אני פונה לשםOriginally posted by שניצל מרושע@Mar 24 2009, 07:56 PM
בעיות! בעיות!
בעמוד של הרשומים אני לא יודע אם זה גם אצליכם, אבל לא רואים את התמונות.
אל תדאגו, זה לא ישאר ככה לתמיד. האתר בלבאפדיה, שזה האתר שממנו אני לוקח את הספרייטים,
קרס לזמן מה, אבל אני מבטיח שעד מחר יהיו ספרייטים!
____
גיל - האמת גם מאמן מכון הבדיל נרצח, ע"י קורן (אל תדאג היה לו סיבות).
זה לא ישנה את העלילה שלך, מהסיבה הפשוטה שהעלילות של המשתתפים לא מתרחשות באותו זמן.
יוסי וקורן הם ביחד במשחק, לכן בשבילם שניהם מתים. אבל יכול להיות שהמסע שלך נגיד הוא חודשיים לפני המסע שלהם, מה שאומר שהם עדיין חיים, אבל זה כמו ראיית העתיד. זה מסתבך כמעיין פרדוקס, אבל פשוט תחשוב שהם חיים.
----
אתה מוציא את סווינב ובאדו.
(לא הבנתי, אתה רוצה לחפש פוקימונים להתאמן נגדם, או לאמן אותם אחד נגד השני?)
אקסטרה - אתה מוציא את קריינידוס.
הוא פוגע בטיירוג עם ראשיית זן, טיירוג עף באוויר ונוחת על הרגליים, ואז מתקיל את קריינידוס במהירות.
קריינידוס שולח להביור, טיירוג בכך שהוא קופץ על סלע, הוא מרים את הסלע ההוא ומשוויץ בכוחו,
ואז זורק אותו לכיוון קריינידוס!
יוסי - קקניאה מגביר את רמת ההבהלה במבט המפחיד שלו, ומעט משתק את אבומאסנו .
הוא מפוצץ את פניו עם טיל סיכות, אך שהוא מתקרב עם אגרוף מחט, אבומאסנו משתמש בנטרול -
ומנטרל את המתקפה. אבומאסנו משתמש בסופת עלים ופוגע בקקניאה קשה, אך כתוצאה מכך - קקניאה לומד גם הוא סופת עלים!
קורן - מיינקטריק (מניוקXDD) טוען מכת וולט, בלייד פוגע בו עם מספר רב של גלים על חושיים,
ומיינקטריק בקושי עומד על הרגליים. "קדימה חבר! זה לא נגמר! גמור אותו עם תותח זאפ!"
וזה אכן קורה. מיינקטריק משתמש בתותח זאפ ומחסל את בלייד עם תותח זאפ. אבל כתוצאה מכך, בלייד למד כדור אנרגיה. את מי תוציא? זכור - מי שתוציא עכשיו - יהיה הפוקימון האחרון שלך לקרב!
סאם - אתה הולך לך בשדרה של עצים, שלפתע אתה שם לב למשהו מאוד מוזר -
אתה רואה פנייה, שהיא בעצם שביל שכל העצים בו צבועים בשלל צבעים - כחול, אדום, צהוב, ירוק ועוד.