Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: התחפשתם היום?

מצביעים
14. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • כן, ואני יודע למה להתחפש גם שנה הבאה!

1 7.14%
  • כן, אבל אני לא בטוח למה אתחפש שנה הבאה.

4 28.57%
  • כן, אבל סתם זרקתי על עצמי פאה ולבשתי ביגוד מצחיק.

2 14.29%
  • לא, לא היה לי רעיון.

0 0%
  • לא, זה מנהג טפשי וילדותי.

3 21.43%
  • לא, לא היה לי כוח.

1 7.14%
  • לא, לא היה לי זמן

1 7.14%
  • אחר?

2 14.29%
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27
  1. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    לא, כי אין לי שום סיבה להתחפש היום.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

2. משתמש מנוסה
    התחפשתי למאריו וחברה שלי ללואיג'י
    אני חושבת שכיף להתחפש ולא משנה באיזה גיל זה שמח וססגוני וזו לא רק התחפושת זו אווירת פורים שגורמת לי שמחה

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

3. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    התחפשתי לגיבור-על יהודי, SUPER-JEW! כמו החולצות האלה שמוכרים בירושלים.
    אני חושב שאתה אף לא גדול מידי לתחפושות כל עוד יש איזו מסגרת שעושה מסיבת פורים (בצפר, משרד, מועדון, וכו'...)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    "לא, זה מנהג טפשי וילדותי"
    מכיתה ג&#39; לא התחפשתי...

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

5. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    אחר סקר טוב...
    ולא, ל היתי בבית הספר היום לא היה לי כוח וגם לא רציתי

6. משתמש מנוסה
    אני לא מבין את אלה שחושבים שזה טפשי וילדותי וגם עם כן מה רע ליהיות טפשי וילדותי ליום אחד
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

7. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    Originally posted by bxhl2@Mar 8 2009, 08:03 PM
    אני לא מבין את אלה שחושבים שזה טפשי וילדותי וגם עם כן מה רע ליהיות טפשי וילדותי ליום אחד
    סוג של בושה...
    ילדים שחשים ת&#39;צמם יותר מדי חושבים שזה טיפשי
    אבל צריך להתעלם מהם

8. ~TyLeR~
    Guest
    אני לא חש את עצמי אבל מבחינתי זה ילדותי להתחפש בגילים של +15

• משתמש מנוסה
    מי שחש ת&#39;עצמו(תירגע CaTiShinYSaMa אני יודע שאתה לא חש ת&#39;עצמך) רק עושה את עצמו יתר קטן כי מי שמעל בר מצווה לא חייב אבל טוב שהוא יעשה מנהגים של החג..
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

• משתמש מנוסה
    תיראה אני לא מיתכוון למי שעבר את גיל 16 17 ככה אבל מישהוא אמר פה שבכיתה ג הוא הפסיק להיתחפש אני בכיתה ג עוד היתחפשתי לשודד ים בכיתה ד לקוסם וזה ממשיך עד היום=]
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

• משתמש ספאמר
    אני התחפשתי
    כי אני לא מבוגר (וצבוע) כמו כולכם ואני לא עומד לומר שבוגר כמו כולכם,
    אבל אני יודע משהו חשוב-
    הכי בוגר
    זה להודות בצד הילדותי שלנו ולהכיר בו[:

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    ושוב אתם נגררים לויכוחים מיותרים, מי שאומר שהוא בוגר מידי בשביל זה הוא לא צבוע, הוא באמת מרגיש ככה, הוא פשוט טועה :P
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •