Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 13 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 192
  1. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    yossi

*אתה לא יכול לתפוס אות הם שייכים לשומרי היער...*

Foxy

דרטיני מצביע עם זנבו לכיוון פארק וקימונם גדול בו נמצאים פוקימונים פראיים שמאמנים מתחילים יכולים לתפוס, כנראה שדרטיני מעוניין בחבר צוות חדש.

WolfMan

פיו של דרפיון מתלמלא מים וכאשר הוא תוקף ונושך בעוצמה את וופר הוא נפגע בעצמו.
    וופר מצחקק ודרפיון מתחיל להתעצבן על התעלול שוופר הכין לו, "דרפיון קדימה הצלבת רעל בכל העוצמה!" המאמן קורא אל דרפיון וידיו זוהרות בנאון סגלגל ויוצרות סימן X יחדיו.
    דרפיון רץ בשנית במהירות מדהימה לעברו של וופר, וופר מנסה להתחמק אך אינו יכול דרפיון ממשיך לתקוף במתקפה העוצמתית שוב ושוב.

82HP

V.S

100HP
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 05:43 PM
    yossi

*אתה לא יכול לתפוס אות הם שייכים לשומרי היער...*
    אני מביט בהם בתאווה , ומחפש לי פוקימונים שלא שייכים לשומרי הכפר .

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. היכל התהילה
    שם: אל תדאגו, אני במקום טוב =]
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 03:43 PM
    Foxy

דרטיני מצביע עם זנבו לכיוון פארק וקימונם גדול בו נמצאים פוקימונים פראיים שמאמנים מתחילים יכולים לתפוס, כנראה שדרטיני מעוניין בחבר צוות חדש.
    אני מתקדם לשם בשאננות, מחפש בתמימות פוקימון חדש לצוות, בעודי מלטף את דרטיני ולוחש לו בהצלחה.
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 05:43 PM

WolfMan

פיו של דרפיון מתלמלא מים וכאשר הוא תוקף ונושך בעוצמה את וופר הוא נפגע בעצמו.
    וופר מצחקק ודרפיון מתחיל להתעצבן על התעלול שוופר הכין לו, "דרפיון קדימה הצלבת רעל בכל העוצמה&#33;" המאמן קורא אל דרפיון וידיו זוהרות בנאון סגלגל ויוצרות סימן X יחדיו.
    דרפיון רץ בשנית במהירות מדהימה לעברו של וופר, וופר מנסה להתחמק אך אינו יכול דרפיון ממשיך לתקוף במתקפה העוצמתית שוב ושוב.

82HP

V.S

100HP
    "אמ... וופר, השתמש באקדח מים על האדמה כדי להתעופף באוויר וכך להתחמק מן מתקפותיו של דרפיון&#33;" אני אומר במהירות לוופר.
    ε(●̮̮̃•̃)з

5. היכל התהילה
    yossi

אתה מתהלך לך בכפר בחיפושים אחר פוקימונים ורואה מארקרו וצ&#39;אטוט עפים בשמיים, [;] מגנמייט וראלטס משחקים ביחד [;] ופינקו קטן תלוי על אחד העצים. []

Foxy

אתה מתהלך לך בפארק שדרטיני הולך על ידך, אתה רואה עשרות מאמנים מנסים לצלוח את המזל שלהם ולתפוס פוקימון שיהיה ראוי לצוות אותם הם רוצים להרכיב.
    אתה מסתכל מטה אל דרטיני אך אתה מגלה שהוא נעלם&#33; אתה מחפש בסביבה ולא מוצא אתה מתהלך בלחץ בפארק עד שאתה מגיע לפינה מרוחקת קטנטנה עם שלולית מים שם ישב דרטיני ודיבר עם ריבלום קטנטן. []

WolfMan

וופר ופץ לגובה אך דרפיון משיג אותו ופוגע בו בעוצמה מרבית, וופר נפגע קשות וניהיה פצוע.
    וופר קם על רגליו ומתחיל לירות מפיו כדורי בוץ שמעיפים את דרפיון לאחור, הוא דוחף אותו כמה פעמים ודרפיון שוכב על האדמה ולא מצליח לקום מכיוון שכולו מכוסה בבוץ.
    ~וופר למד את המתקפה: יריעת בוץ | Mud Shot~

68HP

V.S

76HP
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 06:14 PM

WolfMan

וופר ופץ לגובה אך דרפיון משיג אותו ופוגע בו בעוצמה מרבית, וופר נפגע קשות וניהיה פצוע.
    וופר קם על רגליו ומתחיל לירות מפיו כדורי בוץ שמעיפים את דרפיון לאחור, הוא דוחף אותו כמה פעמים ודרפיון שוכב על האדמה ולא מצליח לקום מכיוון שכולו מכוסה בבוץ.
    ~וופר למד את המתקפה: יריעת בוץ | Mud Shot~

68HP

V.S

76HP
    "תנצל את זה שדרפיון לא יכול לזוז ותשתמש בחבטה&#33;" אני אומר לו, שאני חושב שיש תקווה לנצח בקרב הזה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. היכל התהילה
    WolfMan

וופר דוחף שוב ושוב את דרפיון ופוגע בו עד שמתעייף, דרפיון פצוע אך מצליח לקום.
    "דרפיון תראה להם את הנשק הסודי שלנו ובוא נסיים פה, התנגשות ג&#39;יגה&#33;" הוא קורא נחוש בדעתו לסיים את הקרב ולנצח.
    דרפיון זור בצבעים שונים ו"טס" לעברו של וופר במהירות עצומה כשגדול סגלגל צהבהב מקיף אותו.

46HP

V.S

76HP
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 06:28 PM
    WolfMan

וופר דוחף שוב ושוב את דרפיון ופוגע בו עד שמתעייף, דרפיון פצוע אך מצליח לקום.
    "דרפיון תראה להם את הנשק הסודי שלנו ובוא נסיים פה, התנגשות ג&#39;יגה&#33;" הוא קורא נחוש בדעתו לסיים את הקרב ולנצח.
    דרפיון זור בצבעים שונים ו"טס" לעברו של וופר במהירות עצומה כשגדול סגלגל צהבהב מקיף אותו.

46HP

V.S

76HP
    "וופר..." אני ממלמל, "קפוץ באוויר שוב בעזרת אקדח מים, שוב&#33;" אני אומר לו ביאוש.
    ε(●̮̮̃•̃)з

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 06:14 PM
    yossi

אתה מתהלך לך בכפר בחיפושים אחר פוקימונים ורואה מארקרו וצ&#39;אטוט עפים בשמיים, [;] מגנמייט וראלטס משחקים ביחד [;] ופינקו קטן תלוי על אחד העצים. []

&#39;אלך לי אל ראלטס ומגנמייט .&#39;
    אומר לעצמי , והולך אליהם .
    &#39;&#39;שלום , רוצים להיות בצוות שלי?&#39;&#39;
    אני אומר בשמחה , ומושיט את ידיי אליהם .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. היכל התהילה
    שם: אל תדאגו, אני במקום טוב =]
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 04:14 PM
    Foxy

אתה מתהלך לך בפארק שדרטיני הולך על ידך, אתה רואה עשרות מאמנים מנסים לצלוח את המזל שלהם ולתפוס פוקימון שיהיה ראוי לצוות אותם הם רוצים להרכיב.
    אתה מסתכל מטה אל דרטיני אך אתה מגלה שהוא נעלם&#33; אתה מחפש בסביבה ולא מוצא אתה מתהלך בלחץ בפארק עד שאתה מגיע לפינה מרוחקת קטנטנה עם שלולית מים שם ישב דרטיני ודיבר עם ריבלום קטנטן. []
    "מי זה, דרטיני?" אני שואל בסקרנות ובחיוך, משתדל לא להפחיד את ריבלום.
    *אפשר לבקש נגיד או בקשה, או שלא?
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

11. היכל התהילה
    Foxy

*בפרטי תגיד לי*

דרטיני מסתכל עליך ולוחש כמה מילים לריבלום, ריבלום ניגש אליך ומרים את ידו לשלום.

yossi

מגנמייט וראלטס מתלחששים ולאחר כמה שניות מגנמייט עוזב וראלטס מבקש בפתו להצתרף אליך לקבוצה להיות איתך בצוות ביחד עם צ&#39;ארמנדר שעמד לידך מחוץ לפוקדור שלו.

WolfMan

וופר מנסה להתחמק אך הפגיעה היא ישירה. וופר עף לאחור ווופר כעת מחוסל סופית ויוצא מן הקרב.
    "יש ידעתי&#33; כל הכבוד דרפיון ניצחון 11 ברציפות&#33;" המאמן רץ אל דרפיון ושוב קורא אליך בקול מזלזל:"לא נורא...כנראה זה היה גדול עליך&#33; לפעמים מפסידים ולפעמים מנצחים, ובמקרה שלך מפסידים&#33;" אתה מרגיש כעס רב וסקארבי קורא לעברו ומתחיל לריב עם דרפיון.
    "קדימה דרפיון בוא נלך מהמקום הזה, מתחיל להימאס לי לנצח..." אתה שומע את קולו של הנער ואחרי כמה שניות מחזיר את דרפיון לפוקדור והולך משם.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 07:10 PM

yossi

מגנמייט וראלטס מתלחששים ולאחר כמה שניות מגנמייט עוזב וראלטס מבקש בפתו להצתרף אליך לקבוצה להיות איתך בצוות ביחד עם צ&#39;ארמנדר שעמד לידך מחוץ לפוקדור שלו.
    &#39;&#39;מצויין , צא פוקדור .&#39;&#39;
    אני אומר וזורק את הפוקדור על ראלטס .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. היכל התהילה
    yossi

אור אדום בוהר יוצא מן הפוקדור ולוקח את ראלטס פנימה.

הפוקדור מתנדנד בידך, ו...? ראלטס נתפס&#33;

הפוקימון החדש בצוות שלך הוא... ראלטס. []
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 07:46 PM
    yossi

אור אדום בוהר יוצא מן הפוקדור ולוקח את ראלטס פנימה.

הפוקדור מתנדנד בידך, ו...? ראלטס נתפס&#33;

הפוקימון החדש בצוות שלך הוא... ראלטס. []
    &#39;&#39;מצויין&#33;יש לי ראלטס בצוות&#33;&#39;&#39;
    אני אומר בשמחה , ומנסה לחפש נמרצות אחר הרקרוס , לאחר שאני מחזיר את צ&#39;ארמנדר לפוקדור , ושם אותו ואת ראלטס בחגורת הפוקימונים .

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Waluigi4Ever@Mar 6 2009, 07:10 PM

WolfMan

וופר מנסה להתחמק אך הפגיעה היא ישירה. וופר עף לאחור ווופר כעת מחוסל סופית ויוצא מן הקרב.
    "יש ידעתי&#33; כל הכבוד דרפיון ניצחון 11 ברציפות&#33;" המאמן רץ אל דרפיון ושוב קורא אליך בקול מזלזל:"לא נורא...כנראה זה היה גדול עליך&#33; לפעמים מפסידים ולפעמים מנצחים, ובמקרה שלך מפסידים&#33;" אתה מרגיש כעס רב וסקארבי קורא לעברו ומתחיל לריב עם דרפיון.
    "קדימה דרפיון בוא נלך מהמקום הזה, מתחיל להימאס לי לנצח..." אתה שומע את קולו של הנער ואחרי כמה שניות מחזיר את דרפיון לפוקדור והולך משם.
    "ררר..." אני רוטן בכעס, "כל הכבוד וופר..." אני ממלמל ומחייך אליו חיוך קטן אך מאוכזב, "אני שמח שנת את מיטב יכולתך" אני מוסיף, "עכשיו בואו ונלך למרכז הפוקימונים, תנוחו שם" אני אומר לאחר דקה והולך חזרה אל תוך העיר ומחפש את מרכז הפוקימונים.
    ε(●̮̮̃•̃)з

עמוד 8 מתוך 13 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •