"איזה חמוד אני חושב בליבי" ואולך לחפש פוקימון מעט חזק יותר אך קודם אומר לצימצאר לעזור לו
ערכתי
"איזה חמוד אני חושב בליבי" ואולך לחפש פוקימון מעט חזק יותר אך קודם אומר לצימצאר לעזור לו
ערכתי
''כלום אמא , אל תתערבי .''Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 04:46 PM
יוסי - "אם יש בנאדם אחד שאתה צריך לבקש ממנו תודה זה ליטס!" צ'ארלי קם וצועק עלייך. "הוא ריחם עלייך בגלל שאתה ילד, ואת טומפסון הוא הרג!" הוא מוסיף ומסתכל עלייך במבט כועס. "זה לא שיכולנו לעשות משהו באותו רגע, אתה יודע שבכלל עינו אותי בזמן שפטפטתם עם ליטס? שאלו אותי שאלות עלייך ודרשו ממני לדבר, אבל מה לעשות שאני לא יודע עלייך כלום! כל הגוף שלי סימנים כחולים בגללך!" הוא אומר ואתה שם לב לדמעה שיוצאת מעינו. "מה אתה חושב, שכולנו היינו בחופשה?" הוא אומר לך, ויוצא מהחדר בריצה. לפתע הוא חוזר עם פרצוף מעוצבן, וזורק לך פוכדור. "קח, ממילא זה שלך" הוא אומר לך. אתה משחרר את הפוקימון, ורואה שזה הזנגוס שלך! "אתה לא יודע כמה הסתכנתי בשביל להשיג לך ת'חרא הזה" צ'ארלי אומר לך ונועץ בך עיניים. לאחר דקה של שתיקה, הוא הולך משם בשקט.
"מה עשית..." אמא שלך אומרת בייאוש.
אני אומר , וזורק אל זנגוס אל צ'ארלי , ''כך אותו , הוא שלך מהיום .''
אני אומר בפנים עצובות, והולך אל קרופ .
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
ארוץ לעבר יער גירו בתקווה למצוא פוקימונים טובים להתאמן איתם.השנה היא שנת 2021. ערב מעורפל. אתם יושבים ברחוב, בוהים בריצפה. יש לכם הרגשה לא טובה. הרגשה קצת עצובה. דמעות עומדות לכם בעיניים, ואתם לא יודעים למה.
ערפל סמיך שורר סביב הרחוב. אתם בקושי רואים משהו. חבורת דאסקאלים עוברים שם, ונעלמים כאילו מעולם לא היו שם. הערפל הכבד עוטף אותכם, וזה כבר נהיה דיי מפחיד. אתם חוזרים הביתה. שנייה לאחר מכן, אתם מתעוררים. אמכם יושבת מולכם, בוכה. "מה קרה?" אתם שואלים בבהלה. אך היא לא עונה. אתם רואים עיתון על ידה. אתם חוטפים אותו ומולכם נעמדת כותרת אדומה וענקית: "חוסל" עם תמונה של אביכם. "זה לא יכול להיות!" אתם אומרים ורצים לעבר החדר של אחיכם הקטן, להודיע לו את המתרחש. אתם רואים אותו עם המיאו שלו, צופים בחדשות, מכורבלים בסמיכה. בוכים. ונחשו מה? ככה מתחיל היום הראשון למסע שלכם. אתם אוספים את כל הדברים במהירות, זורקים אותם לתיק ורצים לעבר המעבדה של פרופ' רואן. הוא מתחיל לדבר שהפוכדור שלכם לידו, אתם לא שומעים. אתם חוטפים את הפוכדור מידו, ויוצאים בריצה למסע. מחכים שמשהו טוב יקרה... מה תעשו?
"בלייד, צא!" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו באוויר.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 04:46 PM
קורן - "ועוד איך!" היא אומרת ומוציאה צ'נסי.
ε(●̮̮̃•̃)з
אני אסתכל על השיח במבט חצי מיוסר חצי מעוצבן, ואמשיך ללכת באדישות מוחלטת, ספק אם אני חיי, ספק אם אני מת.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 04:46 PM
גיל - אתה מתבונן במצבה מספר דקות, ולאחר מכן עוזב את המקום בשקט, בלי להניד עפעף. אתה מגיע לשדרה עם הרבה שיחים, ובאחד השיחים אתה קולט זוג עיניים שמביטות בך.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
שרון - אתה רואה נהר זורם לידך, ובתוכו טנטקול.
גיל - אתה שומע עוד קולות ירייה! לפתע אתה רואה עדר עצום של טארוסרץ לידך, בורחים מהיריות!
קורן - אתה מוציא את גלאייד, וצ'נסי רצה אליו עם סטירה כפולה! אל תשכח, אתה יכול לשים מלכודות/מכשולים לבחירתך, בעזרת המחשב המשוכלל, שיש לידך וגם ליד האחות ג'וי.
רותם - אתה רואה ג'ירפריגבודדה בשדה, אוכלת עשב להנאתה.
יוסי - אתה זורק לצ'ארלי את הפוכדור, אך הוא בועט אותו אלייך. "אני לא צריך ממך טובות" הוא אומר. אתה מרים את הפוכדור, ושאתה קם - צ'ארלי כבר לא שם. "נו ילדון, שכחת כבר את כל מה שלימדתי אותך?" אתה שומע קול מאחורייך. אתה מסתובב, ורואה שזאת אגטה, עם גורדון לידה!!!
שרון אל תמריץ אותי, המחשב שלי דיי איטי, ואני לא רגיל לכ"כ הרבה משתתפים.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
חמוד אבל יש לו עלי התרון אני מחפש פוקימון שלי יש יתרון עליו
{סליחה}
''עזבו אותי עכשיו , חבר שלי מת , אני לא צריך הסברים .''Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 05:09 PM
יוסי - אתה זורק לצ'ארלי את הפוכדור, אך הוא בועט אותו אלייך. "אני לא צריך ממך טובות" הוא אומר. אתה מרים את הפוכדור, ושאתה קם - צ'ארלי כבר לא שם. "נו ילדון, שכחת כבר את כל מה שלימדתי אותך?" אתה שומע קול מאחורייך. אתה מסתובב, ורואה שזאת אגטה, עם גורדון לידה!!!
אני אומר ומושיט לגורדון את זנגוס , אם הוא רוצה שיקח .
ואז הולך אל קרופ .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"בוא נעקוב אחריהם" אני אומר לשותפיOriginally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 04:46 PM
רותם - רשום, תגיב להתחלה.
גיל - אתה מתבונן במצבה מספר דקות, ולאחר מכן עוזב את המקום בשקט, בלי להניד עפעף. אתה מגיע לשדרה עם הרבה שיחים, ובאחד השיחים אתה קולט זוג עיניים שמביטות בך.
קורן - "ועוד איך!" היא אומרת ומוציאה צ'נסי.
יוסי - "אם יש בנאדם אחד שאתה צריך לבקש ממנו תודה זה ליטס!" צ'ארלי קם וצועק עלייך. "הוא ריחם עלייך בגלל שאתה ילד, ואת טומפסון הוא הרג!" הוא מוסיף ומסתכל עלייך במבט כועס. "זה לא שיכולנו לעשות משהו באותו רגע, אתה יודע שבכלל עינו אותי בזמן שפטפטתם עם ליטס? שאלו אותי שאלות עלייך ודרשו ממני לדבר, אבל מה לעשות שאני לא יודע עלייך כלום! כל הגוף שלי סימנים כחולים בגללך!" הוא אומר ואתה שם לב לדמעה שיוצאת מעינו. "מה אתה חושב, שכולנו היינו בחופשה?" הוא אומר לך, ויוצא מהחדר בריצה. לפתע הוא חוזר עם פרצוף מעוצבן, וזורק לך פוכדור. "קח, ממילא זה שלך" הוא אומר לך. אתה משחרר את הפוקימון, ורואה שזה הזנגוס שלך! "אתה לא יודע כמה הסתכנתי בשביל להשיג לך ת'חרא הזה" צ'ארלי אומר לך ונועץ בך עיניים. לאחר דקה של שתיקה, הוא הולך משם בשקט.
"מה עשית..." אמא שלך אומרת בייאוש.
בובי - גרוטל נפצע מסוואלוט, וישר מתפתח לטורטרה! "אויי שיט! תברח מכאן מהר!" אחד האנשים אומר לשני, והם עולים על האופנעים שלהם ונעלמים משם במהירות.
שרון - צ'ימצ'אר מצביע מתחיל לצעוק ומצביע לך על עץ, שאתה רואה פאצ'יריסותקוע על הצמרת שלו!
"הם יובלו אותנו למנהיג שלהם" אני אומר ועוקב אחריהם
שרון - פעם הבאה תצוטט.
----
אתה רואה שרומישולידו סידוט
.
יוסי - "ואפילו לא הראיתי לו את הסלאקינג שלי..." אתה שומע את גורדון אומר מרחוק. "עזוב אותו, הוא סתם אנכי. לפחות קיבלת זנגוס" אגטה אומרת, והם מתרחקים. אתה מגיע לחוף מאנקרה, ורואה מלח אחר על הסירה.
בובי - אתה עולה על ההונצ'קרו שלך, ומתחיל לעוף אחריהם, אבל מעל העננים, ככה שהם לא יוכלו לדעת. "תודה שהצלת אותי!" הילד צועק לך מרחוק.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
'הצייד הזה, הוא כבר מוציא אותי מדעתי' אני אחשוב לעצמי בכעס 'עוד ירייה אחת, עוד מוות אחד- ואני אלחם מולו פנים מול פנים'Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 05:09 PM
גיל - אתה שומע עוד קולות ירייה! לפתע אתה רואה עדר עצום של טארוסרץ לידך, בורחים מהיריות!
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אני מראה לו את הכרטיס לשייט חופשי , ומגיע לאי .Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 05:18 PM
יוסי - "ואפילו לא הראיתי לו את הסלאקינג שלי..." אתה שומע את גורדון אומר מרחוק. "עזוב אותו, הוא סתם אנכי. לפחות קיבלת זנגוס" אגטה אומרת, והם מתרחקים. אתה מגיע לחוף מאנקרה, ורואה מלח אחר על הסירה.
קרדיט לנאור על הבאנר (:
סידוט הא טוב צימצאר בוא ניתאמן עליו ואז נימצא את חבורת החרקים הסופר מגניבים לאלה טוב גחלת קפוץ לתוך העצים כדי לתמרן ולבלבל אותו קפוץ בנקודה מעל השמש כדי שהוא לא יראה מה פגע הם שריטהOriginally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 05:18 PM
שרון - פעם הבאה תצוטט.
----
אתה רואה שרומישולידו סידוט
.
בובי - אתה עולה על ההונצ'קרו שלך, ומתחיל לעוף אחריהם, אבל מעל העננים, ככה שהם לא יוכלו לדעת. "תודה שהצלת אותי!" הילד צועק לך מרחוק.
{חפרתי}
"צא! באלבזור!" אני צועק וזורק את הפוקדור שלי בסמוך לג'ירפריג.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 05:09 PM
רותם - אתה רואה ג'ירפריגבודדה בשדה, אוכלת עשב להנאתה.
"השתמש בנשיכה!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)