לא אנחנו לא! אני חולה כלבת! אתה לעולם לא תוכל לעצור אותי!ג=====Originally posted by triner@Feb 27 2009, 06:40 PM
אני לא רוצה להגיד את מה שיש לי להגיד כי פעם כבר קיבלתי על זה אזהרה. ><"
אבל אתם שוכחים משהו 1. P:
לא אנחנו לא! אני חולה כלבת! אתה לעולם לא תוכל לעצור אותי!ג=====Originally posted by triner@Feb 27 2009, 06:40 PM
אני לא רוצה להגיד את מה שיש לי להגיד כי פעם כבר קיבלתי על זה אזהרה. ><"
אבל אתם שוכחים משהו 1. P:
(")__(")
( 'x ' )
( ) ( )
("")_ _("")
לא. אתה כופר. @:Originally posted by triner@Feb 27 2009, 06:43 PM
אבל בכ"ז שכחת משהו 1:
אני בורא עולם.
שלוף את הלייזר סייבר שלך ותלחם כמו חנון סטאר וורס!
*לייזרסייברוואםוואם*
בוהו O:
משמעם לי.
בא לי לאכול את שגיא.
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
הנמנמ?!Originally posted by Road Runner@Feb 27 2009, 06:54 PM
משמעם לי.
בא לי לאכול את שגיא.
*פרצוףחמוץ*
בתאבון, הילה צ'אן. תזהרי מהחלקים הארסיים O:
XDDDDD
הוא התחבר היום, אבל לא המשיך זה מחרפן אותי
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
*כלבת?*Originally posted by Road Runner@Feb 27 2009, 07:11 PM
XDDDDD
הוא התחבר היום, אבל לא המשיך זה מחרפן אותי
~מתעלמת מזה שמעלי~
אז,
יבש
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
עדכנתי =]
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)