איזה מעפן זה
קוראים לזה
אין ציקלופדיה
חיקוי עלוב של ויקיפדיה
ואי רק עכשיו קלטתי ששתי האתרים האלה על מערכת חינמית
ואני עודל א הבנתי למה ראיתי פעם אתר על פוקימון שנראה בדיוק כמוהם XD
איזה מעפן זה
קוראים לזה
אין ציקלופדיה
חיקוי עלוב של ויקיפדיה
ואי רק עכשיו קלטתי ששתי האתרים האלה על מערכת חינמית
ואני עודל א הבנתי למה ראיתי פעם אתר על פוקימון שנראה בדיוק כמוהם XD
רותם בוא תכתוב עלי משהו בבקשה
שיעמום
חן הקטן אןלי תשנה את הכינויש לך לחן הפלצן?
יונתו אולי תכתוב משהו עלי בווקפדיה
הנה הערך עלי
לחצו כאןרותם שמואלי אחד האנשים החשובים ביותר בהסטוריה של תולדות העם היהודי , והנה הסיפור עליו : רותם שמואלי נולד בעיירה חשוכה אשר קרויה "כפר ההרורים" [אם זה עיירה למה קוראים לה כפר ההרורים] הוא נולד כילד בעל כוחות מיוחדים , ורצח אנשים ללא הפסקה , אחד האנשים שעיצבן אותו אמר לו "הייללי , הייללי , האו האו , לה לה , היא." רותם הבין במה מדובר [לעזאזל איך] ואמר לו באנגלית "אולי אוכל להשתמש בכך , והפרסים ישלטו בעולם" [המומיה?] רותם מייד עזב את כל חפציו , למרות שלא היו לו , הוא החליט לברוח מכל הצרות שלו , משפחתו רדפה אחריו , לפתע מבין השלג שהתחיל לרדת הוא הבחין בשלט אשר מכוון ימינה ושמאלה , כמעין מפת דרכים , החץ לשמאל אומר "רוץ לכאן מהר לפני שהמשפחה שלך תתפוס אותך" והצד הימיני "כאן בטוח יתפסו אותך" , הוא רץ ימינה [אידיוט הרותם הזה הא?] לפתע הוא מבחין בשלט נוסף "גבעת הדממה" היה רשום על השלט , [זה מהסרט גבעת הדממה?] הוא המשיך לרוץ ולפתע נשמעת צפירה והכל מחשיך , הוא מחליט להסתתר מתחת לאחד הגגות , ונרדם.
רותם המסכן מתעורר במקום מוקף עצים , ורואה מין יצור עם ראש ואוזניים ארוכות בצבע ורוד בלבד. אומר לו היצור "אני חבר שלך! אני חבר שלך!" שואל אותו רותם "מי אתה בכלל?" עונה לו היצור המוזר "קוראים לי קורומון" [ידעתי שזה מוכר לי מאיפה שהוא , דיג'ימון לא?] רותם מחליט לברוח מקורומון , והולך לאיבוד.
הוא נמצא לבד על אי בודד כולו מלא בעצים , אינו יודע מה לעשות , לפתע הוא רואה חבורת קדמונים , עם נבוטים , מדליקים מדורה לצד המערה , מגדלים חתולי פרא בתור חיות מחמד , הוא פנה לאיש הזקן מביניהם , והתחיל לשאול אותו איפה הוא נמצא , האיש ענה לו "אני לא מדבר עברית" , ענה לו רותם "אבל הרגע דיברת \=" ענה לו הקדמון "טוב אז כנראה שאני לא יודע מה להגיד לך" רותם המאוכזב שאל אותו "אולי תגיד לי לפחות מה אני אמור לעשות פה , אני יודע שאני חזרתי בזמן , אבל איך אני מחזיר את הזמן קדימה?" עונה לו הקדמון "קדימה ?" אומר בזמן שמוציא פלאפון מכיסו "הלו , כן , תמכור תמכור , שיהיה חמישים אלף , תמכור" רותם לא הבין מה קורה פה , והלך למרפסת של המערה , וקפץ [הטינה] הוא נפל ונפל ונפל , ובאלבזור אחד שלח את גפניו ותפס אותו והעלה אותו למעלה. ולכן , רותם , החליט לבנות אתר על פוקימון , אז כנסו ---> http://pokemon-il.net
מגניב תעשה משהו כזה עלי
אין לי כח XD
בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה משהו עם בלייזיקאן בבקשה בבקשה בבקשה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)