כן כן...
טוב אני הייתי בבטל טוור ונלחמתי בטוגקיס כזה ושמתי לו סתיף רוק והוא עשה דאבל טים ו... :rolleyes: זה היה הקרב הכי מתסכל בחיים שלי. ואז באתי אם ההשראה הזאתי שיש הרבה פוטנצייל לסט כזה...
אז חיפשתי פוקימון מתאים ובזמן השיעור תזמורת שלי באתי עם פרוסלסס, כי במכון השביעי של פלאטינה היתה לי בעיה להוריד אותו אז תיכננתי לו את הסט המסויים הזה.
חשוב לציין שהסט הזה נסמך על לרוב המזל אז עם אתם ממש לא סומכים עליו אז אל תיקחו אותו.
Frosless
Duble Team- טוב זה הרעיון של הסט.
Substitude\Rest- 'המרה'(זה התרגום שנשמע לי הכי טוב) פשוט מאוד נותן לך זמן למקסס את ההתחמקות שלך ו'מנוחה' נותן לך את הריפוי המושלם, כמעט ואין סיכוי שיפגעו בך בשתי תורות ויש לך ריפוי מוחלט של חיים וסטטוסים רעים שאולי קיבלת.
Hail\Rest- הסט הזה לא ממש יעבוד טוב עם אין לך אבומאסנו שיכניס ברד בזירה ויפעיל את היחולת של פרוסלסס ואת האקסטרה דיוק ל'סופת שלגים' אם בחרתם בזה.
Blizzard\Shadow Ball\Ice shard\Toxic\Icy wind\ext- יש הרבה אפשרויות. השאלה העיקרית היא האם אתה רוצה כוח מוחלט כמו 'סופת שלגים' או הרבה PP בשביל שתוכל לתקוף הרבה פעמים כמו 'רסיס קרח'(אפשר לקחת גם רוח אלו רק דוגמאות למרות שאם תבחרו רוח לא תוכלו לפגוע ברגיל).
בכל מקרה הייתי ממליץ להעלות את המתקפות בPP Up.
יכולת:Snow cloack- הסיבה העיקרית שבחרתי את פרוסלסס(קרסלייה למשל עם ההגנות שלה יכולה להיות אופציה). 'מעטה שלג' (לא מעיל שלג) מעלה את ההתחמקות שלב אחד בברד. זה יעזור מאוד להוריד את ההזדמנויות שיש ליריב לתקוף.
חפץ: Bright Powder- החפץ הזה מעלה את ההתחמקות (למרות שאני לא בטוח אם ברמה אחת.. אני מקווה שכן בכלמקרה אף אחד לא מסכים לומר לי) זה מצמצם את ההזדמנויות של היריב להרוג את המזל למינימום.
EV's & nature
זה החלק הקשה כי הבעיה בפרוסלסס שהוא מרובע לגמרי. כל הסטטים ההגנתיים שלו ב70 וכל הסטטים ההתקפתיים שלו ב80. זה יוצר בעיה, כי לפרוסלסס יש הרבה אויבים ומכה אחת נכונה יכולה לגמור את הכל,
לכן הייתי אומר לתת דגש על הגנות חזקות. המהירות שלו היא הסטט הכי חזק שלו, וזה טוב. אז הייתי אומר Timid\Jolly ולא מעט EV למהירות, כי אם אתה נפגע לפני שגמרת למקסס מספיק והתמזל מזלך ואתה עדיין חיי, אתה תרצה להגיב מהר.
טוב, זה סט מסובך ותצטרך מספיק מוח כדי לדעת מתי העיטוי, אבל זה יכול לעבוד