Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1927282930313979129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1953
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 4 2009, 04:08 PM
    אוקיי שני חוקים חדשים:
    • אסור יותר משלוש מתקפות בתור.
    • אסור לעשות קרבות האנדיקפ - נגיד 2 על 1 או 3 על 2 אתם יודעים. כמות שווה של פוקימונים בקרב.

_____

יוסי - אתה הולך למכון הבדיל, ולפתע מישהו שם שק על ראשך וחוטף אותך משם!
    אתה מנסה להשתחרר אבל ללא הצלחה! אתה בא להוציא פוקימונים, אבל הם לקחו לך את התיק!

''תשחררו אותי!!בבקשה!לא עשיתי שום דבר רע לאף אחד !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 4 2009, 04:08 PM
    אוקיי שני חוקים חדשים:
    • אסור יותר משלוש מתקפות בתור.
    • אסור לעשות קרבות האנדיקפ - נגיד 2 על 1 או 3 על 2 אתם יודעים. כמות שווה של פוקימונים בקרב.

_____

יוסי - אתה הולך למכון הבדיל, ולפתע מישהו שם שק על ראשך וחוטף אותך משם!
    אתה מנסה להשתחרר אבל ללא הצלחה! אתה בא להוציא פוקימונים, אבל הם לקחו לך את התיק!

בובי - גרוטל משתמש בשאיבת ג'יגה, אבל פוריגון 2 קופץ בין השאיבות בלי להתאמץ,
    גרוטל פוגע בו מעט עם צמח משתולל אבל פוריגון 2 נוחת על הרגליים ופוגע לגרוטל בעיניים עם קרן על חושית. גרוטל מתעוור למספר דקות.
    "כן! ככה זה צריך להיות!" אומר הילד.
    מותר לרשום לך 3 מתקפות?
    -------------------------------------

"אויי לא גרוטל אתה בסדר?" אני שואל אותו ומוסיף

"קדימה קום על הרגליים ותישתמש בזרע עלוקה וכשהו סבוך בזרע תישתמש בצמח משתולל" אני אומר לו

3. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    בובי - התכוונתי שאסור נגיד לכתוב;
    "תשתמש בלהביור ואחרי זה בגחלת ואחרי זה במכת ברק ואחרי זה בהתקלה ואחרי זה בעלי טער ואחרי זה בעל חושי וכו'..." רק 3 מתקפות בתור.
    ----
    המכה מחסלת את פוריגון 2 סופית.
    "אוי לא פוריגון!!!!" אומר הילד. "כניראה הגרוטל הזה חזק מדי בשבילך!"
    הוא אומר והולך.
    "אולי תרצה להילחם נגדי?" אומר לך ילד אחר .

יוסי - האנשים מכניסים אותך לטנדר, ובעזרת חור קטן בשק אתה רואה שאתם נוסעים לכיוון דרום מאנקרה.
    הטנדר עוצר, האנשים תופסים אותך ומושיבים אותך על כסא. הם מורידים לך את השק בכוח,
    ואתה רואה בנאדם יושב מולך , הוא מחזיר לך את התיק שלך. ואז אתה מזהה אותו... זה הדוד אלכס!
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

4. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 4 2009, 03:13 PM
    קורן - בלייד משתגר, קליידול משתגר גם כן ומתקרב אל בלייד עם זרועה פטיש.

'שוב, תשתגר!' אני אומר.
    ε(●̮̮̃•̃)з

5. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 4 2009, 04:22 PM
    בובי - התכוונתי שאסור נגיד לכתוב;
    "תשתמש בלהביור ואחרי זה בגחלת ואחרי זה במכת ברק ואחרי זה בהתקלה ואחרי זה בעלי טער ואחרי זה בעל חושי וכו'..." רק 3 מתקפות בתור.
    ----
    המכה מחסלת את פוריגון 2 סופית.
    "אוי לא פוריגון!!!!" אומר הילד. "כניראה הגרוטל הזה חזק מדי בשבילך!"
    הוא אומר והולך.
    "אולי תרצה להילחם נגדי?" אומר לך ילד אחר .

יוסי - האנשים מכניסים אותך לטנדר, ובעזרת חור קטן בשק אתה רואה שאתם נוסעים לכיוון דרום מאנקרה.
    ואתה רואה בנאדם יושב מולך , הוא מחזיר לך את התיק שלך. ואז אתה מזהה אותו... זה הדוד אלכס!
    "בטח שכן" אני אומר

"אתה רוצה הפעם קרב 3 על 3?" אני שואל אותו

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 4 2009, 04:22 PM

*מי זה דוד אלכס?XD*

''למה הובלת אותי עד לכאן?''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. יש לך פה תנאים?
    יוסי - הדוד שלך מצד אבא, נגיד שאתה מכיר אותו.
    ----
    "היי ברנדון" הוא אומר לך בחיוך.
    "אני מקווה שלא הפחדתי אותך יותר מדי. אבל זה עדיף על מה שהולך לעבור עלייך..."
    "אתה מבין, אני לא נגדך. אני איתך. אנחנו מחתרת של אנשים הנלחמים בפשע של העיר מאנקרה, אבל הוא חזק יותר מאיתנו..."

בובי - "לא, לי יש רק פוקימון אחד... אבל אם תנצח אותי, תוכל להילחם נגד מנהל המקום, שיש לו 3 פוקימונים!" הוא אומר לך.

8. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 4 2009, 04:27 PM
    ----
    "אתה מבין, אני לא נגדך. אני איתך. אנחנו מחתרת של אנשים הנלחמים בפשע של העיר מאנקרה, אבל הוא חזק יותר מאיתנו..."

בובי - "לא, לי יש רק פוקימון אחד... אבל אם תנצח אותי, תוכל להילחם נגד מנהל המקום, שיש לו 3 פוקימונים!" הוא אומר לך.
    "מצוין בוא נתחיל בקרב" אני אומר ומוציא את גרוטל מהפוכדור

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 4 2009, 04:27 PM
    ----
    ''מי זה הוא?'' אני שואל מתוך סקרנות .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. יש לך פה תנאים?
    קורן - בלייד משתגר משם. קליידול יורה פצצות בוץ. אתה לא חושב שזה הזמן לתקוף כבר?

בובי - "וואו זה גרוטל!" הילד אומר. הוא חוקר אותו בפוקידע, ואז מוציא מים ג'וניור

יוסי - "הוא" זה ליטס. הוא מאמן מכון ידוע לשמצה, אבל רק אנחנו יודעים שהוא ראש ארגון הפשע הגדול ביותר בעולם - "הסקורופים השחורים". אנחנו באנו להזהיר אותך, מכיוון שעכשיו אתה הולך אליו. ואגב, אנחנו נצרף אלייך אחת משלנו, שהיא כאילו תהיה השותפה שלך, אבל בעצם תהיה איש הקשר שלנו.
    הוא מראה לך את האישה הכי יפה שראית בחייך . "עכשיו אתה בטוח שאתה רוצה לשמוע את כל הסיפור על ליטס? אני מזהיר אותך, הוא אכזרי!"

11. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 4 2009, 04:43 PM

בובי - "וואו זה גרוטל!" הילד אומר. הוא חוקר אותו בפוקידע, ואז מוציא מים ג'וניור

יוסי - "הוא" זה ליטס. הוא מאמן מכון ידוע לשמצה, אבל רק אנחנו יודעים שהוא ראש ארגון הפשע הגדול ביותר בעולם - "הסקורופים השחורים". אנחנו באנו להזהיר אותך, מכיוון שעכשיו אתה הולך אליו. ואגב, אנחנו נצרף אלייך אחת משלנו, שהיא כאילו תהיה השותפה שלך, אבל בעצם תהיה איש הקשר שלנו.
    הוא מראה לך את האישה הכי יפה שראית בחייך . "עכשיו אתה בטוח שאתה רוצה לשמוע את כל הסיפור על ליטס? אני מזהיר אותך, הוא אכזרי!"
    "אוקיי גרוטל אל תזלזל בהם" אני אומר לו ומוסיף

"תישתמש מהר בעלי תער ואז בצמח משתולל, ולסוף תישתמש בשאיבת ג'גיה" אני אמר לו

12. משתמש מנוסה

אני עושה מהלך, אתה תראה..
    ------------------------------
    'תשתגר אל מאחוריו ואז תשתמש באגרוף מגה!' אני אומר.
    ε(●̮̮̃•̃)з

13. משתמש מנוסה

''אני לא מפחד , קדימה ספר .''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. יש לך פה תנאים?
    בובי - גרוטל משתמש בעלי טער ומים ג'וניור (אני בקיצור יקרא לו ג'וניור) פשוט קופץ מעלה לעלה, בלי להיפגע. לפתע צמח משתולל ענק פוגע בג'וניור, והוא מוטח אל הריצפה. גרוטל מנסה שאיבת ג'יגה, אבל ג'וניור מתחמק, קופץ על גבו של גרוטל ומשתמש בדגדוג. גרוטל מתחיל לצחוק והוא לא יכול לזוז.

קורן - בלייד משתגר מאחורי קליי ונותן לו אגרוף מגה. קליידול משתמש בהבזק ומעוור את בלייד למספר שניות. הוא יורה קרן על. הקרן על מתקרבת אל בלייד והוא לא רואה כלום! מה תעשה?

יוסי - "טוב, פעם לפני שנים רבות, בארץ רחוקה..." אלכס צוחק.
    "אז תקשיב. פעם ליטס היה שודד רגיל כזה, אתה יודע, גונב קצת מחנויות, מפלח קצת ארנקים, לא משהו רציני. אתה יודע, גנב. ראשי הפשע ראו אותו, והחליטו לעשות ממנו משהו. עם השנים ליטס למד מדעים וביולוגיה, ונהיה מאסטר בגוף האדם - והפוקימון. ליטס המציא נוסחה שניקראת "קארד C4". שיקוי שהופך פוקימון לחזק יותר, אפל. ויש תופעת לוואי קטנה - צבעו של הפוקימון יהפוך לשחור. ליטס הזריק את החומר הזה לזנגוס אחד, ושחרר אותו ביער גירו, בשביל שיפיץ את הנוסחה. אז אתה יודע, הפוקימון האהוב עלי הוא פירו, אומרים שהוא מלך הציפורים. למעשה, בבית יש לי 10 פירויים! בקיצור, שלחתי אותך לחסל את הזנגוס הזה. הם התקיפו שעות, הוא כבר היה גמור. אבל אז בא איזה מאמן, העיף אותם. בכל אופן, זה לא משנה... במצבו אפילו סוויקון היה מת. יכול להיות ששמעת על זה? זה היה בחדשות" הוא אומר לך, ואתה מתחיל להיזכר איך לכדת את הזנגוס שלך. אז מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 4 2009, 07:33 PM

קורן - בלייד משתגר מאחורי קליי ונותן לו אגרוף מגה. קליידול משתמש בהבזק ומעוור את בלייד למספר שניות. הוא יורה קרן על. הקרן על מתקרבת אל בלייד והוא לא רואה כלום! מה תעשה?

'שיגור!' אני אומר, 'לא משנה לאיפה רק תשתגר!' אני מוסיף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

עמוד 29 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1927282930313979129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •