Pokemon GO
עמוד 93 מתוך 131 ראשוןראשון ... 43839192939495103 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,381 עד 1,395 מתוך 1953
  1. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    שם: שיר.
    כינוי: לינאלי [לין] וולקר, Leenale Walker.
    פוקימון התחלתי: דאסקל, Duskull ~
    תמונה:
    תגים:
    כסף: 1000$
    ציוד: אוהל + שק שינה, אין סוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, 4 פוכדורים.
    חברים למסע: לא.
    הערות/הארות: בננה.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 01:44 PM
    רון - אתה יוצא ממרכז ההרשמה למכון, שלפתע ניגש אלייך בחור עם רשת ,
    נעמד מולך ואומר לך "שלום אני באגלון. האם אתה מעוניין בקרב פוקימונים קצר?"
    "יכול להיות? אבל קודם גם אתה הולך למכון?"

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

3. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 05:00 PM
    יוסי - ריולו משסע בשינקס לקיחה למטה מהסרטים, הוא טוען פיצוץ ממוקד, אך שינקס משתק אותו עם ניצוץ.

עמרי - "אני לא.. אני פשוט לא מאמין" טומפסון מתעלם מדברייך ומחזיק את מצחו. "אני פשוט לא מאמין!" הוא צורח ובועט בקיר. "קדימה בוא כבר נגמור עם הקרב הארור הזה" הוא אומר בעצבים ומוציא קליידול.

בובי - היה גשם בחוץ אתה לא זוכר?
    ----
    "נתחיל בקרב?" הוא שואל אותך בהתגרות. "אתה אומר לי להתחיל בקרב? אני שעה מחכה כבר שתוציא פוקימון, ואתה מתברבר לי פה!" הוא אומר. "קדימה זה הולך להיות מהיר" הוא אומר עם הפוכדור בידו, ואז מוציא פלאסל.

מייקל - "ותחשוב מה היה קורה אם היית בתוך הפיצוץ הזה" הוא מתפרץ לדברייך ואז קורץ לך. "קרב? אני לא בטוח שאני יכול, בכל זאת אני בעבודה עכשיו..."... "10 דקות הפסקה!" נשמע קול של אחד עובדי ההפקה, וקוטע את דבריו של הבמאי. "טוב אז כביכול... נילחם בקרב פוקימונים עכשיו!"
    "פלאסל אהה?! קדימה צא טורטרה" אני אומר וזורק את הפוכדור שלו

"תישתמש בעלי תער ואז בצמח משתולל" אני אומר ומוסיף

"ואז תישתמש במגה ייבוש"

4. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 03:44 PM

קורן - אתה קושר את שרוכיך בעצבים, והולך משם בכעס. לפתע אתה שומע צעקה מאחורייך: "אתה! אל תזוז!". אתה מסתובב ורואה שזאת מאמנת ציירת , שבדיוק מציירת אותך על נוף חוף מאנקרה.

"למה?..." אשלא אותה בבילבול.
    ε(●̮̮̃•̃)з

5. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    קורן - "למה זזת!?" היא אומרת בעצבים וזורקת את כובע הציירים שלה על הריצפה. היא פולטת אנחת יאוש גדולה, ואומרת לך "מצטערת, פשוט אני עושה מיזם לאקדמית הפוקימון, והמטלה שלי השבוע היא לצייר את חוף מאנקרה... ומכיוון שנכנסת לי לפריים, אין לי ברירה אלה להכניס אותך לתמונה" היא אומרת, ואתה מבין שהיא ציירת פוקימונים.

בובי - אתה מוציא את טורטרה.
    טורטרה שולח עלי טער אבל פלאסל קופץ עליהם במהירות הבזק, מעלה לעלה. טורטרה שולח צמח משתולל אך קוטר התפיסה של הצמח המשתולל הוא גדול מדי בשביל פלאסל, שנחשב פוקימון מאוד קטן, ולכן הוא מתחמק מזה בלי שום בעיה. טורטרה שולח מגה ייבוש בהפתעה אל פלאסל שעמד להכות בו, ומצליח מעט. פלאסל משתמש בפריקה בשביל לעצור את מתקפתו של טורטרה, ומכניס בו ברק קטלני.

רון - "אני? לא" הוא אומר בשחצנות. "סיימתי את המכון הזה שלשום..." הוא ממשיך ומניח את הרשת שלו על המדרכה, ואז מתיישב. "הנה התג" הוא אומר ולאחר חיטוט מהיר בתיק שלו הוא מראה לך משושה שחור בוהק.

שיר - מצטער, ההרשמה נסגרה.

עמרי - "אל תיתן לו לפגוע בך, קליי! אני מאמין בך!" טומפסון צועק לקליידול, והרקרוס מחטיא את קליידול ברשלנות. "עכשיו קליי! נקום את מותו של דוגטריו! אני סומך עלייך שתגמור אותו לבד!" טומפסון אומר ותופס את אגרופיו. לפתע עיניו של קליידול מתחילות לזהור, והוא מהפנט את הרקרוס! "עבודה מצויינת חבר! עכשיו, גמור את הסימפוניה עם אגרוף דינאמי!" טומפסון פותח את ידו ומצביע על הרקרוס עם רעל בעיניים. לפתע ידו המקוצרת של קליידול מתחילה לבעור באש ירוקה, והוא מנחית על הרקרוס את מכה הזאת, בדיוק בקרן שלו. "חוששני שזה נגמר..." טומפסון אומר בהתגרות. לפתע הרקרוס קם ונכנס בקליידול עם התקלה מהסרטים!

מייקל - "טראפינץ'?..." הבמאי אומר וצוחק, ומנסה שלהפסיק לצחוק בשביל לא להעליב אותך. "שהיה..." הוא אומר בזלזול וחוסר התחשבות, ואז מוציא מאסקריין .

יוסי - אתה צועק לריולו קריאות עידוד ושכנוע בשביל להוציא אותו מהשיתוק, אך שינקס עשה עבודה מופלאה. שינקס רץ אל ריולו ומנחית עליו מכת זנב מהירה, ואז שולח מספר ניצוצות קטלניים שכמעט מחסלים אותו סופית. לפתע ריולו מזיז את ידו... ואז את השנייה.... ומפוצץ את שינקס באכזריות עם פיצוץ ממוקד!
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

6. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 07:38 PM
    קורן - "למה זזת!?" היא אומרת בעצבים וזורקת את כובע הציירים שלה על הריצפה. היא פולטת אנחת יאוש גדולה, ואומרת לך "מצטערת, פשוט אני עושה מיזם לאקדמית הפוקימון, והמטלה שלי השבוע היא לצייר את חוף מאנקרה... ומכיוון שנכנסת לי לפריים, אין לי ברירה אלה להכניס אותך לתמונה" היא אומרת, ואתה מבין שהיא ציירת פוקימונים.

בובי - אתה מוציא את טורטרה.
    טורטרה שולח עלי טער אבל פלאסל קופץ עליהם במהירות הבזק, מעלה לעלה. טורטרה שולח צמח משתולל אך קוטר התפיסה של הצמח המשתולל הוא גדול מדי בשביל פלאסל, שנחשב פוקימון מאוד קטן, ולכן הוא מתחמק מזה בלי שום בעיה. טורטרה שולח מגה ייבוש בהפתעה אל פלאסל שעמד להכות בו, ומצליח מעט. פלאסל משתמש בפריקה בשביל לעצור את מתקפתו של טורטרה, ומכניס בו ברק קטלני.

רון - "אני? לא" הוא אומר בשחצנות. "סיימתי את המכון הזה שלשום..." הוא ממשיך ומניח את הרשת שלו על המדרכה, ואז מתיישב. "הנה התג" הוא אומר ולאחר חיטוט מהיר בתיק שלו הוא מראה לך משושה שחור בוהק.

שיר - מצטער, ההרשמה נסגרה.

עמרי - "אל תיתן לו לפגוע בך, קליי! אני מאמין בך!" טומפסון צועק לקליידול, והרקרוס מחטיא את קליידול ברשלנות. "עכשיו קליי! נקום את מותו של דוגטריו! אני סומך עלייך שתגמור אותו לבד!" טומפסון אומר ותופס את אגרופיו. לפתע עיניו של קליידול מתחילות לזהור, והוא מהפנט את הרקרוס! "עבודה מצויינת חבר! עכשיו, גמור את הסימפוניה עם אגרוף דינאמי!" טומפסון פותח את ידו ומצביע על הרקרוס עם רעל בעיניים. לפתע ידו המקוצרת של קליידול מתחילה לבעור באש ירוקה, והוא מנחית על הרקרוס את מכה הזאת, בדיוק בקרן שלו. "חוששני שזה נגמר..." טומפסון אומר בהתגרות. לפתע הרקרוס קם ונכנס בקליידול עם התקלה מהסרטים!

מייקל - "טראפינץ'?..." הבמאי אומר וצוחק, ומנסה שלהפסיק לצחוק בשביל לא להעליב אותך. "שהיה..." הוא אומר בזלזול וחוסר התחשבות, ואז מוציא מאסקריין .

יוסי - אתה צועק לריולו קריאות עידוד ושכנוע בשביל להוציא אותו מהשיתוק, אך שינקס עשה עבודה מופלאה. שינקס רץ אל ריולו ומנחית עליו מכת זנב מהירה, ואז שולח מספר ניצוצות קטלניים שכמעט מחסלים אותו סופית. לפתע ריולו מזיז את ידו... ואז את השנייה.... ומפוצץ את שינקס באכזריות עם פיצוץ ממוקד!
    "קדימה עוד הפעם עלי תער ואז שאיבת ג'יגה" אני אומר לו

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 06:38 PM

"יפה מאוד מי היו הפוקימונים שניצחתה איתם?"

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    He's frozen,
    The great believer,
    Doesn't believe anyone

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 07:38 PM

''קדימה ריולו , תפוצץ אותו עוד בפיצוץ ממוקד !!''

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 08:38 PM

"א... אני מצטער... ל... לא ידעתי..." אני ממלמל ומרים את הכובדע שלך, "אני מניח שהוא שלך" אני אומר לה בחיוך ונותן לה את הכובע, "אני יכול לעזור לך" אוסיף.
    ε(●̮̮̃•̃)з

10. מורחקים
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 03:29 PM
    יוסי - אתה מוציא את ריולו, והוא מוכן לקרב. הוא שולח פיצוץ ממוקד לעבר שינקס, שינקס קופץ הצידה, והפיצוץ הממוקד פוגע בארון החשמל, מה שיוצר פיצוץ ניצוצות מדהים. אתה בוהה באש החשמלית שנגרמה עקב הפיצוץ, שבלי שאתה שם לב שינקס נותן לריולו מכות זנב בראש, מצד לצד, בצחקוק חמוד.

מייקל - "תוציאו את הילד הזה מהסט שלי!" אתה שומע מישהו צועק לתוך מגפון, ולפתע שני בחורים תופסים אותך ומעיפים אותך מאתר הצילום. ואז אתה מבין הכל - מצלמים כאן סרט! "ילד, יש לך מזל שהפעלול הזה לא פגע בך" אומר לך הבמאי .

אקסטרה - אתה הולך בזהירות ובשקט ליראות מה מפיל את העצים, שלפתע אתה רואה מאמן ג'ודואיסטבועט בעצים ושובר אותם בקלות. כניראה הוא באימונים.

עמרי - אספיאון קם בקושי, רועד כולו. מעוצבן מתמיד, הוא נוהם בכעס. לפתע - הוא כבר לא שולט בעצמו, ובזעם שלו. הוא לא מציית אלייך. הוא תופס את הדוגטריו בעזרת על חושי ומרים אותם גבוה גבוה אל תקרת האולם,
    ומנפץ כל אחד בנפרד אל מנורה אחרת, ברצף, ללא הפסקה. אתה מנסה לגרום לו להפסיק, אבל הוא לא שומע בקולך. לפתע, אחרי שכל המנורות שבורות לחלוטין, הוא פשוט עוזב אותם באוויר - ומתעלף בן רגע. אמנם, הדוגטריו נופלים מהתקרה עד לריצפה בריסוק אדיר - והם לא זזים. "הולי שיט..." טומפסון אומר בתדהמה. "הדוגטריו שלי... הוא... הם מתים! שלושתם!.. הם.. פש..וט מתים!" הוא אומר ובודק להם דופק בלחץ, פעם אחר פעם - מקווה שמשהו טוב יקרה, שהדברים ישתנו.

קורן - אתה קושר את שרוכיך בעצבים, והולך משם בכעס. לפתע אתה שומע צעקה מאחורייך: "אתה! אל תזוז!". אתה מסתובב ורואה שזאת מאמנת ציירת , שבדיוק מציירת אותך על נוף חוף מאנקרה.

רון - אתה יוצא ממרכז ההרשמה למכון, שלפתע ניגש אלייך בחור עם רשת ,
    נעמד מולך ואומר לך "שלום אני באגלון. האם אתה מעוניין בקרב פוקימונים קצר?"
    rumv erc?

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 31 2009, 09:23 PM
    זה לא ממה חשוב אבל רשמת שהיה וצריך לרשום שיהיה
    -----------------
    "לא משנה עד כמה המאסקריין שלך מהיר ומעופף,הטראפינץ' שלי מהיר עוד יותר ובעל יכולת חפירה" אני אומר,"טראפינץ' חפירה וכשאתה יוצא מהאדמה נשיכה"
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

12. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by שניצל מרושע@Mar 28 2009, 09:43 PM
    גיל - לא שכחתי, אל תדאג. תהנה בטיול!
    סליחה שלא שמתי לב.
    ----
    אתה מרים את סקיטי ורץ איתה במהירות אל מרכז הפוקימונים. אתה מניח אותה על הדלפק, ליד האחות ג'וי שבדיוק קוראת מגזין. "מה לעזאזל.. מה קרה לה!?" היא אומרת ונדהמת מסימני החבטות הרבים שעל גופה. "לחדר ניתוח, מהר!" היא אומרת ומניחה אותה על אלונקה על גלגלים, וסוחבת אותה שלושה חדרים במסדרון, וברביעי היא נכנסת. אתה מתיישב על הספה הפופית וזהובה של מרכז הפוקימון, ממתין.
    מחכה שעה. מחכה שעתיים. שלוש. ולפתע האחות ג'וי נכנסת במבט מושפל, המורכן אל הריצפה.
    "היא לא שרדה" היא לוחשת לך ובוהה באדמה, אפילו לא חולמת על להסתכל לך בעיניים, או לפרט.
    חזרתי מהטיול D: היה נחמד -.-
    =====================
    אביט בה במבט ריק מתחושה, לא מצליח לאכל את שלושת המילים האלה ומנסה לדחות את האמת המרה. 'זה לא יכול להיות' אני אחשוב לעצמי.
    'זה פשוט לא יכול להיות, כשאני ימצא את המאמן ההוא' אחשוב לעצמי בכעס 'אני עוד אראה לו מה זה להתעלל בפוקימונים ואספר לו על מה שהוא גרם לסקיטי חסרת ההגנה והחפה מפשע שלו'
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

13. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    החלטתי לסגור את המשחק.

זה לא צחוק, אני הכי רציני שאני יכול.
    אתם יותר מדי משתתפים, וקשה לי כל פעם עם הספרייטים, ופשוט אין לי כוח.
    זה משחק ראשון שלי, אבל מצד שני הוא המשחק הכי מצליח בפורום כעת,
    עם הכי הרבה עמודים. כניראה זה גדול עלי מדי. מצטער.
    אני עוד יגיב היום, אבל ממחר המשחק סגור. סליחה לכולם.

----

גיל - "אני מניחה שקשה לך לעכל את זה.. זה נוראי" האחות ג'וי משפילה מבטה ואומרת לך בקול חלש. "היא הייתה הסקיטי שלך?" היא שואלת בהפתעה, ומביטה בעינייך.

מייקל - זה בגלל שאני מקליד מהר.
    ----
    "כן, זה בטוח מה שינצח את המאסקריין העוצמתי שלי" הבמאי מתגרה בך. טראפינץ' חופר באדמה, ונכנס עמוק עמוק. "מאסקריין! עלה לאוויר!" הבמאי צועק, ומאסקריין מתעופף לגובה בערך 10 מטר מהאדמה. טראפינץ' יוצא בקפיצה מן האדמה, אך הוא לא מבין היכן מאסקריין נמצא. "עכשיו מאסקריין! כנף פלדה!" הבמאי צועק, ומאסקריין מתעופף מאחורי טראפינץ' ומנחית עליו מכת כנף זוהרת. "זה כל מה שיש לך?" הוא שואל בהתנשאות.

אקסטרה - לא הבנתי.

קורן - "לעזור לי?" היא שואלת בהפתעה ומניחה את הכובע על ראשה בעדינות. "מה, גם אתה לומד באקדמית הפוקימונים?" היא שואלת ובינתיים צובעת את הלוח ציור שלה בנגיעות מכחול עדינות.

יוסי - ריולו שולח פיצוץ ממוקד אחרון שגומר לחלוטין את שינקס.

רון - "למה שאגלה לך? כי אתה רוצה להעתיק ממני?" המאמן שואל אותך בהתנשאות. "אה הבנתי! אתה מקנא בי כי אני מאמן כל כך טוב!" הוא ממשיך להתגרות בך.

בובי - טורטרה מפתיע את פלאסל עם עלי טער ומשפד אותו מספר פעמים. הוא טוען שאיבת ג'יגה אך פלאסל פוגע בו עם רעם קטלני, ומשתק אותו. "זה כל מה שיש לך?" אלקטג אומר לך בשחצנות.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע@Apr 1 2009, 10:11 AM
    רון - "למה שאגלה לך? כי אתה רוצה להעתיק ממני?" המאמן שואל אותך בהתנשאות. "אה הבנתי! אתה מקנא בי כי אני מאמן כל כך טוב!" הוא ממשיך להתגרות בך.
    אתה תשים אותו לאימוץ או פשוט תסגור?
    --------------------------------------
    "לא, פשוט רציתי לדעת סתם אם אתה לא רצה להגיד אל תגיד
    טוב,רוצה קרב?"

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    He's frozen,
    The great believer,
    Doesn't believe anyone

15. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by שניצל מרושע@Apr 1 2009, 12:11 PM
    גיל - "אני מניחה שקשה לך לעכל את זה.. זה נוראי" האחות ג'וי משפילה מבטה ואומרת לך בקול חלש. "היא הייתה הסקיטי שלך?" היא שואלת בהפתעה, ומביטה בעינייך.
    בתור אחד שטוב במשחקי תפקידים אני יכול להגיד שיש עוד אפשרות.
    אתה צריך מנהל עזר, עוד מישהו שינהל איתך את המשחק.
    המנהל עזר בעצם הוא משתמש שמקל עלייך את לחץ הרשומים בכך שהוא מנהל כמה מהמשתמשים.
    אם אין לך כוח אתה יכול לנוח קצת בזמן שהמנהל עזר מנהל את המשחק, או למנות מנהל זמני במקומך.
    הסיבה אולי המוצדקת היחידה לסגירת משחק זה אי-הרשמה.
    ======================================
    "לא" אני אגיד להפתעתה "אני מצאתי אותה כך, היא היתה של מאמן לפי מה שהבנתי ממנה" אני אומר ואז אומר באומץ "והמאמן הזה התעלל בה"
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

עמוד 93 מתוך 131 ראשוןראשון ... 43839192939495103 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •