http://news.il.msn.com/article.aspx?...entid=14772313
צריך תמיד לזכור מה נפצים יכולים לעשות...
http://news.il.msn.com/article.aspx?...entid=14772313
צריך תמיד לזכור מה נפצים יכולים לעשות...
ε(●̮̮̃•̃)з
אני מכיר המון סיפורים על זה,
הפסקתי עם השטויות האלה כבר בגיל צעיר.
כל שנה יש סיפור כזה...
כשמפוצצים שטיח על היד זה מה שקורה...
אני נזהר זה בחיים לא יקרה לי :]
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אני די פירומן, רק אתמול הדקלתי נרות כדי להמיס שוקולד מריר (יצא מעולה! טעם של בלילת בראוניז!) ואז התחלתי לשחק אם האש והחום עבר דרך הצלחת ועשה חור במפת השולחן, וזה גם קרה בעבר עם יותר אש וחור גדול יותר במפה, אבל בנפצים אני לא משתמש, הם מפחידים וגם פחות זמינים, אני אבל חולה על נפצי שום/שומים.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
בגלל זה יש את המשפט לא לשחק באש ><"
ראיתי את זה בחדשות, זה מפחיד.
כאילו-
תמיד בבצפר במדרכה שמחכים לאוטובוס, תמיד ישכמה שעושים נפצים,
פעם אחת היה תפיצוץ של הנפץ ואחד הילדים אמר כזה אוו, צרח כזה,
אבל לא ראיתי איפה הוא ><"
יותר מידי אנשים OO
מכווה שתלמדו לקח :/
רק חבל שכל הערסים שמשתמשים בזה לא רואים חדשות בכלל
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)