Pokemon GO
עמוד 113 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1363103111112113114115123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,681 עד 1,695 מתוך 1953
  1. מורחקים
    Originally posted by Rhino@Apr 29 2009, 01:06 PM

בובי - תשתדל לצוטט רק את מה שאמרתי לך ולא את כל ההודעה \:
    ----
    אתה מוציא את הונצ'קרו ועף עליו, למעלה למעלה, עד לנקודה הכי גבוהה של הבניין הנטוש, ועכשיו אתה יודע שהוא גם רדוף. אתם עפים עד ל"צמרת" הבניין, ורואים חלון ראווה שבור במקצת, שאתם יכולים לעבור דרכו. הונצ'קרו לא חושב פעמיים ונותן מתקפה מהירה שאתה עליו, אתה כמעט נופל מרוב שזה מהיר, אבל עם כל הקושי שבזה - הונצ'קרו חודר את החלון ושובר אותו לרסיסים - ואתם בחוץ. אתה רואה שכבר בוקר... מה שאומר שהתעלפת למשך כל הלילה!
    מה אני אמור לעשות?

2. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    בובי - מה שאתה רוצה, לחפש פוקימונים, לחפש מאמנים, לקנות משהו, לרפא את הפוקימונים שלך...
    אבל קורן אמור להיכנס עוד מעט למכון, הוא היה לפנייך בתור.

יוסי - "זה לא נכון..." הוא אומר ומסתכל אלייך ואז בוכה. "זאת אומרת... לא הכל..." הוא אומר ושוב משפיל מבטו. "שבוע שעבר הרופא הפרטי של סבתא הודיע לנו שיש לה משהו כמו שבועיים לחיות... יש לה סרטן העור" הוא מוסיף ומנגב את עיניו. "והחלק הכי גרוע בזה..." הוא אומר לך. "זה ש..." פיצוץ אדיר שנוצר מתחתיכם, קוטע את דיבוריו.

גיל - אתה מחלק פקודות לפוקימונים שלך, אבל הם מאוד חוששים, להתחשב בעובדה שוויגליפאף פצועה אנושות.
    לבסוף לאחר היסוסים רבים, הם מחליטים ללכת על זה, בשבילך. וויגליפאף שולחת קרן סולארית שפוגעת לו בדיוק בין העיניים ויוצרת פיצוץ אדיר ואש על ראשו, אבל זה לא ניראה שמזיז לו יותר מדי. רג'יסטיל מתעצבן ועף אליכם במהירות. הוא יוצר ציפורן ריסוק ביד אחת ואגרוף מגה בידו השנייה, ואת שניהם הוא מכניס לוויגליפאף בבטן, עם כל ההדף, ומעיף אותה למרחק של 10 מטרים, ומדרדר אותה על הריצפה.
    וויגליפאף לא יכולה להילחם. לאחר שחשב כי ניצח, נאלץ רג'יסטיל לחטוף מכה רצינית של עוקץ רעל בגבו, אך מחזיר לסוויפר בבעיטה דינאמית לצוואר, שמעיפה אותו לאוויר. רג'יסטיל מסתחרר קצת, וניראה שהרעל משפיע עליו. ואז בא הרגע הנכון - מרוואק קופץ אל רג'יסטיל ומגיע לו לגובה העיניים, ושנייה אחרי זה - הוא מכניס חבטת עצם אדירה לראש שלו... ומפיל אותו!
    רג'יסטיל נופל בבום עוצמתי על הריצפה, ומעיף גלי הדף לכל עבר. ניראה שמרוואק עשה עבודה מצוינת.

עומר - רגע, אתה רוצה שמריפ יהיה זכר או נקבה?
    וחוקים בסיסיים בקרב שאתה צריך לדעת - אסור אותה מתקפה פעמיים ברצף, מותר עד 3 מתקפות בתור, ואסור להוציא יותר מפוקימון אחד נגד פוקימון אחד.
    אתה לא חייב לענות, אבל למה אתה לא משתמש ברעם הלם? המתקפה הכי חזקה שלך...
    ----
    מריפ מתייצב/ת לקרב ושולח/ת צעקה שמחרישה את ג'יאודוד,
    ג'יאודוד מסתחרר מעט ומחזיר לו/ה עם זריקת אבנים פשוטה, אך לא ניראה שזה מזיז לו/ה יותר מדי.
    מריפ מעיף/ה את ג'יאודוד על סלע עם התקלה.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

3. the bitch is back
    Originally posted by Rhino@Apr 30 2009, 02:44 PM

וחוקים בסיסיים בקרב שאתה צריך לדעת - אסור אותה מתקפה פעמיים ברצף, מותר עד 3 מתקפות בתור, ואסור להוציא יותר מפוקימון אחד נגד פוקימון אחד.
    ----
    ג'יאודוד מסתחרר מעט ומחזיר לו/ה עם זריקת אבנים פשוטה, אך לא ניראה שזה מזיז לו/ה יותר מדי.
    נקבה.
    שתי שאלות
    1. ג'יאדוד יוכל להיתפתח לגולם מבלי החלפה?
    2. ריצה וקפיצה נחשבים גם למתקפה?

______
    "טוב מריפ תרוצי לכיוונו תתני התקלה בכל הכוח!"
    אני מכריז לה בקול.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מורחקים
    בובי - מה שאתה רוצה, לחפש פוקימונים, לחפש מאמנים, לקנות משהו, לרפא את הפוקימונים שלך...
    אבל קורן אמור להיכנס עוד מעט למכון, הוא היה לפנייך בתור.

יוסי - "זה לא נכון..." הוא אומר ומסתכל אלייך ואז בוכה. "זאת אומרת... לא הכל..." הוא אומר ושוב משפיל מבטו. "שבוע שעבר הרופא הפרטי של סבתא הודיע לנו שיש לה משהו כמו שבועיים לחיות... יש לה סרטן העור" הוא מוסיף ומנגב את עיניו. "והחלק הכי גרוע בזה..." הוא אומר לך. "זה ש..." פיצוץ אדיר שנוצר מתחתיכם, קוטע את דיבוריו.

גיל - אתה מחלק פקודות לפוקימונים שלך, אבל הם מאוד חוששים, להתחשב בעובדה שוויגליפאף פצועה אנושות.
    לבסוף לאחר היסוסים רבים, הם מחליטים ללכת על זה, בשבילך. וויגליפאף שולחת קרן סולארית שפוגעת לו בדיוק בין העיניים ויוצרת פיצוץ אדיר ואש על ראשו, אבל זה לא ניראה שמזיז לו יותר מדי. רג'יסטיל מתעצבן ועף אליכם במהירות. הוא יוצר ציפורן ריסוק ביד אחת ואגרוף מגה בידו השנייה, ואת שניהם הוא מכניס לוויגליפאף בבטן, עם כל ההדף, ומעיף אותה למרחק של 10 מטרים, ומדרדר אותה על הריצפה.
    וויגליפאף לא יכולה להילחם. לאחר שחשב כי ניצח, נאלץ רג'יסטיל לחטוף מכה רצינית של עוקץ רעל בגבו, אך מחזיר לסוויפר בבעיטה דינאמית לצוואר, שמעיפה אותו לאוויר. רג'יסטיל מסתחרר קצת, וניראה שהרעל משפיע עליו. ואז בא הרגע הנכון - מרוואק קופץ אל רג'יסטיל ומגיע לו לגובה העיניים, ושנייה אחרי זה - הוא מכניס חבטת עצם אדירה לראש שלו... ומפיל אותו!
    רג'יסטיל נופל בבום עוצמתי על הריצפה, ומעיף גלי הדף לכל עבר. ניראה שמרוואק עשה עבודה מצוינת.

----
    אני מרפא את הפוקימונים שלי ולוקח את הפוכדור של טנגרוט' וסקאנטנק והולך ומשחרר אותם

אחרי זה אני הולך לחפש לי פוקימוני חושך

5. משתמש מנוסה

'שבועיים לחיות ?!'
    אני אומר , בעוד אני יורד עם צ'אריזארד אל מקום הפיצוץ .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by Rhino@Apr 30 2009, 03:44 PM
    "עשיתם את זה" אני אמלמל ואחזיר את וויגליפאף לפוכדור. "אוקי רוג'ר עלינו להחליט מהר מה עושים, גם אם נחזיר אותו ונכלא אותו במימד ג'יי תחזור לכאן ותמצא את זה, וזה יהיה לא פחות גרוע מלהשאיר אותו כאן. עלינו להחליט מהר סוויפר ומרוואק לא יוכלו להביס אותו שוב" אני אומר בנימה עניינית וחפוזה.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

7. יש לך פה תנאים?
    גיל - "אתה צודק, חייבים לחשוב מהר, הוא יכול לחזור לתפקד בקרוב!" רוג'ר אומר לך תוך כדי התנשפות.
    "יש לנו שתי אפשרויות. או להשמיד אותו, או ללכוד אותו... אני בעד להשמיד!" הוא מדבר מהר,
    שלפתע עובר מעל רג'יסטיל הליקופטר שמוציא צבט פלדה ענקית שתופסת את רג'יסטיל, והמסוק עף משם ביחד עם הפוקימון האגדי. "תודה שעילפתם אותו בשבילי" אתה רואה את ג'יי אומרת מהמסוק ואז צוחקת צחוק מרושע, והם מתרחקים מכם מרגע לרגע, יותר ויותר.

יוסי - אתה ובארי (שמו של הנער... ניראה לי ששכחתי לציין) יורדים ב90 מעלות אל הפיצוץ במהירות שיא, הוא על סטאראפטור ואתה על צ'אריזארד. אתם נוחתים שם ליד האש, וענן העשן הגדול שמקיף את האיזור.
    "תענוג לעשות איתך עסקים" אתה רואה בחור עם שיער כחול אומר לבחור עם שיער אדום... ואז אתה מזהה את האיש האדום - זה מקסי !
    "תבוא כל יום" עונה לו מקסי ומושיט לו מזוודה עשויה ברזל. "מקסי... ניראה שיש לנו כאן פולשים" אומר האיש בשיער הכחול למקסי, לאחר שהוא הבחין בכם.
    "ואיך לעזאזל אתם הגעתם לכאן?" מקסי שואל אותכם בעצבים, והוא עומד להוציא אקדח עשוי זהב מכיסו.
    "כדאי שניפטר מהם מהר, לפני שהם יעשו בעיות" אומר האיש עם השיער הכחול, ומקסי מוציא את האקדח מכיסו, מכוון אליכם.

בובי - אין כזה דבר חושך, שכותבים Dark מתכוונים לאופל ולא לחושך.
    ויש לך 3 פוקימונים מסוג אופל - טורטרה, הונצ'קרו וסקאנטאנק... אתה מתכוון רוח רפאים?
    ותדבר איתי בפרטי בנוגע לסקאנטאנק וטנגרווט.

עומר - 1. אין החלפה במשחק. וג'יאודוד מתפתח לגרבלר, לא לגולם. גרבלר מתפתח לגולם \:
    2. לא, זה נחשב צעד רגיל.
    ----
    מריפ דופקת את הריצה של החיים ואז ללא פקודתך היא קופצת ונוחתת על ג'יאודוד בהתקלה עוצמתית,
    מועכת אותו תחתיה. ג'יאודוד בשארית כוחו זוחל החוצה, מתנשף קצת ומעיף את מריפ בהתקלה.

8. the bitch is back
    Originally posted by Rhino@Apr 30 2009, 05:24 PM

עומר - 1. אין החלפה במשחק. וג'יאודוד מתפתח לגרבלר, לא לגולם. גרבלר מתפתח לגולם \:
    2. לא, זה נחשב צעד רגיל.
    ----
    מריפ דופקת את הריצה של החיים ואז ללא פקודתך היא קופצת ונוחתת על ג'יאודוד בהתקלה עוצמתית,
    מועכת אותו תחתיה. ג'יאודוד בשארית כוחו זוחל החוצה, מתנשף קצת ומעיף את מריפ בהתקלה.
    היתכוונתי לזה היתכוונתי אם הוא יתפתח לגרוולר ואז לגולם מבלי החלפה אז תודה על התשובה! D:

גיל! 3>

9. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by Rhino@Apr 30 2009, 06:24 PM
    גיל - "אתה צודק, חייבים לחשוב מהר, הוא יכול לחזור לתפקד בקרוב!" רוג'ר אומר לך תוך כדי התנשפות.
    "יש לנו שתי אפשרויות. או להשמיד אותו, או ללכוד אותו... אני בעד להשמיד!" הוא מדבר מהר,
    שלפתע עובר מעל רג'יסטיל הליקופטר שמוציא צבט פלדה ענקית שתופסת את רג'יסטיל, והמסוק עף משם ביחד עם הפוקימון האגדי. "תודה שעילפתם אותו בשבילי" אתה רואה את ג'יי אומרת מהמסוק ואז צוחקת צחוק מרושע, והם מתרחקים מכם מרגע לרגע, יותר ויותר.
    "אין סיכוי ואין ברירה. אבל לפחות זה ירחיק אותו ממנה!" אני אצעק נואשות "צא פוכדור!" אני אומר בידיעה שהסיכווים אפסיים, אבל לפחות כשהוא ישאב לפוכדור הפוכדור ייפול לאדמה וג'יי תצטרך לטרוח להנחית את המסוק מה שיקנה לי מספיק זמן לחשוב מה לעשות.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

10. יש לך פה תנאים?
    גיל - "אתה משוגע! זה בחיים לא יצליח! צריך לעשות לפחות עוד 10 פעמים את מה שעשית בשביל ללכוד את רג'יסטיל! הוא פוקימון אגדי, זה לא איזה בורמי!" הוא אומר לאחר שמילים אלה יוצאות מפיך, אבל אתה כבר מזמן הפסקת להקשיב לו.
    אתה מניף את ידך הימנית וזורק את הפוכדור הכי רחוק שאתה יכול. הפוכדור נוחת על בטנו של רג'יסטיל, יורה אלומת אור אדומה שמכניסה את רג'יסטיל לתוכו... והפוכדור נופל מהצבט, וכך גם רג'יסטיל איתו.
    נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נדנוד רביעי... זה ניראה כ"כ קרוב... האם הצלחת...
    אבל לא, רג'יסטיל יוצא מהפוכדור בנהמה כאשר עיניו זוהרות מתמיד, ונחש מה - הערת אותו!
    הוא מעוצבן מתמיד, הולך לכיוון שלך בצעדי ענק. "לא לא! אתה נשאר אצלי חבר!" אומרת ג'יי וקופצת מהמסוק, נוחתת קצת מאחורי רג'יסטיל. "צאו כולם!" אומרת ג'יי ומוציאה אריאדוס, דראפיון וסאלאמאנס. "אריאדוס! תפיל אותו עם קורים ואז שלח עוקץ רעל אל גבו! דראפיון! השתמש קפוץ ותנחת עליו בהטחת גוף, ולאחר מכן הכנס בו רעל צולב! סאלאמאנס! שלח נשימת דרקון, ומיד אחריה קרן על! שהמתקפות ישתלבו!" היא מחלקת פקודות באגרסיביות לפוקימוניה האימתיים.
    אריאדוס תופס את רגליו של רג'יסטיל בקורים והופך אותו על הריצפה, ואז שולח עוקץ רעל. דראפיון קופץ ונוחת עם כל הגוף והכוח על רג'יסטיל, ואז גם מחדיר בו לראש רעל צולב. לאחר שהעכביש והעקרב התחפפו משם, הדרקון תופס את העמדה ומפוצץ את האיזור בנשימת דרקון לפנים של רג'יסטיל, ומיד אחריה קרן על שהורסת לגמרי את האיזור, ובמיוחד את רג'יסטיל. לאחר שכל העשן השחור מתפזר... אתה רואה את רג'יסטיל על הריצפה, משותק... "ועכשיו אתה שלי" אומרת ג'יי ומוציאה פוכדור מכיסה.
    ----
    סליחה על החפירהXDD

עומר - סליחה שאני מתערב, אבל אני באמת שלא מבין למה אתה לא משתמש ברעם הלם,
    זאת המתקפה הכי חזקה שלך.
    ----
    מריפ רצה ומתקילה את ג'יאודוד בכל הכוח.
    ג'יאודוד מתעופף באוויר ומצליח לזרוק עליה קצת אבנים, אבל אז הוא נוחת ונגרר על הריצפה, מחוסל.
    (הקרב הראשון הכי קל וקצר, לכולם)

11. מורחקים
    Originally posted by Rhino@Apr 30 2009, 05:24 PM

יוסי - אתה ובארי (שמו של הנער... ניראה לי ששכחתי לציין) יורדים ב90 מעלות אל הפיצוץ במהירות שיא, הוא על סטאראפטור ואתה על צ'אריזארד. אתם נוחתים שם ליד האש, וענן העשן הגדול שמקיף את האיזור.
    "תענוג לעשות איתך עסקים" אתה רואה בחור עם שיער כחול אומר לבחור עם שיער אדום... ואז אתה מזהה את האיש האדום - זה מקסי !
    "תבוא כל יום" עונה לו מקסי ומושיט לו מזוודה עשויה ברזל. "מקסי... ניראה שיש לנו כאן פולשים" אומר האיש בשיער הכחול למקסי, לאחר שהוא הבחין בכם.
    "ואיך לעזאזל אתם הגעתם לכאן?" מקסי שואל אותכם בעצבים, והוא עומד להוציא אקדח עשוי זהב מכיסו.
    "כדאי שניפטר מהם מהר, לפני שהם יעשו בעיות" אומר האיש עם השיער הכחול, ומקסי מוציא את האקדח מכיסו, מכוון אליכם.

בובי - אין כזה דבר חושך, שכותבים Dark מתכוונים לאופל ולא לחושך.
    ויש לך 3 פוקימונים מסוג אופל - טורטרה, הונצ'קרו וסקאנטאנק... אתה מתכוון רוח רפאים?
    ותדבר איתי בפרטי בנוגע לסקאנטאנק וטנגרווט.

2. לא, זה נחשב צעד רגיל.
    ----
    אני מחפש פוקימוני רוח רפאים

12. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by Rhino@Apr 30 2009, 07:36 PM
    גיל - "אתה משוגע! זה בחיים לא יצליח! צריך לעשות לפחות עוד 10 פעמים את מה שעשית בשביל ללכוד את רג'יסטיל! הוא פוקימון אגדי, זה לא איזה בורמי!" הוא אומר לאחר שמילים אלה יוצאות מפיך, אבל אתה כבר מזמן הפסקת להקשיב לו.
    אתה מניף את ידך הימנית וזורק את הפוכדור הכי רחוק שאתה יכול. הפוכדור נוחת על בטנו של רג'יסטיל, יורה אלומת אור אדומה שמכניסה את רג'יסטיל לתוכו... והפוכדור נופל מהצבט, וכך גם רג'יסטיל איתו.
    נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נדנוד רביעי... זה ניראה כ"כ קרוב... האם הצלחת...
    אבל לא, רג'יסטיל יוצא מהפוכדור בנהמה כאשר עיניו זוהרות מתמיד, ונחש מה - הערת אותו!
    הוא מעוצבן מתמיד, הולך לכיוון שלך בצעדי ענק. "לא לא! אתה נשאר אצלי חבר!" אומרת ג'יי וקופצת מהמסוק, נוחתת קצת מאחורי רג'יסטיל. "צאו כולם!" אומרת ג'יי ומוציאה אריאדוס, דראפיון וסאלאמאנס. "אריאדוס! תפיל אותו עם קורים ואז שלח עוקץ רעל אל גבו! דראפיון! השתמש קפוץ ותנחת עליו בהטחת גוף, ולאחר מכן הכנס בו רעל צולב! סאלאמאנס! שלח נשימת דרקון, ומיד אחריה קרן על! שהמתקפות ישתלבו!" היא מחלקת פקודות באגרסיביות לפוקימוניה האימתיים.
    אריאדוס תופס את רגליו של רג'יסטיל בקורים והופך אותו על הריצפה, ואז שולח עוקץ רעל. דראפיון קופץ ונוחת עם כל הגוף והכוח על רג'יסטיל, ואז גם מחדיר בו לראש רעל צולב. לאחר שהעכביש והעקרב התחפפו משם, הדרקון תופס את העמדה ומפוצץ את האיזור בנשימת דרקון לפנים של רג'יסטיל, ומיד אחריה קרן על שהורסת לגמרי את האיזור, ובמיוחד את רג'יסטיל. לאחר שכל העשן השחור מתפזר... אתה רואה את רג'יסטיל על הריצפה, משותק... "ועכשיו אתה שלי" אומרת ג'יי ומוציאה פוכדור מכיסה.
    ----
    סליחה על החפירהXDD
    "סוויפר עוקץ רעל על ג'יי, מרוואק בומגרנג על הפוכדור" אני אומר בהפתעה, בזמן שהיא והפוקימונים שלה שכחו בכלל שיש לידם שני אנשים שצופים במחזה ולא מתכוונים לתת להם להחזיק בכוח כזה.
    *אני מניח שהפוקימונים שלה לא יכולים להגן עליה, אחרי הכל זה בהפתעה.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

13. the bitch is back
    Originally posted by Rhino@Apr 30 2009, 06:36 PM

עומר - סליחה שאני מתערב, אבל אני באמת שלא מבין למה אתה לא משתמש ברעם הלם,
    זאת המתקפה הכי חזקה שלך.
    ----
    מריפ רצה ומתקילה את ג'יאודוד בכל הכוח.
    ג'יאודוד מתעופף באוויר ומצליח לזרוק עליה קצת אבנים, אבל אז הוא נוחת ונגרר על הריצפה, מחוסל.
    (הקרב הראשון הכי קל וקצר, לכולם)
    אני לא הישתמשתי במתקפה הזאת כי ג'יאדוד הוא אבן\ אדמה ומתקפות חשמל לא עובדת על אדמה...
    _____
    "יאיי מריפ עשית את זה" אני אומר ומלטף את ראשה
    "טוב פוקדור צא!" אני וזורק על ג'יאדוד
    גיל! 3>

14. יש לך פה תנאים?
    עומר - אתה צודק אבל קרב ראשון אני עושה חפיף ומדלג על כמה חוקים.
    ----
    מריפ צוהלת בשמחה למרגלות מחמאותייך.
    אתה זורק על ג'יאודוד פוכדור.
    נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
    ברכותיי, תפסת ג'יאודוד - הפוקימון הראשון שתפסת!

גיל - גיל תגיד בתור אחד שלא ממש אהב את המשחק (לפי ביקורותייך במספר הפעמים השונות),
    איך המשחק השתפר? השתדלתי מאוד להשקיע בעלילה אצלך. אבל אתה חיבי כבר להגיע למכוןXDD
    ובקשר לג'יי - אתה צודק אבל לה ישאר פוקימון אחד פנוי, כי לך יש 2 ולה יש 3. אז אני יוסיף את רוג'ר לקרב D:
    ----
    "הגיע הזמן שגם אני יעשה משהו, נמאס לי לעמוד כאן כאילו כלום" רוג'ר מתקדם לעברך ומקמץ את אגרופיו.
    "צא מות'ים!" הוא אומר ושוב מוציא את הפרפר הכתום והמוכר.
    "עזור למרוואק ולסוויפר בעזרת רוח כסופה!" הוא צועק בנחישות.
    סוויפר שולח עוקץ רעל ומפיל את ג'יי, ומכת הבומרנג של מרוואק מעיפה את הפוכדור מידיה, מגלגלת אותו במורד הגבעה הירוקה. לפתע הפוכדור נעצר, מכיוון שהוא נתקע במשהו. זאת רגל.
    האישה אדומת השיער בחצאית מרימה את הפוכדור לאחר שהוא נתקע ברגלה. ואז אתה מזהה את האישה הזאת.
    זאת אן ! ציידת פוקימונים מצטיינת! "תודה שחיסלת אותו בשבילי. אבל הרג'יסטיל הזה הוא שלי לצערי..." אן אומרת לג'יי ששוכבת על הריצפה, ולאחר מכן מחייכת חיוך שטני.
    "אן! את לא יכולה לעשות לי את זה! שלוש שנים אני מנסה לתפוס את הפוקימון הנדיר הזה, בבקשה תני לי אותו!" ג'יי אומרת וקמה בקושי מהריצפה, שדמעות עומדות בפניה.
    "מצטערת. פוקימוני אגדיים שייכים אך ורק לי!" היא אומרת.
    "לא לזמן רב! צאו כולם, תחסלו אותה!" ג'יי צועקת לפוקימונים שלה, שנמצאים מאחוריה, ומצביע על אן.
    "נו... למה אתם לא תוקפים?" ג'יי שואלת בסקרנות. היא מסתובבת... ורואה שכל פוקימוני ישנים - בגלל אבקת השינה של מות'ים! "ניסיון יפה" אומרת אן בצחקוק. "ועכשיו צא פוכ..." אן לא מסיימת להשלים את המשפט, וכבר השאגה של רג'יסטיל קוטעת את דבריה ומושכת את תשומת הלב של כולם.
    "יופי, בזמן שאתם התברברתם פה, יכולנו ממזמן לתפוס אותו!" רוג'ר צועק על אן וג'יי באגרסיביות.
    ולפתע.. רג'יסטיל משתמש בסופת שלגים, והופך את כל גבעות הדשא הירוקות,
    לדיונות שלג לבנות!
    ----
    שוב חפרתי...XD

בובי - בקשר לסקאנטאנק; מה אכפת לך? הוא גם ככה בשמירה, וצריך שיהיה לכם כמה שיותר פוקימונים לקראת סוף המשחק. המטרה זה לאסוף כמה שיותר, כי אתה לא יודע מה מצפה לך בסוף המשחק. תאמין לי, אתה תצטרך אותו.
    ----
    אתה הולך ומחפש פוקימון רוח רפאים, ולפתע קרקורי הבטן שלך קוטעים את הליכתך הצולעת (עקב דארקראי).
    ואז אתה נזכר - לא אכלת כבר יום שלם!

15. the bitch is back
    Originally posted by Rhino@Apr 30 2009, 07:50 PM
    עומר - אתה צודק אבל קרב ראשון אני עושה חפיף ומדלג על כמה חוקים.
    ----
    מריפ צוהלת בשמחה למרגלות מחמאותייך.
    אתה זורק על ג'יאודוד פוכדור.
    נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... נלכד!
    ברכותיי, תפסת ג'יאודוד - הפוקימון הראשון שתפסת!
    אז לא ידעתי את זה P:
    ___
    "צא גי'אדוד" אני מוציא את הכדור שלו " נעים להכיר אני עומר"
    ואני ממשיך ללכת לכיוון היער ומנסה לחפש פוקימון דשא או מים.
    גיל! 3>

עמוד 113 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1363103111112113114115123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •