Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 131 ראשוןראשון ... 3341424344455393 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 1953
  1. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    בובי - אתה מוציא את סטאנקי. הוא פולט ענן שחור על ערפל סמיך וכבד, קליידול לא רואה כלום, והוא שואף מעט עשן, מה שאומר שהוא מורעל. סטאנקי רץ ונותן לו זנב ברזל בראש, סטאנקי מנסה עוד אחד אבל קליידול מעיף אותו לסלע עם על חושי. "זה כל מה שיש לך?" טומפסון אומר לך בציניות.

עם 55%
    עם 95%

יוסי - קינגלר פותח את הצבט, מתכונן לקרן בועות, אבל קרופ חשב על הכל מראש:
    "גלאיילי, סופת קרח אל תוך הצבט!" הוא אומר. גאליילי מקפיא את הצבט, קינגלר מנסה את הצבט השנייה אבל גם אותה הוא מקפיא. גלאיילי מתקרב אל קינגלר עם קרן מגה. מה תעשה?

עם 100%
    קפוא 100%
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

2. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 7 2009, 02:53 PM
    בובי - אתה מוציא את סטאנקי. הוא פולט ענן שחור על ערפל סמיך וכבד, קליידול לא רואה כלום, והוא שואף מעט עשן, מה שאומר שהוא מורעל. סטאנקי רץ ונותן לו זנב ברזל בראש, סטאנקי מנסה עוד אחד אבל קליידול מעיף אותו לסלע עם על חושי. "זה כל מה שיש לך?" טומפסון אומר לך בציניות.

עם 55%
    עם 95%
    "עוד לא ראית כלום" אני אומר לו בשחצנות ואומר לסטאנקי:

"קדימה גז רעיל ומכת זנב קדימה"

3. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 7 2009, 02:47 PM

קורן - "בלייד" הוא אומר לך במעיין התעניינות צינית. "שם יפה..." הוא מוסיף והבעתו משתנה לרצינית. "קדימה ברונזונג, תראה לו כאן מי המנצח!" הוא אומר ומוציא ברונזונג . "אתה יכול להתחיל, גם ככה אני ינצח" הוא מתגרה בך.
    "עכשיו עשית טעות..." אני ממלמל, "בלייד, תשתגר מאחוריו ותשתמש באגרוף מגה!" אני אומר לו.
    ε(●̮̮̃•̃)з

4. יש לך פה תנאים?
    בובי - סטאנקי מרים את זנבו ובשניות יוצר ענן של גז רעיל, ומעיף אותו על קליידול, שמתעלף.
    "שיט! אתה טוב!" טומפסון אומר. "אבל עוד לא ראית כלום..." הוא נהיה קצת מפחיד, אתה חושב.
    "קדימה היפו, כסח אותו!" הוא אומר ומוציא היפופודאון .

קורן - בשניות בלייד מופיע מאחוריו ומטיח אותו לאדמה עם אגרוף מגה. "מה לעזאזל!?" ליטס מופתע. הוא היה עסוק בהתרברבות, הוא לא שם לב. כל המהלך הזה קרה בערך ב5 שניות, מספיק זמן בשביל לכסח את הברונזונג שלו. "שיט! ברונזונג, כדור ג'יירו!" ליטס צועק לו. ברונזונג מעיף את בלייד לשמיים עם כדור ג'יירו. "עכשיו אתה תגיד לי, מי הכי טוב!?" ליטס ממשיך לעצבן אותך.

עם 85%
    עם 95%

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 7 2009, 02:59 PM

קורן - בשניות בלייד מופיע מאחוריו ומטיח אותו לאדמה עם אגרוף מגה. "מה לעזאזל!?" ליטס מופתע. הוא היה עסוק בהתרברבות, הוא לא שם לב. כל המהלך הזה קרה בערך ב5 שניות, מספיק זמן בשביל לכסח את הברונזונג שלו. "שיט! ברונזונג, כדור ג'יירו!" ליטס צועק לו. ברונזונג מעיף את בלייד לשמיים עם כדור ג'יירו. "עכשיו אתה תגיד לי, מי הכי טוב!?" ליטס ממשיך לעצבן אותך.

עם 85%
    עם 95%
    "אגרוף ממוקד!" אני אומר במהירות.
    ε(●̮̮̃•̃)з

6. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 7 2009, 02:59 PM
    בובי - סטאנקי מרים את זנבו ובשניות יוצר ענן של גז רעיל, ומעיף אותו על קליידול, שמתעלף.
    "שיט! אתה טוב!" טומפסון אומר. "אבל עוד לא ראית כלום..." הוא נהיה קצת מפחיד, אתה חושב.
    "קדימה היפו, כסח אותו!" הוא אומר ומוציא היפופודאון .

עם 85%
    עם 95%
    "וואי היפופודאון הוא חזק" אני אומר בפחד

"קדימה סטאנקי בוא נראה להם שאנחנו גם חזקים, תישתמש במסף עשן ואז נשיכה" קדימה

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 7 2009, 02:53 PM

יוסי - קינגלר פותח את הצבט, מתכונן לקרן בועות, אבל קרופ חשב על הכל מראש:
    "גלאיילי, סופת קרח אל תוך הצבט!" הוא אומר. גאליילי מקפיא את הצבט, קינגלר מנסה את הצבט השנייה אבל גם אותה הוא מקפיא. גלאיילי מתקרב אל קינגלר עם קרן מגה. מה תעשה?

עם 100%
    קפוא 100%
    ''תשבור את הקרח עם קרן בועות ,ואז תתקיף עם קרן סולארית!''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. יש לך פה תנאים?
    קורן - בלייד דופק לברונזונג אגרוף ממוקד בין העיניים, במהירות האור כמעט. "נוו באמת ברונזונג! זה כבר מגוחך... ואתה עוד קורא לעצמך פוקימון! אתה סתם חתיכת פח מעצבנת! איך אתה נותן לעלוב חסר החיים הזה לנצח אותך ככה!?" ליטס קורא לעברו. "קדימה תציל את כבודך, אם יש לך כזה בכלל! תותח בזק!" ליטס ממשיך. ברונזונג טוען תותח הבזק בפחד (מליטס) ויורה אותו בכל הכוח לעברו של בלייד.

עם 70%
    עם 75%

בובי - סטאנקי משתמש במסך עשן, אבל היפופודאון משתמש בריח בלשי ומוצא את סטאנקי, ונושך אותו, וכמעט בולע אותו עם הפה ג'ורה שלו! לפתע סטאנקי מתחיל לזהור ואתה רואה שהוא.....

התפתח לסקאנטאנק !
    אז המצב הוא כזה:

עם 95%
    עם 90%

יוסי - קינגלר מנפץ את הקרח ברגע האחרון עם קרן בועות, והבועות ממשיכות ופוגעות בגלאיילי. קינגלר טוען קרן סולארית אבל גלאיילי התאושש במהירות והקפיא את קינגלר עם קרן קרח.

עם 95%
    קפוא 95%

9. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 7 2009, 03:09 PM
    קורן - בלייד דופק לברונזונג אגרוף ממוקד בין העיניים, במהירות האור כמעט. "נוו באמת ברונזונג! זה כבר מגוחך... ואתה עוד קורא לעצמך פוקימון! אתה סתם חתיכת פח מעצבנת! איך אתה נותן לעלוב חסר החיים הזה לנצח אותך ככה!?" ליטס קורא לעברו. "קדימה תציל את כבודך, אם יש לך כזה בכלל! תותח בזק!" ליטס ממשיך. ברונזונג טוען תותח הבזק בפחד (מליטס) ויורה אותו בכל הכוח לעברו של בלייד.

עם 70%
    עם 75%

בובי - סטאנקי משתמש במסך עשן, אבל היפופודאון משתמש בריח בלשי ומוצא את סטאנקי, ונושך אותו, וכמעט בולע אותו עם הפה ג'ורה שלו! לפתע סטאנקי מתחיל לזהור ואתה רואה שהוא.....

התפתח לסקאנטאנק !
    אז המצב הוא כזה:

עם 95%
    עם 90%
    "סקנטנק וואי" אני אומר לעצמי בתדהמה

"קדימה בוא נ יראה מה אתה שווה , תישתמש בגז רעיל ואז בזנב ברזל"

10. משתמש מנוסה

יוסי - קינגלר מנפץ את הקרח ברגע האחרון עם קרן בועות, והבועות ממשיכות ופוגעות בגלאיילי. קינגלר טוען קרן סולארית אבל גלאיילי התאושש במהירות והקפיא את קינגלר עם קרן קרח.

עם 95%
    קפוא 95%
    ''תנפץ את הקרח עם פטיש סרטן , ואז קרן בועות!''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש מנוסה

עם 70%
    עם 75%

למה ירד לו חיים?
    ---------------------------
    "שיגור!" אני אומר, "תשתגר מאחוריו ותשתמש בארוף מגה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

12. יש לך פה תנאים?
    קורן - התבלבלתי בגלל תותח הבזק. בגלל זה ברונזונג לא יתקיף אותך בתור הזה.
    ----
    בלייד משתגר מאחורי ברונזונג ומנחית לו אגרוף מגה לגב, שמרסק אותו לתוך סלע עם הראש. "קום יא חתיכת חסר יכולת! קום כבר, תפסיק לנוח לי פה!" ליטס מצווה על ברונזונג. "עכשיו תשתמש באגרוף ברזל!" ליטס ממשיך. ברונזונג מנסה אבל בלייד מתחמק בקלילות. "חתיכת גרוטאה חסרת שימוש, וזה מחמאה בשבילך!" הוא אומר.

עם 60%
    עם 80%

בובי - סקאנטאנק משתמש בגז רעיל ורואים שענן הגז גדל מאוד בהתפתחות. סקאנטאנק רץ במהירות, ורואים שהוא גם נהיה יותר מהיר. הוא דופק להיפופודאון זנב ברזל בראש, והיפופודאון מתרסק. "היפופודאון, תשתמש במתקפה שלימדתי אותך!" טומפסון אומר, והיפופודאון מעיף את סקאנטאנק עם נשימת דרקון! לא יאמן! פוקימון אדמה למד מתקפה של פוקימון דרקון!

מורעל 80%
    עם 70%

יוסי - קינגלר מנפץ את הקרח עם פטיש סרטן. הוא שולח קרן בועות. "גלאיילי, החזרה!" קרופ אומר וגלאיילי מחזיר לקינגלר את המתקפה, ישר בפנים.

עם 95%
    עם 80%

13. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 7 2009, 03:21 PM
    ----
    בלייד משתגר מאחורי ברונזונג ומנחית לו אגרוף מגה לגב, שמרסק אותו לתוך סלע עם הראש. "קום יא חתיכת חסר יכולת! קום כבר, תפסיק לנוח לי פה!" ליטס מצווה על ברונזונג. "עכשיו תשתמש באגרוף ברזל!" ליטס ממשיך. ברונזונג מנסה אבל בלייד מתחמק בקלילות. "חתיכת גרוטאה חסרת שימוש, וזה מחמאה בשבילך!" הוא אומר.

עם 60%
    עם 80%

בובי - סקאנטאנק משתמש בגז רעיל ורואים שענן הגז גדל מאוד בהתפתחות. סקאנטאנק רץ במהירות, ורואים שהוא גם נהיה יותר מהיר. הוא דופק להיפופודאון זנב ברזל בראש, והיפופודאון מתרסק. "היפופודאון, תשתמש במתקפה שלימדתי אותך!" טומפסון אומר, והיפופודאון מעיף את סקאנטאנק עם נשימת דרקון! לא יאמן! פוקימון אדמה למד מתקפה של פוקימון דרקון!

מורעל 80%
    עם 70%

יוסי - קינגלר מנפץ את הקרח עם פטיש סרטן. הוא שולח קרן בועות. "גלאיילי, החזרה!" קרופ אומר וגלאיילי מחזיר לקינגלר את המתקפה, ישר בפנים.

עם 95%
    עם 80%
    "קדימה תישתמש בחתך לילי ואז באגרוף צל" אני אומר לו

14. משתמש מנוסה
    ----

עם 60%
    עם 80%

"אגרוף ממוקד!" אני אומר לו, "ואז תשתמש בשבירת לבנים!" אני מוסיף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

15. משתמש מנוסה

עם 95%
    עם 80%
    ''קרן סולארית קינגלר!!''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 43 מתוך 131 ראשוןראשון ... 3341424344455393 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •