Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 131 ראשוןראשון ... 3947484950515999 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 1953
  1. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    יוסי - לא , אתה תנקום בו עוד היום אם אני אספיק .
    ----
    קקניאה שולח טיל סיכות וזה מספיק, מנטייק גמור.
    "תקשיב, כבר מתחיל להחשיך, וכבר השעה היא תשע בערב, ככה שהמכון סגור..." הספן אומר לך. "לא נורא, יש קרנבל ראשי במרכז העיר, ושמעתי שכל מאמני המכונות יהיו שם!" הוא אומר לך, ומעלה לך הזמדנות לנקום באלקטג.

בובי - "בהצלחה לך.." הילד אומר לך בציניות, ומסתכל עלייך כאילו אתה ענן שהרגע נפל מהשמיים. "אתה בטוח? צוות טוקסין?" הוא אומר בזלזול. "הם יהרגו אותך עוד לפני שתוציא את הפוקימון!" הוא אומר, ועכשיו ברצינות. "יש לך איזה פוקימון מעופף, שתוכל להעיף אותי איתו לנחל פיבאס?" הוא שואל אותך בשיא הרצינות. "המשפחה שלי גרה שם, היא דואגת לי!"
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

2. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 9 2009, 05:37 PM
    ----
    "תקשיב, כבר מתחיל להחשיך, וכבר השעה היא תשע בערב, ככה שהמכון סגור..." הספן אומר לך. "לא נורא, יש קרנבל ראשי במרכז העיר, ושמעתי שכל מאמני המכונות יהיו שם!" הוא אומר לך, ומעלה לך הזמדנות לנקום באלקטג.

בובי - "בהצלחה לך.." הילד אומר לך בציניות, ומסתכל עלייך כאילו אתה ענן שהרגע נפל מהשמיים. "אתה בטוח? צוות טוקסין?" הוא אומר בזלזול. "הם יהרגו אותך עוד לפני שתוציא את הפוקימון!" הוא אומר, ועכשיו ברצינות. "יש לך איזה פוקימון מעופף, שתוכל להעיף אותי איתו לנחל פיבאס?" הוא שואל אותך בשיא הרצינות. "המשפחה שלי גרה שם, היא דואגת לי!"
    "יש לי את הונצ'קרו בוא אני יעוף אותך"

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 9 2009, 05:37 PM
    ----

''אוקיי ,בוא נלך .''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. יש לך פה תנאים?
    בובי - אתה מוציא את הונצ'קרו, אתה עולה עליו והוא מחזיק את הילד ברגליו. "עצור!" הוא אומר לך. "שכחתי את הלודיקולו שלי!" הוא מוסיף בלחץ, ומתכונן לקפוץ. אל תשכח, אנחנו בגובה בניין! תעצור אותו לפני שתהיה טרגדיה!

יוסי - אתם הולכים ומגיעים לקרנבל. אתה תופס מקום ומתחיל לצפות בהצגה. אתה רואה לוליינים, פעלולים מסוכנים, קסמים וגם מעט הופעות תיאום עם פוקימונים, בין היפים שראית. הם מתחילים לקרוא בשמות המאמנים.
    "טומפסון, בוא לבמה!" המנחה אומרת. טומפסון מגיע לבמה, וישר קולט אותך בזווית העין. הוא קורץ לך את קריצתו המפורסמת. "להזכירכם, ליטס מאמן מכון הבדיל נער כבר כמה ימים, ואנו מאוד דואגים לו!" המנחה אומרת, ואף אחד לא באמת יודע מה קרה לו. טוב, חוץ ממך. "אלקטג!" היא אומרת ואלקטג נכנס בקפיצה ואז בריצה מטורפת. אתה מעדיף לפעול כעת, או לחכות עד לסיום ההצגה?

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 9 2009, 06:28 PM

יוסי - אתם הולכים ומגיעים לקרנבל. אתה תופס מקום ומתחיל לצפות בהצגה. אתה רואה לוליינים, פעלולים מסוכנים, קסמים וגם מעט הופעות תיאום עם פוקימונים, בין היפים שראית. הם מתחילים לקרוא בשמות המאמנים.
    "טומפסון, בוא לבמה!" המנחה אומרת. טומפסון מגיע לבמה, וישר קולט אותך בזווית העין. הוא קורץ לך את קריצתו המפורסמת. "להזכירכם, ליטס מאמן מכון הבדיל נער כבר כמה ימים, ואנו מאוד דואגים לו!" המנחה אומרת, ואף אחד לא באמת יודע מה קרה לו. טוב, חוץ ממך. "אלקטג!" היא אומרת ואלקטג נכנס בקפיצה ואז בריצה מטורפת. אתה מעדיף לפעול כעת, או לחכות עד לסיום ההצגה?
    *עכשיו D:*
    אני עולה על הבמה , מציג את עצמי מול כולם , כי כבר מכירים אותי מהחדשות ומהעיתונים , ואז תופס את אלקטג מהבגדים ומרים אותו , ''פוקימון חזק מאוד הא?! קלפרי !חתיכת טיפש !'' אני נותן לו אגרוף לתוך הפנים .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. מורחקים
    אני בידיוק ההיתי בדרך למכון הראשון אחריי שהשותף שלי היצטרף אליי

7. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 9 2009, 06:28 PM
    בובי - אתה מוציא את הונצ'קרו, אתה עולה עליו והוא מחזיק את הילד ברגליו. "עצור!" הוא אומר לך. "שכחתי את הלודיקולו שלי!" הוא מוסיף בלחץ, ומתכונן לקפוץ. אל תשכח, אנחנו בגובה בניין! תעצור אותו לפני שתהיה טרגדיה!

?
    "טוב תחזיר את הלודיקולו שלך לפוכדור" אני אומר לו ומתכונן לטיסה

אני נוחת על הביניין

8. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    מצטער
    אבל אני פורש
    המשחק מתקדם מהר מדי ואין לי זמן להגיב כל הזמן
    ובגלל זה כולם מתקדמים יותר ממני...
    אני יודע שהמשחק מושקע מאוד אך שוב, אין לי זמן
    סליחה
    קורן
    ε(●̮̮̃•̃)з

9. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by שניצל מרושע@Feb 26 2009, 02:42 PM
    התחלה:

השנה היא שנת 2021. ערב מעורפל. אתם יושבים ברחוב, בוהים בריצפה. יש לכם הרגשה לא טובה. הרגשה קצת עצובה. דמעות עומדות לכם בעיניים, ואתם לא יודעים למה.
    ערפל סמיך שורר סביב הרחוב. אתם בקושי רואים משהו. חבורת דאסקאלים עוברים שם, ונעלמים כאילו מעולם לא היו שם. הערפל הכבד עוטף אותכם, וזה כבר נהיה דיי מפחיד. אתם חוזרים הביתה. שנייה לאחר מכן, אתם מתעוררים. אמכם יושבת מולכם, בוכה. "מה קרה?" אתם שואלים בבהלה. אך היא לא עונה. אתם רואים עיתון על ידה. אתם חוטפים אותו ומולכם נעמדת כותרת אדומה וענקית: "חוסל" עם תמונה של אביכם. "זה לא יכול להיות!" אתם אומרים ורצים לעבר החדר של אחיכם הקטן, להודיע לו את המתרחש. אתם רואים אותו עם המיאו שלו, צופים בחדשות, מכורבלים בסמיכה. בוכים. ונחשו מה? ככה מתחיל היום הראשון למסע שלכם. אתם אוספים את כל הדברים במהירות, זורקים אותם לתיק ורצים לעבר המעבדה של פרופ' רואן. הוא מתחיל לדבר שהפוכדור שלכם לידו, אתם לא שומעים. אתם חוטפים את הפוכדור מידו, ויוצאים בריצה למסע. מחכים שמשהו טוב יקרה... מה תעשו?

ארוץ לתוך היער ואנסה לעצור את הדמעות.
    אחרי כדקה או שתיים אני אעצור ואחשוב לעצמי 'תתאפס על עצמך, אתה צריך להיות מאסטר פוקימונים. בכי לא יעזור' אני אנגב את הדמעות ואז אלחש בשקט "צא פוכדור" והוציא את הפוקימון שלי מהפוכדור.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

10. יש לך פה תנאים?
    יוסי - "עקרונית זה היה קלפה..." אלקטג אומר ואתה מכניס לו עוד בוקס, ואפו מתחיל לדמם. כל מאמני המכון באים להפריד, אבל טומפסון עוצר אותם ואומר "אל תעצרו! עכשיו מתחילה כל ההצגה!" וקורץ לך בחיוך. "חתיכת אידיוט! בכלל ניסית את הקלפה הזאת בקרב!? היא נדירה! היה לה את הגנים של גיראטינה! אני לא מאמין שעשית את זה!" אלקטג צורח עלייך ודופק לך בוקס בפנים. "אתה פשוט זרקת את הפוכדור הכי נדיר שתפסתי!" הוא אומר בכעס. הוא מוציא את המיינקטריק שלו, ודוהר משם, מעוצבן. ניראה כאילו הסיפור שלכם לא נגמר. "חתיכת בוקס הכנסת לו..." טומפסון הזקן אומר לך ומתחיל לצחוק, וסוחף אחריו את צחוקם של כל מאמני המכון, ולבסוף גם את צחוק הקהל אתה שומע. מאמנת נאה ניגשת אלייך, ואומרת לך: "תודה רבה שעשית את זה, אלקטג הזה... אם הייתי יכולה, הייתי פשוט הורגת אותו!" היא אומרת ומזדהה כ... ויויאן, מנהיגת מכון המגמה! אתה רואה שם את קרופ. "חתיכת הופעה דפקת היום..." קרופ אומר לך. "מקווה שתדפוק את אותה הופעה מחר במכון שלי!" הוא אומר וטופח על כתפך. "קח, זה כרטיסים חינם לשייט לאי שלי" הוא אומר. בין המאמנים האחרים אתה יכול ליראות את גריק, שבדיוק הסתכל עלייך במעיין תחושה של סיפוק. את נוקסר, שפתח דוכן היפנוט באמצע הקרנבל, והטור הוא ארוך ארוך ארוך. אתה יכול ליראות את ריזה בבגדי המכשפה שלה, והיא אומרת "אני מצפה לך עוד עתיד מזהיר במיוחד!" היא אומרת תוך כדי הסתכלות בכדור הבדולח שלה. טומפסון לוחש לך לבוא איתו לטיול, וזה ניראה כאילו אתם צריכים לדבר. אתם יוצאים מהאוהל של הקרקס, אתה מסתכל אחורה ורואה את צ'ארלי מתחיל עם ויויאן, אבל זה ניראה כאילו היא לא בעניין שלו. "נו, אז ליטס לקח את הזנגוס?" טומפסון אומר לך במפתיע, ואתה מבין לבד שהוא כבר יודע את כל הסיפור.

סליחה על החפירה העצומה הזאתי!

קורן - לא לא לא לא לא לא לא לא!!!!!!!!!&#3 3;!!!!!! ממך הכי לא ציפיתי שזה יקרה! אתה הבנאדם שהכי זרם פה, וה4 או 5 עמודים ראשונים במשחק שייכים לך! בבקשה אל תעשה את זה בבקשה! אתה בכלל לא בפיגור, בעצם אתה כמעט הכי מתקדם! פשוט יוסי מחובר יותר, זה לא קשור! אתה השני הכי מתקדם! בבקשה תחשוב שוב, באמת שאכזבת אותי.

בובי - הילד קופץ על הבניין במהירות ומחזיר את הלודיקולו שלו לפוכדור. "קדימה בוא נעוף מכאן מהר!" הוא אומר ועולה על ההונצ'קרו. לפתע אתם שומעים כמה יריות. אתם מסתכלים למטה, ורואים שני חברי צוות טוקסין מכוונים אליכם רובים, זה ניראה שהם הולכים לירות!

אקסטרה - אתה מגיע למכון, ומולך עומדת דלת עץ גדולה. מה תעשה?

גיל - אתה הולך לך בעיר גירו, מבסוט, בדרך ליער גירו. אתה מגיע לשדה בעל עשבים מאוד גבוהים שחלקם מגיעים לך לכתף, ולפתע אתה מבחין מרחוק בעשב סגול אחד....

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 08:33 AM
    יוסי - "עקרונית זה היה קלפה..." אלקטג אומר ואתה מכניס לו עוד בוקס, ואפו מתחיל לדמם. כל מאמני המכון באים להפריד, אבל טומפסון עוצר אותם ואומר "אל תעצרו! עכשיו מתחילה כל ההצגה!" וקורץ לך בחיוך. "חתיכת אידיוט! בכלל ניסית את הקלפה הזאת בקרב!? היא נדירה! היה לה את הגנים של גיראטינה! אני לא מאמין שעשית את זה!" אלקטג צורח עלייך ודופק לך בוקס בפנים. "אתה פשוט זרקת את הפוכדור הכי נדיר שתפסתי!" הוא אומר בכעס. הוא מוציא את המיינקטריק שלו, ודוהר משם, מעוצבן. ניראה כאילו הסיפור שלכם לא נגמר. "חתיכת בוקס הכנסת לו..." טומפסון הזקן אומר לך ומתחיל לצחוק, וסוחף אחריו את צחוקם של כל מאמני המכון, ולבסוף גם את צחוק הקהל אתה שומע. מאמנת נאה ניגשת אלייך, ואומרת לך: "תודה רבה שעשית את זה, אלקטג הזה... אם הייתי יכולה, הייתי פשוט הורגת אותו!" היא אומרת ומזדהה כ... ויויאן, מנהיגת מכון המגמה! אתה רואה שם את קרופ. "חתיכת הופעה דפקת היום..." קרופ אומר לך. "מקווה שתדפוק את אותה הופעה מחר במכון שלי!" הוא אומר וטופח על כתפך. "קח, זה כרטיסים חינם לשייט לאי שלי" הוא אומר. בין המאמנים האחרים אתה יכול ליראות את גריק, שבדיוק הסתכל עלייך במעיין תחושה של סיפוק. את נוקסר, שפתח דוכן היפנוט באמצע הקרנבל, והטור הוא ארוך ארוך ארוך. אתה יכול ליראות את ריזה בבגדי המכשפה שלה, והיא אומרת "אני מצפה לך עוד עתיד מזהיר במיוחד!" היא אומרת תוך כדי הסתכלות בכדור הבדולח שלה. טומפסון לוחש לך לבוא איתו לטיול, וזה ניראה כאילו אתם צריכים לדבר. אתם יוצאים מהאוהל של הקרקס, אתה מסתכל אחורה ורואה את צ'ארלי מתחיל עם ויויאן, אבל זה ניראה כאילו היא לא בעניין שלו. "נו, אז ליטס לקח את הזנגוס?" טומפסון אומר לך במפתיע, ואתה מבין לבד שהוא כבר יודע את כל הסיפור.

סליחה על החפירה העצומה הזאתי!
    *כמה שיותר חופר יותר טוב D:*

''כן טומפסון , אך השגתי לעצמי קקניאה , אני מנסה לפתח אותו איכשהו , נגד גלאיילי של קרופ , הוא חזק .''
    אני אומר לו כשאני מיואש מקרב המכון שלי מחר .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. יש לך פה תנאים?
    יוסי - "קקניאה..." טומפסון לוחש בהתעניינות. "מה אתה אומר..." הוא מוסיף. "אתה יודע, ליטס מתחבא עכשיו אם צוות טוקסין... אני שונא שמרחמים עליו כ"כ, ומדברים עליו כאילו הוא מלאך" טומפסון אומר לך ומגביר את קולו. "תגיד, אכפת לך אם אני יצטרף אלייך ואל החבריקו שלך, עד שאני יגיע לאגם דאו?" הוא שואל אותך.

13. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 08:33 AM
    גיל - אתה הולך לך בעיר גירו, מבסוט, בדרך ליער גירו. אתה מגיע לשדה בעל עשבים מאוד גבוהים שחלקם מגיעים לך לכתף, ולפתע אתה מבחין מרחוק בעשב סגול אחד....
    "מה זה העשב הזה שם?" אומר לעצמי.
    "צא סווינב!" אני אגיד והוציא את סווינב ליתר ביטחון.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

14. יש לך פה תנאים?
    גיל - אתה הולך שסווינב מאחורייך, ורואה שזה ליליפ !

15. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 08:45 AM
    גיל - אתה הולך שסווינב מאחורייך, ורואה שזה ליליפ !
    "זה מוזר, הייתי בטוח שהליליפ נכחדו לפני מאות שנים!" אומר בפליאה.
    "שלום ליליפ, הלכת לאיבוד?" אשאל את הליליפ.
    'הוא בטוח שייך למישהו, לא הגיוני שהוא פראי' אחשוב לעצמי.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

עמוד 49 מתוך 131 ראשוןראשון ... 3947484950515999 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •