http://www.youtube.com/watch?v=_ywzR...eature=related מה אתם אומרים יש לזה הורדה?
http://www.youtube.com/watch?v=_ywzR...eature=related מה אתם אומרים יש לזה הורדה?
לא חשבת להיכנס לאתר www.fraps.com? זה מופיע כל שניה הכתובת הזאת בסרטון....
אישית לפי דעתי המשחק לא כזה ביג דיל.... ואני לא מתכוון לבדוק אם הפרפס הזה קשור....
בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)
קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ'ימצ'ר או צ'ימצ'ר קון, איך שבא לכם P:
~~~אני שומר שבת~~~
Yes!!! I'm agreen monkey!! so what
קרדיט לOB מפורום אחר
לדעתי זה סתם משחק משעמם.
אישית אני מעדיף האקים של משחקים מאשר יצירה בRPG MAKER שזה סתם...
וגם ראיתי יותר טובים שעשו בתוכנה הזו.
לא משהו.
למשחק הזה אין הורדה בינתיים! היוצר סתם יצר חלק מאוד קטן כדי לפרסם ביוטיוב...
לך תדע כמה עושים את זה... אבל עקב ביקוש רב מאוד יש לי הרגשה שהוא כן הולך לייצר את זה :P!
ודרך אגב, ChImChAr- ChAn האתר הזה זה האתר שממנו הוא צילם את הסירטון... אל תגיד לי שלא שמעת על התוכנה Fraps?!?!
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
לא מכיר אותו ואני לא יודע אם משו הכין אותו.
אבל יש משחק שנקרא POKEMON PC , שהוא תלת מימד והוא על המשחק.
ולפני משו כמו 9 שנים אחותי קנתה לי דיסק שבו היו המשחקים GOLD SILVER CRYSTAL + משחק נוסף שהוא בסגנון משחקי הגיים בוי , רק הוא יותר על הסדרה.
היו בו את צוות רוקט , והוא היה עם תמונות מהסדרה ולא אייקונים מרושלים S:
לא שמעתי עליה, סליחה על הבורות :POriginally posted by yMichael@Mar 3 2009, 07:41 AM
למשחק הזה אין הורדה בינתיים! היוצר סתם יצר חלק מאוד קטן כדי לפרסם ביוטיוב...
לך תדע כמה עושים את זה... אבל עקב ביקוש רב מאוד יש לי הרגשה שהוא כן הולך לייצר את זה :P!
ודרך אגב, ChImChAr- ChAn האתר הזה זה האתר שממנו הוא צילם את הסירטון... אל תגיד לי שלא שמעת על התוכנה Fraps?!?!
------------------------------------
זה באמת נראה שזה סתם חלק קטן מההתחלה כי הציגו שם רק רטטים (איך שלא אומרים רטטה ברבים)
המשחק בתכלס באמת לא כזה טוב, אבל נשפוט את זה יפה בתור התחלה של המשחק....
בזמן האחרון אתה מביא הרבה משחקים שנוצרו ע"י RPG MAKER ותבין שזה לא מדהים כי בתוכנה הזו אפשר להכין משחקים בגרפיקה הרבה יותר טובה ועם רעיון טוב זה יכול לצאת טוב אז תרגיע איתם קצת.
בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)
קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ'ימצ'ר או צ'ימצ'ר קון, איך שבא לכם P:
~~~אני שומר שבת~~~
Yes!!! I'm agreen monkey!! so what
קרדיט לOB מפורום אחר
נשמע מגניב, יש לך עוד מידע בשבילנו?Originally posted by YoRt3m@Mar 3 2009, 03:13 PM
לא מכיר אותו ואני לא יודע אם משו הכין אותו.
אבל יש משחק שנקרא POKEMON PC , שהוא תלת מימד והוא על המשחק.
ולפני משו כמו 9 שנים אחותי קנתה לי דיסק שבו היו המשחקים GOLD SILVER CRYSTAL + משחק נוסף שהוא בסגנון משחקי הגיים בוי , רק הוא יותר על הסדרה.
היו בו את צוות רוקט , והוא היה עם תמונות מהסדרה ולא אייקונים מרושלים S:
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)