Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 131 ראשוןראשון ... 545535455565765105 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1953
  1. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 05:18 PM
    שרון - פעם הבאה תצוטט.
    ----
    אתה רואה שרומיש ולידו סידוט .

יוסי - "ואפילו לא הראיתי לו את הסלאקינג שלי..." אתה שומע את גורדון אומר מרחוק. "עזוב אותו, הוא סתם אנכי. לפחות קיבלת זנגוס" אגטה אומרת, והם מתרחקים. אתה מגיע לחוף מאנקרה, ורואה מלח אחר על הסירה.

בובי - אתה עולה על ההונצ'קרו שלך, ומתחיל לעוף אחריהם, אבל מעל העננים, ככה שהם לא יוכלו לדעת. "תודה שהצלת אותי!" הילד צועק לך מרחוק.
    "בכיף" אני אומר לו

אני מגיע למפקדה שלהם

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 05:09 PM

קורן - אתה מוציא את גלאייד, וצ'נסי רצה אליו עם סטירה כפולה! אל תשכח, אתה יכול לשים מלכודות/מכשולים לבחירתך, בעזרת המחשב המשוכלל, שיש לידך וגם ליד האחות ג'וי.

"בלייד, תשתמש בשיגור!" אני אומר לו בזמן שאני מכין מלכודות אש מסביב בלייד.
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. מורחקים
    לא משנה בכול אופן אתה יכול לעשות את השותף שלי בן והם אתה מוסיף לי בת אז תנער אותה מהר ממני

4. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    שרון - אתה צריך ליראות את החפירות שליXDD
    ----
    צ'ים (אכפת לך שאני יקרא לו ככה?) יורה גחלת אל סידוט ומפיל אותו, רץ לשיחים ואז קופץ ושורט אותו מהאוויר. סידוט לא נשאר חייב, ומעיף אותו לתוך השיחים עם ראש ברזל.

גיל - אתה חושב לעצמך, והנה - טארוס מתמוטט לידך, עם שלושה חורים בבטן. אתה שם לב לצייד מתחבא מאחורי סלע, מנסה שלא תיראה אותו.

יוסי - אתה מגיע לאי, וכרגיל - אתה רואה את קרופ יושב בכניסה למכון ומעשן. "אתה יודע..." הוא אומר לך תוך כדי בהייה בריצפה. "זה פשוט השבועיים הכי גרועים שהיו לי בחיים..." הוא מוסיף ופולט אנחה גדולה, ואז לוקח עוד שאכטה. "לא רק שגיליתי שחבר שלי למקצוע הוא עבריין צמרת, אלא גם החבר הכי טוב שלי, מכתה א', מת, ועוד בגללו!" הוא אומר ומקווצ'ץ את הסיגריה בידו. "שאני יתפוס את החרא הקטן הזה..." הוא אומר ומנענע את ראשו. "אגב, איך זה לישון שבועיים?" הוא אומר ומחייך אלייך. זאת פעם ראשונה בכל השיחה שהוא מסתכל לך בעיניים.

רותם - בלבאזור יוצא, קופץ ואוחז את הזנב של ג'ירפריג בכל הכוח בפיו. ג'ירפריג מנסה לנענע את הזנב שלו בכל הכוח, אך היא לא מצליחה להוריד אותו. לבסוף ג'ירפריג משתמשת בזנב ברזל ודופקת את הזנב שלה באדמה, ככה שבאלבזור נפגע כפול.

בובי - הפעם האלף, אתה לא יכול להחליט מה קורה במסע שלך.
    ----
    אחד מהם מסתכל למעלה ורואה אותך. "תיראה! הפרחח עוקב אחרינו!" הוא אומר לשני ומוציא קופינג . הקופינג עף מול הונצ'קרו ומתקיל אותו שאתה עליו, ואז שולח ערפיח לעיניים שלו. העיניים של הונצ'קרו שורפות והוא עצמו נרעל, הוא מתחיל להשתגע, ולא רואה לאן הוא עף. הוא נתקע בבניינים, עף הפוך ולבסוף גם נוחת אל תוך סלע, והוא גמור. אתה מסתכל סביבך, ורואה שאתה................ בעיר גירו! והאופנוענים במרחק עשרות קילומטרים כבר! אוי לא, אתה צריך להתחיל הכל מחדש.... לפתע אתה נזכר שלאמא שלך יש קדברה. הוא יכול לשגר אותך בחזרה למאנקרה!

קורן - בלייד משתגר משם, וצ'נסי נוחת בדיוק בתוך מלכודת האש. "אוי לא צ'נסי שלי!" האחות ג'וי אומרת, ומפעילה תותחי גומי שיורים כדורי גומי על בלייד, ומפילים אותו.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

5. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 05:40 PM
    ----
    צ'ים (אכפת לך שאני יקרא לו ככה?) יורה גחלת אל סידוט ומפיל אותו, רץ לשיחים ואז קופץ ושורט אותו מהאוויר. סידוט לא נשאר חייב, ומעיף אותו לתוך השיחים עם ראש ברזל.

גיל - אתה חושב לעצמך, והנה - טארוס מתמוטט לידך, עם שלושה חורים בבטן. אתה שם לב לצייד מתחבא מאחורי סלע, מנסה שלא תיראה אותו.

יוסי - אתה מגיע לאי, וכרגיל - אתה רואה את קרופ יושב בכניסה למכון ומעשן. "אתה יודע..." הוא אומר לך תוך כדי בהייה בריצפה. "זה פשוט השבועיים הכי גרועים שהיו לי בחיים..." הוא מוסיף ופולט אנחה גדולה, ואז לוקח עוד שאכטה. "לא רק שגיליתי שחבר שלי למקצוע הוא עבריין צמרת, אלא גם החבר הכי טוב שלי, מכתה א', מת, ועוד בגללו!" הוא אומר ומקווצ'ץ את הסיגריה בידו. "שאני יתפוס את החרא הקטן הזה..." הוא אומר ומנענע את ראשו. "אגב, איך זה לישון שבועיים?" הוא אומר ומחייך אלייך. זאת פעם ראשונה בכל השיחה שהוא מסתכל לך בעיניים.

רותם - בלבאזור יוצא, קופץ ואוחז את הזנב של ג'ירפריג בכל הכוח בפיו. ג'ירפריג מנסה לנענע את הזנב שלו בכל הכוח, אך היא לא מצליחה להוריד אותו. לבסוף ג'ירפריג משתמשת בזנב ברזל ודופקת את הזנב שלה באדמה, ככה שבאלבזור נפגע כפול.

----
    אחד מהם מסתכל למעלה ורואה אותך. "תיראה! הפרחח עוקב אחרינו!" הוא אומר לשני ומוציא קופינג . הקופינג עף מול הונצ'קרו ומתקיל אותו שאתה עליו, ואז שולח ערפיח לעיניים שלו. העיניים של הונצ'קרו שורפות והוא עצמו נרעל, הוא מתחיל להשתגע, ולא רואה לאן הוא עף. הוא נתקע בבניינים, עף הפוך ולבסוף גם נוחת אל תוך סלע, והוא גמור. אתה מסתכל סביבך, ורואה שאתה................ בעיר גירו! והאופנוענים במרחק עשרות קילומטרים כבר! אוי לא, אתה צריך להתחיל הכל מחדש.... לפתע אתה נזכר שלאמא שלך יש קדברה. הוא יכול לשגר אותך בחזרה למאנקרה!

קורן - בלייד משתגר משם, וצ'נסי נוחת בדיוק בתוך מלכודת האש. "אוי לא צ'נסי שלי!" האחות ג'וי אומרת, ומפעילה תותחי גומי שיורים כדורי גומי על בלייד, ומפילים אותו.
    אני לא יכלתי לרשום פשוט "בכיף"
    -------------------------------------

אני מתקשר לאמא שלי "שלום אמא אני צריך את קדברה בשביל להשתמש בשיגור שלו" אני אומר לה

כשהיא מביאה לי אני משתגר עם הקדברה אל האופנוענים

6. מורחקים
    ----

----

וואלה תודה על הכינוי
    צים גחלת עלה לנקודה הכי גבוה בעץ ותשגר עליו גחלת ואל תפסיק ושהוא יפול קפוץ ותכניס לו הגרוף
    {צים הוא פוקמון דמוי קוף והוא לא סתם ככה והאש והאגרוף יקבלו את השפעת כח המשיכה ויתחזקו המהלך יעבוד אלה הם כן תחליט שאין עצים בזירה הספציפית ואתה יכול לתאר את זה באחוזים רק בלי תמונות הסוגרים יותר ארוקים מ ההודעה XD :blink: }

7. YoRt3m
    Guest
    "התרחק והשתמש בעלי טער!" אני צועק לעברו.

• מורחקים
    שניצלוני היקר אני רואה שאתה מחובר במקומך הייתי מגיב כמו חץ לצומת ליבך שרון

• משתמש מנוסה

''גרוע , ג'ון היה חבר מאוד טוב שלי ..
    אני רוצה קרב חוזר !''
    אני אומר .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• יש לך פה תנאים?
    בובי - הא? אפילו לא להגיד שלום לאמא שלך, שלא ראית אותה כבר שבוע? ואיך תשתגר אל האופנוענים, אתה לא יודע איפה הם...
    ----
    אתה נפרד מאמך ומשתגר לשער העיר מאנקרה.

שרון - אל תעלב אבל יש לך הרבה שגיאות כתיב, קשה להבין מה אתה כותב.
    ותפסיק כבר, אשמתי שיש לי חיים? אני לא כל היום על המחשב כמו רוב הפורום הזה!
    בכלל, לכל המושפעים -
    קחו כדור, תאספו חברים, צאו החוצה ותתחילו להזיז ת'גוף שלכם!
    ----
    צ'ימצ'אר עולה על העץ ושולח הרבה מאוד גחלת, עד שלבסוף סידוט נופל והוא נוחת עליו עם אגרוף. סידוט גמור.

רותם - בלבאזור קופץ אחורה ומשגר עלי טער לפנים של ג'ירפריג, והיא נושכת אותו עם זנבה.

יוסי - "קרב חוזר? אתה בטוח?" הוא שואל בפליאה. "אתה עוד חצי מת! בכלל לא התאמנת! אחי אחרי מה שאתה עברת, אני יתן לך מתנה אפילו אלפי שנים להתאמן!" הוא צוחק וקם. "קח ת'זמן, האי הזה לא זז לשום מקום..." הוא אומר לך. הוא הולך לכיוון המכון ואומר לך: "ואל תשכח... יצאת גיבור", ממשיך וסוגר אחריו את הדלת.

• משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך

שניצלוני היקר XDD
    -----------------------
    "בלייד, אגרוף ממוקד!" אני קורא.
    ε(●̮̮̃•̃)з

• משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 06:16 PM

יוסי - "קרב חוזר? אתה בטוח?" הוא שואל בפליאה. "אתה עוד חצי מת! בכלל לא התאמנת! אחי אחרי מה שאתה עברת, אני יתן לך מתנה אפילו אלפי שנים להתאמן!" הוא צוחק וקם. "קח ת'זמן, האי הזה לא זז לשום מקום..." הוא אומר לך. הוא הולך לכיוון המכון ואומר לך: "ואל תשכח... יצאת גיבור", ממשיך וסוגר אחריו את הדלת.
    'הוא צודק , אני חייב עדיין לפתח את קקניאה .'
    אני מחפש פוקימונים באי .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• מורחקים
    בובי - הא? אפילו לא להגיד שלום לאמא שלך, שלא ראית אותה כבר שבוע? ואיך תשתגר אל האופנוענים, אתה לא יודע איפה הם...
    ----
    אתה נפרד מאמך ומשתגר לשער העיר מאנקרה.

שרון - אל תעלב אבל יש לך הרבה שגיאות כתיב, קשה להבין מה אתה כותב.
    ותפסיק כבר, אשמתי שיש לי חיים? אני לא כל היום על המחשב כמו רוב הפורום הזה!
    בכלל, לכל המושפעים -
    קחו כדור, תאספו חברים, צאו החוצה ותתחילו להזיז ת'גוף שלכם!
    ----
    צ'ימצ'אר עולה על העץ ושולח הרבה מאוד גחלת, עד שלבסוף סידוט נופל והוא נוחת עליו עם אגרוף. סידוט גמור.

רותם - בלבאזור קופץ אחורה ומשגר עלי טער לפנים של ג'ירפריג, והיא נושכת אותו עם זנבה.
    גם אני לא חורש נו אז מה ואני כותב הם שגאיות כתיב כי אני ממהר וחבר שלי מתחיל לצעוק עלי כי אנו בהמצעה משחק "רמז" קשה ומסובך ואני לא חרשן וכמעט כול יום אני בחוץ משחק כדורגל שעות על גבי שעות אז הם כול הכבוד אני מבקש ממך לא להפנות את המילים האלו אלי אלה לאחרים והם אתה חושב שזה ניקרא חרשן אז זה כלום אבל כלום לעומת פורום ליטל פייטר הם חרשנים שם אני יודע תאמין לי
    טוב איפה אנחנו הא כן

" תעזוב את הסידוט הזה צים איך עבר עליך הקרב הראשון?" אני שואל אותו ומוסיף "פוקימון חרק יהיה חמוד לתפיסה במצב זה" אני קורץ לו

• יש לך פה תנאים?
    שרון - תירגע, מה נעלבת? אני לא קראתי לך חרשן ספציפי, אני פשוט הבהרתי שאני לא חרשן.
    "הרמז"? מת על המשחק הזה!
    ----
    אתה רואה קריקטוט .

יוסי - אתה רואה סלוופוק .

קורן - רגע של סטלה D:
    ----
    בלייד קם ומתחמק מהכדורים, ואז נותן לצ'נסי אגרוף ממוקד והיא נופלה אחורה. "צ'נסי, מהריצפה תשלחי פצצת ביצה!" האחות ג'וי אומרת לה, וצ'נסי זורקת לבלייד ביצה על הראש, והוא נופל אחורה, מסוחרר.

• YoRt3m
    Guest
    וסוגר אחריו את הדלת.
    אבל אמרתי לו להתרחק קודם -_-
    בכל מקרה , "השתמש במתקפת נשיכה!"

• עמוד 55 מתוך 131 ראשוןראשון ... 545535455565765105 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •