כן XD רשמתי שאני כןOriginally posted by שניצל מרושע@Mar 2 2009, 04:03 PM
קורן - במקומך הייתי הולך לדבר עם טומפ, אתה אמור להילחם נגדו אתה יודע.
----
אמממ... אתה צופה בקרב? XDD.
כן XD רשמתי שאני כןOriginally posted by שניצל מרושע@Mar 2 2009, 04:03 PM
קורן - במקומך הייתי הולך לדבר עם טומפ, אתה אמור להילחם נגדו אתה יודע.
----
אמממ... אתה צופה בקרב? XDD.
ε(●̮̮̃•̃)з
קורן - ניסיתי להסביר לך, מה אני יעשה איתך עד שהקרב יגמר? תלך לדבר עם טומפ.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
''נו נו , הוא התפתח .Originally posted by שניצל מרושע@Mar 2 2009, 03:56 PM
יוסי - צ'רמי שורף את סלאקות' עם להביור, ואחרי שהעשן מתמוגג אתה רואה שסלאקות' התפתח לויגורות'!
"כן!" אומר גורדון. "עכשיו אפשר להילחם ברצינות!" קדימה ויגו, תשתמש בצוות כפול ואז במתקפה מהירה.
ויגורות' משכפל את עצמו מספר פעמים, וכל פעם כפיל אחר פוגע בצ'רמי עם מתקפה מהירה.
לבסוף כל הכפילים נעלמים, וויגו מתקרב אל צ'רמי עם ציפורן ריסוק! אתה רואה שבן טניסון (נגיד שהוא חבר ילדות שלך) נכנס למכון וצופה בך.
עם 85%
עם 90%
מסך עשן ! ואז תפזר את העשן עם סיבוב אש , ישר לפניו של ויגורות' !''
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אז אני הולך לדבר עם טומפסון.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 2 2009, 04:05 PM
קורן - ניסיתי להסביר לך, מה אני יעשה איתך עד שהקרב יגמר? תלך לדבר עם טומפ.
ε(●̮̮̃•̃)з
יוסי - צ'רמי עושה מסך עשן, משתמש בסחרור אש אבל זה פוגע בקיר. ויגורות' נעלם! לפתע ויגורות' מופיע מאחורי צ'רמי ומתקיל אותו. "מהלך יפה!" אומר גורדון. "אוקיי, זה מספיק!" אומר טומפסון. אתה רואה שבן טניסון לידו, וכניראה שהוא רוצה להתחיל את קרב המכון שלו. "בן צריך להתחיל את קרב המכון שלו, ולכן אני נאלץ להפסיק את הקרב... אבל את האמת שרק 4 (נגיד ש), אבל כבר יש אור בחוץ. אז אתם יכולים לצאת למסעיכם. תבלו!" אתם יוצאים מהמכון ופתאום טומפסון אומר לך: "ברנדון, תזכור. הניצחון בקרב דורש מוח, ולא כוח! כי אני מאמין, שאפילו עם פיצ'ו אפשר לנצח גיראטינה. זה הכל במוח!" הוא אומר ואתם יוצאים לכיוון נחל פיבאס.
קורן - אתה נפרד לשלום מברנדון, שיוצא מהמכון בדיוק, וטומפסון פונה אלייך: "שנתחיל?" והפוכדור כבר בידו.
אני מהנהן, "צא בלייד!" אני אומר ואזרוק את הפוקדור שלו באוויר.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 2 2009, 04:43 PM
קורן - אתה נפרד לשלום מברנדון, שיוצא מהמכון בדיוק, וטומפסון פונה אלייך: "שנתחיל?" והפוכדור כבר בידו.
ε(●̮̮̃•̃)з
''אוקיי , נילחמת בי יפה , כל הכבוד לך .''Originally posted by שניצל מרושע@Mar 2 2009, 04:43 PM
יוסי - צ'רמי עושה מסך עשן, משתמש בסחרור אש אבל זה פוגע בקיר. ויגורות' נעלם! לפתע ויגורות' מופיע מאחורי צ'רמי ומתקיל אותו. "מהלך יפה!" אומר גורדון. "אוקיי, זה מספיק!" אומר טומפסון. אתה רואה שבן טניסון לידו, וכניראה שהוא רוצה להתחיל את קרב המכון שלו. "בן צריך להתחיל את קרב המכון שלו, ולכן אני נאלץ להפסיק את הקרב... אבל את האמת שרק 4 (נגיד ש), אבל כבר יש אור בחוץ. אז אתם יכולים לצאת למסעיכם. תבלו!" אתם יוצאים מהמכון ופתאום טומפסון אומר לך: "ברנדון, תזכור. הניצחון בקרב דורש מוח, ולא כוח! כי אני מאמין, שאפילו עם פיצ'ו אפשר לנצח גיראטינה. זה הכל במוח!" הוא אומר ואתם יוצאים לכיוון נחל פיבאס.
מעיר לגורדון ואז ממשיך בדרך .
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
קורן - "גאלאייד..." הוא אומר ובוהה בבלייד. "מעולם לא ראיתי אחד כזה... מרתק... אז קדימה דוגטריו, תראה לו שאתה מרתק לא פחות!" הוא אומר בהתלהבות ומוציא דוגטריו.
יוסי - "אני דיי חייב לך" אומר גורדון. "אתה יודע, בזכותך סלאקות' התפתח לפוקימון חזק ביותר, ועכשיו הגיע תורי בעסקה" הוא מוסיף. "הגיע הזמן לפתח את צ'רמיליון!" הוא אומר ומוציא את פאטרצ'ד![]()
"אמ..." אני ממלמל, "בלייד, תשתמש בעל חושי כדי להחזיק את דוגטריו ואז שלח אליו כמה גלים על חושיים!" אני אומר לו כיצד להתחיל.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 2 2009, 04:48 PM
קורן - "גאלאייד..." הוא אומר ובוהה בבלייד. "מעולם לא ראיתי אחד כזה... מרתק... אז קדימה דוגטריו, תראה לו שאתה מרתק לא פחות!" הוא אומר בהתלהבות ומוציא דוגטריו.
ε(●̮̮̃•̃)з
קורן - בלייד לא מצליח לתפוס את דוגטריו בעל חושי, ודוגטריו חופר באדמה, ומתקיל את בלייד מהקרקע. דוגטריו משתמש בזריקת אבנים.
עם 100%
עם 95%
"תשתמש בעל חושי כדי לזרוק את האבנים חזרה אל דוגטריו!" אני אומר לו.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 2 2009, 04:54 PM
קורן - בלייד לא מצליח לתפוס את דוגטריו בעל חושי, ודוגטריו חופר באדמה, ומתקיל את בלייד מהקרקע. דוגטריו משתמש בזריקת אבנים.
עם 100%
עם 95%
ε(●̮̮̃•̃)з
קורן - גאלאייד מחזיר את האבנים אל הראשים של כל השלישייה, והם נפגעים, ולנמוך אפילו יורד דם. "דוגטריו, תחזירו לו על זה בעזרת רעידת אדמה, ולאחר מכן טיל סלע!"
רעידת אדמה מפילה את גאלאייד, וסלע ענק נשלח אלייך. מה תעשה?
עם 95%
עם 93%
"אוקיי בלייד, שלח כמה גלים על חושיים כדי לפרק את הסלע!" אני אומר לו.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 2 2009, 04:57 PM
קורן - גאלאייד מחזיר את האבנים אל הראשים של כל השלישייה, והם נפגעים, ולנמוך אפילו יורד דם. "דוגטריו, תחזירו לו על זה בעזרת רעידת אדמה, ולאחר מכן טיל סלע!"
רעידת אדמה מפילה את גאלאייד, וסלע ענק נשלח אלייך. מה תעשה?
עם 95%
עם 93%
ε(●̮̮̃•̃)з
קורן - בלייד מפרסק את הסלע בעזרת גלים על חושיים, אך הסלע מתפרק להרבה אבנים והם נופלות על בלייד, שנקבר תחת ערימה של אבנים. "דוגטריו, קרן על!" אומר טומפסון. דוגטריו שולח קרן על אל תוך הערימה, ובלייד לא רואה כלום.
עם 95%
עם 90%
"בלייד, תשתמש בעל חושי כדי להרים את האבנים מעליך וליצתור מהם מגן אשר יגן עליך מקרן העל!" אני אומר לו.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 2 2009, 05:02 PM
קורן - בלייד מפרסק את הסלע בעזרת גלים על חושיים, אך הסלע מתפרק להרבה אבנים והם נופלות על בלייד, שנקבר תחת ערימה של אבנים. "דוגטריו, קרן על!" אומר טומפסון. דוגטריו שולח קרן על אל תוך הערימה, ובלייד לא רואה כלום.
עם 95%
עם 90%
ε(●̮̮̃•̃)з
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)