אם אתם רושמים בזה קללות אני לא מוכן שתעשו לי! :angry: ואם כבר תעשו לי באנגלית!
יאי עוד שנייה אני מקום אחרון בעמוד ראשון של 10 הכותבים הגדולים של כל הזמנים ואני ב- 88% D=
חונך 54
אני יודע שאני רשעOriginally posted by aviv@Jul 10 2007, 09:43 AM
אתה רשע, בתור חן אתה ממש רשע :-( חן לא היה עושה לי את זה
חהחהחהחהחהחהחהחהחהחה :P
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
תפסיק להתלהב מזה....אם אתה עושה 400 הודעות ביום זה אומר שאין לך חיים.......אני כבר הפסקתי להפציץ בפורום הודעות, חשוב יותר להשקיע בפורום ואל בנוד. אצלי קצת מעל 50% זה הודעות בנוד, אצלך זה איזה 90%Originally posted by triner@Jul 10 2007, 09:48 AM
אם אתם רושמים בזה קללות אני לא מוכן שתעשו לי!:angry: ואם כבר תעשו לי באנגלית!
יאי עוד שנייה אני מקום אחרון בעמוד ראשון של 10 הכותבים הגדולים של כל הזמנים ואני ב- 88% D=
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אתה מדבר! אתה רוצה לפתוח כל הזהמן נו"ד, אתה ספאמר שעושה תוך פחות מחודש 2000 הודעות ואתה עוד מדבר עלי?Originally posted by aviv@Jul 10 2007, 09:50 AM
תפסיק להתלהב מזה....אם אתה עושה 400 הודעות ביום זה אומר שאין לך חיים.......אני כבר הפסקתי להפציץ בפורום הודעות, חשוב יותר להשקיע בפורום ואל בנוד. אצלי קצת מעל 50% זה הודעות בנוד, אצלך זה איזה 90%
והאמת שזה לא שאין לי חיים אלא שאין לי מה לעשות בחיים האלה אז אני פה...
כי אתם לא מגיבים ואני לא יכול לתת ציו ן!!!!!!!!!! ;!!!!!!!!!Originally posted by aviv@Jul 10 2007, 09:47 AM
אחי אתה ממש עיצבנת אותי...למה אתה פותח בית ספר ללימוד עיצוב אם אתה לא מגיב שם בכלל? זה מש מעצבן! סתם נרשמתי ועשיתי עבודות, לאל מדתי כלום בסוף!
זה קשה להגיב בפורומים האחרים בנוד לפעמים לא יבש בפורומים האחרים תמיד יבשOriginally posted by aviv@Jul 10 2007, 09:50 AM
תפסיק להתלהב מזה....אם אתה עושה 400 הודעות ביום זה אומר שאין לך חיים.......אני כבר הפסקתי להפציץ בפורום הודעות, חשוב יותר להשקיע בפורום ואל בנוד. אצלי קצת מעל 50% זה הודעות בנוד, אצלך זה איזה 90%
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
אני לא עושה 400 הודעות ביום! תראה לי יום אחד שעשיתי 300, אצלי 60% מההודעות הם בנוד! כל ה40% האחרים מושקעים בפורומים!@ אתה לעומת זאת, מששקיע 10% בפורום[משקיע >< מגיב פה ושם] וכל ה90% האחרים זה סתם דיבור בנוד! אני רוצה לפתוח נוד כדי להחליט בכלל על הכותרת כי יודעים שאני עושה כותרות יפות, זה שעשיתי 2000 הודעות תוך פחות מחודש, זה בגלל שהגבתי בכל הפורומים ואני מתעניין בכל התחומים בפורומים וכן אני גם מחובר לפורום הרבה זמן מהיום שלי,אבל זה מעצבן לראות אותך כותב מלא הודעות מתלהבות שאתה עושה 1000 הודעות ביום ושאתה כבר מגיע ל10 הכי גדולים ובלה בלה בלה....אני מעדיף לראות בנוד את סאי אומר לחן שהוא אוכל זבוביםOriginally posted by triner@Jul 10 2007, 09:51 AM
אתה מדבר! אתה רוצה לפתוח כל הזהמן נו"ד, אתה ספאמר שעושה תוך פחות מחודש 2000 הודעות ואתה עוד מדבר עלי?
והאמת שזה לא שאין לי חיים אלא שאין לי מה לעשות בחיים האלה אז אני פה...
אביב
אתה יכול גם להתעלם! אף אחד לא הכריח להגיב לי!Originally posted by aviv@Jul 10 2007, 09:55 AM
אני לא עושה 400 הודעות ביום! תראה לי יום אחד שעשיתי 300, אצלי 60% מההודעות הם בנוד! כל ה40% האחרים מושקעים בפורומים!@ אתה לעומת זאת, מששקיע 10% בפורום[משקיע >< מגיב פה ושם] וכל ה90% האחרים זה סתם דיבור בנוד! אני רוצה לפתוח נוד כדי להחליט בכלל על הכותרת כי יודעים שאני עושה כותרות יפות, זה שעשיתי 2000 הודעות תוך פחות מחודש, זה בגלל שהגבתי בכל הפורומים ואני מתעניין בכל התחומים בפורומים וכן אני גם מחובר לפורום הרבה זמן מהיום שלי,אבל זה מעצבן לראות אותך כותב מלא הודעות מתלהבות שאתה עושה 1000 הודעות ביום ושאתה כבר מגיע ל10 הכי גדולים ובלה בלה בלה....אני מעדיף לראות בנוד את סאי אומר לחן שהוא אוכל זבובים
כשאתה עושה 100 הודעות כאלה כן! מה אתה מצפה שתעשה 600 הודעות של "מי רוצה שישייה? נו משעמם לי תבקשו כבר!" ולא יבקשו ממך כאלה שגם מצ'עמם להם ואין להם כוח להביא לך תתמונות שאתה רוצה ואין לך כוח לחפש? זה לא שזה שילוב כן.....גם אינ יכול לעשות עם אנימציות של הפוקימונים, אבל אתה מגיב מיליון הודעות כאלה שהם 50% מההודעות שלך רק "משעמם לי,מי רוצה שישייה?וואי כמה הודעות כתבתי היום!" וזה כבר משגע! רוצים לדבר בנוד לא לשמוע את הקיטורים או ה...תענוגות שלך לגבי מספר ההודעות שלךOriginally posted by triner@Jul 10 2007, 09:57 AM
אתה יכול גם להתעלם! אף אחד לא הכריח להגיב לי!
אביב
שעמום
בואנה הילדים פה ממש ....לא יודע מה!@!@@!@! צופים איזה 600 ילדים ולא מגיבים, ועוד פתחתי נושא שהפורום חוגג 20 אלף הודעות ורק אחד הגיב! מה הקטע שלכם3.??21
אביב
בוקר טוב XD לפחות לירון כאן.Originally posted by Liron@Jul 10 2007, 10:29 AM
דוקר טוב.
[בוקר טוב]
אביב
עכשיו כבר לא צופים 600 צופים רק 2Originally posted by aviv@Jul 10 2007, 10:29 AM
בואנה הילדים פה ממש ....לא יודע מה!@!@@!@! צופים איזה 600 ילדים ולא מגיבים, ועוד פתחתי נושא שהפורום חוגג 20 אלף הודעות ורק אחד הגיב! מה הקטע שלכם3.??21![]()
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
בעע בגולד אני בעיר עם המכון השמיני [לא עברתי אותו]Originally posted by aviv@Jul 10 2007, 10:30 AM
בוקר טוב XD לפחות לירון כאן.
ויש לי:
מגניום רמה 55
נידוקינג רמה 50
או- הו רמה 40
לפרס רמה 42
הראקרוס רמה 50
ודרטיני רמה 27 [בשלבי אימונים S:]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)