו האדומות. רג'יסטיל מתמוטט אחורה, אך קם בעצבים ומכניס לוויגיליבאף בעיטה שמעיפה אותה למרחק של משהו כמו 40 מטר. רג'יסטיל משתמש במבט מפחיד ואז בנהמה, והפוקימונים שלך משקשקים מפחד! וויגליבאף פצועה קשה.
    "אל תפחדו אני אגיד להם בניסיון לעודד אותם "אתם כמעט מצליחים, זה שהוא אגדי זה לא אומר שהוא בלתי מנוצח. אם תאמינו בעצמכם תוכלו לנצח כל אחד!" אני אומר להם באופטימיות גלויה, אף על פי שאני עצמי לא ממש מאמין בדברים שאמרתי אסווה זאת.
    "קדימה חברה, על החיים ועל המוות!" אני אגיד "מתקפה חזקה! וויגלפאף קרן סולרית! מרוואק אלת עצם! סוויפר עוקץ רעל! תכוונו את זה לעיניים שלו! ותתכוננו לחמוק מהמתקפה הבאה שלו!" אני אגיד במהרה, הולך על טקטיקת ההכל או כלום.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 06:01 PM
    יוסי - "בשמחה! זה יהיה אתגר גדול בשבילי!" הוא אומר, ואתה מתחיל להתידד איתו.
    "קרב של ארבע על ארבע, כולם בזירה! 8 פוקימונים בקרב אחד, 4 שלי ו4 שלך!" הוא אומר לך, ואתה כמובן מסכים בלי לחשוב פעמיים.
    "אז סבתא שלי... היא שלחה אותך אליי?" הוא שואל ולפתע כל השמחה והאופטימיות ממקודם, הפכו לפרצוף מושפל ופסימיות, המלווים בדמעות שעומדות לו על קצה העין, אך מסרבות ליפול.
    ''כן , למה אתה עצוב פתאום?אגאטה בסדר גמור , אל תידאג .
    טוב , קדימה צריכים למצוא את מקסי .''
    אני אומר ומחייך אליו .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 112 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1262102110111112113114122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •