Pokemon GO
עמוד 90 מתוך 131 ראשוןראשון ... 40808889909192100 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,336 עד 1,350 מתוך 1953
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 28 2009, 04:48 PM

יוסי - אתה מחפש סלע, אבל האיזור הוא מדשאה אחת גדולה.
    אתה לא מתייאש וממשיך בחיפושייך, אתה הולך קצת רחוק אבל, ולפתע אתה חוזר מספר צעדים אחורה...
    שמעת משהו מוזר... הצעד האחרון שלך, השמיע קול שנשמע "אנושי".
    אתה איפה דרכת.. אבל אתה רואה שזה רק זוג פטריות קטנות. לפתע אתה שם לב שהם זזות!
    ''מה זה לעזאזאל?''
    אני אומר וזז אחורה , מחכה לצעד שלהם .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. מורחקים
    בובי - מגנמייט שולח שוק, ומצליח לפגוע באמפארוס, אך בקושי.
    אמפארוס שולח גל רעם וכמעט מחסל סופית את מגנמייט, שמפיל אותו בכוח עוצמתי עם דחיפה מהסרטים .

אקסטרה - קרוגאנק משתמש בשבירת לבנים ומוריד לסטארלי רגל בטעות!
    הוא טוען עוקץ רעל אך סטארלי עף משם בשיא מהירות, מעל השמיים.

אתה לא מתייאש וממשיך בחיפושייך, אתה הולך קצת רחוק אבל, ולפתע אתה חוזר מספר צעדים אחורה...
    אתה איפה דרכת.. אבל אתה רואה שזה רק זוג פטריות קטנות. לפתע אתה שם לב שהם זזות!

רון - "אם תיתן לי לענות לך" הוא מתפרץ לדבריך בזעם. "אני מבטיח שהדברים הסתדרו יותר טוב" הוא אומר ומחליש את קולו, אך אתה בכל זאת שומע את הטון המעוצבן חזק - הנוכחות שלו.
    "אני עובד במעיין מכון פסיכולוגי לפוקימונים, שלוקח פוקימונים רעים והופך אותם לטובים ונחמדים יותר" האיש אומר לך. "הסניזל הזה הוא מקרה מאוד קשה... הוא ברח לנו לפני כחצי שעה, מאז הספקנו לספוג עשרות תלונות על בעיות חשמל, מים, גז ועוד" הוא אומר. "עכשיו איפה הממזר ההוא?" הוא שואל אותך וחוקר את השטח.

עמרי - "כרצונך" האיש בכובע החום אומר,
    ומניח אותו על מתלה הכובעים.
    "אתה יכול להתחיל" הוא אומר ומעביר את הפוכדור שלו מיד ליד.

מייקל - טראפינץ' מכרסם את הענפים, כל הענפים נופלים - ולטראפינץ' אין על מה לעמוד!
    הוא נופל מצמרת העץ עד לתוך אבן, ודם רב מתחיל לרדת מראשו! לפתע הוא מתעלף!

קורן - "אז הקירליה שלך התפתחה..." הוא לוחש ובוחן את בלייד. "הנינג'אסק שלי התחזק מאוד, אני בטוח שהוא יותר חזק ממה שהוא היה אצלך" הוא אומר בטון מתנשא.
    בלייד יורה כדור אנרגיה אל נינג'אסק, וזה ניראה כאילו הוא הולך לחסל אותו תוך שנייה.
    "לקחתי את נינג'אסק למכון שבו מלמדים מתקפות מיוחדות..." באגסי אומר באמצע הקרב, כאשר כדור האנרגיה העוצמתי מתקרב כל רגע ורגע אל נינג'אסק, ונינג'אסק בכלל לא זז!
    "הראה לך דוגמא" באגסי אומר. "נינג'אסק, לבוש מראה!" באגסי צועק לעבר נינג'אסק, שעומד להיפגע ע"י כדור אנרגיה הרסני.
    לפתע נינג'אסק מנצנץ בלבן, כדור האנרגיה נוגע בו... וחוזר במהירות טיל אל בלייד!
    בלייד נפגע ועף לידך. "מה אתה אומר?" באגסי מרשים אותך.
    "לא הבנתי סטארלי כאילו ברח כי אם כן אלך לחפש פוקימונים חזקים"

3. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 28 2009, 05:48 PM
    "אספיון צא&#33;" אני צועק "השתמש בעל חושי&#33;" אני צועק לאחר שהאיש יוצא את פוקימונו הראשון.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

4. מורחקים
    בובי - מגנמייט שולח שוק, ומצליח לפגוע באמפארוס, אך בקושי.
    אמפארוס שולח גל רעם וכמעט מחסל סופית את מגנמייט, שמפיל אותו בכוח עוצמתי עם דחיפה מהסרטים .

אקסטרה - קרוגאנק משתמש בשבירת לבנים ומוריד לסטארלי רגל בטעות&#33;
    הוא טוען עוקץ רעל אך סטארלי עף משם בשיא מהירות, מעל השמיים.

אתה איפה דרכת.. אבל אתה רואה שזה רק זוג פטריות קטנות. לפתע אתה שם לב שהם זזות&#33;

רון - "אם תיתן לי לענות לך" הוא מתפרץ לדבריך בזעם. "אני מבטיח שהדברים הסתדרו יותר טוב" הוא אומר ומחליש את קולו, אך אתה בכל זאת שומע את הטון המעוצבן חזק - הנוכחות שלו.
    "אני עובד במעיין מכון פסיכולוגי לפוקימונים, שלוקח פוקימונים רעים והופך אותם לטובים ונחמדים יותר" האיש אומר לך. "הסניזל הזה הוא מקרה מאוד קשה... הוא ברח לנו לפני כחצי שעה, מאז הספקנו לספוג עשרות תלונות על בעיות חשמל, מים, גז ועוד" הוא אומר. "עכשיו איפה הממזר ההוא?" הוא שואל אותך וחוקר את השטח.

מייקל - טראפינץ&#39; מכרסם את הענפים, כל הענפים נופלים - ולטראפינץ&#39; אין על מה לעמוד&#33;
    הוא נופל מצמרת העץ עד לתוך אבן, ודם רב מתחיל לרדת מראשו&#33; לפתע הוא מתעלף&#33;

קורן - "אז הקירליה שלך התפתחה..." הוא לוחש ובוחן את בלייד. "הנינג&#39;אסק שלי התחזק מאוד, אני בטוח שהוא יותר חזק ממה שהוא היה אצלך" הוא אומר בטון מתנשא.
    בלייד יורה כדור אנרגיה אל נינג&#39;אסק, וזה ניראה כאילו הוא הולך לחסל אותו תוך שנייה.
    "לקחתי את נינג&#39;אסק למכון שבו מלמדים מתקפות מיוחדות..." באגסי אומר באמצע הקרב, כאשר כדור האנרגיה העוצמתי מתקרב כל רגע ורגע אל נינג&#39;אסק, ונינג&#39;אסק בכלל לא זז&#33;
    "הראה לך דוגמא" באגסי אומר. "נינג&#39;אסק, לבוש מראה&#33;" באגסי צועק לעבר נינג&#39;אסק, שעומד להיפגע ע"י כדור אנרגיה הרסני.
    לפתע נינג&#39;אסק מנצנץ בלבן, כדור האנרגיה נוגע בו... וחוזר במהירות טיל אל בלייד&#33;
    "קדימה מגנמייט תישתמש בסידרת דחיפות" אני אומר לו

5. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by Gabumon@Mar 28 2009, 10:31 AM
    &#39;אסור לי להשאיר אותה כך&#39; אני אחשוב לעצמי &#39;אני צריך לקחת אותה למרכז הפוקימונים שהיא תעבור שם טיפול פסיכולוגי, למסכנה יש הלם קשה מאמנים ומבני אדם בכללי&#39;
    *אהם
    לא הגבת לי על זה.
    ואני מזכיר שוב שראשון שני שלישי אני בטיול שנתי אז אני לא הגיב.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

6. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 28 2009, 05:48 PM

קורן - "אז הקירליה שלך התפתחה..." הוא לוחש ובוחן את בלייד. "הנינג&#39;אסק שלי התחזק מאוד, אני בטוח שהוא יותר חזק ממה שהוא היה אצלך" הוא אומר בטון מתנשא.
    בלייד יורה כדור אנרגיה אל נינג&#39;אסק, וזה ניראה כאילו הוא הולך לחסל אותו תוך שנייה.
    "לקחתי את נינג&#39;אסק למכון שבו מלמדים מתקפות מיוחדות..." באגסי אומר באמצע הקרב, כאשר כדור האנרגיה העוצמתי מתקרב כל רגע ורגע אל נינג&#39;אסק, ונינג&#39;אסק בכלל לא זז&#33;
    "הראה לך דוגמא" באגסי אומר. "נינג&#39;אסק, לבוש מראה&#33;" באגסי צועק לעבר נינג&#39;אסק, שעומד להיפגע ע"י כדור אנרגיה הרסני.
    לפתע נינג&#39;אסק מנצנץ בלבן, כדור האנרגיה נוגע בו... וחוזר במהירות טיל אל בלייד&#33;
    "לא ממש מרשים..." אני ממלמל, "אני יכול לדבר עם בלייד מבלי שתשמע&#33;" אני מוסיף בחיוך.
    "בלייד" אני אומר לבלייד בכוח המחשבה, "תשתגר אל מאחורי נינג&#39;אקס ותשתמש בשבירת לבנים&#33;" אני אוסיף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 28 2009, 03:48 PM
    "התקפתי אותו כי לא רציתי שהיו בעיות בחשמל אני מצטער&#33;
    הוא עף הרחק מכן&#33;
    סליחה&#33;
    אני מבטיח לעזור לך למצוא אותו אם אתה רוצה שאני יעזור?

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

8. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    חבר&#39;ה אני לא מצליח להוסיף ספרייטים, יש בעיה בבאלבאפדיה&#33; רק ממחר אני יוכל שוב להוסיף&#33;

רון - "חתיכת דביל" האיש מקלל אותך בצעקות. "אתה יודע מה עשית עכשיו&#33;? אתה כרגע העלמת לי חצי שנה של השקעות וטיפולים&#33;" הוא מוסיף ובועט בעץ מעצבים. "יש לך מושג כמה כסף הלך לי עכשיו?&#33;" הוא ממשיך לצרוח, כאילו כרגע שרפת לו את הבית. "תקשיב לי טוב חתיכת פרחח קטן, הסניזל הזה הוא ממזר לא נורמלי&#33; אני בטוח שהוא כבר ניצל את ההזדמנות שלו לברוח, הוא יכול כרגע להיות בצדו השני של העולם&#33;" הוא אומר. "עוף לי מהעיניים, אני לא רוצה ליראות אותך יותר בחיים&#33;" הוא אומר שדמעות נוזלות מעיניו, ומכניס לך בעיטה חזקה בצלעות.

קורן - "לדבר בטלפתיה, בטח..." באגסי אומר לך, ולפני שהוא מוסיף עוד מילה מיותרת, בלייד מופיע בהבזק מהיר מאחורי נינג&#39;אסק, ומחדיר אותו לאדמה עם שבירת לבנים הרסנית.
    "מה לעזאזל... איך עשית את זה&#33;?&#33;?&#33;?&#33;? אתם... זה לא יכול.. לא יכול לה..יות&#33;" באגסי אומר בפה פעור כאשר עיניו פתוחות לרווחה, המום. "זה מטורף&#33; זה פשוט לא הגיוני&#33; לא.. לא עול..ה על כל.. דעת.. לא&#33;" באגסי ממשיך לגמגם בהפתעה. "לעזאזל, אתה יודע כמה כסף אפשר לעשות מזה&#33;? אתה יכול לרמות ככה בקזינו&#33; אתה יכול לעבוד על כל העולם שיש לך כוחות על טבעיים&#33;" באגסי אומר ומחזיר את נינג&#39;אסק לפוכדור. "בכלל שמת לב שפוטנציאל כלכלי אדיר טמון בידך, ואתה לא עושה איתו כלום?..."

גיל - לא שכחתי, אל תדאג. תהנה בטיול&#33;
    סליחה שלא שמתי לב.
    ----
    אתה מרים את סקיטי ורץ איתה במהירות אל מרכז הפוקימונים. אתה מניח אותה על הדלפק, ליד האחות ג&#39;וי שבדיוק קוראת מגזין. "מה לעזאזל.. מה קרה לה&#33;?" היא אומרת ונדהמת מסימני החבטות הרבים שעל גופה. "לחדר ניתוח, מהר&#33;" היא אומרת ומניחה אותה על אלונקה על גלגלים, וסוחבת אותה שלושה חדרים במסדרון, וברביעי היא נכנסת. אתה מתיישב על הספה הפופית וזהובה של מרכז הפוקימון, ממתין.
    מחכה שעה. מחכה שעתיים. שלוש. ולפתע האחות ג&#39;וי נכנסת במבט מושפל, המורכן אל הריצפה.
    "היא לא שרדה" היא לוחשת לך ובוהה באדמה, אפילו לא חולמת על להסתכל לך בעיניים, או לפרט.

בובי - מגנמייט מצליח לדחוף את אמפארוס מספר פעמים, אך לבסוף אמפארוס מתעצבן ומעיף אותו משם בפריקה.
    אמפארוס רץ ומנחית עליו מכה נדירה של זנב ברזל, ומגנמייט מתגלגל על הריצפה מספר פעמים.
    אמפארוס טוען ברק.

עמרי - "אספיאון..." האיש הזה אומר ומחייך. "מעולם לא ראיתי אחד כזה מקרוב.. הם מאוד נדירים" הוא אומר, ובינתיים תופס את הפוכדור ביד אחד. "נקווה שהוא טוב כמו השמועות עליו&#33;" הוא אומר ומוציא דוגטריו. שנייה לפני שטומפסון מספיק להוציא מילה אחת בודדה מפיו,
    אספיאון מעיף את דוגטריו ומפצל אותו לשלושה דוגליט עם על חושי.
    "כרגע עשית את הטעות הנוראית ביותר בחייך..." הוא אומר בשטניות, ונועץ בך את עיניו השחורות כזפת.
    "דוגטריו, תשתמש בטורפדו&#33;" טומפסון מצווה על הפוקימון שלו, ושולח את אצבעו על האדמה.
    לפתע אספיאון חוטף התקלה אחורית מדיגלט אחד, התקלה ימנית מדיגלט אחר והתקלה שמאלית מהדיגלט השלישי. "טורפדו בשם אחר זה שלוש התקלות..." טומפסון אומר ובוחן את הידע שלך.

אקסטרה - כן סטארלי ברח מעל העננים,
    בתעופה.
    ----
    אתם מחפשים אחר פוקימונים,
    שלפתע העץ שלידך נופל, כמעט מועך אותך.
    ואז גם העץ שאחריו... ושאחריו... ושאחריו... ולפתע מספר רב של עצים מתמוטטים בן רגע&#33;

יוסי - אתה בודק מזה... ורואה שזה פאראס שהתחבא באדמה&#33;
    (יש לי בעיה עם ספרייטים... אם אתה לא יודע מזה פאראס... תחפש אני יודע...)

מייקל - אתה רץ, בין העצים, מעל הסלעים, דרך נהרות - בכל מקום אפשרי.
    לפתע אתה מוצא צריף עץ קטן הממוקם בגבעה קטנה שנמצאת על מדשאה.
    "מרכז הפוקימונים הרשמי של היער" - זה מה שכתוב על השלט שלו.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

9. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 28 2009, 08:58 PM
    חבר&#39;ה אני לא מצליח להוסיף ספרייטים, יש בעיה בבאלבאפדיה&#33; רק ממחר אני יוכל שוב להוסיף&#33;
    עמרי - "אספיאון..." האיש הזה אומר ומחייך. "מעולם לא ראיתי אחד כזה מקרוב.. הם מאוד נדירים" הוא אומר, ובינתיים תופס את הפוכדור ביד אחד. "נקווה שהוא טוב כמו השמועות עליו&#33;" הוא אומר ומוציא דוגטריו. שנייה לפני שטומפסון מספיק להוציא מילה אחת בודדה מפיו,
    "כרגע עשית את הטעות הנוראית ביותר בחייך..." הוא אומר בשטניות, ונועץ בך את עיניו השחורות כזפת.
    "דוגטריו, תשתמש בטורפדו&#33;" טומפסון מצווה על הפוקימון שלו, ושולח את אצבעו על האדמה.
    לפתע אספיאון חוטף התקלה אחורית מדיגלט אחד, התקלה ימנית מדיגלט אחר והתקלה שמאלית מהדיגלט השלישי. "טורפדו בשם אחר זה שלוש התקלות..." טומפסון אומר ובוחן את הידע שלך.
    הנה אתר עם ספרייטים טובים:
    בנים , בנות .
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    "אספיון הרם את כולם לאוויר בעזרת על חושי ולאחר מכן תקוף את כולם כשהם עוד באוויר בתותח זאפ&#33;" אני צועק לאספיון.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 28 2009, 07:58 PM

אני יודע מי זה , אני פשוט לא רוצה אותו .
    ----
    אני מחפש בסביבה פוקימוניי חשמל .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 28 2009, 07:58 PM

רון - "חתיכת דביל" האיש מקלל אותך בצעקות. "אתה יודע מה עשית עכשיו&#33;? אתה כרגע העלמת לי חצי שנה של השקעות וטיפולים&#33;" הוא מוסיף ובועט בעץ מעצבים. "יש לך מושג כמה כסף הלך לי עכשיו?&#33;" הוא ממשיך לצרוח, כאילו כרגע שרפת לו את הבית. "תקשיב לי טוב חתיכת פרחח קטן, הסניזל הזה הוא ממזר לא נורמלי&#33; אני בטוח שהוא כבר ניצל את ההזדמנות שלו לברוח, הוא יכול כרגע להיות בצדו השני של העולם&#33;" הוא אומר. "עוף לי מהעיניים, אני לא רוצה ליראות אותך יותר בחיים&#33;" הוא אומר שדמעות נוזלות מעיניו, ומכניס לך בעיטה חזקה בצלעות.

קורן - "לדבר בטלפתיה, בטח..." באגסי אומר לך, ולפני שהוא מוסיף עוד מילה מיותרת, בלייד מופיע בהבזק מהיר מאחורי נינג&#39;אסק, ומחדיר אותו לאדמה עם שבירת לבנים הרסנית.
    "מה לעזאזל... איך עשית את זה&#33;?&#33;?&#33;?&#33;? אתם... זה לא יכול.. לא יכול לה..יות&#33;" באגסי אומר בפה פעור כאשר עיניו פתוחות לרווחה, המום. "זה מטורף&#33; זה פשוט לא הגיוני&#33; לא.. לא עול..ה על כל.. דעת.. לא&#33;" באגסי ממשיך לגמגם בהפתעה. "לעזאזל, אתה יודע כמה כסף אפשר לעשות מזה&#33;? אתה יכול לרמות ככה בקזינו&#33; אתה יכול לעבוד על כל העולם שיש לך כוחות על טבעיים&#33;" באגסי אומר ומחזיר את נינג&#39;אסק לפוכדור. "בכלל שמת לב שפוטנציאל כלכלי אדיר טמון בידך, ואתה לא עושה איתו כלום?..."

גיל - לא שכחתי, אל תדאג. תהנה בטיול&#33;
    סליחה שלא שמתי לב.
    ----
    אתה מרים את סקיטי ורץ איתה במהירות אל מרכז הפוקימונים. אתה מניח אותה על הדלפק, ליד האחות ג&#39;וי שבדיוק קוראת מגזין. "מה לעזאזל.. מה קרה לה&#33;?" היא אומרת ונדהמת מסימני החבטות הרבים שעל גופה. "לחדר ניתוח, מהר&#33;" היא אומרת ומניחה אותה על אלונקה על גלגלים, וסוחבת אותה שלושה חדרים במסדרון, וברביעי היא נכנסת. אתה מתיישב על הספה הפופית וזהובה של מרכז הפוקימון, ממתין.
    מחכה שעה. מחכה שעתיים. שלוש. ולפתע האחות ג&#39;וי נכנסת במבט מושפל, המורכן אל הריצפה.
    "היא לא שרדה" היא לוחשת לך ובוהה באדמה, אפילו לא חולמת על להסתכל לך בעיניים, או לפרט.

בובי - מגנמייט מצליח לדחוף את אמפארוס מספר פעמים, אך לבסוף אמפארוס מתעצבן ומעיף אותו משם בפריקה.
    אמפארוס רץ ומנחית עליו מכה נדירה של זנב ברזל, ומגנמייט מתגלגל על הריצפה מספר פעמים.
    אמפארוס טוען ברק.

אקסטרה - כן סטארלי ברח מעל העננים,
    בתעופה.
    ----
    אתם מחפשים אחר פוקימונים,
    שלפתע העץ שלידך נופל, כמעט מועך אותך.
    ואז גם העץ שאחריו... ושאחריו... ושאחריו... ולפתע מספר רב של עצים מתמוטטים בן רגע&#33;

"תישאר במקום עד שהוא יגמור להטעין את הברק וכשהו יפגע בך עם הברק תישאוב את הכוח שלו" אני אומר לו ומוסיף

"ואז תיגמור אותו בדחיפה בכל הכוח

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 28 2009, 06:58 PM
    אני בורח משם לקיבוץ
    וכשאני רחוק ממנו אני אומר
    "שילמד לעבוד טוב לפני הוא מתחיל לעבוד"
    ואז אני הולך לקיבוץ

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

13. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך

"אני לא רמאי כמוך..." אני ממלמל בכעס ועוזב את המקום.
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. משתמש מנוסה
    "זה הסיכוי היחיד שלנו"אני אומר בבכי ונכנס למקום
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

15. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    מייקל - אתה נכנס למקום ונותן לאחות ג&#39;וי את הטראפינץ&#39; שלך. "אוי לא, זהו מקרה חמור&#33;" היא פוסקת ורצה איתו לחדר הניתוח. לאחר שעה היא חוזרית עם טראפינץ&#39; על כתפה. "ז היה קשה, אבל הוא שרד" היא מחייכת אלייך. ומניחה אותו על השולחן, שהוא ישן. "עוד משהו?"

יוסי - אתה רואה שינקסקטן שואב חשמל מארון חשמל.

קורן - אתה הולך משם, מותיר את באגסי לבד. "אתה עוד תצטער על הטעות הזאת&#33;" אתה שומע אותו מאחורה צועק לך, אבל רעש הרוח חזק מהצרחות שלו. אתה שם לב לברנדון, מביט בארון חשמל אחד... שמאחוריו יש שינקס&#33; בכל אופן, אתה רואה שברנדון חם על השינקס הזה, אז אתה עוזב אותו. לפתע אתה רואה לידו משהו מוזר... ארון חשמל אחר, בצבע אפור, שעליו עומד פיצ&#39;ו &#33;

רון - אתה נכנס לקיבוץ, ורואה בניין גדול ומפואר, שעליו שלט:
    "מרכז הרשמה למכון הסדק"

בובי - מגנמייט מחכה עד שאמפארוס יסיים לטעון את הברק,
    מהלך המפתיע את המאמן. אמפארוס שולח מכת ברק קטלנית שמתקרב בהרסניות אל מגנמייט,
    אבך הוא סופג אותה&#33; מגנמייט מתקרב אל אמפארוס ודוחף אותו, עם כל הכח של הברק&#33;
    אמפארוס גמור&#33; "וואו ילד, אתה ממש טוב" הוא אומר לך. "אגב, שמעתי שמכון הזרם התפנה כעת, כדי לך ללכת לשם לפני שיתפסו אותו&#33;"

עמרי - אני לוקח משם רק תמונות של מאמנים, כי אין לי כוח לחפש שם שעה פוקימון.
    בבאלבפדיה אני יכול לכתוב את שם הפוקימון וזה יביא מידע, מתקפות, ספרייטים, משחקים, התפתחויות, תמונות מהאנימה, למי יש אותו, שמות בשפות אחרות... בקיצור ויקיפדיה לפוקימונים.
    ----
    אספיאון תופס את שלושתם לאוויר ומקבץ אותם לאחד. הוא שולח תותח זאפ רצחני שפוגע בהם, וכל אחד מהם נופל לאדמה, בנפרד. הרבה זמן שהם באדמה.
    אתם מחכים דקה... שתיים... שלוש... ארבע... חמש דקות - ולפתע הסלע שמתחת לאספיאון מתנפץ למלא אבנים קטנות - ואספיאון מתרסק עד קרקעית הבור&#33; "אני קורא למתקפה הזאת בור ללא תחתית" טומפסון אומר לך, גאה בפוקימון שלו.
    "אני המצאתי אותה..." הוא ממשיך. לפתע דוגטריו מרים סלע ענק... וזורק אותו לתוך הבור - שאספיאון שוכב בתחתית שלו&#33;
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

עמוד 90 מתוך 131 ראשוןראשון ... 40808889909192100 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •