אני צריך לדעת מתי הביצה של ראילו בוקעת(כמה זמן לוקח בעיקרון לביצה לבקוע) ובאיזה רמה ראילו כשהוא בוקע החוצה?????????????? בבקשה תגידו לי
אני צריך לדעת מתי הביצה של ראילו בוקעת(כמה זמן לוקח בעיקרון לביצה לבקוע) ובאיזה רמה ראילו כשהוא בוקע החוצה?????????????? בבקשה תגידו לי
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
בוקע ברמה 5.
הוא יבקע לך אחרי 6400 צעדים במשחק.
הוא בוקע ברמה 1 ולא ברמה 5.Originally posted by YoRt3m@Mar 6 2009, 12:48 PM
בוקע ברמה 5.
במשחקים הישנים יותר הפוקימונים בוקעים ברמה 5.
ביהלום,פנינה ופלאטינום הם בוקעים ברמה 1.
במשחקים החדשים
בקיעת ביצים היא דבר יותר מורכב.
הוסיפו את רמה "1" שהיא קודמת לרמה 2 שהייתה המינימום האפשרי בכל המשחקים הקודמים, כולל כולם.
פעם רמה 5 הייתה נחשבת לרמה סטנדרטית להתחלה: הפוקימון שהתחלת איתו היה ברמה 5, אם היית מבקיע ביצים התוצר היה ברמה 5, וגם פוקימונים שמקבלים ממאמנים אחרים היו ברמה 5.
כעת הביצים ב/D/P/Pl הרבה יותר מתקדמות ויכולות לבקוע ברמה 1 שזה יותר שימושי כי כך נוכל לאמן את הפוקימון אימון EV מרמה יותר מוקדמת.
כדי לדעת מתי ביצה תבקע, תוכל להיכנס לעמוד הזה שנמצא בסרבי, בו תוכל לחפש פוקימון שאליו אתה רוצה להבקיע את הביצה, ותראה בסרגלים התחתונים משהו שנקרא base egg steps.
המספרים שמופיעים שם הם עגולים, אך המספר שצריך כדי להבקיע שונה מהמספר העגול הזה. מספר הצעדים עולה ככל שהתהליך מורכב יותר (אם הוא לומד egg moves) ויורד אם התהליך הרבה יותר פשוט (אם מדובר באותם שני פוקימונים ממין זכר ונקבה ואין שום מתקפת egg move)
ככה שאם כתוב לי 5000 צעדים, ואני רוצה ללמד את הפוקימון egg moves כנראה שייקח לי בסביבות 5000~5100 צעדים.
אם קבלת את ביצת הריולו המסויימת הזאת ממאמן, זה ייקח בסביבות 6400 צעדים.
לא ניראלי ברמה 1 חבר שלי אמר לי שהוא בקע לו ברמה 5 וגם לי יש את הביצה ואני כבר צאדתי משו כמו 1000 צאדים מאז אבל ברמה 5 הוא בוקע
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
הוא לא בוקע ברמה 5 ><"Originally posted by dudiat10@Mar 6 2009, 03:41 PM
לא ניראלי ברמה 1 חבר שלי אמר לי שהוא בקע לו ברמה 5 וגם לי יש את הביצה ואני כבר צאדתי משו כמו 1000 צאדים מאז אבל ברמה 5 הוא בוקע
כל פוקימון שיבקע לך ב DPP יהיה ברמה 1 בלבד...
איך אני עושה שהוא יאהב אותי???
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
קשה לעשות חיפוש בפורום?
עניתי על זה מאות פעמים.
הנה:
יש 2 דרכים עיקריות לגרום לו להיות שמח:
קודם כל לתת לו Soothe Bell.
1. ללכת איתו 37,632 צעדים שהוא בשישיה שלך. אם הוא מחזיק Soothe Bell אז זה 18,816 בלבד.
אם הוא מביצה, אז צריך רק 12,416 עם החפץ או 24,832 בלי החפץ.
2. פה חובה החפץ-לתת לו 49 ויטמינים (מעלי סטטוסים). אם הוא מביצה-אז רק 34.
ויש את הדרך הרגילה, שהיא ללכת איתו הרבה, להלחם איתו, לדאוג שלא יפצע, לתת לו ויטמינים וכדומה.
בכל כל שלב תעלה אותו רמה ביום והוא יתפתח.
איפה אני מוצא את הshoot bell הזה?
בוקע ברמה 1Originally posted by YoRt3m@Mar 6 2009, 12:48 PM
בוקע ברמה 5.
אני יענה לך על הכל טוב?
תשאל אותי, אני יסביר לך הכל לאט ובצורה מסויימת שתבין.
קוד ID זה קוד, שכל מאמן מקבל.
נכון בתפריט המשחק יש את השם שלך? תלחץ עליו. שמה ליד התגים שקיבלת בכרטיס אתה אמור לראות את הקוד.
עכשיו תבחר את אחד הפוקימונים בשישייה שלך, ותלחץ על SUMMARY , ושם בלשונית הירוקה הראשונה, זאת עם הציור האדום של המחשב תראה שיש שם את סוג הפוקימון, OT (זאת אומרת, למי הוא שייך) ומתחת לזה, ID no והקוד.
לכל הפוקימונים שאתה תפסת ואתה הבקעת מביצים, ואתה פיתחת יהיה את הקוד הזה.
לכל משחק יש את הקוד שלו. הקוד שלי הוא 35007. זה לא הקוד שלך, נכון?
ותראה, ריולו בוקע מביצה, ומתפתח רק אם הדברים הבאים קורים:
1. הוא שמח (אני יסביר לך איך לשמח אותו)
2. הזמן עכשיו הוא אור יום (לא ערב, ולא לילה, בוקר יום וצהריים זה בסדר)
3. הוא איתך בשישייה.
נכון במסך התחתון שלך יש כל מיני מסכים? ונכון אתה יכול להחליף אותם?
אתה צריך להחליף למסך שבו אתה רואה את כל מי שאצלך בשישייה כזה נוסע וזז כל הזמן ומתנגשים זה בזה. אם יש לך מסך כזה, תעשה מה שאני אומר לך, אם לא, תעוף לעיר Eterna, ותלך למרכז פוקימונים. במרכז תדבר עם אישה אחת (שסתם עומדת) והיא תעשה שיהיה לך את המסך הזה. עכשיו כשיש לך את זה, אתה תראה את כל הפוקימונים שלך כמו במעין משחק כזה, מסתובבים במסך, ומתנגשים זה בזה, עכשיו אם אתה לוחץ עם העט שלך על פוקימון אחד, הוא נעצר ואתה רואה כמה הוא שמח. לב אחד קטן: כמעט שמח
לב אחד גדול: הוא סתם במצב-רוח טוב
שני לבבות קטנים: הוא אוהב אותך
שני לבבות גדולים: הוא בשיא השמחה
ככה בודקים שמחה.
עכשיו איך משמחים?
יש כמה דרכים. כדי לשמח פוקימון, צריך קודם כל לעוף לעיר Hearthome, שמה יש בצד שמאל>>> שתי יציאות, אחת למטה, ואחד שמאלה.
אתה צריך לרדת למטה. קיצר תמשיך בשביל עד שתגיע למעין אחוזה גדולה. למקום קוראים Troppy Garden Pokemon Mantion
פעם באה שאומרים את השם תזכור על איפה מדובר! שמה תעבור בין החדרים, אתה אמור למצוא באחד מהם חפץ בצורת פעמון, שקוראים לו Soothe Bell.
פוקימון שמחזיק אותו נהיה שמח הרבה יותר בקלות.
עכשיו איך משמחים?
דרך אחת, היא לתת לפוקימון את אחד מהחפצים הבאים:
Calcium
Protein
Iron
Carbos
Zinc
אם אתה משתמש על הפוקימון שלך באחד מהחפצים הבאים, השמחה שלו עולה בצורה משמעותית. תבדוק אם יש לך כאלה.
עוד דרך היא שבעיר: Veilstone ליד המכון למטה יש שני בתים עומדים אחד ליד השני, תלך לשמאלי יותר >>>> ובתוכו יש אישה בלונדינית, שתעשה שהפוקימון הראשון שבשישייה שלך יהיה שמח אפילו יותר. שים את ריולו קדימה, ותדבר איתה, היא תשמח אותו.
ואחרון חביב: הדרך הכי קלה: ללכת הרבה ולהילחם הרבה. על כל צעד זה נחשב שריולו נמצא איתך, וזה כמו מעין זמן חברה. בדיוק כמו שזה נשמע, אתה סתם הולך והוא נהיה שמח.
אחרי שהוא שמח כולה אתה צריך לעלות רמה, ואז ריולו מתפתח.
תהנה מהלוקאריו שלך.
תודה
http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/1191048.gif
=http://www.pokeplushies.com/feed/1191048]Click here to feed me a fruir=http://www.dinomon.com]Get your own at Dinomon
מתוך חוקי פורום פנינה ויהלום:
ואתה אומנם חדש, אבל להגיב בנושא שההודעה האחרונה בו הייתה יותר משנה אחורה?14. אסור לפרסם הודעה בנושא שההודעה האחרונה שכתובה בו היא מלפני יותר משבועיים.
דבר כזה מכונה "הקפצה" והוא אסור למעט 2 מכרים:
א. מותר להקפיץ כל נושא נעוץ.
ב. מותר להקפיץ מדריך בתנאי שהקישור למדריך מופיע בנושא אשכול עזרים & מדריכים.
כל שאר המקרים אסורים בהחלט.
שלא נדבר שהתשובה שלך בכלל לא עוזרת לפותח הנושא.
הוא יודע שיש מספר צעדים, הוא רצה את המספר המדויק.
מה גם שכבר ענו לו.
תקרא חוקים!
ננעל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)