Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    סמוך לקניון מלחה בירושליים (שממולו נמצא גם איצטדיון הכדורגל טדי) יצא טרקטור ובו נהג ערבי לניסיון פיגוע דריסה. כתוצאה מכך, 2 שוטרים נפצעו קל, והמחבל נורה ונהרג.

פיתחו חדשות. אני במקרה דפדפתי וראיתי שיש בערוץ 2 "עקב האירועים השתנו לוח השידורים" אז ישר אמרתי שקרה משהו. שמתי ואני צופה בזה עכשיו

קישור לכתבה: http://news.walla.co.il/?w=/1/1446761

2. משתמש מנוסה
    מרוב ניסיונות פיגועים זה כבר נהפך לשגרה,מזל שהמחבל נורה...
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

3. משתמש ספאמר
    פאק
    הפעם זה ממש נגמר בנס
    אמא שלי הייתה ממש קרוב לשםOO"

4. מנכ"ל לשעבר.
    לא צריך להעסיק ערבים בכאלה דברים.
    עדיף שיהיה נהג טרקטור יהודי, מאשר נהג טרקטור ערבי שבכל שנייה יכול לחטוף איזה שיגעון ולצאת לרחוב לדרוס אנשים...

5. משתמש מנוסה
    אין הערבים האלה משוגעים...
    בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)

קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ'ימצ'ר או צ'ימצ'ר קון, איך שבא לכם P:

~~~אני שומר שבת~~~

Yes!!! I'm agreen monkey!! so what

קרדיט לOB מפורום אחר

6. מייסד האתר והפורום

7. משתמש מנוסה
    נמאס מהם >>
    הם בכוח רוצים שיהיה לנו רייטינג בחדשות?! ס.ס"
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!

8. משתמש מנוסה
    שם: שנייה הוא באוטו אני מביא אותו
    נראה לי כל המחבלים הערביים אוהבים טרקטורים:X כמו ילד בן שלוש...
    האם זה מעיד משו על האינטיליגנציה שלהם?

9. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    Originally posted by ABD@Mar 5 2009, 05:11 PM
    נמאס מהם >>
    הם בכוח רוצים שיהיה לנו רייטינג בחדשות?! ס.ס"
    אותי?
    לא הצחקת >.>
    חשים...
    אין מה להגיד צריך לעקור אותם מהשורש

10. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    פיצה-קון, שלא תלכלך לי על דרוזים.
    1) לדרוזים יש מוטיבציה גבוהה בטירוף לשירות קרבי בצה"ל, כנראה אפילו יותר מלישראלים.
    2) דרוזים הם לא ערבים, הם דרוזים, הם נעלבים או אומרים שהם ערבים, הם לא מזדהים איתם.
    3) הדת הדרוזית קובעת שעל הדרוזים להיות נאמנים למדינה שבה הם חיים, במקרה שלנו- ישראל.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

11. משתמש מנוסה
    אכן,

דרוזים זה בעצם פלג מהאיסלאם.
    גם להם אסור משקעות חריפים אבל רמת האירוח שלהם גבוה, ובכללי הנאמנות.
    יש להם ערכים יותר טובים ממך, תאמין לי.

המקדשים שלהם מוחבים, ולא יכולים להצטרף לדת שלהם, כי הם מאמינים שיש גלגול נשמות, ושבהתחלה היה מספר מוים- וככה זה ישאר.
    יש רק "מסגד" אחד פתוח בפקיעין אם תרצה..

זו דת מסתורית,
    ורק שתדע הם מאוד נחמדים.

רק עכשיו בעזה נהרג דרוזי אחד, שאח שלו למד עם חברות שלי בבצפר, כרגע הוא בריאלי.
    אתה לא מבין איך הם בכו בבית הספר.
    החייל הזה היה בבית הספר שלי, אז םג המורים חלקם בכו.

שתבין,
    בגלל הנאמנות שלהם, הם מחכים להתגיייס לצבא&#33;
    מחכים&#33;
    להגן על המולדת וארצצם&#33;&#33;

בכל מקרה,
    כשעשיתי סקי אמא שלי התקשרה ואמרה לנו ><"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

12. משתמש מנוסה
    דרוזים הם לא רעים ... המוסלמים הדוחים האלה כן &#33; שילכו להתפלל על הירח ויחנקו אמןןןןןןן
    בפיגוע הקודם אבא שלי היה בבנק וכמעט נפגע &#33; אני הייתי מחייה את המחבל ויורה בו שוב עם הוא היה פוגע (חס וחלילה) מזל שהוא מת .
    אמא שלו אומרת ככה : " הוא היה ילד טוב &#33; שלא פגע בזבוב &#33;" שקרנים כולם &#33; הוא רצח זבובים מהולדתו &#33;

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •