Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    אני מניח שכולנו שיחקנו פוקימון בגיים בוי, ובוא נודה בזה, זה כיף
    אבל כולנו תמיד אמרנו, זה לא כיף רק מול המחשב האידיוט! רוצים קרבות אמיתיים מול שחקנים אמיתיים.
    לכן קבוצה של שלושה אנשים יצרה את פוקימון נט באטל
    פוקימון נט באטל לוקח את כל עניין של תכנון האסטרגיה וטקטיקה בפוקימון לרמה המקסימלית.
    כישורי הגיים-בוי שלכם לרוב שווים לאפס לעומת שימוש בדברים שלא הכרתם.
    במשחק אתם יכולים לתכנת את שישיית הקרב שלכם, את ההתקפות של כל פוקימון, את התכונות והטבע עד לדיוק של הנקודה הקטנה ביותר.

הורדה
    http://tvsian.info/netbattle/download.htm (הורדה מהאתר המקורי)
    http://rapidshare.com/files/13135802...96_1_.exe.html (הורדה מראפידשאר)

לאחר שהורדתם והתקנתם והפעלתם, אתם נמצאים במסך הראשי:
    Team Builder
    Start Battling
    About
    Exit

האופציה הראשונה היא בניית הקבוצה, חייבים לבנות לפני שנלחמים.

Start Battling יביא אותכם לרשימת הסרברים (לפעמים הרשימה לא עולה בעקבות בעיות בשרת המשחק, תצאו ותכנסו שוב לרשימה לאחר כמה דקות).
    תבחרו בסרבר ותעשו Connect!

לאחר שעשיתם זאת אתם בסרבר
    הסרבר עצמו הוא בסך הכל צ'אט כאשר יש את רשימת האנשים בסרבר משמאל.
    בלחיצה על כפתור ימני על איש כלשהו, יעלו שלוש אופציות:
    Challenge\Info - נותן מידע על השחקן והזדמות לאתגר אותו לקרב לפי חוקים מסויימים.
    Watch Battle - במקרה ואותו משתמש נלחם, צפו בקרב שלו (יש חוק באתגור שמבטל צפיה)
    Private Message - שיחה פרטית עם אותו משתמש.

במקרה והתחלתם קרב, אין מה להסביר, מסך הקרב מתנהל בידיוק כמו בפוקימון בגיים-בוי עם הבדל אחד:
    אין אנימציות קרב, כל המידע (ואני מתכוון לכל המידע, אפילו מספר הסיבובים) מופיע בצ'אט הקטן שבתוך מסך הקרב.

חוקי האיתגור
    כאשר אתם מאתגרים מישהו אתם יכולים לשים מספר חוקים.
    לא יודעים מה הם אומרים? הנה הסבר:

sleep clause- לא ניתן להרדים לכם יותר מפוקימון אחד. הכוונה היא שברגע שפוקימון אחד שלכם מורדם, כל ניסיון להרדים אחר נכשלים. אתם יכולים להרדים את שלכם בעזרת Rest.
    Freeze clause- כנ''ל רק עם הקפאה
    level balance- במקום שרמת הפוקימונים תהיה 100 כמו שהיא תמיד, המחשב נותן רמה לפוקימון לפי חוזקו.
    stadium mode- הקרב מתחיל עם טוויסט- אתה בתחילת הקרב עליך לבחור שלושה פוקימונים בלבד לקרב מתוך השישה.
    Self-KO clause- במקרה וליריב פוקימון אחרון, כל יכולת השמדה עצמית אשר תגרום לו להרוג גם את הפוקימון האחרון שלך תסתיים בהפסדו, כדי למנוע מצב של תיקו.
    Challenge cup- כל אחד מקבל שישית פוקימונים ראנדומאלים, אשר מותאמים לרמה שונה לפי חוזקם (חוק Level Balance
    Battle timeout- במקרה שאחד השחקנים לא משחק במשך חמש דקות, הוא מפסיד מיד. *המלצה להפעיל תמיד*
    Unrated- לכל שחקן יש טבלת ניצחונות והפסדים. חוק זה מבטל את הניקוד של המשחק. *מומלץ להפעיל בתחילת הדרך במשחק*
    Show enemy hp- לפי פקודה זו תוכלו לראות את חיי היריב במספר ולא באחוזים. לפי דעתי עדיף אחוזים.
    Disalow spectors- לא מאפשר כניסה של צופים למשחק (אך אדמינים וכדומה יכולים)
    Aply PP Ups- ניתן להגדיל את כמות הPP של כל המהלכים של כל הפוקימונים לקרב (עד לגבול מסויים). *מומלץ להפעיל תמיד*

דרגות הפוקימונים
    לכל פוקימון יש דרגת כוח.
    דרגת הכוח לא בהכרח מעידה על החוזק האמיתי שלו, אלא על כמות השימוש בו.
    יש חמש דרגות כוח:
    OU- Over Used (פוקימונים בשימוש רגיל. מטאגרוס וג'ולטיאון לדוגמא).
    UU- Under Used (פוקימונים בשימוש פחות נפוץ. לדוגמא היטמונלי וסייטר)
    NU- Never Used (פוקימונים שפשוט לא משתמשים בהם. רובם חסרי תועלת לגמרי. כמו דליברד ווילורד)
    BL- Boarder Line (מספר מועט ביותר של פוקימונים אשר טובים מדי עבור UU אבל לא לגמרי ברמת OU. לדוגמא סיזור ולפרס)
    Ubers - הפוקימונים החזקים ביותר במשחק. חוץ מוואבאפט, כולם פוקימונים אגדיים והשימוש בהם במשחק רגיל הוא אסור. יש משחקי קבוצות אוברים.

רשימת האוברים
    אוברים הם פוקימונים חזקים בעלי סטאטוסים גבוהים וההם יותר חזקים מכל שאר הפוקימונים ולכן הם אסורים לשימוש
    אם תנסו להיכנס איתם לסרבר, הסרבר יעיף אותכם מתוכו (דבר זה לא נמצא ברוב הסרברים אבל כן נמצא בסרבר הישראלי)
    הנה רשימה שלהם:

Mewto
    Mew
    Lugia
    Ho-Oh
    Latios
    Latias
    Kyogre
    Groundon
    Rayquaza
    וכל צורות Deoxys
    וגם וואבאפט.

*למה רק מיו? מה עם סלבי וג'יראיצ'י?*
    נכון שהשניים האחרים בעלי סטאטסים חזקים הרבה יותר מפוקימון רגיל, והרבה מאמינים כי סלבי צריך גם להיות אובר.
    אבל יש הבדל משמעותי-> רק מיו מסוגל ללמוד כל כך הרבה התקפות, ולכן הוא פסול.

טיפים:

*שחקו בהתחלה Unrated עד שבאמת תלמדו לשחק.
    *זכרו כי כאן צריך אסטרטגיה, כוח מוחלט אינו התשובה יותר
    *אם אתם לא יודעים על איזה סט לשים לפוקימון שלכם, סמוגון תמיד פה כדי לעזור!
    *עיקרון ההחלפה במשחק הוא חשוב ביותר. עליכם לדעת מתי כדאי להחליף פוקימון או כיצד לתקוף אם אתם מצפים החלפה!
    *לחלק מהפוקימונים יש שתי יכולות מיוחדות, בדקו שבחרתם את זו הנחוצה.
    *HP לא אומר רק נקודות חיים, אלא גם ההתקפה Hidden Power. את סוג ההתקפה משנים ליד הטבע של הפוקימון. אך אל תתנו למחשב תמיד לעשות את העבודה! רוצים HP קרח בלי להפסיד מהירות? הורידו מ31 ל30 בהתקפה ובהגנה במקום במהירות!
    *זכרו לשלב מספר פוקימונים, גם הגנתיים וגם התקפיים.
    *Skarm-Bliss אומר שילוב של בליסי וסקארמורי בקבוצה, דבר שהוא ללא ספק סיוט.
    *Quick Claw נותן אחוזים מסויימים שפוקימון יפגע קודם לא משנה מה מהירותו, ולכן זהו חפץ שלא אוהבים להשתמש בו.
    *אצל הרבה פוקימונים הגנתיים, משתמשים בטכניקה של Rest ביחד עם Chesto Berry שמיד מעירה משינה. זו טקטיקה חד פעמית בכל קרב, זכרו זאת!
    *אין שום דבר רע בשימוש בToxic או Thunder Wave. להפך הוא הנכון!
    *הפוקימון הפותח הוא כמעט תמיד פוקימון בעל מהירות גדולה וכוח טוב, אך הוא רחוק מלהיות הגנתי. המפורסמים הם ג'ולטיאון, גנגר, אלאקאזם ואירודקטייל.
    *לא בטוחים מה הסטאטסים של הפוקימון שמולכם? בדקו בפוקדקס באמצע הקרב!
    *Subtitute היא אולי אחת ההתקפות הכי משומשות במשחק חוץ מרעידת אדמה. זיכרו שהיא יעילה להרבה פוקימונים בהרבה מצבים!
    *זכרו תמיד לאזן את השישיה שלכם! יותר מדי תוקפים פיזים או מיוחדים עלולים להרוס לכם את המשחק!
    *סקארמורי ובליסי עושים צרות? יש מה לעשות מולם! סקארמורי 100% מתה מול מגמטון עם Magnet Pull, ובליסי כמעט תמיד מתה מול סאב Focus Punch!
    *פוקימוני אש והתקפות אש נחשבים לרוב לזן חלש. הם יעילים מול מעט פוקימונים בOU, אך מול אלה שעלולים להיות מסוכנים (כמו סקארמורי ומטאגרוס).
    *זה שכוח ההתקפה גבוה יותר לא אומר שהיא טובה יותר! שימו לב לחסרונות של התקפות כמו Focus Punch או Hyper Beam!

תפקידי הפוקימונים:

אפשר להגיד כי לכל פוקימון יש תפקיד במשחק, ולא רק הגנתי או התקפתי:
    Sweeper- פוקימונים חזקים פיזית שתפקידם פשוט למחוק קבוצות בכוחם העצום נקראים סוייפרים. הסוויפר הוא לרוב פוקימון עם הגנות לא רעות ועם מהירות טובה, או שהוא מסוגל לשפר את מהירותו (בעזרת Agility או Dragon Dance). בין הנפוצים נמצאים מטאגרוס, סאלאמאנס, טיירניטאר ועוד.
    S.Sweeper- סווייפר מיוחד פועל בידיוק כמו הסווייפר הפיזי, רק שהוא משתמש בהתקפות מיוחדות במקום. ניתן למצוא את אלאקאזאם, סלוברו, רייקו ועוד.
    Wall- הוול הוא האנטי סוויפר. הוול נועד לעצור התקפות פיזיות בצורה שכמעט לא נוגעים בו. לוולים יש תמיד הגנה פיזית גבוהה ביותר, ובדרך כלל לא מעט חיים. סקארמורי, סטיליקס, רג'ירוק ופורטרס הם דוגמאות לוולים נפוצים.
    Sponge- ההפך לסווייפר המיוחד. הספונג' נועד לספוג התקפות מיוחדות בלי שיזיזו לו יותר מדי. מילוטיק, סייקון ובליסי הם ספונג'ים ברמה גבוהה. סלבי וסייקון לרוב מחזקים את עצמם בעזרת CalmMind ויכולים להפוך לסווייפרים מיוחדים מפחידים.
    Annoyer- יש פוקימונים שפשוט באו כדי להוציא לכם את העצבים. הם לרוב פוקימונים הגנתיים, שלא עושים הרבה נזק, אך מדביקים את הקבוצה שלכם כל מיני דברים מציקים. ניתן למצוא בקטגוריה זו את סלבי, וויפוריון, אומבראון ועוד.
    Passer- יש פוקימונים נוספים שנועדו לצבור שיפורי סטאטסים ואז להעביר אותם בעזרת היכולת Baton Pass, שמבצעת החלפת פוקימונים ביחד עם כל הסטאטסים הקיימים. נינג'קס, אומבראון, מיסטר-מיים ורבים נוספים נכללים בקטגוריה זו.

2. משתמש מנוסה
    מושקע (הסיקור). שיחקתי בזה פעם אבל כל הסרברים הישראלים שהכרתי נסגרו אז פרשתי. אולי אני עוד אחזור לזה, לך תדע.
    בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)

קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ'ימצ'ר או צ'ימצ'ר קון, איך שבא לכם P:

~~~אני שומר שבת~~~

Yes!!! I'm agreen monkey!! so what

קרדיט לOB מפורום אחר

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ChImChAr- ChAn@Feb 28 2009, 08:58 PM
    מושקע (הסיקור). שיחקתי בזה פעם אבל כל הסרברים הישראלים שהכרתי נסגרו אז פרשתי. אולי אני עוד אחזור לזה, לך תדע.
    זהו ..
    אני רוצה לדבר עם המייסדים / ראשי שיפתחו למשחק פורום משלו וניפתח סרבר ויהיה ממש ממש כיף ...
    מה אתם אומרים ?

4. משתמש מנוסה
    נחמד, תציע במשוב (נראה לי ששם צריך לשים את זה) או בהודעה פרטית למייסדים לפתוח לזה פורום משלו
    בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)

קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ'ימצ'ר או צ'ימצ'ר קון, איך שבא לכם P:

~~~אני שומר שבת~~~

Yes!!! I'm agreen monkey!! so what

קרדיט לOB מפורום אחר

5. משתמש מנוסה
    שם: שנייה הוא באוטו אני מביא אותו
    נראה לי אחלה דבר ניסיתי

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •