Pokemon GO
עמוד 64 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1454626364656674114 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 946 עד 960 מתוך 1953
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 13 2009, 01:32 PM
    שי - אברה מרים את קריקטוט בעל חושי, רץ עם התקלה אך לפתע אברה משתתק במקום, ונופל.
    אתה מבין מה קרה. קריקטוט השתמש בזמזום חרק! הצליל הזה בתדר מסויים יכול אפילו להפיל את מערכות העצבים של פוקימונים מסויימים!
    "אברה, אני כאן איתך אתה תהיי'ה בסדר" צועק, מנסה להסתיר את העובדה שאני מפחד..
    "עכשיו תתעשט על עצמך!" בטון החלטי "תרים אותו לאויר ושהוא יפול חזרה תשתמש בשריטה על איזור הפנים שלו" אומר בחשש שאולי זה לא יצליח

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 13 2009, 12:23 PM

רון - סקווירטל שולח קרן בועות אל גליגר, ופוצע לו את הכנפיים. גליגר לא יכול לעוף! גליגר מתקרב אל סקווירטל ומעיף אותו אלייך עם מכת כנף.
    אני אומר לסקוירטל להשתמש בשריטה ואז קרן בועות

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

3. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 13 2009, 01:32 PM

קורן - סאבליי יוצא והולך בזהירות ליד האדם הזה. "יו, זה סאבליי! הוא בטח ברח מחדר השמירה!" האיש אומר ומכוון אליו את מכשיר הצייד. סאבליי מעלף אותו בן רגע עם שירת סירנה.
    "אזעקה! אזעקה! פולשים נמצאו במסדרון D! אזעקה! אזעקה!" אתה שומע מכיוון רמקול שממוקם מעליכם, ולידו נחשו מה - מצלמה + חיישן!

"צא פינס!" אני אומר, "תעזור לרייהורן של ברנדון!" אני מוסיף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

4. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    בובי - נדנוד ראשון.. נדנוד שני... נדנוד שלישי.... נלכד!
    לכדת מונקי!

שי - אברה לאט לאט תופס את קריקטוט בעל חושי, ואז מתקיל אותו ומעיף אותו על עץ. קריקטוט משתמש בצוות כפול, ואז מזנק מאחורי אברה ונושך אותו בצוואר עם נשיכת חרק, ולא מרפה!

רון - סקווירטל שורט את גליגר ואז מעיף אותו דרך קיר עם קרן בועות. גליגר גמור.

עמרי - דאסקול משתכפל מספר פעמים, ואז מכניס לליינון מספר חבטות ברצף. ליינון מעיף אותו עם זנב ברזל, ובורח עם שאר חוטבי העצים בתוך ג'יפ גדול.

יוסי - קקניאה מפוצץ את המצלמה, ורייהורן נוגח ומפיל שורה של אנשים, אחד אחרי השני. לפתע אחד מהם מוציא גולבאט. "גולבאט תשתמש בכנף פלדה!" הוא אומר וגולבאט מעיף את קקניאה. "עכשיו על קולי!" גולבאט מנסה על קולי, אבל פינסיר מעיף אותו לתוך קיר עם מספרי איקס. גולבאט יוצר מספר חורים בקיר, מה שמוציא אוויר בלחץ עצום, מכיוון שאתם בשמיים. הצייד שהוציא את הגולבאט נופל, ומכיסו מתגלגל אקדח אל בן טניסון.

קורן - קקניאה מפוצץ את המצלמה, ורייהורן נוגח ומפיל שורה של אנשים, אחד אחרי השני. לפתע אחד מהם מוציא גולבאט. "גולבאט תשתמש בכנף פלדה!" הוא אומר וגולבאט מעיף את קקניאה. "עכשיו על קולי!" גולבאט מנסה על קולי, אבל פינסיר מעיף אותו לתוך קיר עם מספרי איקס. גולבאט יוצר מספר חורים בקיר, מה שמוציא אוויר בלחץ עצום, מכיוון שאתם בשמיים. הצייד שהוציא את הגולבאט נופל, ומכיסו מתגלגל אקדח אלייך! מה תעשה איתו?
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 13 2009, 05:20 PM

יוסי - קקניאה מפוצץ את המצלמה, ורייהורן נוגח ומפיל שורה של אנשים, אחד אחרי השני. לפתע אחד מהם מוציא גולבאט. "גולבאט תשתמש בכנף פלדה!" הוא אומר וגולבאט מעיף את קקניאה. "עכשיו על קולי!" גולבאט מנסה על קולי, אבל פינסיר מעיף אותו לתוך קיר עם מספרי איקס. גולבאט יוצר מספר חורים בקיר, מה שמוציא אוויר בלחץ עצום, מכיוון שאתם בשמיים. הצייד שהוציא את הגולבאט נופל, ומכיסו מתגלגל אקדח אל בן טניסון.

''קח את האקדח בן !''
    אני אומר לו , ומוציא את צ'אריזארד .
    ממשיך עם קקניאה , רייהורן , פינסיר וצ'אריזארד לחפש את בלייד .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. משתמש מנוסה

קורן - קקניאה מפוצץ את המצלמה, ורייהורן נוגח ומפיל שורה של אנשים, אחד אחרי השני. לפתע אחד מהם מוציא גולבאט. "גולבאט תשתמש בכנף פלדה!" הוא אומר וגולבאט מעיף את קקניאה. "עכשיו על קולי!" גולבאט מנסה על קולי, אבל פינסיר מעיף אותו לתוך קיר עם מספרי איקס. גולבאט יוצר מספר חורים בקיר, מה שמוציא אוויר בלחץ עצום, מכיוון שאתם בשמיים. הצייד שהוציא את הגולבאט נופל, ומכיסו מתגלגל אקדח אלייך! מה תעשה איתו?
    אני מרים את האקדח, "סליחה..." אמלמל, ואני יורה בו.
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. מורחקים
    בובי - נדנוד ראשון.. נדנוד שני... נדנוד שלישי.... נלכד!
    לכדת מונקי!

שי - אברה לאט לאט תופס את קריקטוט בעל חושי, ואז מתקיל אותו ומעיף אותו על עץ. קריקטוט משתמש בצוות כפול, ואז מזנק מאחורי אברה ונושך אותו בצוואר עם נשיכת חרק, ולא מרפה!

רון - סקווירטל שורט את גליגר ואז מעיף אותו דרך קיר עם קרן בועות. גליגר גמור.

עמרי - דאסקול משתכפל מספר פעמים, ואז מכניס לליינון מספר חבטות ברצף. ליינון מעיף אותו עם זנב ברזל, ובורח עם שאר חוטבי העצים בתוך ג'יפ גדול.

אני מנסה לסיים את המבוך

8. יש לך פה תנאים?
    בובי - אתה מסיים את המבוך, והגעת למקום שהכי לא רצית להגיע אליו.
    אתה שוב במקום של בחירה בין שלוש הדלתות, אדומה (שכבר ניסית), צהובה או כחולה!

יוסי - אתה רץ עם החבורה, שלפתע אתה נופל ומתרסק. חבורת אנשים תופסים אותך וקושרים אותך לקיר, ושמים את כל הפוקימונים ושאר הפוכדורים בכלוב. אותו דבר קורה גם לבן.
    "אתם באמת חשבתם שאני לא יתנקם בכם?" אומר לכם קול מרחוק.
    "אתה... על שהרסת את חיי! ואתה... על שהרסת את המכון המפואר שלי, שלקח 4 שנים לבנות אותו!"
    אתה מזהה את הקול הצורם הזה מיקלומטרים. הוא נכנס, וזה בדיוק מי שחשבת שזה יהיה.
    זה ליטס עם רובה ביד!

קורן - אתה יורה בצייד, והוא נופל לידך, ויוצר שלולית דם. הרגע לקחת חיים של אדם. הדבר עוד לא נקלט אצלך, אבל אתה מחליט להמשיך במסדרון. אתה מחביא את האקדח עמוק בכיס.
    אתה רץ עם החבורה, שלפתע אתה נופל ומתרסק. חבורת אנשים תופסים אותך וקושרים אותך לקיר, ושמים את כל הפוקימונים ושאר הפוכדורים בכלוב. אותו דבר קורה גם לברנדון.
    "אתה... על שהרסת את חיי! ואתה... על שהרסת את המכון המפואר שלי, שלקח 4 שנים לבנות אותו!"
    זה ליטס עם רובה ביד!

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 13 2009, 06:39 PM

קורן - אתה יורה בצייד, והוא נופל לידך, ויוצר שלולית דם. הרגע לקחת חיים של אדם. הדבר עוד לא נקלט אצלך, אבל אתה מחליט להמשיך במסדרון. אתה מחביא את האקדח עמוק בכיס.
    אתה רץ עם החבורה, שלפתע אתה נופל ומתרסק. חבורת אנשים תופסים אותך וקושרים אותך לקיר, ושמים את כל הפוקימונים ושאר הפוכדורים בכלוב. אותו דבר קורה גם לברנדון.
    זה ליטס עם רובה ביד!
    שהוא לא מסתכל עלי, אני אקח במהירות את הרובה ואפלוט עליו כדור.
    ε(●̮̮̃•̃)з

10. משתמש מנוסה
    ''כל פעם אתה חייב להופיע , הא?!''
    אני אומר , ואומר לצ'אריזארד , ''התפרצות להבה , מהר !''

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    עמרי - דאסקול משתכפל מספר פעמים, ואז מכניס לליינון מספר חבטות ברצף. ליינון מעיף אותו עם זנב ברזל, ובורח עם שאר חוטבי העצים בתוך ג&#39;יפ גדול.
    &#39;ערורים יהיו&#39; אני חושב לעצמי בכעס.
    "שנמשיך?" אני שואל את דאסקל סוג של שאלה רטורית וממשיך לחפש פוקימונים שניתן להלחם נגדם.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

12. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 13 2009, 06:39 PM
    בובי - אתה מסיים את המבוך, והגעת למקום שהכי לא רצית להגיע אליו.
    אתה שוב במקום של בחירה בין שלוש הדלתות, אדומה (שכבר ניסית), צהובה או כחולה&#33;

יוסי - אתה רץ עם החבורה, שלפתע אתה נופל ומתרסק. חבורת אנשים תופסים אותך וקושרים אותך לקיר, ושמים את כל הפוקימונים ושאר הפוכדורים בכלוב. אותו דבר קורה גם לבן.
    "אתה... על שהרסת את חיי&#33; ואתה... על שהרסת את המכון המפואר שלי, שלקח 4 שנים לבנות אותו&#33;"
    זה ליטס עם רובה ביד&#33;

"אתה... על שהרסת את חיי&#33; ואתה... על שהרסת את המכון המפואר שלי, שלקח 4 שנים לבנות אותו&#33;"
    זה ליטס עם רובה ביד&#33;
    אני אלך הפעם לצהובה

13. יש לך פה תנאים?
    יוסי - ליטס קושר אותך לקיר בשלשלאות ואזיורה בצ&#39;אריזארד, והוא מתמוטט. "אל תדאג, זה רק חץ הרדמה" הוא מרגיע אותך לפתע. "יש לי כבוד לפוקימונים" הוא אומר. "לפעמים..." הוא אומר ומכוון אלייך את הרובה. "בעצם... למה לגמור את זה ככה, בלי שום יופי שבמוות שלך?" הוא אומר וצוחק. "בוא נעשה מזה פרוייקט&#33;" הוא ממשיך. "תכניסו לי בבקשה את המשתתפים&#33;" הוא אומר, וציידים מכניסים בכוח לחדר, אנשים שלא היית רוצה שיראו אותך ככה מושפל. "המשתתף מספר אחד, הוא לא אחר מאשר שותפו לשעבר של ברנדון... קבלו במחיאות כפיים סוערות - את גורדון&#33;" ליטס אומר לך ומחבר את גורדון לקיר בשלשלאות. "והמתמודדת הבאה, היא המאסטרית לשעבר של ברנדון... קבלו את אגטה&#33;" הוא אומר. "ככה אתם מרביצים לאישה זקנה&#33;?" אגטה אומרת ונותנת לציידים מכות עם התיק שלה, וגם היא מתחברת לקיר. "ועכשיו, קבלו את השותף העכשווי של ברנדון... הוא לא אחר מאשר... צ&#39;ארלי&#33;" הוא אומר וקושר את צ&#39;ארלי בבגדי המלח שלו לקיר.
    "אז זה המשחק" הוא אומר לך. "אם אתה לא רוצה שאני ירה בו בחבר שלך (הכוונה לבן) ואז גם בכל הפוקימונים שלך, אתה צריך לבחור אחד מהאנשים שעל הקיר... ומי שתבחר - ימות&#33; על ידי, כמובן" הוא אומר לך בצחוק, ואתה על סף דמעות.

קורן - אתה מוציא את האקדח ומשחרר לליטס יריה אחת בלב, שעושה את שלה. הוא מתמוטט, ונופל. לפתע אחד הציידים נכנס מאחורייך ולוקח לך את האקדח. הוא זורק אותו למרחק 30 מטר ממך בערך. לפתע ליטס מתחיל לצחוק, והוא קם. "אתה באמת חושב שלא חשבתי על זה מראש?" הוא אומר לך בחיוך, ומוריד את מגן הברזל שהיה על בטנו. מיד לאחר מכן ליטס מכניס לך בוקס, וקושר אותך לקיר בשלשלאות.
    "מילים אחרונות?" הוא אומר ומכוון אלייך את הרובה. "בעצם... למה לגמור את זה ככה, בלי שום יופי שבמוות שלך?" הוא אומר וצוחק. "בוא נעשה מזה פרוייקט&#33;" הוא ממשיך. "תכניסו לי בבקשה את המשתתפים&#33;" הוא אומר, וציידים מכניסים בכוח לחדר, אנשים שלא היית רוצה שיראו אותך ככה מושפל. "המשתתף מספר אחד, היא לא אחרת מאשר שותפתו של בן... קבלו את אלן&#33;" הוא אומר ומכניס אותה בכוח, וקושר אותך לקיר. "ועכשיו קבלו במחיאות כפיים סוערות, את אלס, אחיה של אלן&#33;" ליטס אומר וקושר גם אותו לקיר בכוח. "גבר אני מצטער&#33; ליטס הכריח אותנו לעשות את הדברים האלה&#33; הוא איים להרוג אותך אם לא&#33;" אלס אומר לך ומתחיל לדמוע. "בן אני מצטערת&#33; אני ממש מצטערת&#33;" אלן אומרת לך. "תסתמי, כלבה&#33;" ליטס אומר לה בזדוניות. "בן אני רוצה שיהיה לך ברור שאני לא יסלח לעצמי על זה כל החיים שלי&#33;" אלן צורחת ומתחילה לבכות גם היא. "תשתקי כבר&#33;" ליטס אומר לה ומכוון אליה רובה. "בן אני אוהבת אותך&#33; תמיד אהבתי&#33;" אלן אומרת וליטס יורה בה. יריה אחת בלב. הזמן הזה עבר לך באיטיות, כאילו כל שנייה היא שנה. קשה לעקל את מה שקרה אל מול עינייך. "כמה רומנטי..." ליטס אומר ומתחיל לצחוק.

עמרי - אתה ממשיך ללכת עם דאסקול, ורואה הרבה אנשים בעמולה מסתכלים על משהו וצועקים. אתה לא מצליח ליראות מה.

בובי - אתה פותח את הדלת הצהובה... וזה פשוט קיר. עבדו עליך, כמה אירוני.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 13 2009, 07:19 PM
    יוסי - ליטס קושר אותך לקיר בשלשלאות ואזיורה בצ&#39;אריזארד, והוא מתמוטט. "אל תדאג, זה רק חץ הרדמה" הוא מרגיע אותך לפתע. "יש לי כבוד לפוקימונים" הוא אומר. "לפעמים..." הוא אומר ומכוון אלייך את הרובה. "בעצם... למה לגמור את זה ככה, בלי שום יופי שבמוות שלך?" הוא אומר וצוחק. "בוא נעשה מזה פרוייקט&#33;" הוא ממשיך. "תכניסו לי בבקשה את המשתתפים&#33;" הוא אומר, וציידים מכניסים בכוח לחדר, אנשים שלא היית רוצה שיראו אותך ככה מושפל. "המשתתף מספר אחד, הוא לא אחר מאשר שותפו לשעבר של ברנדון... קבלו במחיאות כפיים סוערות - את גורדון&#33;" ליטס אומר לך ומחבר את גורדון לקיר בשלשלאות. "והמתמודדת הבאה, היא המאסטרית לשעבר של ברנדון... קבלו את אגטה&#33;" הוא אומר. "ככה אתם מרביצים לאישה זקנה&#33;?" אגטה אומרת ונותנת לציידים מכות עם התיק שלה, וגם היא מתחברת לקיר. "ועכשיו, קבלו את השותף העכשווי של ברנדון... הוא לא אחר מאשר... צ&#39;ארלי&#33;" הוא אומר וקושר את צ&#39;ארלי בבגדי המלח שלו לקיר.
    "אז זה המשחק" הוא אומר לך. "אם אתה לא רוצה שאני ירה בו בחבר שלך (הכוונה לבן) ואז גם בכל הפוקימונים שלך, אתה צריך לבחור אחד מהאנשים שעל הקיר... ומי שתבחר - ימות&#33; על ידי, כמובן" הוא אומר לך בצחוק, ואתה על סף דמעות.

&#39;&#39;ליסט , לא הספיק לך להרוג את ג&#39;ון ?&#33;&#39;&#39;
    אני אומר לו בדמעות , &#39;&#39;חתיכת נבלה , אני אהרוג אותך &#33;&#39;&#39;
    אני אומר ורץ אליו , מנסה להביא לו אגרוף לפנים .
    (לא אמרת שאני קשור או משהו )

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. יש לך פה תנאים?
    יוסי - דווקא כן, תקרא את השורה הראשונה. וזה ליטס, לא ליסט.

עמוד 64 מתוך 131 ראשוןראשון ... 1454626364656674114 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •