הם לא אכפת לך טיפ קטן שאתה מעיף מישהו או שהוא הולך בעצמו תמחק אותו לגמרי גם מדף הרשומים כי אז חושבים שסתם הוא לא פעיל בקיצור :תנסה למקד את כולם לדמויות המרכזיות ולחסוך לדמויות שלא כאן את המחשבות הרעות
בתודה ולד{תראה באיזה רשמיות זה נרשם}
הם לא אכפת לך טיפ קטן שאתה מעיף מישהו או שהוא הולך בעצמו תמחק אותו לגמרי גם מדף הרשומים כי אז חושבים שסתם הוא לא פעיל בקיצור :תנסה למקד את כולם לדמויות המרכזיות ולחסוך לדמויות שלא כאן את המחשבות הרעות
בתודה ולד{תראה באיזה רשמיות זה נרשם}
שרון - רשמי, אבל חבל שלא הבנתי כלום, עקב בעיית השגיאות שלך.
אקסטרה - פעם הבאה תצוטט.
----
אתה מגיע למכון ורואה דלת עץ גדולה.
בובי - אתה מגיע למכון הבדיל, ויש 3 דלתות. כחולה, אדומה וצהובה. איזה מהם תפתח?
יוסי - קקניאה משתמש במבט מפחיד, אבל העין של וואילורד גבוהה מדי, לכן הוא לא רואה אותו. הוא שולח טיל סיכות, וואילורד לא זז בכלל. לא ניראה לך שהוא הרגיש את זה אפילו. קקניאה רץ עם אגרוף מחט, אך לפתע וואילורד מפהק, ורק מההדף הזה קקניאה עף כמעט לצד השני של האי. אבל הוא עצר. חבל שהוא עצר בגלל שהוא נתקע בסלע.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
אני אלך ליד הסלע כאילו שאני לא רואה אותו בכלל ולא מתייחס ואז לפתע:Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 05:40 PM
גיל - אתה חושב לעצמך, והנה - טארוס מתמוטט לידך, עם שלושה חורים בבטן. אתה שם לב לצייד מתחבא מאחורי סלע, מנסה שלא תיראה אותו.
"צא סווינב קרן קרח!" אני אומר והוציא את סווינב שישתמש בקרן קרח ויקפיא את הצייד המופתע.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
"מצאתי אותו תינוק ביער והוא היה רעב וחלש, אז אימצתי אותו" אני מספר לו בחיוך ומלטף את ראשו של פינסיר.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 10 2009, 08:26 PM
קורן - "חחח סליחה, פשוט שהייתי קטן היה סרט שקראו לו "פינסיר הקטן" וזה סיפר על פינסיר אחד שמחסל את כל הרעים... טוב, עברו 13 שנה, אבל בכל זאת אחלה סרט! בקיצור, מאז יש לי מין חלום כזה ללכוד פינסיר. אף פעם לא ראיתי אחד כזה במציאות!" הוא אומר לך בהתעניינות.
ε(●̮̮̃•̃)з
אז זאת אומרת אני ממשיך לשחק או לא כי לפי מה שבדקתי לא מחקת אותי והם אני כן ממשיך לשחק אז תרשום את המהלכים שלי
שרון - לא הורדתי אותך כי אני לא מצליח כרגע לערוך את ההודעה. אבל אתה כן עף מהמשחק. בבקשה אל תגיב פה יותר.
גיל - סווינב מקפיא את הצייד, ומולך ניצב קרחון - אדם. לפתע אתה שומע עוד הרבה מאוד קולות ירייה, מכל הכיוונים. אתה רואה פוקימונים בורחים לשיחים, מטפסים לעצים, רצים בעדרים. אתה מבין לבד, שהצייד הזה לא לבד.
קורן - "וואיי... מה לא הייתי עושה בשביל פינסיר!" הוא אומר לך וממשיך לבהות בו. פינסיר כבר מתחיל להראות מבט של WTF. לפתע אתם שומעים בום גדול. אתם מסתכלים החוצה, ורואים שארודקטייל חזר. "מצוין! עכשיו אפשר להילחם!" אלס אומר לך.
"צאו מרוואק וסוויפר" אני אלחש.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 11 2009, 10:20 AM
גיל - סווינב מקפיא את הצייד, ומולך ניצב קרחון - אדם. לפתע אתה שומע עוד הרבה מאוד קולות ירייה, מכל הכיוונים. אתה רואה פוקימונים בורחים לשיחים, מטפסים לעצים, רצים בעדרים. אתה מבין לבד, שהצייד הזה לא לבד.
"סוויפר, שמור על הצייד הזה, אם הוא מפשיר תתלפף סביבו וסביב פיו ואיים עליו עם זנב רעל, אני סווינב ומרוואק נלך לטפל בציידים האחרים" אני הגיד במהירות.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
''אויש שיט , איך אני אצליח לנצח אותו?!Originally posted by שניצל מרושע@Mar 11 2009, 08:49 AM
יוסי - קקניאה משתמש במבט מפחיד, אבל העין של וואילורד גבוהה מדי, לכן הוא לא רואה אותו. הוא שולח טיל סיכות, וואילורד לא זז בכלל. לא ניראה לך שהוא הרגיש את זה אפילו. קקניאה רץ עם אגרוף מחט, אך לפתע וואילורד מפהק, ורק מההדף הזה קקניאה עף כמעט לצד השני של האי. אבל הוא עצר. חבל שהוא עצר בגלל שהוא נתקע בסלע.
תנסה שוב מבט מפחיד , ואז טיל סיכות, ואז תנסה התקפה מהירה קקניאה !''
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"אני אלך לפי האינסטינקטים שלי" אני אומר בלבOriginally posted by שניצל מרושע@Mar 11 2009, 08:49 AM
שרון - רשמי, אבל חבל שלא הבנתי כלום, עקב בעיית השגיאות שלך.
אקסטרה - פעם הבאה תצוטט.
----
אתה מגיע למכון ורואה דלת עץ גדולה.
בובי - אתה מגיע למכון הבדיל, ויש 3 דלתות. כחולה, אדומה וצהובה. איזה מהם תפתח?
"אני בוחר בדלת האדומה" אני אומר ופותח את הדלת
שניצל אפשר עדין לירשם?
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
טראוויס - כן.
בובי - אתה פותח את הדלת האדומה, ומגיע למבוך. לעומת זאת, שמעת כמה אנשים ברחוב מדברים על שהמכון נמצא בסוף המבוך. מה תעשה?
יוסי - קקניאה רץ ומשתמש במבט מפחיד, וזה לא מזיז לוואילורד, ופתאום הוא חוזר למים, ומתרחק משם.
מה תעשה?
גיל - אתה משאיר את סוויפר לבדו, ויוצא לחפש. אתה מגיע למעיין. אחרי המעיין יש פסגה סלעית קטנה, ואחריה נמצאה המחנה של הציידים!
אני ממשיך בחיפושיי אחר פוקימון , כדי לפתח את קקניאה שלי .Originally posted by שניצל מרושע@Mar 11 2009, 11:20 AM
יוסי - קקניאה רץ ומשתמש במבט מפחיד, וזה לא מזיז לוואילורד, ופתאום הוא חוזר למים, ומתרחק משם.
מה תעשה?
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"אמממ..." אני אחשוב ואנסה למנות את מספר הציידים בסך הכל לפי מספר האוהלים, כדי לראות מה יהיו פעולותי הבאות.Originally posted by שניצל מרושע@Mar 11 2009, 11:20 AM
גיל - אתה משאיר את סוויפר לבדו, ויוצא לחפש. אתה מגיע למעיין. אחרי המעיין יש פסגה סלעית קטנה, ואחריה נמצאה המחנה של הציידים!
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
שם: רון
כינוי: טראביס
פוקימון התחלתי: סקוירטל
תגים: לא לגעת
כסף: מתחילים עם 1000$
ציוד: אוהל + שק שינה, אין סוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, 4 פוכדורים
חברים למסע: כן
ואיך מוספים תמונה?
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
טראוויס - רשום, תגיב להתחלה.
אה ותבחר תמונה מכאן:
http://www.pokemonelite2000.com/frlgemtrsprites.html
אני ישים לך. טוב?
יוסי - אתה הולך לתוך האי, כי עד עכשיו היית על היקפו, על החוף.
אתה רואה שזה ג'ונגל אחד גדול, ואתה רואה על העצים כמויות מהפוקימונים הבאים:
סטנרטזיגזגון
ובידוף
. אבל מרחוק אתה רואה מערה.
גיל - אתה סופר את האוהלים, בכל אוהל נכנסים בערך 4 אנשים, ויש 8 אוהלים. ככה שיש 32 ציידים, פחות או יותר. סליחה, 31 ציידים וצייד קפוא P:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)