"ומה אנחנו אמורים לעשות?..." אשאל אותו בחוסר סבלנות.Originally posted by yossi@Apr 17 2009, 07:47 PM
בן-
''זה אומר שחבורת האפסים הזאת לא מצאו אותם , טיפש ^^''
הוא אומר ומחייך .
"ומה אנחנו אמורים לעשות?..." אשאל אותו בחוסר סבלנות.Originally posted by yossi@Apr 17 2009, 07:47 PM
בן-
''זה אומר שחבורת האפסים הזאת לא מצאו אותם , טיפש ^^''
הוא אומר ומחייך .
ε(●̮̮̃•̃)з
"תמשיך עם בלבול!"Originally posted by yossi@Apr 17 2009, 08:28 PM
חיים-
קריינדוס ממשיך להיות חסר תועלת , ''קריינדוס תצא מזה !!''
רוראק אומר , אבל קריינדוס מבולבל לגמרי .
ראלטס ממשיך עם זה .
"חזרי באנירי" אני קורא ומחזיר אותה "נתת קרב מצויין" אני אומר לה "בסדר ארון, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "תקוף עם ראשייה!" אני מצווה עליו.Originally posted by yossi@Apr 17 2009, 07:28 PM
תומאס-
''חפירה ג'יודוד !
תצא מהצד השני , ואז הטלה ססמית !''
ג'יודוד חופר , מתחמק מן הקרן , תופס את באנירי מהצד השני ומטיל אותה מהשמיים חזק לאדמה , באנירי לא מסוגלת להילחם !
הארלי-
אוקיי
--
''לאנס , אלוף ליגת הואן , אלוף רביעיית האלית פור בליגת הואן .
הוא מין ראש הכנופייה שלנו נגד הצוותים , הכנופייה כוללת כמה אנשים , אני , לאנס , ועוד ארבעה .''
הוא אומר .
בן-
''להרוס את הבסיס הזה .''
הוא אומר ונותן מבט זעפני .
חיים-
קריינדוס נופל לרצפה , אבל ראלטס כבר מתחיל להזיע ולהיתנשף .
''קריינדוס תחזיק מעמד , עוד מעט תשתחרר מזה !''
אומר רוראק .
תומאס-
ארון יוצא ותוקף עם ראשייה , ג'יודוד משתמש בגילגול ושניהם עפים אחורה בחוזקה .
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"ראלטס חזור!Originally posted by yossi@Apr 17 2009, 09:49 PM
חיים-
קריינדוס נופל לרצפה , אבל ראלטס כבר מתחיל להזיע ולהיתנשף .
''קריינדוס תחזיק מעמד , עוד מעט תשתחרר מזה !''
אומר רוראק .
עבודה טובה, תנוח בנתיים.
צא פידג'י!
תשתמש במבט מפחיד ואז סופה!"
"מעניין..." אני אומר לו. "אשמח להכיר אותו, ואת השאר. תארגן לנו מפגש בהזדמנות... אלוף ליגת הואן, הא? אתגר לא רע בשבילי" אני אומר לו. "בכל אופן, אני רוצה לשחרר את הטריקו שלי ואת הפוליוואג שלי. הם נורא גרועים, ואני נילחם איתם ומאמן אותם המון, אבל הם לא מתפתחים, ובקושי מתחזקים. בתור מאמן יחסית טוב, מה לדעתך אני צריך לעשות?" אני פונה אליו בנימוס.Originally posted by yossi@Apr 17 2009, 08:49 PM
הארלי-
אוקיי
--
''לאנס , אלוף ליגת הואן , אלוף רביעיית האלית פור בליגת הואן .
הוא מין ראש הכנופייה שלנו נגד הצוותים , הכנופייה כוללת כמה אנשים , אני , לאנס , ועוד ארבעה .''
הוא אומר .
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
"השתמש במבט מפחיד, ולאחר מכן דחיפה!" אני מצווה עליו.Originally posted by yossi@Apr 17 2009, 08:49 PM
תומאס-
ארון יוצא ותוקף עם ראשייה , ג'יודוד משתמש בגילגול ושניהם עפים אחורה בחוזקה .
חיים-
אתה מחזיר את ראלטס ומוציא את פידג'י , שמשתמש במבט מפחיד ואז בסופה , קריינדוס סופג את הסופה , ''רוח לא משפיע הרבה על אבן ..טירון^^''
הוא מחייך , ''קריינדוס , ריסוק ראש!!!!!!''
הוא אומר וקריינדוס מקיף את עצמו בגל אנרגיה כחול , הוא זז במהירות אל פידג'י המפוחד .
הארלי-
הוא מהנהן בראשו , שם יד על ראשו ומגרד.. ''אתה יודע?גם אני התחלתי עם פידג'י , אלקיד , איווי , סקוירטל...אימנתי אותם , גידלתי אותם בתנאים טובים , וככה הם הגיעו לאן שהגיעו .
הבנת?''
הוא אומר עם חיוך .
''האמת , לאנס עכשיו נמצא ב..חח , זה קצת מצחיק , הוא בשבי אצל צוות מגמה !''
הוא אומר ומרכין את ראשו .
תומאס-
''ג'יודוד , גילגול !''
אומר רוראק , כך המבט המפחיד לא משפיע , והדחיפה פוגעת קצת ועוצרת את ג'יודוד לפני שהוא פוגע , שוב .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"ואיך נעשה זאת אם אנחנו בתוך הבסיס?" אשאל אותו, "אם הם יתפסו אותנו, מה נעשה אז?" אשאל אותו עוד שאלה מבלי לחכות לתשובה, "אתה חייב להבין שצריך תוכנית".Originally posted by yossi@Apr 17 2009, 09:49 PM
בן-
''להרוס את הבסיס הזה .''
הוא אומר ונותן מבט זעפני .
ε(●̮̮̃•̃)з
"וגם מתקפות רגיל, אבל בוא נראה איך תאהב את זה:Originally posted by yossi@Apr 17 2009, 10:50 PM
חיים-
אתה מחזיר את ראלטס ומוציא את פידג'י , שמשתמש במבט מפחיד ואז בסופה , קריינדוס סופג את הסופה , ''רוח לא משפיע הרבה על אבן ..טירון^^''
הוא מחייך , ''קריינדוס , ריסוק ראש!!!!!!''
הוא אומר וקריינדוס מקיף את עצמו בגל אנרגיה כחול , הוא זז במהירות אל פידג'י המפוחד .
פידג'י תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ותשתמש שוב במבט מפחיד!
ואז מיד במתקפה מהירה!"
"אבל גם אני מגדל אותם בתנאים טובים! אני נותן להם כל מה שאני יכול!"Originally posted by yossi@Apr 17 2009, 09:50 PM
הארלי-
הוא מהנהן בראשו , שם יד על ראשו ומגרד.. ''אתה יודע?גם אני התחלתי עם פידג'י , אלקיד , איווי , סקוירטל...אימנתי אותם , גידלתי אותם בתנאים טובים , וככה הם הגיעו לאן שהגיעו .
הבנת?''
הוא אומר עם חיוך .
''האמת , לאנס עכשיו נמצא ב..חח , זה קצת מצחיק , הוא בשבי אצל צוות מגמה !''
הוא אומר ומרכין את ראשו .
אני אומר לו באכזבה .
"הם פשוט גרועים!" אני אומר לו. "והטיילו שלי... פשוט מסרב להתפתח! הוא ממש גרוע ככה! והקאבוטופס שלי.. זיגזגון פשוט ניצח אותו במבט מפחיד! אני פשוט מאמן גרוע! ניראלי שאשחרר את כולם, ואחפש לי צוות חדש. הצוות שלי פשוט עלוב. בקשר ללאנס... אני מבטיח שנשחרר אותו" אני אומר ומשדר אופטימיות בחיוך קטנטן.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
'חייבת להיות דרך לנצח אותו' אני חושב לעצמי "ארון, קפוץ לתוך אחד הבורות שאוניקס עשה!" אני מצווה עליו "אם הוא תוקף אותך, תתקשח!" אני מצווה עליו לאחר מכן.Originally posted by yossi@Apr 17 2009, 09:50 PM
תומאס-
''ג'יודוד , גילגול !''
אומר רוראק , כך המבט המפחיד לא משפיע , והדחיפה פוגעת קצת ועוצרת את ג'יודוד לפני שהוא פוגע , שוב .
בן-
''טוב .
לא סיפרתי לך את כל הפרטים..
אנחנו כנופייה , אני , בחור בשם גארי , סטיבן , וקולונל סרג'.
המנהיג שלנו , הוא לאנס , בחור מצויין ומנהיג האליט פור במחוז הואן .
אנחנו פועלים כמובן נגד הצוותים , אבל צוות מגמה תפסה אותו וכלאה אותו כאן .. אנחנו צריכים לשחרר אותו .''
הוא אומר לך .
חיים-
פידג'י לא מספיק..הוא עף אל האבנים ונפצע באופן קשה .
פידג'י עומד על הרגלים בקושי , וקריינדוס מכין להביור חזק .
הארלי-
''יש לך..יש לך..קאבוטופס?!''
הוא אומר ופותח את עיניו בתהדמה , ''מאיפה השגת קאבוטו?!''
הוא אומר .
תומאס-
ארון קופץ לאחד הבורות , קריינדוס תוקף בראשיית זן וארון עוצר את חצי המתקפה עם ההתקשחות , אבל נפגע מעט ויוצא מן הבור , קריינדוס רץ אליו ומכוון ראשייה רגילה .
קרדיט לנאור על הבאנר (:
אני מחזיר אותם ומתחיל לחפש את הדרך לעירOriginally posted by yossi@Apr 17 2009, 05:47 PM
טרביס-
הפוקימונים שותים בכיף , ונהנים מכל רגע .
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
"פידג'י חזור!Originally posted by yossi@Apr 18 2009, 02:46 AM
חיים-
פידג'י לא מספיק..הוא עף אל האבנים ונפצע באופן קשה .
פידג'י עומד על הרגלים בקושי , וקריינדוס מכין להביור חזק .
עבודה טובה!
צא בויזל, אקדח מים!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)