Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 13 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 192
  1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 5 2009, 10:35 PM

WolfMan

בצירוף מקרים מפתיע סקארבי מנקר את מקוהיטה וגורם להפילו לאדמה ווופר מפיל גם הוא את גלייגר ושניהם שוכבים אחד על השני ללא תזוזה.
    "תנסו לצאת מזה!" המאמן קורא אליהם.
    מקוהיטה תופס את צבתו של גלייגר ומעיף אותו על האדמה בעוצמה רבה.
    גלייגר ניהיה כועס ושניהם מתחילים לתקוף אחד את השני ו...? שניהם מחוסלים!

סקארבי ווופר מחייכים אך מביטים בשניים הנלחמים במבט מלגלג ומצחקקים צחוק קטן לאחר שרואים ששני הפוקימונים חיסלו את עצמם.

"זה הקרב הכי מוזר שהשתתפתי בו..." הוא קרא והלך משם.
    "אה ולגבי פרס... אתה יכול לחלום, ילדון!" הוא רץ משם בזמן שצחק כל הדרך.
    סקארבי ווופר ניגשים אליך ומחייכים חיוך גדול ללא שום הגה שיוצא מהפה.
    "הוא סתם טיפש..." אני ממלמל, "אבל אתם, אתם הייתם גדולים!" אני אומר להם בחיוך ומתחיל לחבק אותם, "אתם עייפים, או רוצים להמשיך?" אני שואל אותם לאחר דקה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. היכל התהילה
    שם: אל תדאגו, אני במקום טוב =]
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 5 2009, 08:55 PM
    Foxy

הוא חוטף את הכרטיס מידיך ובודק אותו היטב, הוא מנקב אותו פעמיים ומחייך אליך חיוך.
    "הכל בסדר, אל תדאג הכרטיס מאושר" הוא אומר ושם לב לחששך לגבי כרטיס הניקוב.
    הוא הולך משם ואתה נאנח ורואה מהצד איך הוא בודק את כרטיסי הניקוב אצת אנשים שונים.

לפתע, אתה מסתכל אל המים השקטים ורואה מראה מרהיב בעייניך! פיונה [] פראי שוחה במים לבדו ומתחיל להתיז עליך מים מהים הצלול.
    אני מצחקק בשמחה ואומר: "אתה כזה חמוד!" בעודי מצחקק. אני מחייך בסימפטיות ואומר: "אתה יכול להתיז עליי עוד פעם, אם תרצה", תוך כדי מסמן לא עם היד לעלות אל הספינה איתי.
    * עוד לא קיבלתי את דרטיני, נכון?
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

3. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    yossi

אתה מחפש את הפוקימונים השייכים לשומרי היער... אתה מחפש בכפר ורואה בתים פרטיים עשויים מעץ ומגדל גדול השייך לשומרי היער, ליד הכניסה למגדל אתה רואה ברונזונג [] ווויבייל [] השייכים לשומרי היער נלחמים ומשחקים אחד עם השני.

Foxy

*לא*

פיונה מסתכל עליך ומחייך חיוך קטנטן, הוא צולל למים ואתה כבר מאבד את שדה הראייה שלך עליו.
    אתה מחפש אותו במים השקטים אך שום תזוזה, אתה מרגיש מאוכזב.
    אתה נשאר על הסיפון במשך שעות בכדי לראות אם פיונה ישוב לראותך, הוא לא בא והספינה עוצרת בחוזקה.
    "כל מאמני הפוקימון על הספינה נא לרדת הגענמו למחוז המיסטורין" אתה שומע את כרוז הספינה קורא לכולם, אתה מציץ פעם אחרונה לראות אם הוא שב אך אין תגובה מפיונה.
    אתה יורד מן הספינה ומגיע לעיר סיליה.

העיר סיליה

העיר סיליה היא העיר הראשונה במחוז המיסטורין.
    העיר צפופה מאוד ומכילה המון חנויות,קניונים ופארקים.
    בעיר המון מאמני פוקימונים בתחילת מסעם במחוז המיסטורין, בעיר אפשר גם למצוא את דוכן הקבלה שבו כל מאמן חדש מקבל את הפוקימון הראשון שלו.
    בעיר נמל גדול ותחנת טלויזיה גדולה שבה בדרך כלל נערכים הימורים וסיורים.
    בעיר מרכז פוקימונים גדול מאוד בעל 3 קומות.

WolfMan

סקארבי נראה מעוייף ודיי מותש אך וופר נראה נחוש לקרבות וסיבובים בעיר.
    וופא מחייך אל סקארבי ואומר לו כמה מילים בשפתו, סקארבי מחייך וגם הוא מסמן לך שהוא רוצה להמשיך.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 12:18 PM

WolfMan

סקארבי נראה מעוייף ודיי מותש אך וופר נראה נחוש לקרבות וסיבובים בעיר.
    וופר מחייך אל סקארבי ואומר לו כמה מילים בשפתו, סקארבי מחייך וגם הוא מסמן לך שהוא רוצה להמשיך.
    "בסדר, אם כך, בוא נמשיך" אני אומר לשניהם בחיוך ומחפש עוד מאמן, או מאמנת לקרב ראוי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

5. היכל התהילה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 10:18 AM
    Foxy

*לא*

פיונה מסתכל עליך ומחייך חיוך קטנטן, הוא צולל למים ואתה כבר מאבד את שדה הראייה שלך עליו.
    אתה מחפש אותו במים השקטים אך שום תזוזה, אתה מרגיש מאוכזב.
    אתה נשאר על הסיפון במשך שעות בכדי לראות אם פיונה ישוב לראותך, הוא לא בא והספינה עוצרת בחוזקה.
    "כל מאמני הפוקימון על הספינה נא לרדת הגענמו למחוז המיסטורין" אתה שומע את כרוז הספינה קורא לכולם, אתה מציץ פעם אחרונה לראות אם הוא שב אך אין תגובה מפיונה.
    אתה יורד מן הספינה ומגיע לעיר סיליה.
    "טוב..." אני אומר בגניחה. מחייך חיוך וחושב: "לפחות הוא חופשי, כמו שהוא צריך להיות..."
    אני מחפש איפה אני אמור להשיג את הפוקימון שלי, בעודי מהרהר: "אני מת לפגוש שוב את הציפור ההיא..."
    ודמיין אותה בשמחה. אני משער השערות איזה פוקימון זה הייה...
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

6. היכל התהילה
    Foxy

אתה מחפש את הדוכן ומוצא אותו ממש ליד הספינה שהפליגה רגע אחרי שירדת ממנה.
    אתה ניגש לדוכן ומבקש את הפוקימון, "אז אתה מאמן מתחיל? אשמח לעמוד לשירותך&#33;" מנהלת הדוכן מוציאה סל מלא בעשרות פוקדורים, היא שולפת אחד ומעבירה אותו אליך.
    "בבקשה זהו הפוקימון הראשון שלך&#33;" היא קוראת ומחייכת חיוך מאולץ.

WolfMan

אתה מחפש באיזור עוד מאמן שמעוניין לערוך קרב איתך...
    אתה שומע צעקה מאחוריך:"יש&#33; 10 ניצחונות ברציפות&#33; טוב מי הבא שרוצה להפסיד לי?" אתה מסתכל אחורנית ורואה נער בוגר בן 18+, "היי מה איתך?&#33; אתה מעוניין להפסיד לי בקרב?&#33;" הוא קורא לעברך מרחוק בקול רברבני.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 12:28 PM

WolfMan

אתה מחפש באיזור עוד מאמן שמעוניין לערוך קרב איתך...
    אתה שומע צעקה מאחוריך:"יש&#33; 10 ניצחונות ברציפות&#33; טוב מי הבא שרוצה להפסיד לי?" אתה מסתכל אחורנית ורואה נער בוגר בן 18+, "היי מה איתך?&#33; אתה מעוניין להפסיד לי בקרב?&#33;" הוא קורא לעברך מרחוק בקול רברבני.
    אני מהנהן בביישנות, "אז, קרב שתיים על שתיים או אחד על אחד?" אני שואל אותו בחיוך מאולץ, כדי לא לעצבן אותו יותר מדי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

8. היכל התהילה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 10:28 AM
    Foxy

אתה מחפש את הדוכן ומוצא אותו ממש ליד הספינה שהפליגה רגע אחרי שירדת ממנה.
    אתה ניגש לדוכן ומבקש את הפוקימון, "אז אתה מאמן מתחיל? אשמח לעמוד לשירותך&#33;" מנהלת הדוכן מוציאה סל מלא בעשרות פוקדורים, היא שולפת אחד ומעבירה אותו אליך.
    "בבקשה זהו הפוקימון הראשון שלך&#33;" היא קוראת ומחייכת חיוך מאולץ.
    "תודה רבה" אני אומר בשמחה ובהתרגשות. אני פותח את הפוקדור. ואומר שלום לחבר הקטן בצוות החדש שלי.

9. היכל התהילה
    WolfMan

"קרב אחד על אחד..." אתה בקושי מספיק להוציא מילהוכבר כבר מוציא את הפוקימון המפוקדור שלו, "דרפיון תראה לו מה זה קרב אמיתי, ללוזר הזה&#33;" הוא מוציא דרפיון [] איימתני ושואג וכל הקהל מסביב מריע לו.
    "נו לא חסר פה משהו? הפוקימון שלך&#33; או שאתה מתחרט הא?" הואשוב חוזר ואומר את המשפט כמה פעמים באותו קול רברבני ולועג.

Foxy

מתוך הפוקדור יוצא האור אדום בוהק ופוקימון דמוי נחש קטנטן שמחייך אליך חיוך גדול.
    דרטיני [] מסתכל עליך בחיוך ביישן ואומר כמה מילים בשפתו אך אינך מבין אותן.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 12:37 PM
    WolfMan

"קרב אחד על אחד..." אתה בקושי מספיק להוציא מילהוכבר כבר מוציא את הפוקימון המפוקדור שלו, "דרפיון תראה לו מה זה קרב אמיתי, ללוזר הזה&#33;" הוא מוציא דרפיון [] איימתני ושואג וכל הקהל מסביב מריע לו.
    "נו לא חסר פה משהו? הפוקימון שלך&#33; או שאתה מתחרט הא?" הואשוב חוזר ואומר את המשפט כמה פעמים באותו קול רברבני ולועג.

"אה..." אני אומר בחוסר בטחון, "אז... מי רוצה להלחם נגדו, וופר, או סקארבי?" אני לפתע שואל אותם, מנסה להסתיר מפניהם את חוסר הביטחון שלי, משתדל לא לגמגם.
    ε(●̮̮̃•̃)з

11. היכל התהילה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 10:37 AM
    Foxy

מתוך הפוקדור יוצא האור אדום בוהק ופוקימון דמוי נחש קטנטן שמחייך אליך חיוך גדול.
    דרטיני [] מסתכל עליך בחיוך ביישן ואומר כמה מילים בשפתו אך אינך מבין אותן.
    אני מלטף את ראשו בעדינות, מחייך אליו חיוך גדול ושם אותו על כתפיי. אני אומר תודה ויוצא החוצה. אני סורק את האזור קצת, מחפש לי פינה בודדת להיות לבד עם דרטיני. אני מוציא צעצוע פריזבי [יש לי אחד רק] מהתיק, זורק אותו וצועק: "קדימה דרטיני, תפוס&#33;"

12. היכל התהילה
    WolfMan

וופר קופץ וסקארבי בולך לאחור ונותן לוופר להילחם ראשון, וופר ניגש אל דרפיון ועומד מולו כשמבט רציני ורצחני בעיניו.
    "קדימה בוא נתחיל&#33;" הוא קורא ושניה אחרי זה הוא קורא אל דרפיון שיתקוף את וופר בלעיסה&#33;
    דרפיון רץ לעברו של וופר שפיו פתוח לרווחה, וופר לא יודע מה לעשות ומחכה לפקודה ממך.

100HP

V.S

100HP

Foxy

דרטיני לא זז ממקומו א יורה לפוגע בפריזבי בעזרת שוק רעם חזק ביותר.
    הוא מצחקק ושולח שוק רעם שמבהיל אותך לרגלך, אתה מחייך אליו בחזרה.
    הוא תופס אותך ומנסה לסחוב אותך לכיוון מרכז העיר.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 12:56 PM
    WolfMan

וופר קופץ וסקארבי בולך לאחור ונותן לוופר להילחם ראשון, וופר ניגש אל דרפיון ועומד מולו כשמבט רציני ורצחני בעיניו.
    "קדימה בוא נתחיל&#33;" הוא קורא ושניה אחרי זה הוא קורא אל דרפיון שיתקוף את וופר בלעיסה&#33;
    דרפיון רץ לעברו של וופר שפיו פתוח לרווחה, וופר לא יודע מה לעשות ומחכה לפקודה ממך.

100HP

V.S

100HP

"תכוון אקדח מים אל פיו של דרפיון, הפה שלו פתוח, אז הכנס לו מים לשם&#33;" אני אומר במהירות לוופר, מנצל את המצב ההתחלתי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. היכל התהילה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 10:56 AM
    Foxy

דרטיני לא זז ממקומו א יורה לפוגע בפריזבי בעזרת שוק רעם חזק ביותר.
    הוא מצחקק ושולח שוק רעם שמבהיל אותך לרגלך, אתה מחייך אליו בחזרה.
    הוא תופס אותך ומנסה לסחוב אותך לכיוון מרכז העיר.
    אני הולך אחריו בצחקוק ובשמחה, שואל אותו מה רצונו.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 12:18 PM
    yossi

אתה מחפש את הפוקימונים השייכים לשומרי היער... אתה מחפש בכפר ורואה בתים פרטיים עשויים מעץ ומגדל גדול השייך לשומרי היער, ליד הכניסה למגדל אתה רואה ברונזונג [] ווויבייל [] השייכים לשומרי היער נלחמים ומשחקים אחד עם השני.
    &#39;&#39;אני חייב לתפוס פוקימון, ננסה את וויבייל .
    צא צ&#39;ארמנדר , גיצים על וויבייל&#33;&#39;&#39;

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

עמוד 7 מתוך 13 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •