Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 131 ראשוןראשון ... 242505152535462102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 1953
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 10:51 AM

יוסי - "אנא, קרא לי ג'ון" טומפסון אומר לך ואתם יורדים בנחישות ובמהירות רבה במדרגות. לפתע אתם שומעים אנשים מדברים. אתם עוצרים שנייה לפני שאתם מגיעים לחדר, ושומעים אדם אחד אומר: "דאמאט, הממזר הקטן עלה עלינו..." וקול יותר כבד אומר "לא אכפת לי מהפרחח חסר החיים הזה, הזנגוס הזה במילא לא היה שווה משהו, כי הוא לא הפעיל את השיקוי שבגופו מלא זמן, אז הגוף שלו פשוט הוציא את זה!".
    וככה השיחה שלהם ממשיכה:
    - "נכון, אבל אתה לא תאמין מה מצאתי..."
    - "מה!?"
    - "שים לב לפוקימון האולטימטיבי - קלפה!"
    - "קלפה!?"
    - "לא סתם קלפה, זאת הקלפה האגדית של אלקטג! האידיוט ההוא זרק אותה, הוא אפילו לא בדק אותה בקרב! ולחשוב שגיראטינה היה בידו..."
    - "אגב, יש לי פה אתה הנקמה המתוקה בשבילו - השותף שלו למסע, חטפתי אותו!"
    אתה מזהה אחד מהקולות, זה לא אחר מאשר ליטס!
    ''ג'ון , תזיק עזרה , זה צוות טוקסין .''
    אני אומר ומתפרץ לשם , ''נו נו , ליסט , חשבתי לעצמי .''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    קורן - סיל שולח אקדח מים לפנים של סאלאמאנס אבל זה לא מזיז לו. "קדימה סאל, גמור אותו עם נשימת דרקון!" ליטס צועק בביטחון, ועם נשימת דרקון אחת סאלאמאנס כמעט גומר את סיל!

"חזור סי!" אני אומר ומחזיר אותו, "עכשיו טור, צא, להביור!" אני קורא לאחר מכן.
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    גיל - אתה רץ אחרי סקיפלום במהירות, אבל הוא עף יותר מהר. אתה מסתכל כל הזמן עליו בשמיים, ולפתע אתה נתקע בעץ. אתה מסתכל על העץ הזה, ועליו יש שלט: "ברוכים הבאים ליער גירו! אין כניסה לאנשים בעלי יד אחת, שלוש רגליים, חמש גבות ועשרה ראשים!" כתוב שם, ואתה מבין שזה ניסיון לא מוצלח להצחיק תיירים.
    "לא רציתי שנגיע לזה אבל אין לי שום ברירה- סווינב קרן קרח על סקיפלום!"
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

4. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    יוסי - ג'ון מוציא מהכיס במהירות את הפלאפון הכי משוכלל שראית בחיים שלך, וכתוב על המסך באדום "אין קליטה". "שיט! אין קליטה פה!" ג'ון אומר. "אם אין קליטה, למה הבאת פלאפון?" ליטס אומר לכם, והפעם הוא עומד מולכם עם אקדח טעון. "אני יכול לעזור לכם?" ליטס אומר בצחוק.

קורן - טורקול יוצא וסאלאמאנס לא חושש ממנו בכלל, ושולח נשימת דרקון שמתמזגת עם להביור לפיצוץ אש אדיר, וכל האולם עומד להתמוטט! עליכם! ליטס לוחץ על כפתור בשלט שלו, והגג נפתח לשניים! הוא עולה על הסאלאמאנס שלו ועף משם, מפקיר אותך לבד!
    טוב, לפחות הוא זרק לך את תג הבדיל מהשמיים...

גיל - סווינב מתכונן לתקוף אך לפתע אתם שומעים יריות, וסקיפלום נופל לידך, עם חור בבטן. "מגניב, קיבלתי אולטרהבול בחינם" אומר צייד שעומד לידך.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 11:01 AM

קורן - טורקול יוצא וסאלאמאנס לא חושש ממנו בכלל, ושולח נשימת דרקון שמתמזגת עם להביור לפיצוץ אש אדיר, וכל האולם עומד להתמוטט! עליכם! ליטס לוחץ על כפתור בשלט שלו, והגג נפתח לשניים! הוא עולה על הסאלאמאנס שלו ועף משם, מפקיר אותך לבד!
    טוב, לפחות הוא זרק לך את תג הבדיל מהשמיים...

"חוזר טור!" אני קורא ומחזיר אותו ורץ במהירות אל מחוץ למכון.
    ε(●̮̮̃•̃)з

6. משתמש מנוסה
    יוסי - ג'ון מוציא מהכיס במהירות את הפלאפון הכי משוכלל שראית בחיים שלך, וכתוב על המסך באדום "אין קליטה". "שיט! אין קליטה פה!" ג'ון אומר. "אם אין קליטה, למה הבאת פלאפון?" ליטס אומר לכם, והפעם הוא עומד מולכם עם אקדח טעון. "אני יכול לעזור לכם?" ליטס אומר בצחוק.

''רק עם אקדח?פחדן , בוא נילחם בקרב פוקימונים !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. מִיסְטֵר פִיזַָה
    גיל - סווינב מתכונן לתקוף אך לפתע אתם שומעים יריות, וסקיפלום נופל לידך, עם חור בבטן. "מגניב, קיבלתי אולטרהבול בחינם" אומר צייד שעומד לידך.
    "היי, זה לא היה יפה! היית יכול לקבל אולטרהבול בחינם גם בעזרת קרב פוקימונים הוגן ולא על ידי רצח!" אני הגיד לצייד בכעס "חוץ מזה זה היה הסקיפלום שלי אז כדי שתלך מפה לפני שאתקשר למשטרה בנייד שלי" אשקר לו שקר לבן.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

8. יש לך פה תנאים?
    יוסי - "לא, אני מפחד שתבכה" ליטס אומר לך ודופק לך את האקדח בראש. לפתח אתה מתעורר בבית חולים, עם הרבה תחבושות. הדבר האחרון שאתה זוכר, זה איך ניראו הפנים של מי שדיבר עם ליטס. אתה רואה את צ'ארלי יושב לידך, קם ואומר "דוקטור! הוא התעורר! הוא התעורר!" לאחר כדקה, חבורת רופאים נכנסים לשם ובודקים אותך.

גיל - הצייד נרתע ובורח משם בשיא המהירות, שהאולטרהבול אצלו!!!

קורן - אתה מחזיר את טורקול ומביא את הריצה של החיים אל הדלת, שכל האולם מתפרק מאחורייך, אתה יוצא ומגיע לפארק.

הודעה 400 שלי

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 11:12 AM

קורן - אתה מחזיר את טורקול ומביא את הריצה של החיים אל הדלת, שכל האולם מתפרק מאחורייך, אתה יוצא ומגיע לפארק.

לאחר שאני מסדיר את נשימתי, אני הולך אל מרכז הפוקימונים.
    ε(●̮̮̃•̃)з

10. משתמש מנוסה
    יוסי - "לא, אני מפחד שתבכה" ליטס אומר לך ודופק לך את האקדח בראש. לפתח אתה מתעורר בבית חולים, עם הרבה תחבושות. הדבר האחרון שאתה זוכר, זה איך ניראו הפנים של מי שדיבר עם ליטס. אתה רואה את צ'ארלי יושב לידך, קם ואומר "דוקטור! הוא התעורר! הוא התעורר!" לאחר כדקה, חבורת רופאים נכנסים לשם ובודקים אותך.
    ''מה קרה לי?איפה ג'ון?!איפה ליסט ?!''
    אני אומר בבהלה וקם מהמיטה .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 08:33 AM
    יוסי - "עקרונית זה היה קלפה..." אלקטג אומר ואתה מכניס לו עוד בוקס, ואפו מתחיל לדמם. כל מאמני המכון באים להפריד, אבל טומפסון עוצר אותם ואומר "אל תעצרו! עכשיו מתחילה כל ההצגה!" וקורץ לך בחיוך. "חתיכת אידיוט! בכלל ניסית את הקלפה הזאת בקרב!? היא נדירה! היה לה את הגנים של גיראטינה! אני לא מאמין שעשית את זה!" אלקטג צורח עלייך ודופק לך בוקס בפנים. "אתה פשוט זרקת את הפוכדור הכי נדיר שתפסתי!" הוא אומר בכעס. הוא מוציא את המיינקטריק שלו, ודוהר משם, מעוצבן. ניראה כאילו הסיפור שלכם לא נגמר. "חתיכת בוקס הכנסת לו..." טומפסון הזקן אומר לך ומתחיל לצחוק, וסוחף אחריו את צחוקם של כל מאמני המכון, ולבסוף גם את צחוק הקהל אתה שומע. מאמנת נאה ניגשת אלייך, ואומרת לך: "תודה רבה שעשית את זה, אלקטג הזה... אם הייתי יכולה, הייתי פשוט הורגת אותו!" היא אומרת ומזדהה כ... ויויאן, מנהיגת מכון המגמה! אתה רואה שם את קרופ. "חתיכת הופעה דפקת היום..." קרופ אומר לך. "מקווה שתדפוק את אותה הופעה מחר במכון שלי!" הוא אומר וטופח על כתפך. "קח, זה כרטיסים חינם לשייט לאי שלי" הוא אומר. בין המאמנים האחרים אתה יכול ליראות את גריק, שבדיוק הסתכל עלייך במעיין תחושה של סיפוק. את נוקסר, שפתח דוכן היפנוט באמצע הקרנבל, והטור הוא ארוך ארוך ארוך. אתה יכול ליראות את ריזה בבגדי המכשפה שלה, והיא אומרת "אני מצפה לך עוד עתיד מזהיר במיוחד!" היא אומרת תוך כדי הסתכלות בכדור הבדולח שלה. טומפסון לוחש לך לבוא איתו לטיול, וזה ניראה כאילו אתם צריכים לדבר. אתם יוצאים מהאוהל של הקרקס, אתה מסתכל אחורה ורואה את צ'ארלי מתחיל עם ויויאן, אבל זה ניראה כאילו היא לא בעניין שלו. "נו, אז ליטס לקח את הזנגוס?" טומפסון אומר לך במפתיע, ואתה מבין לבד שהוא כבר יודע את כל הסיפור.

סליחה על החפירה העצומה הזאתי!

קורן - לא לא לא לא לא לא לא לא!!!!!!!!!&#3 3;!!!!!! ממך הכי לא ציפיתי שזה יקרה! אתה הבנאדם שהכי זרם פה, וה4 או 5 עמודים ראשונים במשחק שייכים לך! בבקשה אל תעשה את זה בבקשה! אתה בכלל לא בפיגור, בעצם אתה כמעט הכי מתקדם! פשוט יוסי מחובר יותר, זה לא קשור! אתה השני הכי מתקדם! בבקשה תחשוב שוב, באמת שאכזבת אותי.

בובי - הילד קופץ על הבניין במהירות ומחזיר את הלודיקולו שלו לפוכדור. "קדימה בוא נעוף מכאן מהר!" הוא אומר ועולה על ההונצ'קרו. לפתע אתם שומעים כמה יריות. אתם מסתכלים למטה, ורואים שני חברי צוות טוקסין מכוונים אליכם רובים, זה ניראה שהם הולכים לירות!

אקסטרה - אתה מגיע למכון, ומולך עומדת דלת עץ גדולה. מה תעשה?

גיל - אתה הולך לך בעיר גירו, מבסוט, בדרך ליער גירו. אתה מגיע לשדה בעל עשבים מאוד גבוהים שחלקם מגיעים לך לכתף, ולפתע אתה מבחין מרחוק בעשב סגול אחד....
    "קדימה הונצ'קרואו תישתמש בכדור צל על החבר'ה האלה" אני אומר לו

"ואחרי זה תוריד אותנו למטה ונילחם בהם"

12. מִיסְטֵר פִיזַָה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 11:12 AM
    גיל - הצייד נרתע ובורח משם בשיא המהירות, שהאולטרהבול אצלו!!!
    "טוב נו, לא נורא" אני אגיד ואז אפנה מהר אל סקיפלום, אבדוק אם עוד יש לו דופק. "בבקשה, בבקשה שהוא עוד לא הרג אותך"
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

13. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 08:33 AM
    יוסי - "עקרונית זה היה קלפה..." אלקטג אומר ואתה מכניס לו עוד בוקס, ואפו מתחיל לדמם. כל מאמני המכון באים להפריד, אבל טומפסון עוצר אותם ואומר "אל תעצרו! עכשיו מתחילה כל ההצגה!" וקורץ לך בחיוך. "חתיכת אידיוט! בכלל ניסית את הקלפה הזאת בקרב!? היא נדירה! היה לה את הגנים של גיראטינה! אני לא מאמין שעשית את זה!" אלקטג צורח עלייך ודופק לך בוקס בפנים. "אתה פשוט זרקת את הפוכדור הכי נדיר שתפסתי!" הוא אומר בכעס. הוא מוציא את המיינקטריק שלו, ודוהר משם, מעוצבן. ניראה כאילו הסיפור שלכם לא נגמר. "חתיכת בוקס הכנסת לו..." טומפסון הזקן אומר לך ומתחיל לצחוק, וסוחף אחריו את צחוקם של כל מאמני המכון, ולבסוף גם את צחוק הקהל אתה שומע. מאמנת נאה ניגשת אלייך, ואומרת לך: "תודה רבה שעשית את זה, אלקטג הזה... אם הייתי יכולה, הייתי פשוט הורגת אותו!" היא אומרת ומזדהה כ... ויויאן, מנהיגת מכון המגמה! אתה רואה שם את קרופ. "חתיכת הופעה דפקת היום..." קרופ אומר לך. "מקווה שתדפוק את אותה הופעה מחר במכון שלי!" הוא אומר וטופח על כתפך. "קח, זה כרטיסים חינם לשייט לאי שלי" הוא אומר. בין המאמנים האחרים אתה יכול ליראות את גריק, שבדיוק הסתכל עלייך במעיין תחושה של סיפוק. את נוקסר, שפתח דוכן היפנוט באמצע הקרנבל, והטור הוא ארוך ארוך ארוך. אתה יכול ליראות את ריזה בבגדי המכשפה שלה, והיא אומרת "אני מצפה לך עוד עתיד מזהיר במיוחד!" היא אומרת תוך כדי הסתכלות בכדור הבדולח שלה. טומפסון לוחש לך לבוא איתו לטיול, וזה ניראה כאילו אתם צריכים לדבר. אתם יוצאים מהאוהל של הקרקס, אתה מסתכל אחורה ורואה את צ'ארלי מתחיל עם ויויאן, אבל זה ניראה כאילו היא לא בעניין שלו. "נו, אז ליטס לקח את הזנגוס?" טומפסון אומר לך במפתיע, ואתה מבין לבד שהוא כבר יודע את כל הסיפור.

סליחה על החפירה העצומה הזאתי!

קורן - לא לא לא לא לא לא לא לא!!!!!!!!!&#3 3;!!!!!! ממך הכי לא ציפיתי שזה יקרה! אתה הבנאדם שהכי זרם פה, וה4 או 5 עמודים ראשונים במשחק שייכים לך! בבקשה אל תעשה את זה בבקשה! אתה בכלל לא בפיגור, בעצם אתה כמעט הכי מתקדם! פשוט יוסי מחובר יותר, זה לא קשור! אתה השני הכי מתקדם! בבקשה תחשוב שוב, באמת שאכזבת אותי.

בובי - הילד קופץ על הבניין במהירות ומחזיר את הלודיקולו שלו לפוכדור. "קדימה בוא נעוף מכאן מהר!" הוא אומר ועולה על ההונצ'קרו. לפתע אתם שומעים כמה יריות. אתם מסתכלים למטה, ורואים שני חברי צוות טוקסין מכוונים אליכם רובים, זה ניראה שהם הולכים לירות!

אקסטרה - אתה מגיע למכון, ומולך עומדת דלת עץ גדולה. מה תעשה?

גיל - אתה הולך לך בעיר גירו, מבסוט, בדרך ליער גירו. אתה מגיע לשדה בעל עשבים מאוד גבוהים שחלקם מגיעים לך לכתף, ולפתע אתה מבחין מרחוק בעשב סגול אחד....
    "אפתח את הדלת ואכנס למכון"

14. מורחקים
    קודם כול אני רוצה לומר יש לך משחק מדהים אחרי שקראתי אותו וראיתי את הרמה והיכולות המרשימוןת שלך וזה עוד משחק ראשון באלי להרשם

שם: (המציאות)שרון

כינוי: (שם במשחק)דני שלמפס

פוקימון התחלתי: (כל פוקימון שהוא לא מפותח, נדיר או אגדי, ויש לו 3 התפתחויות):צימצאר

תמונה: (חובה ספרייט!):שים לי אתה אני לא מוצא לא אכפת לי מה
    תגים:

כסף: מתחילים עם 1000$

ציוד: אוהל + שק שינה, אין סוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, 4 פוכדורים

חברים למסע: כן
    הערות/הארות: אני רוצה שישיה מגונת:שתכלול אש חשמל מים דרקון מעופף ועשב ככה הייתי מעדיף אבל היי עשה כרצונך

זה ניראה משחק מושקע לכן החלתתי להרשם

15. יש לך פה תנאים?
    שרון - תודה רבה, אני באמת מעריך את זה.
    ----
    רשום, תגיב להתחלה.

יוסי - יוסי - אתה קם ישר מהמיטה, ונופל. "הגוף שלך עוד חלש" אחד הרופאים אומר לך, ואתה שם לב שזה פרופסור אלם המפורסם. "תשתדל לא לזוז יותר מדי בשעה הקרובה... תישאר במיטה, זה הכי טוב" הוא מוסיף ומחייך. אמא שלך נכנסת לחדר בבהלה, וגם אח שלך עם המיאו שלו. "הוא התעורר!? הוא התעורר!?" אח שלך מציק, כרגיל. "מה.. כמה זמן ישנתי?" אתה שואל את אמא שלך, ומתקשה לדבר. "שבועיים" צ'ארלי מתפרץ לשיחתכם. הלוואי וזה היה בדיחה. הלוואי וזה היה חלום. זה הכל אמיתי.
    "בקשר לליטס..." אמא שלך אומרת. "הוא ברח, אבל... המשטרה יודעת עליו הכל, וכך גם הכוחות הצבאיים" היא מוסיפה ומתחילה קצת לחייך. "זה כניראה הסוף של צוות טוקסין..." אמא שלך אומרת.
    "אל תדאג, אנחנו נתפוס את המנוול הזה!" אומר לך שוטר עם ארקניין לידו. "ומה בקשר לג'ון... זתומרת, לטומפסון?" אתה שואל בלחץ. "אה, בקשר אליו..." צ'ארלי אומר לך ואמך מתיישבת לידך, ומוסרת לך נייר מקופל.אתה פותח אתה נייר, ועליו כתוב בשחור על גבי לבן: "אזכרה לחברינו, אבינו וסבינו – ג'ון טומפסון, אשר נורה בידי מתנקש.

בובי - הונצ'קרו עף במהירות ויורה עליהם כדור צל שמפוצץ להם את הרובים. "אין בעיה, נעשה את זה בשיטה הישנה!" הם אומרים בזלזול. אחד מהם מוציא סוואלוט , והשני מוציא אקנס

אקסטרה - "שלום!" אומר לך מאמן המכון. "מה אתה צריך?" הוא שואל. הוא ניראה כך .

גיל - אתה מנסה לשמוע דופק, אבל כלום. כרגע התבצע רצח בדם קר, אל מול עינייך. ואת הסקיפלום הזה? כבר לא ניתן להציל.

קורן - אתה מרפא את פוקימונייך, והאחות ג'וי מספרת לך על חדר אימונים חדש ומשוכלל שנפתח אתמול במרתף מרכז הפוקימונים.

עמוד 52 מתוך 131 ראשוןראשון ... 242505152535462102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •