Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    תגידו הראו את אבא של אש בסידרה??

יש בכלל מידע עליו?

2. משתמש מנוסה
    לא ידוע מי הוא אבא של אש
    בדרך כלל היפנים יוצרים סדרות שבהם אחד ההורים אינו קיים, או נפטר בשלב מוקדם או עזב בגיל צעיר את הבית ולא ידוע עליו.

3. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    אבא של אש מעולם לא נחשף ולא ידוע עליו אפילו פריט קטן של מידע.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

4. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    פעם הייתה שמועה שאבא של אש זה ג&#39;יובאני :P
    אבל כן נחשף עליו פרט קטן ומסכן: בפרק השני, כשאש פגש את מיסטי, אש התקשר לאימא שלו ממרכז הפוקימונים בעיר ורידיאן, ואימא שלו אמרה לו: "כבר בורידיאן? לאבא שלך לקח 4 ימים להגיע לשם".
    http://www.youtube.com/watch?v=280iLKCedKk
    תעבירו לזמן 07:22 ותשמעו
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Mar 4 2009, 09:53 PM
    אבל כן נחשף עליו פרט קטן ומסכן: בפרק השני, כשאש פגש את מיסטי, אש התקשר לאימא שלו ממרכז הפוקימונים בעיר ורידיאן, ואימא שלו אמרה לו: "כבר בורידיאן? לאבא שלך לקח 4 ימים להגיע לשם".
    אבל אחר כך היא אומרת שגם הוא התחיל לאמן פוקימונים כניראה שאבא שלו לא קיים כבר :ph34r:
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

6. מורחקים
    Originally posted by Tom Pokemon@Mar 4 2009, 09:53 PM
    למעשה מה שהיא אמרה הולך בעברית כך:
    "אתה כבר בעיר וורידיאן?
    לאבא שלך לקח 4 ימים להגיע לשם כשהוא התחיל לאמן את הפוקימון שלו."
    ואת שאר הקטע על התחתונים ועל הספירואים ופידג&#39;ים זה סיפור אחר, אבל כן, זה הדבר היחידי שנחשף על אביו של אש עד-כה.
    כמובן שכמו שאמרו הייתה פעם שמועה שג&#39;ובאני הוא אביו של אש, אך עד היום אין שום הוכחה לטענה זו.
    יש שטוענים שרק העובדה שאש לא ראה מימיו את ג&#39;ובאני בסדרה מוכיחה שלו היו נפגשים אש היה מזהה אותו, ולכן עוד לא עשו מפגש כזה.

לדעתי אש בכלל לא דומה לג&#39;ובאני, אבל WTH, אני גם טוען שטראנקס מDBZ בכלל לא דומה לוג&#39;יטה, אז מה זה משנה...

בכל-אופן, אין שום פרק על אביו של אש, וכנראה שכך זה יישאר עד לפרק מאוחר ביותר של הסדרה (אולי בדור החמישי נדע...)
    אבל בינתיים, אפשר רק לצפות ולדעת.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •