מה זאת הביצה הזאת ואיך היא הגיעה אליי? :o
זאת ביצה שאומרת שמת לך פוקימון... היא בעצם כמו מיסינגנו, באג במשחק (כניראה משימוש בקודים). אם יש לך אותה אז נדפקת לגמרי בגלל שהיא אפשר להיפטר ממנה ואם אתה שם אותה במחשב היא מתפשטת, זאת אומרת שימותו לך עוד פוקימונים במחשב.
אפ יש לך אותה אני מציע לך להתחיל משחק חדש...
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
הפוקימון שמת הופך לBad Egg...אם לא השתמשת בקודים אז כניראה יש לך באג או שעשית גליץ' כלשהוא...Originally posted by omeriko2590@Mar 4 2009, 12:44 PM
אבל לא מת לי פוקימון ולא הישתמשתי בקודים @_@
טוב יש לי כבר שלושה כאלה אני מניח שאין ברירה T_T
לא, אם יש לך 5 פוקימונים והבד אג (Bed Egg) כל פוקימון שתיתפוס יכנס אוטומתית למחשב.Originally posted by omeriko2590@Mar 4 2009, 10:21 PM
ונגיד אני לא מכניס אותו למחשב והשישיה שלי מלאה הוא נעלם?
היא בערך כמו ביצה רגילה שלא בוקעת... אני לא יודע אם זה אפשרי, אבל אם אפשר להביא למישהוא אחר ביצה (בהחלפה) אז יהיה אפשרי גם את הבד אג (Bed Egg)..
יש במחשב אופצייה של Release (שחרור) אבל אפשר לשחרר רק פוקימונים ולא ביצים! זאת הבעיה...
אוי אני שונא את החרא הזה,בגלל זה הפסקתי לשחק ברובי (היו לי 7 פוקימונים כולם רמות 70
והם הפכו לי לbad eggs).
אני לא יודע אם זה עוזר אבל שים אותה בקבוצה במחשב שאין לך שם פוקימונים.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לא הבנתי, אתה ניפטרת ממנה או לא?Originally posted by omeriko2590@Mar 5 2009, 08:27 AM
אז זהו שניסיתי מהמחשב והיא הצליחה להימחק וחזרה לשישיה שלי עכשיו השישיה שלי מלאה והיא פשוט לא חוזרת (בינתיים)
סליחה ששאלתי..
(תתעלמו מהודעה זו-אם בכל זאת רוצים לענות לו אז רק בפרטי!-CaTiShinYSaMa)
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אין כותרת עניינית, הנושא ננעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)