בובי - הא? אתה בכלל קורא את מה שאני כותב לך מעל הספרייטים? הוא על הגב שלך, איך תיפגע בו!? לעזאזל .
בובי - הא? אתה בכלל קורא את מה שאני כותב לך מעל הספרייטים? הוא על הגב שלך, איך תיפגע בו!? לעזאזל .
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
"תישתמש בשאיבת ג'יגה ואז במגה ייבוש" אני אומר לוOriginally posted by שניצל מרושע@Mar 5 2009, 03:19 PM
בובי - אבל אני מסביר לך שהוא על הגב של גרוטל! איך תוכל לפגוע בו!?
מה הבעיה הוא פשוט שואב ממנו כוח
''תתחמק!ואז תשתמש בבעיטה דינאמית!''Originally posted by שניצל מרושע@Mar 5 2009, 03:08 PM
יוסי - הריאמה קופץ מעל תותח הבזק, ונוחת מהאוויר עם שני אגרופי מגה, אחד מכל צד, על ברונזונג!
"מהלך יפה" אומר לך ליטס.
"סוף סוף אתה חושב חכם..." הוא ממשיך להתגרות בך.
"קדימה ברונזונג, תשתמש בכדור ג'יירו!" הוא אומר, וברונזונג פוגע בהריאמה עם כדור ג'יירו.
"עכשיו, התקלה!" הוא אומר וברונזונג מתקרב אל הריאמה.
עם 90%
עם 90%
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
בובי - כן, ואיך הוא יפגע בו? הוא לא יודע איפה הוא בכלל, הוא קודם צריך להוריד אותו מהגב שלו.
יוסי - יש לך רק אגרוף דינאמי בינתיים .
"טוב גרוטל תישתמש בהתקלה לעבר הקיר ותצנסה להוריד אותו ממך" אני אומר
בובי - פעם הבאה תצוטט.
----
גרוטל רץ ודופק את ליקיטאנג בקיר. ליקיטאנג בקיר,
אבל הוא שולח הצלפת לשון לפניו של גרוטל, והם נפצעות.
עם 94%
עם 96%
"עכשיו שאיבת ג'יגה ואז מגה ייבוש" אני אומר לוOriginally posted by שניצל מרושע@Mar 5 2009, 03:27 PM
בובי - פעם הבאה תצוטט.
----
גרוטל רץ ודופק את ליקיטאנג בקיר. ליקיטאנג בקיר,
אבל הוא שולח הצלפת לשון לפניו של גרוטל, והם נפצעות.
עם 94%
עם 96%
בובי - גרוטל מנסה לשאוב מליקיטאנג אנרגיה בעזרת שאיבת ג'יגה, אבל ליקיטאנג מתחמק, הוא מנסה לשאוב ממנו חיים עם מגה ייבוש ומצליח! ליקיטאנג מחזיר לו על כך בסופת קרח שמקפיאה את רגליו של גרוטל לריצפה, והוא לא יכול לזוז, ובגלל זה ליקיטאנג מתחיל להצליף לו בפנים, ברצף של מכות, בלי להפסיק.
עם 90%
עם 96%
''תתחמק , ותן לו אגרוף דינאמי!''Originally posted by שניצל מרושע@Mar 5 2009, 03:23 PM
יוסי - יש לך רק אגרוף דינאמי בינתיים .
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"קדימה גרוטל תישתמש בצמח משתולל כדי להעיף אותו ממך ואחר כך תישתמש עוד הפעם בצמח משתולל כדי שיוציא אותך מהקרח" אני אומר לוOriginally posted by שניצל מרושע@Mar 5 2009, 03:33 PM
בובי - גרוטל מנסה לשאוב מליקיטאנג אנרגיה בעזרת שאיבת ג'יגה, אבל ליקיטאנג מתחמק, הוא מנסה לשאוב ממנו חיים עם מגה ייבוש ומצליח! ליקיטאנג מחזיר לו על כך בסופת קרח שמקפיאה את רגליו של גרוטל לריצפה, והוא לא יכול לזוז, ובגלל זה ליקיטאנג מתחיל להצליף לו בפנים, ברצף של מכות, בלי להפסיק.
עם 90%
עם 96%
"תצלול!" אני אומר לו במהירות.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 5 2009, 03:08 PM
קורן - אתה מוציא את סיל והוא שולח אקדח מים אל קליידול, ומעיף אותו דרך שורה של סלעים, ולבסוף אל קיר.
"אויי שיט!" אומר טומפסון. "קדימה קליידול תעיף אותו בעזרת קרן על חושית!" הוא מוסיף בנחישות.
קרן על חושית מתקרבת אל סיל.
ε(●̮̮̃•̃)з
יוסי - הריאמה מתחמק ודופק לו אגרוף דינאמי, ואתה מצליח ליראות סדקים של שריונו של ברונזונג.
"עכשיו ממש עצבנת אותי!" קדימה ברונזונג תותח בזק, למקרה שהוא יתקיף תשתמש בהגנת ברזל, ואז מידית התקלה! ברונזונג יורה תותח בזק, שמתקרב אלייך במהירות עצומה. מה תעשה?
עם 80%
עם 90%
בובי - צמח משתולל משחרר אותך מהקרח, ואז תופס את ליקיטאנג מאחורה וזורק אותו דרך החלון. הזכוכית מתנפצת על ליקיטאנג והוא גמור. "אל תחשוב לרגע שזה הסוף!" אומר מנהל המקום, ומוציא באנט. "קדימה באנט, תשתמש בחבטת צל!" הוא אומר ובאנט מתקרב אל גרוטל עם חבטת צל.
קורן - להבא תצוטט עם ספרייטים.
----
סיל צולל באדמה, עמוק עמוק. לקליידול אין שמץ של מושג איפה הוא.
עם 70%
באדמה 100%
"תנסה להתחמק מהר!" אני אומר לוOriginally posted by שניצל מרושע@Mar 5 2009, 03:44 PM
יוסי - הריאמה מתחמק ודופק לו אגרוף דינאמי, ואתה מצליח ליראות סדקים של שריונו של ברונזונג.
"עכשיו ממש עצבנת אותי!" קדימה ברונזונג תותח בזק, למקרה שהוא יתקיף תשתמש בהגנת ברזל, ואז מידית התקלה! ברונזונג יורה תותח בזק, שמתקרב אלייך במהירות עצומה. מה תעשה?
עם 80%
עם 90%
בובי - צמח משתולל משחרר אותך מהקרח, ואז תופס את ליקיטאנג מאחורה וזורק אותו דרך החלון. הזכוכית מתנפצת על ליקיטאנג והוא גמור. "אל תחשוב לרגע שזה הסוף!" אומר מנהל המקום, ומוציא באנט. "קדימה באנט, תשתמש בחבטת צל!" הוא אומר ובאנט מתקרב אל גרוטל עם חבטת צל.
"ואז תישתמש בזרע עלוקה ואחרי זה צמח משתולל קדימה" אני אומר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)