את בת? הו, יופי! כבר התחלתי להרגיש לא בנוח.Originally posted by charizard kun@Feb 26 2009, 09:52 PM
היי ליה =]
עמית הוא שמי וחברת אמת אני =]
סתתתתם P:
אבל נעים להכיר
ה-"סתם" אחרי "חברת אמת אני" לא נשמע כ"כ מחמיא....XD
את בת? הו, יופי! כבר התחלתי להרגיש לא בנוח.Originally posted by charizard kun@Feb 26 2009, 09:52 PM
היי ליה =]
עמית הוא שמי וחברת אמת אני =]
סתתתתם P:
אבל נעים להכיר
ה-"סתם" אחרי "חברת אמת אני" לא נשמע כ"כ מחמיא....XD
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:red\'>:Grim Angel says</span>
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>נראה לי שאת מסוג הבנות היפות בטירוף-מצחיקות-שנונות-ובלתי-ניתנות-להשגה [ולא, אני לא מנסה להתחיל איתך, יש לי חברה]</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
שברתי את שיא הכמה זמן אני לא מתחבר בפורום הזה!!!
XD
אני רעה מואהאהאהאהאה
יש פה עוד בנות הילה וניצן 3=
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
אין לי כח אליך טרינר, יש לי אנשים יותר מפגרים ממך לטפל בהם והם אמיתיים, לא בפורום.
טרינר אתה מדהים אותי כל פעם מחדש. הוצאת בקושי מילה וחצי וכבר הדלקת פה כמה אנשים...
כוחות על-טיבעיים?
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:red\'>:Grim Angel says</span>
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>נראה לי שאת מסוג הבנות היפות בטירוף-מצחיקות-שנונות-ובלתי-ניתנות-להשגה [ולא, אני לא מנסה להתחיל איתך, יש לי חברה]</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
אוייש, נהיה לי רע מהכמה מילים האחרונות. S:Originally posted by Ichigo@Feb 26 2009, 10:29 PM
טרינר אתה מדהים אותי כל פעם מחדש. הוצאת בקושי מילה וחצי וכבר הדלקת פה כמה אנשים...
כוחות על-טיבעיים?
אני יודע שאני מדהים אותך, כי אני כזה. אני גבר מדהים.
ולא, לא הייתי קורא לזה כוח על טבעי כי למדתי להשתמש בזה על כל אחד. אין הרבה שמצליחים לעמוד בזה.
טרינר המפיל X3
בחיים לא שמעת על המילה צנוע, אה? ככה צריך להיות!~
אה,אני מבין, אז אתה לא יודע מזהצניעות כי אתה כל החיים שלך בעולם הווירטואלי.
כדאי שתרגיע אחרת אאלץ להרגיע אותך...בכל מה שיש לי.Originally posted by Eustass Kidd@Feb 26 2009, 08:15 PM
אין לי כח אליך טרינר, יש לי אנשים יותר מפגרים ממך לטפל בהם והם אמיתיים, לא בפורום.
זה כולל גם לגביך סקס סטייל,תרגיע,הם לא באו לפה לריב,הם באו לפה להנות אז תנו להם להנות כמו שאתם נהנים פה לדבר עם החברים שלכם,שיהיה ברור,אל תרדו על אף אחד כאן.
אם מישהו פה יודע צרפתית אז:
Va fear fut
P:
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
לרוב משקרים בקשר לנודים
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)