Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 131 ראשוןראשון ... 343515253545563103 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 1953
  1. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 03:50 PM
    שרון - תודה רבה, אני באמת מעריך את זה.
    ----
    רשום, תגיב להתחלה.

יוסי - יוסי - אתה קם ישר מהמיטה, ונופל. "הגוף שלך עוד חלש" אחד הרופאים אומר לך, ואתה שם לב שזה פרופסור אלם המפורסם. "תשתדל לא לזוז יותר מדי בשעה הקרובה... תישאר במיטה, זה הכי טוב" הוא מוסיף ומחייך. אמא שלך נכנסת לחדר בבהלה, וגם אח שלך עם המיאו שלו. "הוא התעורר!? הוא התעורר!?" אח שלך מציק, כרגיל. "מה.. כמה זמן ישנתי?" אתה שואל את אמא שלך, ומתקשה לדבר. "שבועיים" צ'ארלי מתפרץ לשיחתכם. הלוואי וזה היה בדיחה. הלוואי וזה היה חלום. זה הכל אמיתי.
    "בקשר לליטס..." אמא שלך אומרת. "הוא ברח, אבל... המשטרה יודעת עליו הכל, וכך גם הכוחות הצבאיים" היא מוסיפה ומתחילה קצת לחייך. "זה כניראה הסוף של צוות טוקסין..." אמא שלך אומרת.
    "אל תדאג, אנחנו נתפוס את המנוול הזה!" אומר לך שוטר עם ארקניין לידו. "ומה בקשר לג'ון... זתומרת, לטומפסון?" אתה שואל בלחץ. "אה, בקשר אליו..." צ'ארלי אומר לך ואמך מתיישבת לידך, ומוסרת לך נייר מקופל.אתה פותח אתה נייר, ועליו כתוב בשחור על גבי לבן: "אזכרה לחברינו, אבינו וסבינו – ג'ון טומפסון, אשר נורה בידי מתנקש.

בובי - הונצ'קרו עף במהירות ויורה עליהם כדור צל שמפוצץ להם את הרובים. "אין בעיה, נעשה את זה בשיטה הישנה!" הם אומרים בזלזול. אחד מהם מוציא סוואלוט , והשני מוציא אקנס

אקסטרה - "שלום!" אומר לך מאמן המכון. "מה אתה צריך?" הוא שואל. הוא ניראה כך .

גיל - אתה מנסה לשמוע דופק, אבל כלום. כרגע התבצע רצח בדם קר, אל מול עינייך. ואת הסקיפלום הזה? כבר לא ניתן להציל.

קורן - אתה מרפא את פוקימונייך, והאחות ג'וי מספרת לך על חדר אימונים חדש ומשוכלל שנפתח אתמול במרתף מרכז הפוקימונים.
    "קדיימה גרוטל והונצקרואו צאו"

"גרוטל תישתמש בצמח משתולל על אקנס ואתה הונצקרואו תישתמש בפעימות אופל על סוולוט"

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך

קורן - אתה מרפא את פוקימונייך, והאחות ג'וי מספרת לך על חדר אימונים חדש ומשוכלל שנפתח אתמול במרתף מרכז הפוקימונים.
    "מעניין..." אני ממלמל והולך לבדוק אותו.
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    בובי - גרוטל מנסה לתפוס את אקנס בין ענפיו, אבל אקנס פשוט זוחל ביניהם בקלות, ומתחיל להצליף רבות לגרוטל בראש, בעזרת זנבו.

קורן - האחות ג'וי מובילה אותך דרך מדרגות, ולבסוף למגרש ענק, בערך פעמיים האולם של ליטס, עם ריצפת עץ מבריקה ומסכי טאץ' מיוחדים, בהם אפשר להוסיף כל מיני מכשולים, מלכודות או אפקטים אחרים במגרש. "אולי תרצה להילחם נגדי כאן? אף פעם לא ניסיתי את המקום הזה..." האחות ג'וי אומרת לך.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

4. משתמש מנוסה

יוסי - יוסי - אתה קם ישר מהמיטה, ונופל. "הגוף שלך עוד חלש" אחד הרופאים אומר לך, ואתה שם לב שזה פרופסור אלם המפורסם. "תשתדל לא לזוז יותר מדי בשעה הקרובה... תישאר במיטה, זה הכי טוב" הוא מוסיף ומחייך. אמא שלך נכנסת לחדר בבהלה, וגם אח שלך עם המיאו שלו. "הוא התעורר!? הוא התעורר!?" אח שלך מציק, כרגיל. "מה.. כמה זמן ישנתי?" אתה שואל את אמא שלך, ומתקשה לדבר. "שבועיים" צ'ארלי מתפרץ לשיחתכם. הלוואי וזה היה בדיחה. הלוואי וזה היה חלום. זה הכל אמיתי.
    "בקשר לליטס..." אמא שלך אומרת. "הוא ברח, אבל... המשטרה יודעת עליו הכל, וכך גם הכוחות הצבאיים" היא מוסיפה ומתחילה קצת לחייך. "זה כניראה הסוף של צוות טוקסין..." אמא שלך אומרת.
    "אל תדאג, אנחנו נתפוס את המנוול הזה!" אומר לך שוטר עם ארקניין לידו. "ומה בקשר לג'ון... זתומרת, לטומפסון?" אתה שואל בלחץ. "אה, בקשר אליו..." צ'ארלי אומר לך ואמך מתיישבת לידך, ומוסרת לך נייר מקופל.אתה פותח אתה נייר, ועליו כתוב בשחור על גבי לבן: "אזכרה לחברינו, אבינו וסבינו – ג'ון טומפסון, אשר נורה בידי מתנקש.
    ''ג'ון ..ג'ון .. ג'ון !!''
    אני מתחיל לבכות , אך מנגב את הדמעות שלי וקם מהמיטה .
    ''עזבו אותי , אני צריך להמשיך את המסע שלי .''
    אני אומר בקרירות , ויוצא משם , לכיוון המכון של קרופ !

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

5. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 04:01 PM
    בובי - גרוטל מנסה לתפוס את אקנס בין ענפיו, אבל אקנס פשוט זוחל ביניהם בקלות, ומתחיל להצליף רבות לגרוטל בראש, בעזרת זנבו.

קורן - האחות ג'וי מובילה אותך דרך מדרגות, ולבסוף למגרש ענק, בערך פעמיים האולם של ליטס, עם ריצפת עץ מבריקה ומסכי טאץ' מיוחדים, בהם אפשר להוסיף כל מיני מכשולים, מלכודות או אפקטים אחרים במגרש. "אולי תרצה להילחם נגדי כאן? אף פעם לא ניסיתי את המקום הזה..." האחות ג'וי אומרת לך.
    "תישתמש במגה יבוש על אקנס והונצקרואו תישתמש בפעימות אופל וכדור צל"

6. יש לך פה תנאים?
    יוסי - אתה מנסה ללכת, אבל מתמוטט. "ברנדון, תחזור מיד למיטה!" אמך אומרת לך.

בובי - גרוטל משתמש במגה ייבוש על אקנס, והוא נפגע קשות, אבל לבסוף הוא מצליח לתת לו מכה חזקה בראש עם זנב רעל, ומרעיל אותו. הונצ'קרו עף ומהאוויר יורה על סוואלוט פעימות אופל והוא כמעט גמור, אך לפתע אקנס יורה עליו עוקץ רעל והוא נופל מהאוויר אל תוך הרחוב. הוא מנסה כדור צל, אבל סוואלוט יורה לו פצצות בוץ בדיוק בעיניים.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 04:13 PM

''עזבי אותי , אני צריך להמשיך במסעי , בשביל ג'ון ..
    לא עזרתם לו ! אני לא אסלח לכם , לכל אחד ממכם !''
    אני אומר בבכי , ומנסה שוב ללכת .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. YoRt3m
    Guest
    שם: רותם

כינוי: YoRt3m

פוקימון התחלתי: באלבזור

תמונה:

תגים:

כסף: 1000$

ציוד: אוהל + שק שינה, אין סוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, 4 פוכדורים

חברים למסע: להיות עם ברוק. O.ס

הערות/הארות: שברוק לא יפריע לי XD

• מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 04:13 PM

בובי - גרוטל משתמש במגה ייבוש על אקנס, והוא נפגע קשות, אבל לבסוף הוא מצליח לתת לו מכה חזקה בראש עם זנב רעל, ומרעיל אותו. הונצ'קרו עף ומהאוויר יורה על סוואלוט פעימות אופל והוא כמעט גמור, אך לפתע אקנס יורה עליו עוקץ רעל והוא נופל מהאוויר אל תוך הרחוב. הוא מנסה כדור צל, אבל סוואלוט יורה לו פצצות בוץ בדיוק בעיניים.
    "גרוטל תישתמש בעלי תער בשביל לגמור את אקנס ואתה הונצקרואו תישתמש במכת כנף על סוולוט"

• משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 04:01 PM

"אמ... כן" אני אומר לה בחיוך, "קרב אחד על אחד?" אשאל אותה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

• מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    גיל - אתה מנסה לשמוע דופק, אבל כלום. כרגע התבצע רצח בדם קר, אל מול עינייך. ואת הסקיפלום הזה? כבר לא ניתן להציל.
    "צאו מרוואק וסוויפר" אני אלחש.
    'מוות שני ביום אחד' אחשוב לעצמי.
    "תעזרו לי לחפור מצבה" אני אומר לפוקימונים שלי ואתחיל לחפור, אחר כך אטמין את גופתו באדמה ואכתוב על איזה דף 'כאן קבור סקיפלום שנרצח בדם קר רק בשביל אולטרהבול אחד חינם' ואתקע מקל עם הפיסת דף באדמה.
    אחר כך אמשיך לי בדרך 'כשהגיע לעיר אני יתלונן על הצייד הזה' אחשוב לעצמי.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

• מורחקים
    סליחה שלא הגבתי בכל אופן אני משחרר ארת צימצאר ואומר לו"אתה ניראה לי חזק טוב אז יפה בא נצא הוא עולה לי על הכתף ואנו רצים בשיא המהירות ליער

• יש לך פה תנאים?
    רותם - רשום, תגיב להתחלה.

גיל - אתה מתבונן במצבה מספר דקות, ולאחר מכן עוזב את המקום בשקט, בלי להניד עפעף. אתה מגיע לשדרה עם הרבה שיחים, ובאחד השיחים אתה קולט זוג עיניים שמביטות בך.

קורן - "ועוד איך!" היא אומרת ומוציאה צ'נסי .

יוסי - "אם יש בנאדם אחד שאתה צריך לבקש ממנו תודה זה ליטס!" צ'ארלי קם וצועק עלייך. "הוא ריחם עלייך בגלל שאתה ילד, ואת טומפסון הוא הרג!" הוא מוסיף ומסתכל עלייך במבט כועס. "זה לא שיכולנו לעשות משהו באותו רגע, אתה יודע שבכלל עינו אותי בזמן שפטפטתם עם ליטס? שאלו אותי שאלות עלייך ודרשו ממני לדבר, אבל מה לעשות שאני לא יודע עלייך כלום! כל הגוף שלי סימנים כחולים בגללך!" הוא אומר ואתה שם לב לדמעה שיוצאת מעינו. "מה אתה חושב, שכולנו היינו בחופשה?" הוא אומר לך, ויוצא מהחדר בריצה. לפתע הוא חוזר עם פרצוף מעוצבן, וזורק לך פוכדור. "קח, ממילא זה שלך" הוא אומר לך. אתה משחרר את הפוקימון, ורואה שזה הזנגוס שלך! "אתה לא יודע כמה הסתכנתי בשביל להשיג לך ת'חרא הזה" צ'ארלי אומר לך ונועץ בך עיניים. לאחר דקה של שתיקה, הוא הולך משם בשקט.
    "מה עשית..." אמא שלך אומרת בייאוש.

בובי - גרוטל נפצע מסוואלוט, וישר מתפתח לטורטרה ! "אויי שיט! תברח מכאן מהר!" אחד האנשים אומר לשני, והם עולים על האופנעים שלהם ונעלמים משם במהירות.

שרון - צ'ימצ'אר מצביע מתחיל לצעוק ומצביע לך על עץ, שאתה רואה פאצ'יריסו תקוע על הצמרת שלו!

• מורחקים
    ומה איתי <_<

• יש לך פה תנאים?
    Originally posted by zoon123@Mar 10 2009, 04:47 PM
    ומה איתי <_<
    לא ראיתי, ערכתי.

• עמוד 53 מתוך 131 ראשוןראשון ... 343515253545563103 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •