Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    מה הסיכויים למצוא איוי בבית של העשיר ההוא חחח???
    כאילו הסיכויים גדולים או קטנים?

2. מייסד האתר והפורום
    אני לא יודע כל כך לענות על השאלה שלך , אבל יש פה מדריך לקבל איוי חינם
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4989

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by YoRt3m@Mar 6 2009, 12:33 PM
    אני לא יודע כל כך לענות על השאלה שלך , אבל יש פה מדריך לקבל איוי חינם
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4989
    כבר קבלתי אותו אבל אני רוצה לתפוס עוד איויים לפתח אותם

4. מייסד האתר והפורום
    Originally posted by -YoNi-@Mar 6 2009, 12:39 PM
    כבר קבלתי אותו אבל אני רוצה לתפוס עוד איויים לפתח אותם
    תשיג דיטו ותעשה רבייה :S
    או שתלך לגן הטרופי ותחפש שם.

5. מורחקים
    Originally posted by -YoNi-@Mar 6 2009, 12:15 PM
    מה הסיכויים למצוא איוי בבית של העשיר ההוא חחח???
    כאילו הסיכויים גדולים או קטנים?
    כדי למצוא איווי בבית של הגן הטרופי, עליך יום-יום לדבר עם העשיר, הוא פעמיים ישאל אותך yes/no, ובאותם פעמיים עליך לענות yes, ולאחר מכן, הוא יגיד שהוא קם היום בבוקר, וראה X אחד שבא ונתן לו נשיקה בלחי. לאחר מכן העוזר מגמגם וטוען שאין X בגן הטרופי הזה. אז האיש העשיר לוחש לו באוזן שכדי לא לצאת שקרן סטלן ללכת ולהביא Xים לגן הטרופי.
    X יכול להיות כלמיני פוקימונים, וכל יום X מתחלף בפקימון אחר. העיקרון של הפוקימונים האלה הוא שהם חמודים (הרי כולם "נותנים לו" נשיקה בלחי D=)
    הנה הרשימה האפשרית:

Meowth
    Bonsly
    Jigglypuff
    Pikachu
    Eevee
    Azurill
    Porigon
    ועוד כמה.
    כאשר הפוקימון הזה נמצא בtropy garden, ישנם 10% סיכויים לקרב נגדו עם כמובן סיכוי לתפוס אותו.
    בשעה 12 בלילה בדיוק (ע"פ השעון של הDS שלך...) הפוקימון "עוזב" את הtropy garden, ותצתרך לחכות עד ששוב בשיחה הבאה שלך עם האיש העשיר הוא יזכיר את אותו הפוקימון.
    אני מקווה שזה עונה לך על כל השאלות.

6. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אמנם כל יום בא פוקימון אחר אבל כל פוקימון נשאר בגן למשך יומיים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. משתמש מנוסה
    ואפשר לשמור לפני שמדברים עם האיש וכל פעם לכבות ולהדליק עד שיוצא את הפוקימון שאתה רוצה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •