Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 131 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 1953
  1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 7 2009, 06:34 PM

קורן - בלייד תופס את ברונזונג באוויר, ושולח לו מספר גלים על חושיים שמשתקים אותו, ולבסוף מעלפים אותו.
    "ברונזונג, היית גרוע מתמיד, אל תצפה ליחס הוגן בחודשיים הקרובים" ליטס אומר בטון של כאילו הרגע ירו בו.
    "קדימה מטאגרוס, צא!" ליטס אומר ומוציא מטאגרוס.

"שבירת לבנים!" אני אומר לו, "בדיוק במרכז האיקס שעל ראשו!" אני מוסיף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 7 2009, 08:22 AM
    מתנת יומולדת שבוע למשחק - כל משתתף יקבל 1000$!!!!!!

יוסי - מצטער אבל אני מנסה שבצוותים יהיו פוקימונים שונים, ולבובי כבר יש גרוטל אז.. סורי \:
    ----
    אתה רואה סידוט .

אקסטרה - מגבי פולט ענן ערפיח סמיך וכבד מפיו, ומרעיל את צ'ינגלינג. "אוי לא צ'ינגלינג! הסר דאגה מלבך! השתמש ביום בהיר ולאחר מכן בקרן על חושית!" המאמן אומר לו. צ'ינגלינג קופץ מתוך הערפיח, משתמש בהתחדשות בשביל להתרפות ואז ביום בהיר בשביל היופי, ואז חהוא פוגע במגבי עם קרן על חושית. מגבי מנקר אותו וצ'ינגלינג נופל ונפגע.

עם 90%
    עם 90%

בובי - נגמרו לך הפוכדורים, תקנה.
    ----
    גרוטל קופץ מעל הקרן ושואב מקליידול חיים בעזרת מגה ייבוש. "קליידול, אבנים מתגנבות!" קליידול משתמש באבנים מתגנבות. "עכשיו, זרוק עליו אבנים בעזרת על חושי!" טומפסון אומר לו שוב. קליידול מרים המון סלעים ואבנים בעזרת על חושי ואת כולם זורק על גרוטל. מה תעשה?

עם 65%
    עם 80% (בגלל שהחיים של קליידול עברו אליו)

קורן - סיל יוצא מהבור בעזרת צלילה, וסאבליי מטפס על עץ ושולח כדורי צל על כל האדמה, סיל נפגע מעט.

עם 80%
    עם 85%
    "עכשיו גחלת וכשהוא קרוב הישתמש בניקור חזקקק"

3. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 7 2009, 06:34 PM
    שוב חזרה לי בעיית הספרייטים, אני יתן ספרייטים רק מחר

יוסי - כן אבל קינגלר היה במצב גרוע אחו שילינג, והוא גם היה קפוא, אז כל הקרח התנפץ עליו.
    וחוץ מזה ראשיית זן זה מתקפה חזקה אחו שרמוטה.
    ----
    קקניאה שולח טיל סיכות, וכצפוי - גלאיילי נפגע קשה.
    "גלאיילי תשתמש באובך בשביל שהוא לא יראה כלום, ויהיה לך זמן להתאושש!"
    קרופ אומר וגלאיילי פולט ענן שחור מפיו.

קורן - בלייד תופס את ברונזונג באוויר, ושולח לו מספר גלים על חושיים שמשתקים אותו, ולבסוף מעלפים אותו.
    "ברונזונג, היית גרוע מתמיד, אל תצפה ליחס הוגן בחודשיים הקרובים" ליטס אומר בטון של כאילו הרגע ירו בו.
    "קדימה מטאגרוס, צא!" ליטס אומר ומוציא מטאגרוס.

בובי - וולפיקס מתפתח לניינטלס!!!!!!!
    עכשיו אלך לי לנהר פיבאס אני יעבור אותו ואלך לי לעיר מנקרה
    ובדרך אני אחפש פוקימונים

4. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    בובי - ינעל ראבאק אתה לא יכול להחליט מה קורה בהרפתקה שלך! אתה עוד לא עברת את נחל פיבאס, אפילו לא הגעת אליו!

אקסטרה - מגבי שורף את צ'ינגלינג עם גחלת ואז מנקר אותו. "צ'ין הקטן, השתמש בהיפנוזה בבקשה!" המאמן אומר וצ'ין מהפנט את מגבי, והוא משותק. "עכשיו, סיים עם הצלפה!" וצ'ינגלינג מצליף למגבי בראש עם אחת הקרניים שלו.

עם 80%
    עם 80%

קורן - בלייד שולח שבירת לבנים לאיקס שעל ראשו של מטאגרוס, אבל זה לא ממש מזיז לו. "פ'חחחח, מטאגרוס, יותר קל להילחם בקיקירוט כבר" ליטס עוקץ אותך. "קדימה מט, חבטת קליע!" ליטס מוסיף ומטאגרוס פוגע בגאלאייד באכזריות. "תמשיך עד שהוא יחוסל!" ליטס אומר ללא התעניינות, ומטאגרוס מתחיל לגמור את בלייד.

עם 98%
    עם 40%

יוסי - קקניאה מרים את ידיו ומתאמץ, אך לשווא. גלאיילי רץ ונוגח בו, ומעיף אותו לצד השני של הזירה. "לא מלמדים מתקפות באמצע מכון, אתה יודע..." קרופ אומר באכזבה. כניראה שממך.

עם 70%
    עם 85%
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

5. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 8 2009, 02:08 PM
    בובי - ינעל ראבאק אתה לא יכול להחליט מה קורה בהרפתקה שלך! אתה עוד לא עברת את נחל פיבאס, אפילו לא הגעת אליו!

אקסטרה - מגבי שורף את צ'ינגלינג עם גחלת ואז מנקר אותו. "צ'ין הקטן, השתמש בהיפנוזה בבקשה!" המאמן אומר וצ'ין מהפנט את מגבי, והוא משותק. "עכשיו, סיים עם הצלפה!" וצ'ינגלינג מצליף למגבי בראש עם אחת הקרניים שלו.

עם 80%
    עם 80%

קורן - בלייד שולח שבירת לבנים לאיקס שעל ראשו של מטאגרוס, אבל זה לא ממש מזיז לו. "פ'חחחח, מטאגרוס, יותר קל להילחם בקיקירוט כבר" ליטס עוקץ אותך. "קדימה מט, חבטת קליע!" ליטס מוסיף ומטאגרוס פוגע בגאלאייד באכזריות. "תמשיך עד שהוא יחוסל!" ליטס אומר ללא התעניינות, ומטאגרוס מתחיל לגמור את בלייד.

עם 98%
    עם 40%

יוסי - קקניאה מרים את ידיו ומתאמץ, אך לשווא. גלאיילי רץ ונוגח בו, ומעיף אותו לצד השני של הזירה. "לא מלמדים מתקפות באמצע מכון, אתה יודע..." קרופ אומר באכזבה. כניראה שממך.

עם 70%
    עם 85%
    מה אתה מקללל?!?!??!?!?
    -----------------------------------

אני אלך לנחל פיבאס טוב לך?

6. משתמש מנוסה

עם 98%
    עם 40%

"שיגור!" אני אומר לבלייד במהירות, "תשתגר אל מאחורי מטאגרוס ותשתמש בזרוע פטיש!" אני מוסיף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. יש לך פה תנאים?
    בובי - ינעל ראבאק זה לא קללה, זה כמו "לעזאזל".
    מה טוב לי? כאילו אני מכריח אותך לשחק, אתה לא רוצה, לא צריך, אני סתם עושה לך טובה.
    ----
    אתה מגיע לנחל פיבאס ורואה רמורייד במים
    (ואני מציע לך לחשוב טוב על ההתפתחות שלו)

קורן - בלייד משתגר מאחורי מטאגרוס ומרעיד לו את כל המערכות עם זרוע פטיש. מטאגרוס מחזיר לו במהירות עם על חושי, ומעיף אותו לתוך קיר.

עם 90%
    עם 35%

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 8 2009, 03:44 PM

קורן - בלייד משתגר מאחורי מטאגרוס ומרעיד לו את כל המערכות עם זרוע פטיש. מטאגרוס מחזיר לו במהירות עם על חושי, ומעיף אותו לתוך קיר.

עם 90%
    עם 35%
    "גלים על חושיים!" אני קורא לפתע.
    ε(●̮̮̃•̃)з

9. משתמש מנוסה

עם 70%
    עם 85%
    ''טיל סיכות קקניאה , ואז אגרוף מחט !''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. מורחקים

עם 80%
    עם 80%

עם 98%
    עם 40%

עם 70%
    עם 85%
    "השתמש בערפיח גחלת ואז בניקור אם כוול הכוחחח"

11. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 8 2009, 03:44 PM
    בובי - ינעל ראבאק זה לא קללה, זה כמו "לעזאזל".
    מה טוב לי? כאילו אני מכריח אותך לשחק, אתה לא רוצה, לא צריך, אני סתם עושה לך טובה.
    ----
    אתה מגיע לנחל פיבאס ורואה רמורייד במים
    (ואני מציע לך לחשוב טוב על ההתפתחות שלו)

עם 90%
    עם 35%
    "קדימה הונצ'קרו צא, תישתמש בפעימות אופל ואז בניקור" אני אמור לו

12. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    אני אנסה להרשם, אני מצפה ממך להשקעה.

שם: גיל
    כינוי: Pizza-Kun
    פוקימון התחלתי: חובה שלוש התפתחויות? טוב נו, סווינב()
    תמונה:
    תגים:
    כסף: 1000$
    ציוד: אוהל + שק שינה, אינסוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, 4 פוכדורים
    חברים למסע: לא
    הערות/הארות: אני ישקיע, ומצפה שגם אתה תשקיע.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

13. יש לך פה תנאים?
    גיל - אסור להירשם בימי ראשון, מצטער.
    סתם סתם גבר, רשום... אה ולא הבנתי, אתה רוצה במשחק השם שלך יהיה גיל או פיצה קון?
    בינתיים אני יתחיל עם גיל. תגיב להתחלה.

בובי - הונצ'קרו יוצא בריחוף מהפוכדור, הוא משתמש בפעימות אופל שמרעידות את מערכות הגוף שלו, ואז מתחיל לנקר את גופו באכזריות. רמורייד מעיף אותו לשמיים עם קרן בועות.

עם 85%
    עם 95%

אקסטרה - מגבי משתמש בערפיח ומרעיל את צ'ינגלינג, לאחר מכן בגחלת, שורף אותו ומנקר אותו. צ'ינגלינג גמור. "היית נהדר צ'ין, המשך כך" המאמן אומר כאילו הוא ניצח במכון כרגע. "חברי, האם תרצה להיות שותפי למסע?" הוא שואל אותך בנימוס.

יוסי - קקניאה שולח טיל סיכות וגאליילי מגן עם הגנת ברזל, אך קקניאה תוקף אותו במפתיע עם אגרוף מחט. גלאיילי משתמש בניב קרח ומקפיא את קקניאה, ואז מתקרב אליו עם ראשיית זן. זכור, זהו המהלך שחיסל את קינגלר.

עם 60%
    קפוא 75%

קורן - בלייד שולח גלים על חושיים ופוגע לא מעט במטאגרוס. "מט, תראה לו איך עושים את זה בימינו!" ליטס לוחש לו במטרה להעליב אותך. מטאגרוס שולח גלים על חושיים ענקים, ומחסל את בלייד. "נו, אז את מי תוציא?" הוא אומר לך.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 8 2009, 07:49 PM

יוסי - קקניאה שולח טיל סיכות וגאליילי מגן עם הגנת ברזל, אך קקניאה תוקף אותו במפתיע עם אגרוף מחט. גלאיילי משתמש בניב קרח ומקפיא את קקניאה, ואז מתקרב אליו עם ראשיית זן. זכור, זהו המהלך שחיסל את קינגלר.

עם 60%
    קפוא 75%

''לעזאזאל !
    אגרוף מחט !תשבור את הקרח !
    ואז טיל סיכות אל גאליילי !בכל הכוח !''
    אני אומר , בעוד חושב , 'כמה חזק הפוקימון הזה יכול להיות ?!'

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. יש לך פה תנאים?
    יוסי - "חכה" קרופ אומר לך. "צא מהמכון, אני ישלם על החזרה לחוף שלך, תתאמן, קח את הזמן... אתה הגעת למכון מהר מדי, לפי דעתי בכלל לא עצרת באמצע, ועברת ממכון למכון. אני לא צודק?" הוא פונה אלייך בנימוס.

עמוד 45 מתוך 131 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •