Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    *הנושא מכיל מידע על המשך הסדרה*

נחשף פרק 118 בסאגת DP.
    הפרק ישודר ביפן ב-12/3/09.
    שם הפרק: PokéRinger! Big Decisive Sky Battle!!
    תרגום חופשי: פוקרינג'ר! קרב שמים גדול והחלטי!!
    מידע שידוע על הפרק: פול ישתתף בפרק הזה יחד עם הHonchkrow שלו.
    בנוסף גם סטארביה של אש יופיע בפרק.
    PokéRinger זו התחרות שהייתה בפרק שבו התפתח טיילו לסוואלו בעונת האנדווס.
    כנראה שפול ואש יתחרו שניהם בתחרות עם פוקימוני המעופף שלהם.
    תזכורת-Honchkrow של פול הופיע לאחרונה בפרק DP100, שם הוא נלחם מול הטרטוויג של אש והביס אותו בקלות, למרות שבמהלך הפרק טרטוויג התפתח.

השערות שלי:
    סטארביה השתתף רק ב-2 מכונים עד עכשיו, ומכיוון שהמכון האחרון הוא מכון החשמל, אני דיי בטוח שהוא ישתתף במכון הקרח, למרות שהוא חלש מול מתקפות קרח.
    צריך לזכור שבמכון הקרח 2 מהפוקימונים הם גם מסוג עשב, ומתקפות מעופף משפיעות רגיל על סוג קרח, אז סטארביה כנראה יקח חלק במכון.
    יכול להיות שבפרק הזה הוא יתפתח (הוא מתפתח ברמה 34 במשחקים), למרות שזה מוקדם יחסית אבל גם ההתפתחות שלו מסטארלי הייתה מוקדמת.
    או שהוא יתחיל בסדרת אימונים כלשהי או ילמד מתקפה חדשה.
    תהיה כמובן תחרות קשה בינו לבין Honchkrow, שהרי סטארביה נלחם רק פעם אחת נגד פול כסטארלי ועוד הפסיד.
    שלא נדבר שהוא הפסיד לסטארלי אחר שהיה לפול, שאותו הוא שחרר ישר אחרי הקרב.
    בנוסף אני חושב שג'ימס יכנס גם לתחרות, שהרי הוא עשה מזה עניין מאוד גדול שהתחרות הזו הייתה בפעם הקודמת. הוא בטח יכנס עם יאנמגה של ג'סי.

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    כתבת בטעות "פוקרינג'ר" במקום "פוקי'רינגר"
    המילה ringer מבוססת על ring (טבעת) ו-er (סיומת שמתארת מקצוען)
    וכידוע, את המילה ring מבטאים רינג ולא רינג'
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    לדעתי סטרביה הולך להתפתח במהלך התחרות.

4. JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 20 2009, 02:30 PM
    לדעתי סטרביה הולך להתפתח במהלך התחרות.
    הוא לא יתפתח לפחות עד הליגה

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@Feb 20 2009, 07:39 PM
    הוא לא יתפתח לפחות עד הליגה
    אם זה כך, אולי אש השתמש בגלייקסור, לא ראינו אותו הרבה זמן משתתף בקרב משמעותי (חוץ מלפני 2 מכונים)

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by Jeff hardy@Feb 20 2009, 10:13 PM
    אם זה כך, אולי אש השתמש בגלייקסור, לא ראינו אותו הרבה זמן משתתף בקרב משמעותי (חוץ מלפני 2 מכונים)
    גלייסקור לא ישתתף בתחרות, ידוע כבר שסטארביה יופיע בפרק וישתתף בתחרות.
    ובכלל גלייסקור היה רק בקרב המכון האחרון, בסיבוב האחרון והשיג לאש את התג השישי שלו.

• משתמש מנוסה
    זה יהיה נדוש אם סטרביה יתפתח בזמן התחרות

• משתמש מנוסה
    למה נדוש? זה כל היופי שבדבר
    אני מקווה שסטארביה יתפתח

• משתמש מנוסה
    כן אבל זה כבר היה אם סוולו זה לא יהיה יפה אם יהיה עוד פעם
    אולי אש יפגוש שם את מי שהיה חבר שלו בתחרות הקודמת אם סוואבלו

• משתמש מנוסה
    ראיתי את הפרק שהיה היום ביפן ולפי הספויילר סטארביה הולך להתפתח בקרב הגמר מול פול.

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by Jeff hardy@Mar 5 2009, 08:12 PM
    ראיתי את הפרק שהיה היום ביפן ולפי הספויילר סטארביה הולך להתפתח בקרב הגמר מול פול.
    אין צורך לסמן בצהוב, כי זה נושא של ספוילרים.
    זה קצת מפתיע, כי הוא מתפתח ברמה 34, וצ&#39;ימצ&#39;ר שמתפתח ברמה 14 עדין לא התפתח.
    זה אומר שסטארביה של אש ברמה מאוד גבוהה.
    וזה כבר הפוקימון שני של אש שמתפתח במהלך קרב עם Honchkrow של פול.
    מעניין אם עוד פוקימונים של אש יתפתחו בזמנים כאלה :blink:

נראה פרק מעולה, מחכה לשבוע הבא.

הספוילר:

http://www.youtube.com/watch?v=Tx917...eature=channel

זה בסוף הסרטון.

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    עזבו אותכם מהרמות שבהם הם מתפתחים, כי הרי אין דרך לדעת באיזה רמה בכלל הפוקימון נלכד וכמה ניסיון הוא צובר מכל קרב.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •