Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    שם: שנייה הוא באוטו אני מביא אותו
    מה אתם אומרים על השישיה שלי? נגיד אם יש משהו לשפר או משהו כזה........

השישיה שלי:
    Electivire
    סט:
    ThunderPunch
    IcePunch
    CrossChop
    EQ

Magmorator
    סט:
    FlameThrower
    PsyChic
    HyperBeam
    SolarBeam

Tortera
    סט:
    EQ
    LeafStorm
    Crunch
    RazorLeaf

Heatran
    סט:
    ScaryFace
    LavaPlume
    EarthPower
    IronHead

Dialga
    סט:
    Strength
    ShadowClaw
    DragonClaw
    RoarOfTime

Luxray
    סט:
    ThunderFang
    Thunderbolt
    Discharge
    Crunch

תגובות יתקבלו בברכה!

2. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    אז ככה:
    אני אישית לא אוהב אגדיים...
    היטרן, תוציא כי יש לך כבר פוקימון אש
    כנ"ל לגבי לוקסרי..
    אין לך פוקימון מעופף לכן אני מציע לך סאלמנס או דרגונייט ששניהם חזקים וגם מסוג דרקון, מה שיכול לעזור לך
    טורטרה בסדר
    ודיאלגיה אפשר להוציא ולהכניס פוקימון מים, כגון מילוטיק, גרידוס וכו'
    ε(●̮̮̃•̃)з

3. JONY_BOY
    Guest
    אני לא יכול להגיד שום דבר על השישיה שלך תביא מקפות סטים משהו שנוכל לתת לך תגובות על השישיה

• משתמש מנוסה
    למה שהוא יוציא את היטראן מגמאטור לא יותר חזק מימנו והיטראן גם סוג מתכת אז ממש קשה להביס אותו
    תלחצו על הביצים של הפוקימונים:
    [

• משתמש מנוסה
    למה שהוא יוציא את היטראן מגמאטור לא יותר חזק מימנו והיטראן גם סוג מתכת אז ממש קשה להביס אותו
    [

• משתמש מנוסה
    [

• משתמש מנוסה
    בכלל לא קשה להביס אותו...
    ε(●̮̮̃•̃)з

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אני מסכים אז כך שכדאי להעיף את מגמורטר ולוקסריי.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    טוב, תעיף את מגמורטר ולוקסריי ותוסיף את מי שאמרתי לך
    ε(●̮̮̃•̃)з

• משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    Originally posted by Magmorator@Mar 1 2009, 12:47 PM
    מה אתם אומרים על השישיה שלי? נגיד אם יש משהו לשפר או משהו כזה........

השישיה שלי:
    Electivire
    סט:
    ThunderPunch
    IcePunch
    CrossChop
    EQ

Magmorator
    סט:
    FlameThrower
    PsyChic
    HyperBeam
    SolarBeam

Tortera
    סט:
    EQ
    LeafStorm
    Crunch
    RazorLeaf

Heatran
    סט:
    ScaryFace
    LavaPlume
    EarthPower
    IronHead

Dialga
    סט:
    Strength
    ShadowClaw
    DragonClaw
    RoarOfTime

Luxray
    סט:
    ThunderFang
    Thunderbolt
    Discharge
    Crunch

תגובות יתקבלו בברכה&#33;
    אני נגד אגדיים בשישיות,אז אני לא אגיב על האטרן ודיאלגה.

הסט של אלקטיוויר טוב,אל תשנה אותו.

מאגמורטאר-
    אני דיי נגד קרן על בגלל שאז הוא לא יוכל לתקוף תור אחרי זה.
    אולי תלמד אותו Sunny day?
    זה יהיה דיי שימושי.
    קודם כל זה מחזק מתקפות אש פי 1.5
    בנוסף,לא תצטרך להטעין את הקרן הסולארית.
    וזה גם מחליש מתקפות מסוג מים.

טורטרה-
    לדעתי כדאי לך ללמד אותו מתקפה טובה מסוג אבן כמו Rock slide או Stone edge נגד כל החולשות שלו (אש,חרק,מעופף וקרח)

ולדעתי לוקסריי מיותר.
    יש לך כבר פוקימון מסוג חשמל בשישייה.

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    לדעתי ממש כדאי להעיף עלי-תער (רק 55 נק&#39;) ולשים לטורטרה במקום זה צמח מטורף (150 נק&#39;).
    *עריכה: טורטרה גם חלש מול חרק, וגם חרק חלש מול סלע.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    אתה יכול להשים לטורטרה או לכל התחלתי שלך את המתקפה האולטימטיבית שהכוח הוא 150 אתה משיג את המתקפה בבית של איזה זקן בדרך 228&#33;

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •