בן-
''לא כדאי שתרגיז אותו !''
לוחש לך הכתב .
הוא מביט אליך בזילזול ואומר לך , ''מי אתה ?''
בן-
לוחש לך הכתב .
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"בנג'מין טניסון" אני אומר לו בנימה מאיימת, "קרב, אחד על אחד, עכשיו!" אני אומר לו לפתע.Originally posted by yossi@Mar 25 2009, 09:55 PM
בן-
לוחש לך הכתב .
ε(●̮̮̃•̃)з
בן-
קהילה שלמה של אנשים לפתע מסתכלים עליכם , הכתב נהיה לבן בפרצופו , והדמות מסתכלת עליך בעיניים רצייניות , ''אני ברנדון , מעולם לא ריגשו אותי כך , בנג'מין טניסון .''
הוא אומר לך בנימה מרגשת , ''אבל .. גם לא ראיתי טיפשות כזאת ..''
הוא מוסיף , וקופץ אחורה , ''מוכן?קדימה צא !''
הוא אומר , לפתע פוקימון ענק ניצב בפנייך , מלא בכוח ובעוצמה , אתה מזהה אותו כדיאלגה !
![]()
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אני מחייך חיוך קטן, "יפה יפה..." אני ממלמל, מנסה לשחק אותה אדיש.Originally posted by yossi@Mar 25 2009, 10:04 PM
בן-
קהילה שלמה של אנשים לפתע מסתכלים עליכם , הכתב נהיה לבן בפרצופו , והדמות מסתכלת עליך בעיניים רצייניות , ''אני ברנדון , מעולם לא ריגשו אותי כך , בנג'מין טניסון .''
הוא אומר לך בנימה מרגשת , ''אבל .. גם לא ראיתי טיפשות כזאת ..''
הוא מוסיף , וקופץ אחורה , ''מוכן?קדימה צא !''
הוא אומר , לפתע פוקימון ענק ניצב בפנייך , מלא בכוח ובעוצמה , אתה מזהה אותו כדיאלגה !
![]()
"אם כך, צא ווטר!" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו, "ווטר, תנסה לתקוף אך ורק את היהלום שבולט לו מהחזה!" אני מסביר לו.
ε(●̮̮̃•̃)з
בן-
הקהל נדהם מכך , ''פרינפלאפ נגד דיאלגה?''
אומר ברנדון במבט זועם אבל מופתע , ''לא חשבת להוציא את הפינגויין שלך לטיול?!אל תצחיק אותייי''
הוא אומר בקול ענק , ''דיאלגה , תתחמק .''
הוא אומר ודיאלגה זז במהירות .
''אין לך סיכוי נגדו , אל תשפיל את עצמך כך !''
אומר לך הכתב , אך אתה לא ממש מקשיב לו .
אתה מרוכז בלנצח את ברנדון .
''דיאלגה , זוז אליו ותשתמש בציפורן מתכת !''
דיאלגה זז במהירות אל פרינפלאפ ומטיח בו ציפורן מתכת , שמעיפה את פרינפלאפ המסכן עד אליך , ''דיאלגה , תשתמש במשב דרקון !''
ברנדון אומר והוא מעיף את פרינפלאפ אל הפרצוף שלך ! גם אתה וגם הוא נפגעים !
הוא מגחגח , ''איזה אפס .''
הוא אומר .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אני יוצא מתוך השיח ומסתכל עליהם 'על מה הם דיברו?' אני חושב לעצמי בעוד אני ממשיך איתם לעבר העיר.Originally posted by yossi@Mar 25 2009, 09:19 PM
תומאס-
אתה רואה עוד איש בסירה איתו , והם ממלמלים , ''שמעתי ששני עלובים ניצחו את רוראק , הם באו מהמעבדה של הפרופסורים , אתה מבין מה זה אומר נכון?''
''כן , אבל הוא עומד לשחרר עוד מעט את קיוגר , אז זאת לא בעיה בשבילנו ..''
הם מתחילים לצחוק צחוק מרושע , ואתה כמעט לא רואה כבר את הסירה שלהם .
תומאס-
אתה מתהלך אל עבר העיר אורבורג , בעוד אתה חושב על מה שהם אמרו , לבסוף אתה מגיע להר יחסית גדול , עולה עליו , ורואה את העיר אורבורג מרחוק .
אתה מזנק , כי בכל זאת ההר לא גבוה כל כך , ומגיע לעיר !
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"שלום גם לך..." אני אומר בפה פעור, אבל מבפנים אני מתפקע מצחוק.Originally posted by yossi@Mar 24 2009, 06:41 PM
הארלי-
אתה מחפש נמרצות אחר הדרך , אך לא מוצא , לפתע אתה רואה אדם מוזר שעובר שם , אתה מגלה שזה רוראק !
''הי , הארלי , מה קרה?לא מצליח למצוא את הדרך לכפר גושייה?
צא קריינדוס !''
הוא אומר וקריינדוס יוצא , ''תן ראשיית זן על הסלע הענק הזה שם , בהר .''
הוא אומר , אתה חושב שלפתע רוראק השתגע , איך קריינדוס יהרוס סלע כזה , קריינדוס מטיח ראשיית זן על הסלע , והסלע נהרס תוך שניות !
''זה המעבר לכפר גושייה , תהנה .''
הוא קורץ לך והולך אל מבנה תת קרקעי .
אני הולך למבנה.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
הארלי-
אתה הולך בנחישות למבנה , לאחר מה שאמרת לרוראק , אתה הולך והולך , ומזהה מכמה קילומטרים את כפר גושייה ! .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אני הולך בדרכי, מחפש פוקימוני אש.Originally posted by yossi@Mar 26 2009, 12:02 PM
הארלי-
אתה הולך בנחישות למבנה , לאחר מה שאמרת לרוראק , אתה הולך והולך , ומזהה מכמה קילומטרים את כפר גושייה ! .
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
אני מצרגז, צאו כולם!" אני צועק, "ותשתמשו במתקפה הכי חזקה שלכם!" אני מוסיף לאחר שהם יוצאים.Originally posted by yossi@Mar 25 2009, 10:20 PM
בן-
הקהל נדהם מכך , ''פרינפלאפ נגד דיאלגה?''
אומר ברנדון במבט זועם אבל מופתע , ''לא חשבת להוציא את הפינגויין שלך לטיול?!אל תצחיק אותייי''
הוא אומר בקול ענק , ''דיאלגה , תתחמק .''
הוא אומר ודיאלגה זז במהירות .
''אין לך סיכוי נגדו , אל תשפיל את עצמך כך !''
אומר לך הכתב , אך אתה לא ממש מקשיב לו .
אתה מרוכז בלנצח את ברנדון .
''דיאלגה , זוז אליו ותשתמש בציפורן מתכת !''
דיאלגה זז במהירות אל פרינפלאפ ומטיח בו ציפורן מתכת , שמעיפה את פרינפלאפ המסכן עד אליך , ''דיאלגה , תשתמש במשב דרקון !''
ברנדון אומר והוא מעיף את פרינפלאפ אל הפרצוף שלך ! גם אתה וגם הוא נפגעים !
הוא מגחגח , ''איזה אפס .''
הוא אומר .
ε(●̮̮̃•̃)з
הארלי-
אתה מסתובב במקום , עדיין לא הגעת לכפר גושייה .
לפתע אתה מבחין ב
בן-
''מה לעזאזא .. ''
ברנדון אומר , וכל הקהל מופתע שאתה ככה מרוכז בקרב , ארבעת הפוקימונים שלך מתייצבים מול דיאלגה , ''אז מה ? יש לך פוקימונים טוב הא?''
הוא אומר לך , ומתכונן לקרב .
פרינפלאפ משתמש לפתע משתמש במערבולת !
ויגוארת' משתמש במתקפה עייפה !
קריינדוס מזנק אליו בראשיית זן !
ושינקס משתמש בהתקלה !
ברנדון מופתע , אבל נישאר רגוע .
''דיאלגה , כוח קדמון .''
דיאלגה מתפרץ על הפוקימונים שלך בכוח קדמון , לאחר פיצוץ ענק והרבה עשן , אתה רואה את ארבעת הפוקימונים שלך מעולפים , ואת דיאלגה בריא ושלם .
''ככה תיארתי לעצמי , אפס .''
ברנדון אומר לך .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אני מחזיר אותם, "אפס אה?..." אני ממלמל ןאתקרב אל ברנדון, "תשתוק!" אני צועק עליו ונותן לו אגרוף לפנים.Originally posted by yossi@Mar 26 2009, 05:24 PM
בן-
''מה לעזאזא .. ''
ברנדון אומר , וכל הקהל מופתע שאתה ככה מרוכז בקרב , ארבעת הפוקימונים שלך מתייצבים מול דיאלגה , ''אז מה ? יש לך פוקימונים טוב הא?''
הוא אומר לך , ומתכונן לקרב .
פרינפלאפ משתמש לפתע משתמש במערבולת !
ויגוארת' משתמש במתקפה עייפה !
קריינדוס מזנק אליו בראשיית זן !
ושינקס משתמש בהתקלה !
ברנדון מופתע , אבל נישאר רגוע .
''דיאלגה , כוח קדמון .''
דיאלגה מתפרץ על הפוקימונים שלך בכוח קדמון , לאחר פיצוץ ענק והרבה עשן , אתה רואה את ארבעת הפוקימונים שלך מעולפים , ואת דיאלגה בריא ושלם .
''ככה תיארתי לעצמי , אפס .''
ברנדון אומר לך .
ε(●̮̮̃•̃)з
בן-
הקהל מופתע שאתה מושיט את ידך אל ברנדון , אך הוא עוצר את האגרוף שלך בקלות ומעיף אותך לרצפה , ''ילד , תירגע הא? אני יותר גדול וגבוה ממך , צוציק .''
הוא אומר לך , ואז מוסיף , ''אתה יודע שניצחתי את רוראק עם פוקימון אחד בלבד? וזה לא היה דיאלגה אפילו , איזה אפס הוא חחח''
הוא מתחיל לגחגח ולצחוק .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"ארג..." אני ממלמל בנימה מאיימת, "נתראה..." אני מוסיף, מחזיר את הפוקימונים דלי ועוזב את המקום.Originally posted by yossi@Mar 26 2009, 05:41 PM
בן-
הקהל מופתע שאתה מושיט את ידך אל ברנדון , אך הוא עוצר את האגרוף שלך בקלות ומעיף אותך לרצפה , ''ילד , תירגע הא? אני יותר גדול וגבוה ממך , צוציק .''
הוא אומר לך , ואז מוסיף , ''אתה יודע שניצחתי את רוראק עם פוקימון אחד בלבד? וזה לא היה דיאלגה אפילו , איזה אפס הוא חחח''
הוא מתחיל לגחגח ולצחוק .
ε(●̮̮̃•̃)з
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)