Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה

Death Note ~ דת' נוט
    ז'אנר: פסיכולגיה, דרמה, מיסתרון, שונאון
    מס' פרקים: 37 (+ספיישל סיכום)
    מיועד לגילאים: 14+ (האנימה אינה כוללת כמעט דם פרט לכך שמיקאמי דוקר את עצמו בסוף הסדרה ומאטסודה יורה בראיטו)

עלילה~
    יאגאמי ראיטו, תלמיד מצטיין בן 17 ביפן מוצא מחברת בבית ספרו עליה רשום Death Note - מחברת המוות.
    כאשר נוגע במחברת הוא נוכח לגלות שיניגאמי בשם ריוק אשר הוא הבעלים של מחברת המוות.
    ריוק מסביר לראיטו על מחברת המוות, במידה וראיטו ירשום שם של אדם במחברת אשר פנוי ידועות לו, האדם ימות.
    ראיטו מחליט לנסות בביתו את המחברת על פושע ושניות ספורות לאחר מכן דווח שאותו הפושע מת מהתקף לב.
    ראיטו שלא מאמין לכך שהמחברת עובדת, מחליט לנסות אותה. כאשר ראה אדם מציק לבחורה אשר הציג את שמו קודם לכן, רשם ראיטו את שמו ושניות ספורות לאחר מכן האדם נדרס ומת. ראיטו ההמום נוכח לגלות שהמחברת עובדת.
    ראיטו מבין שזה מה שהוא תמיד רצה, עולם ללא פשע שבו הוא יהיה האלוהים בו והוא מחליט לרשום את שמותיהם של פושעים רבים.
    אך לאחר מכן שפושעים רבים מתים תוך זמן קצר, ממנה הFBI את גדול הבלשים - אל לאולייט שיפתור את המצב.

עונות~

עונת דת'נוט הראשונה(והיחידה)~

אז ככה,אומנם לדט'נוט יש עונה אחת ויחידה, אך מעולה. בעונה זו בערך בשלושת הפרקים הראשונים מתגלה הסיפור עם ריוק, ראיטו גם מתחיל לצאת למסע ההרג בזכות המחברת וריוק נהנה מכל מוות. L מצטרף באחד הפרקים כדי לרגל אחרי קירה והעונה מסתיימת די לא ברור,יש הרבה שאלות שלא היה להן עדיין תשובה בסיום העונה אז מי יודע אולי תהיה עונה שנייה או שמשאירים לנו לחשוב על ההמשך.

דמויות~
    יאגאמי ראיטו ~ Yagami Light

הדמות הראשית בסדרה.מוצא את המחברת של ריוק ומתחיל במסע ההרג שלו לעולם בו הוא יהיה האלוהים.
    הוא בן 17 ותלמיד מצטיין וחכם מאוד, הגאוניות שבו נראת במהלך כל הסדרה.

ריוק ~ Ryuuk

השיניגאמי בעל מחברת המוות של ראיטו. כמו ראיטו הוא אוהב הרג. ריוק מאוד אוהב תפוחים והוא אומר שבשבילו תפוחים זה כמו סיגריות לבני אדם.

אל ~ L

בלש מקצוען שמונה בידי הFBI לעצור את קירה. לא פעם ולא פעמיים הוא חושד בראיטו על אף שלעיתים מגדיר אותו כחברו ואומר שראיטו אינו מסוגל להיות קירה.
    אל מאוד אוהב לאכול מתוק.

מיסה אמאנה ~ Misa Amane

בעלת מחברת המוות השנייה. היא בעלת עייני שיניגאמי, משמע היא יכולה לראות את שמו ותוחלת החיים של כל אדם פרט לאדם המחזיק במחברת המוות. כאשר היא מוצאת בראיטו, היא מגלה שהוא קירה ומספרת לו שהיא הקירה השני ומבקשת ממנו להיות חברה שלו. מיסה היא שחקנית בנוסף לכך.
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

2. משתמש ספאמר
    סיקור נחמד אבל לא יותר\:
    התחלת אותו טוב
    אבל משם רק נפלת-
    אין פאקין קישור לפרקים
    ס"כ שירבטת שורה על כול דמות שלא עוזרת בשיטS:
    הבאת טונות של ספויילרים!()________()

עריכה:
    פתאום קלטתי שגם העלילה לא מנוסחת מדהים\:
    ואתה כל הזמן מוסיף עוד מילים ביפנית שקשורות לסדרה ולא מפרש
    ~.~

ובכלל לא צריך אישור בשביל סיקור.~.~

3. משתמש מנוסה
    לא רשמת פירוש למילים כמו שיניגאמי, קירה (למרות שמבינים לפי מה שאמרת - האדם שמחזיק במחברת המוות).... אין פרקים אחי, איך אנחנו אמורים לראות את הסדרה? לא נורא זה בסדר בתכלס סיקור דיי נחמד
    בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)

קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ'ימצ'ר או צ'ימצ'ר קון, איך שבא לכם P:

~~~אני שומר שבת~~~

Yes!!! I'm agreen monkey!! so what

קרדיט לOB מפורום אחר

4. משתמש ספאמר
    שישי=מוות, גאמי= לא זוכר כבר, אבל המשמעות הכוללת היא "אל מוות" (לא אל ה-מוות)
    קירה זה סתם בא מהמילה קילר\:

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Inuzuka-Kiba@Mar 8 2009, 07:45 AM
    שישי=מוות, גאמי= לא זוכר כבר, אבל המשמעות הכוללת היא "אל מוות" (לא אל ה-מוות)
    קירה זה סתם בא מהמילה קילר\:
    טנקס
    בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)

קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ'ימצ'ר או צ'ימצ'ר קון, איך שבא לכם P:

~~~אני שומר שבת~~~

Yes!!! I'm agreen monkey!! so what

קרדיט לOB מפורום אחר

6. משתמש מנוסה
    גאמי=מלאך אז זה אומר שיניגאמי זה מלאך מוות

Click here to feed me a Rare Candy!
    Get your own at Pokeplushies!

קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה

קרדיט לאליאב על הצ'או בסמל אישי
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team&#33;&#33;</span></span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •