כאילו שאכפת לי ממך XDDD
נכון הילה?
ממממיאו ^_____^
תהיה בריא.
אני מאחלת לך מכל הלב שהלב הפסיכופתי שלך ירק את כדור הפרווה הגועלי שתקוע שם בפנים בתוך הלב השעיר שלך.
לב שעיר - זה מה שיש לך.
מנסה למצוא דרך לצאת החוצה, אבל אתה מסתיר אותו פבנים.
מפחד שיחשפו את הכיסוי שלך
בח בחיים האמיתיים אתה חנון חסר חיים, בעל חצ'קונים כל מקום.
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
וואו, תן לי לחדש לך משהו, גם לי לא ממש אכפת ממך ומהתפקיד המזדיין הזה שלך. אז תביא לי כבר אזהרה!Originally posted by CaTiShinYSaMa@Feb 28 2009, 01:47 AM
כאילו שאכפת לי ממך XDDD
נכון הילה?
ממממיאו ^_____^
היי היטמן.
והילה מממממיאו
דאבל D:
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
איפה?
דנימחק את שלו O:
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
מה הקטע עם הכיווץ של דפי הפורום? זה בגלל המיתון?
או שאנחנו כל כך רוצים להבריח אנשים לפורומים אחרים?
אכן,
כולם מתעצבנים על זה,
והם אומרים תתרגלו, זה לא עד כדי כך מעצבן
XDDD
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
זה לא הקטע שלי,זה הקטע של איילון ורותם...
ןכן הילה,כמו תמיד מתנהגת בילדותיות שכזו ומאשימה את אחרים במקום את עצמך.
תתביישי לך ותתבגרי.
ילד קטן...ועוד אמר שאני תינוק. מוחק לי הודעות.Originally posted by CaTiShinYSaMa@Feb 28 2009, 01:58 AM
איפה?
מהיום קוראים לך אלדר 2.
ממצב אלדר 2?
היא יותר בוגרת ממך.Originally posted by CaTiShinYSaMa@Feb 28 2009, 02:01 AM
זה לא הקטע שלי,זה הקטע של איילון ורותם...
ןכן הילה,כמו תמיד מתנהגת בילדותיות שכזו ומאשימה את אחרים במקום את עצמך.
תתביישי לך ותתבגרי.
אני לא חושב שזה נורמלי.
יש לי פיירפוקס ואקספלורר ובכל אחד מהם זה יותר מוזר מהשני.
אתה בהחלט צודק, אבל רותם ואילון לא מוכנים להקשיב. "במוצ"ש נראה..."Originally posted by Hit Man@Feb 28 2009, 02:02 AM
אני לא חושב שזה נורמלי.
יש לי פיירפוקס ואקספלורר ובכל אחד מהם זה יותר מוזר מהשני.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)