Pokemon GO
עמוד 92 מתוך 131 ראשוןראשון ... 42829091929394102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,366 עד 1,380 מתוך 1953
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 08:36 AM
    רון - "טראביס..." היא אומרת בהנהון, תוך כדי כתיבה. "אל תתרחק יותר מדי, אנחנו נקרא לך ברמקולים כאשר המכון יתפנה" היא אומרת בנימוס ומניחה את לוח הכתיבה שלה על השולחן. "צריך עוד משהו?"
    "לא"
    אני מסתובב שם ומחפש מאמנים

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 10:36 AM

קורן - אתה תופס את פיצ'ו בעדינות ומוריד אותו באיטיות אל הדשא. פיצ'ו משתמש במבט מבלבל - עלייך! אתה מסתחרר מעט, והוא קושר את השרוכים שלך! פיצ'ו מתגרה בך, אתה מנסה לרדוף אחריו - אך נופל ומתרסק, עקב שרוכייך הקשורים היטב.

"איזה מעצבן..." אמלמל בכעס, אקשור את שרוכי בחזרה ואלך משם.
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    עמרי - אספיאון מרים את הדוגטריו ומשלב אותם לאחד, יורה תותח זאפ ופוגע בשניים מהם, אך אחד מצליח להתחמק ופוגע עם זריקת אבנים באספיאון, עם אבן אחת מדוייקת שפוגעת לו בדיוק ביהלום שעל המצח - ואספיאון משתגע מכאבים... הוא מתגלגל על הריצפה בתוך חוסר שליטה בעצמו&#33;
    "אספיון נסה להתעשט על עצמך" אני אומר לאספיון "נסה להרים אותם בעזרת על-חושי ואז לרסק אותם על האדמה בכוח".

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

4. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 28 2009, 07:58 PM
    חבר&#39;ה אני לא מצליח להוסיף ספרייטים, יש בעיה בבאלבאפדיה&#33; רק ממחר אני יוכל שוב להוסיף&#33;

רון - "חתיכת דביל" האיש מקלל אותך בצעקות. "אתה יודע מה עשית עכשיו&#33;? אתה כרגע העלמת לי חצי שנה של השקעות וטיפולים&#33;" הוא מוסיף ובועט בעץ מעצבים. "יש לך מושג כמה כסף הלך לי עכשיו?&#33;" הוא ממשיך לצרוח, כאילו כרגע שרפת לו את הבית. "תקשיב לי טוב חתיכת פרחח קטן, הסניזל הזה הוא ממזר לא נורמלי&#33; אני בטוח שהוא כבר ניצל את ההזדמנות שלו לברוח, הוא יכול כרגע להיות בצדו השני של העולם&#33;" הוא אומר. "עוף לי מהעיניים, אני לא רוצה ליראות אותך יותר בחיים&#33;" הוא אומר שדמעות נוזלות מעיניו, ומכניס לך בעיטה חזקה בצלעות.

קורן - "לדבר בטלפתיה, בטח..." באגסי אומר לך, ולפני שהוא מוסיף עוד מילה מיותרת, בלייד מופיע בהבזק מהיר מאחורי נינג&#39;אסק, ומחדיר אותו לאדמה עם שבירת לבנים הרסנית.
    "מה לעזאזל... איך עשית את זה&#33;?&#33;?&#33;?&#33;? אתם... זה לא יכול.. לא יכול לה..יות&#33;" באגסי אומר בפה פעור כאשר עיניו פתוחות לרווחה, המום. "זה מטורף&#33; זה פשוט לא הגיוני&#33; לא.. לא עול..ה על כל.. דעת.. לא&#33;" באגסי ממשיך לגמגם בהפתעה. "לעזאזל, אתה יודע כמה כסף אפשר לעשות מזה&#33;? אתה יכול לרמות ככה בקזינו&#33; אתה יכול לעבוד על כל העולם שיש לך כוחות על טבעיים&#33;" באגסי אומר ומחזיר את נינג&#39;אסק לפוכדור. "בכלל שמת לב שפוטנציאל כלכלי אדיר טמון בידך, ואתה לא עושה איתו כלום?..."

גיל - לא שכחתי, אל תדאג. תהנה בטיול&#33;
    סליחה שלא שמתי לב.
    ----
    אתה מרים את סקיטי ורץ איתה במהירות אל מרכז הפוקימונים. אתה מניח אותה על הדלפק, ליד האחות ג&#39;וי שבדיוק קוראת מגזין. "מה לעזאזל.. מה קרה לה&#33;?" היא אומרת ונדהמת מסימני החבטות הרבים שעל גופה. "לחדר ניתוח, מהר&#33;" היא אומרת ומניחה אותה על אלונקה על גלגלים, וסוחבת אותה שלושה חדרים במסדרון, וברביעי היא נכנסת. אתה מתיישב על הספה הפופית וזהובה של מרכז הפוקימון, ממתין.
    מחכה שעה. מחכה שעתיים. שלוש. ולפתע האחות ג&#39;וי נכנסת במבט מושפל, המורכן אל הריצפה.
    "היא לא שרדה" היא לוחשת לך ובוהה באדמה, אפילו לא חולמת על להסתכל לך בעיניים, או לפרט.

בובי - מגנמייט מצליח לדחוף את אמפארוס מספר פעמים, אך לבסוף אמפארוס מתעצבן ומעיף אותו משם בפריקה.
    אמפארוס רץ ומנחית עליו מכה נדירה של זנב ברזל, ומגנמייט מתגלגל על הריצפה מספר פעמים.
    אמפארוס טוען ברק.

עמרי - "אספיאון..." האיש הזה אומר ומחייך. "מעולם לא ראיתי אחד כזה מקרוב.. הם מאוד נדירים" הוא אומר, ובינתיים תופס את הפוכדור ביד אחד. "נקווה שהוא טוב כמו השמועות עליו&#33;" הוא אומר ומוציא דוגטריו. שנייה לפני שטומפסון מספיק להוציא מילה אחת בודדה מפיו,
    אספיאון מעיף את דוגטריו ומפצל אותו לשלושה דוגליט עם על חושי.
    "כרגע עשית את הטעות הנוראית ביותר בחייך..." הוא אומר בשטניות, ונועץ בך את עיניו השחורות כזפת.
    "דוגטריו, תשתמש בטורפדו&#33;" טומפסון מצווה על הפוקימון שלו, ושולח את אצבעו על האדמה.
    לפתע אספיאון חוטף התקלה אחורית מדיגלט אחד, התקלה ימנית מדיגלט אחר והתקלה שמאלית מהדיגלט השלישי. "טורפדו בשם אחר זה שלוש התקלות..." טומפסון אומר ובוחן את הידע שלך.

אקסטרה - כן סטארלי ברח מעל העננים,
    בתעופה.
    ----
    אתם מחפשים אחר פוקימונים,
    שלפתע העץ שלידך נופל, כמעט מועך אותך.
    ואז גם העץ שאחריו... ושאחריו... ושאחריו... ולפתע מספר רב של עצים מתמוטטים בן רגע&#33;

יוסי - אתה בודק מזה... ורואה שזה פאראס שהתחבא באדמה&#33;
    (יש לי בעיה עם ספרייטים... אם אתה לא יודע מזה פאראס... תחפש אני יודע...)

מייקל - אתה רץ, בין העצים, מעל הסלעים, דרך נהרות - בכל מקום אפשרי.
    לפתע אתה מוצא צריף עץ קטן הממוקם בגבעה קטנה שנמצאת על מדשאה.
    "מרכז הפוקימונים הרשמי של היער" - זה מה שכתוב על השלט שלו.
    אלך ליבדוק למה הם נופלים

5. משתמש מנוסה
    מייקל - אתה נכנס ליער, הוא מקום שקט ומלבלב. עצים גדולים המסתירים את השמש המאירה את המקום הקסום... השיחים שיוצרים את השדרה המדהימה שבה אתה הולך... הפרחים בעל עבר... שלפתע - פיצוץ אדיר קורה אל מול עינייך - במרחק 20 מטר&#33; ומההדף, אתה נופל כמה גלגולים אחורה.
    אני קם ואז מוציא את ג&#39;יאודוד להגנה ורץ לאזור הפיצוץ
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 09:36 AM

יוסי - אתה נותן לצ&#39;אריזארד פקודה, אבל הוא לא מבצע אותה - מכיוון שהוא עייף מכל הטיסות והקרבות, ולפתע - הוא נירדם במקום. שינקס צוחק עליו ומתחיל לרדוף אחרי הזנב של עצמו בתינוקיות, כניראה בשביל להתגרות בך בעיקר.

&#39;&#39;אני מצטער צ&#39;אריזארד .
    תחזור .
    צא ריולו &#33; פיצוץ ממוקד &#33;&#39;&#39;

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    יוסי - אתה מוציא את ריולו, והוא מוכן לקרב. הוא שולח פיצוץ ממוקד לעבר שינקס, שינקס קופץ הצידה, והפיצוץ הממוקד פוגע בארון החשמל, מה שיוצר פיצוץ ניצוצות מדהים. אתה בוהה באש החשמלית שנגרמה עקב הפיצוץ, שבלי שאתה שם לב שינקס נותן לריולו מכות זנב בראש, מצד לצד, בצחקוק חמוד.

מייקל - "תוציאו את הילד הזה מהסט שלי&#33;" אתה שומע מישהו צועק לתוך מגפון, ולפתע שני בחורים תופסים אותך ומעיפים אותך מאתר הצילום. ואז אתה מבין הכל - מצלמים כאן סרט&#33; "ילד, יש לך מזל שהפעלול הזה לא פגע בך" אומר לך הבמאי .

אקסטרה - אתה הולך בזהירות ובשקט ליראות מה מפיל את העצים, שלפתע אתה רואה מאמן ג&#39;ודואיסטבועט בעצים ושובר אותם בקלות. כניראה הוא באימונים.

עמרי - אספיאון קם בקושי, רועד כולו. מעוצבן מתמיד, הוא נוהם בכעס. לפתע - הוא כבר לא שולט בעצמו, ובזעם שלו. הוא לא מציית אלייך. הוא תופס את הדוגטריו בעזרת על חושי ומרים אותם גבוה גבוה אל תקרת האולם,
    ומנפץ כל אחד בנפרד אל מנורה אחרת, ברצף, ללא הפסקה. אתה מנסה לגרום לו להפסיק, אבל הוא לא שומע בקולך. לפתע, אחרי שכל המנורות שבורות לחלוטין, הוא פשוט עוזב אותם באוויר - ומתעלף בן רגע. אמנם, הדוגטריו נופלים מהתקרה עד לריצפה בריסוק אדיר - והם לא זזים. "הולי שיט..." טומפסון אומר בתדהמה. "הדוגטריו שלי... הוא... הם מתים&#33; שלושתם&#33;.. הם.. פש..וט מתים&#33;" הוא אומר ובודק להם דופק בלחץ, פעם אחר פעם - מקווה שמשהו טוב יקרה, שהדברים ישתנו.

קורן - אתה קושר את שרוכיך בעצבים, והולך משם בכעס. לפתע אתה שומע צעקה מאחורייך: "אתה&#33; אל תזוז&#33;". אתה מסתובב ורואה שזאת מאמנת ציירת , שבדיוק מציירת אותך על נוף חוף מאנקרה.

רון - אתה יוצא ממרכז ההרשמה למכון, שלפתע ניגש אלייך בחור עם רשת ,
    נעמד מולך ואומר לך "שלום אני באגלון. האם אתה מעוניין בקרב פוקימונים קצר?"
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 03:44 PM
    מייקל - "תוציאו את הילד הזה מהסט שלי&#33;" אתה שומע מישהו צועק לתוך מגפון, ולפתע שני בחורים תופסים אותך ומעיפים אותך מאתר הצילום. ואז אתה מבין הכל - מצלמים כאן סרט&#33; "ילד, יש לך מזל שהפעלול הזה לא פגע בך" אומר לך הבמאי .
    "לא פגע בי?"אני אומר בליגלוג,"אני עפתי אחוה ויכלתי ליפול על איזה אבן"אני אומר."יש לך פוקימונים כי אני רוצה מולך קרב"אני ממשיך

קרדיט לניר
    ---------------------

9. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 09:36 AM
    חופש&#33; סליחה שלא הגבתי אתמול, המחשב שלי בבעיות

רון - "טראביס..." היא אומרת בהנהון, תוך כדי כתיבה. "אל תתרחק יותר מדי, אנחנו נקרא לך ברמקולים כאשר המכון יתפנה" היא אומרת בנימוס ומניחה את לוח הכתיבה שלה על השולחן. "צריך עוד משהו?"

בובי - "אם כך... בוא אחרי" היא אומרת, ומנסה לשמור מרחק, עקב אתה רטוב. היא מובילה אותה דרך מסדרון צר ומפואר להפליא, ובסוף המסדרון אתם מגיעים לפסל של גראודון עם מיקרופון בתוך הפה, העשוי מפלטינה. "אלקטג תפתח, יש כאן מתמודד" היא אומרת לתוך המיקרופון. לאחר דקה בדיוק, הפסל של גראודון זז, וכל זירת מכון הזרם פתוח לרווחה, אל מול עינייך. "טריק יפה הא?..." אלקטג אומר לך, שהוא משחק עם השלט הרחוק בידו, שכניראה מפעיל את הזזת הפסל. "למה אתה ספוג מים?..." הוא שואל בהרמת גבה.

עמרי - אספיאון מרים את הדוגטריו ומשלב אותם לאחד, יורה תותח זאפ ופוגע בשניים מהם, אך אחד מצליח להתחמק ופוגע עם זריקת אבנים באספיאון, עם אבן אחת מדוייקת שפוגעת לו בדיוק ביהלום שעל המצח - ואספיאון משתגע מכאבים... הוא מתגלגל על הריצפה בתוך חוסר שליטה בעצמו&#33;

יוסי - אתה נותן לצ&#39;אריזארד פקודה, אבל הוא לא מבצע אותה - מכיוון שהוא עייף מכל הטיסות והקרבות, ולפתע - הוא נירדם במקום. שינקס צוחק עליו ומתחיל לרדוף אחרי הזנב של עצמו בתינוקיות, כניראה בשביל להתגרות בך בעיקר.

מייקל - אתה נכנס ליער, הוא מקום שקט ומלבלב. עצים גדולים המסתירים את השמש המאירה את המקום הקסום... השיחים שיוצרים את השדרה המדהימה שבה אתה הולך... הפרחים בעל עבר... שלפתע - פיצוץ אדיר קורה אל מול עינייך - במרחק 20 מטר&#33; ומההדף, אתה נופל כמה גלגולים אחורה.

קורן - אתה תופס את פיצ&#39;ו בעדינות ומוריד אותו באיטיות אל הדשא. פיצ&#39;ו משתמש במבט מבלבל - עלייך&#33; אתה מסתחרר מעט, והוא קושר את השרוכים שלך&#33; פיצ&#39;ו מתגרה בך, אתה מנסה לרדוף אחריו - אך נופל ומתרסק, עקב שרוכייך הקשורים היטב.

תחנה מרכככזית - אני לא מתייחס לסטאטים, אני מתייחס לכמה מאמנים את אותו פוקימון, כמה דברים הוא עבר וכמה נסיון יש לו בקרבות או אסטרטגיה. הם יכולים לנצח פוקימונים כאלה "חזקים", בגלל שאני מגיב מהר ולמשתתפים יש הזדמנות ללכוד הרבה פוקימונים, ואני נותן טובים. אני מבין שהמשחק לא עשה עלייך רושם טוב. אבל גם ככה כבר אי אפשר להירשם. מצטער, מאוד קשה לי עם העומס. עוד משתמש בכלל יחרפן אותי.
    "גם אני לא יודע למה" אני אומר

"נוו למי אנחנו מחכים יאללה בוא נתחיל בקרב" אני אומר ברוח קרב

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 03:44 PM
    עמרי - אספיאון קם בקושי, רועד כולו. מעוצבן מתמיד, הוא נוהם בכעס. לפתע - הוא כבר לא שולט בעצמו, ובזעם שלו. הוא לא מציית אלייך. הוא תופס את הדוגטריו בעזרת על חושי ומרים אותם גבוה גבוה אל תקרת האולם,
    ומנפץ כל אחד בנפרד אל מנורה אחרת, ברצף, ללא הפסקה. אתה מנסה לגרום לו להפסיק, אבל הוא לא שומע בקולך. לפתע, אחרי שכל המנורות שבורות לחלוטין, הוא פשוט עוזב אותם באוויר - ומתעלף בן רגע. אמנם, הדוגטריו נופלים מהתקרה עד לריצפה בריסוק אדיר - והם לא זזים. "הולי שיט..." טומפסון אומר בתדהמה. "הדוגטריו שלי... הוא... הם מתים&#33; שלושתם&#33;.. הם.. פש..וט מתים&#33;" הוא אומר ובודק להם דופק בלחץ, פעם אחר פעם - מקווה שמשהו טוב יקרה, שהדברים ישתנו.
    "אספיון חזור" אני אומר בחשש ומחזיר את אספיון.
    "אני ממש לא יודע מה קרה לאספיון שלי" אני אומר למר. טומפסון "אנ...אני ממש מצטער" אני אומר לו בעצב.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 02:44 PM
    יוסי - אתה מוציא את ריולו, והוא מוכן לקרב. הוא שולח פיצוץ ממוקד לעבר שינקס, שינקס קופץ הצידה, והפיצוץ הממוקד פוגע בארון החשמל, מה שיוצר פיצוץ ניצוצות מדהים. אתה בוהה באש החשמלית שנגרמה עקב הפיצוץ, שבלי שאתה שם לב שינקס נותן לריולו מכות זנב בראש, מצד לצד, בצחקוק חמוד.
    &#39;&#39;אה כן?
    ריולו , לקיחה למטה &#33;
    ואז גמור אותו עם פיצוץ ממוקד &#33;&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

12. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    יוסי - ריולו משסע בשינקס לקיחה למטה מהסרטים, הוא טוען פיצוץ ממוקד, אך שינקס משתק אותו עם ניצוץ.

עמרי - "אני לא.. אני פשוט לא מאמין" טומפסון מתעלם מדברייך ומחזיק את מצחו. "אני פשוט לא מאמין&#33;" הוא צורח ובועט בקיר. "קדימה בוא כבר נגמור עם הקרב הארור הזה" הוא אומר בעצבים ומוציא קליידול.

בובי - היה גשם בחוץ אתה לא זוכר?
    ----
    "נתחיל בקרב?" הוא שואל אותך בהתגרות. "אתה אומר לי להתחיל בקרב? אני שעה מחכה כבר שתוציא פוקימון, ואתה מתברבר לי פה&#33;" הוא אומר. "קדימה זה הולך להיות מהיר" הוא אומר עם הפוכדור בידו, ואז מוציא פלאסל.

מייקל - "ותחשוב מה היה קורה אם היית בתוך הפיצוץ הזה" הוא מתפרץ לדברייך ואז קורץ לך. "קרב? אני לא בטוח שאני יכול, בכל זאת אני בעבודה עכשיו..."... "10 דקות הפסקה&#33;" נשמע קול של אחד עובדי ההפקה, וקוטע את דבריו של הבמאי. "טוב אז כביכול... נילחם בקרב פוקימונים עכשיו&#33;"
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 05:00 PM
    יוסי - ריולו משסע בשינקס לקיחה למטה מהסרטים, הוא טוען פיצוץ ממוקד, אך שינקס משתק אותו עם ניצוץ.

&#39;&#39;צא מזה , תשתמש במבט מפחיד ואז בפיצוץ ממוקד &#33;&#39;&#39;

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 06:00 PM
    מייקל - "ותחשוב מה היה קורה אם היית בתוך הפיצוץ הזה" הוא מתפרץ לדברייך ואז קורץ לך. "קרב? אני לא בטוח שאני יכול, בכל זאת אני בעבודה עכשיו..."... "10 דקות הפסקה&#33;" נשמע קול של אחד עובדי ההפקה, וקוטע את דבריו של הבמאי. "טוב אז כביכול... נילחם בקרב פוקימונים עכשיו&#33;"
    "יופי,צא טראפינץ&#39;"אני אומר עם חיוך עולה על פני ואז זורק את הפוקדור של טראפינץ&#39; ומשחרר אותו

קרדיט לניר
    ---------------------

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 06:00 PM
    עמרי - "אני לא.. אני פשוט לא מאמין" טומפסון מתעלם מדברייך ומחזיק את מצחו. "אני פשוט לא מאמין&#33;" הוא צורח ובועט בקיר. "קדימה בוא כבר נגמור עם הקרב הארור הזה" הוא אומר בעצבים ומוציא קליידול.
    "הרקרוס צא&#33; תקוף בקרן מגה&#33;" אני אומ רומוציא את הרקרוס.

עמוד 92 מתוך 131 ראשוןראשון ... 42829091929394102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •