Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20
  1. היכל התהילה
    אני יודע שיש מקום לבוא בטענות לדברים שטרינר העלה, ובעיקר לטון שבו הוא השתמש על מנת לומר את דבריו. אבל אני חושב שיש פה פתח לתקן את הדברים, כפי שטרינר הציע, כפי שרותם הציע וכפי שכולם היינו רוצים.
    לא הרבה מבינים את העובדה שפה זה פורום, פורום באינטרנט, אנחנו לא רצים לממשלה, אין לנו פה אג'נדה, ולא יזיק לאף אחד להתגמש לטובת דרישת הגולשים פעם בכמה זמן.

אני שמתי לב לאחרונה שלמנהלים קל להפיל את אלכס למשבצת "הבחור הרע", אחרי הכל, הפורום נשאר נקי, כולם באים בטענות לאלכס וזה נשאר כמו שנאמר - שקט תעשייתי. אבל זה לא אמור להיות ככה. יש פה כמה וכמה טענות שהועלו בפני ההנהלה ושנפסלו טרם עת.

נושא הדיבורים - מכיוון שפוקיבלוק אינם קיימים יותר, אני לא רואה סיבה למה אנחנו צריכים להיות הפוקיבלוק הבא. שינינו את ההתנהגות מאנדרדוגים שעושים את הקטע שלהם, לחבורה מפלצתית שפשוט אוסרת על כל דבר שקיים.

נושא הפורומים - הוצע באותו יום לפתוח פורומים חדשים, והועלו פה כמה נושאים ממש אבל ממש טובים. אם לי היה מילה בניהול, הייתי מכניס כמה נושאים בתור ניסיון זמני. וחבל שהכל יורד פה לטימיון. רציתם השקעה? אנשים רצו להשקיע, ופתאום סגרתם להם את הדלת בפנים עם תשובה שלילית.

נושא משחקי תפקידים - אני התכוונתי לפתוח משחק תפקידים נושא האח הגדול בפורום, ונתקלתי בחוק החדש - "יש לבקש אישור ממנהל הפורום", וואלה, אני בקלות יכול לומר שיש למנהל הזה מספר דברים ללמוד בתפקיד, ואחד מהם זה שכל אחד יכול לתרום. בסופו של דבר ירדתי מהעניין.

נושא הכיווץ - אני לא ראיתי הודעה אחת שצידדה בנושא הכיווץ. עשיתם את זה מבלי להתייעץ איתנו, שיקרתם שתחזירו את המצב הקודם עוד במוצ"ש שעבר ועכשיו אתם פשוט מטאטאים את זה במטרה שאנשים ישכחו מעניין. לא חראם?

אני קורא פה לאלכס, לרותם, לניצן ולכל גולש שאיכפת לו!
    אפשר להחזיר את הצבע לפורום ואת החיוך לגולשים.
    תהיו פוקימונס, אל תהיו פורום אחר. תתקנו את מה שהגולשים רוצים ואת מה שהעלאתי פה בטופיק, בואו לקראיתנו, תפסיקו לתת לאלכס את התפקיד של השוטר הרע ואני מאמין שהפורום יחזור לקדמותו.

תודה.
    HITMAN

2. ~TyLeR~
    Guest

נושא הדיבורים - מכיוון שפוקיבלוק אינם קיימים יותר, אני לא רואה סיבה למה אנחנו צריכים להיות הפוקיבלוק הבא. שינינו את ההתנהגות מאנדרדוגים שעושים את הקטע שלהם, לחבורה מפלצתית שפשוט אוסרת על כל דבר שקיים.
    אני אגיב רק בקשר לנושא הדיבורים.
    נושא הדיבורים פועל לפי זמנים עכשיו ולא לפי כמות הודעות כי ככה אנו רוצים לגרום למשתמשים לא להשקיע רק בנו"ד אלא גם בפורמים אחרים גם כן ואם זה יהיה לפי כמות הודעות נגיד ב100 הנושא יסגר,המשתמשים ישקיעו רק בנו"ד וכל שאר הפורמים יהיו יבשים,ככה אנו נותנים למשתמשים הזדמנות להשקיע גם בפורום אחרים שזה יכול לתרום לפורום הזה.

עכשיו בנוגע לשאר,אני משאיר זאת לרותם או לאיילון או ליוסי להגיב והשאר גם כן.

• משתמש ספאמר
    היטמן סאן, אני תומך בכל מה שאמרת.
    הכיווץ מחרפן אותי. הרזולוציה של המחשב שלי ושל הילה לא מושלמת כמו שלכם, אז אי אפשר אם הקקי הזה כבר!
    העיניין של הפורומים החדשים באמת שאיכזב. ההנהלה סותרת את עצמה-
    שיניתם את התנהלות הנו"דים בשביל השקעה, ודחיתם את ההשקעה היחידה שהוצעה פה\:
    אני לא אגיב בנושא משחקי התפקידים, כי יש גבול לטאקט שלי ואני מכיר בו. אני מוכן לדבר על כך בפרטיות.
    התחלה תמכתי בעיניין נושא הדיבורים-
    אבל עכשיו שיניתי את דעתי אכב כמה דברים מכריעים:
    הדבר מפריע להתנהלות. אנשים לא קולטים שאין נו"ד ביום רביעי ופותחים מלא נושאי ספאם; הנו"דים לפעמים לא נפתחים אפילו עד יום שישי;ולעזאזל, אם המשתמשים פה לא רוצים להשקיע, אי אפשר להכריח אותם. בכל קהילת פורומים יש כאלו.
    אבל סף ההשקעה לא עלה מאז ההתנהלות של הנו"Sים ככה, במיוחד כי יש רק כמה משתמשים שהיו משקיעים באמת בפורום, ואני מדבר על, היטמן, הילה, דני ואיתי, שכשהם לא פעילים בפורום הזה קר ועצוב פה.

• YoRt3m
    Guest
    נושא הפורומים - לאנשים יש דעות שונות , הדעה שלי בנושא הפורומים שהם לא היו מתאימים לפורום הזה ובגלל זה לא קיבללתי אותם , מצטער אם זה היה נשמע קצת רע.

נושא הצימצום - הרחבנו את הפורום ביום ראשון מ- 75 אחוז רוחב ל-85 רוחב וזה הרבה :S
    אם נגדיל נצטרך למחוק את התמונות שיש בראש הפורומים.

נושא הדיבורים - אין לי יד בזה , זה ידוע שכולם רבים עם אלכס ואלכס רב עם כולם XD
    הוא לא אשם , הוא בסך הכל עושה את תפקידו

נושא התפקידים - אני בדיוק שלחתי על זה למנהל הפורום הודעה פרטית לפני שבוע.

• משתמש ספאמר
    Originally posted by YoRt3m@Mar 8 2009, 10:29 PM
    נושא הצימצום - הרחבנו את הפורום ביום ראשון מ- 75 אחוז רוחב ל-85 רוחב וזה הרבה :S
    אם נגדיל נצטרך למחוק את התמונות שיש בראש הפורומים.
    אני יכול להיות כנה איתך?
    היא לא יפה מאוד במילא -_-

---
    בקשר למת"פ, אני רוצה לאמר ש-
    לאלאלא!
    החוק עצמו בסדר גמור
    הבעיה היא הרף של המנהל\:
    נגיד
    איך משחקים שהרקע שלהם הוא-
    "היום תקבלו את הפוקימון הראשון שלכם אתם מול בית של הפרופסור מה תעשו?"
    עוברים כזאת סלקציה?
    וגם אם הם הגיעו לפני החוק הם משחקים שמלכלכים את מת"פ \:
    התחרות החדשה שמתקיימת במת"פ לא קשורה בכלל למשחקי תפקידים בשיט-
    ישר לפנאי ובידור :huh:
    אני לא אמשיך מכאן כי יש לי הרבה דברים בוטים לאמר והם יעליבו את המנהל וילבינו פניו ברבים.

אבל
    אני חושב
    בעצם
    אני כבר לא בטוח\:

למה אין לאנימה ומנגה מנהל?U_U

• היכל התהילה
    רותם היקר!
    אני לא בא לומר לך מה לעשות,
    אני ממזמן כבר לא חלק אינטגרלי במערכת פה.
    אבל אני כן יכול לומר שאפשר לנסות.

אפשר לנסות לחזור לשבוע בלבד לנו"ד רגיל בלי חוקים,
    ואפשר לנסות לגרום לאנשים להשקיע מאהבה ולא מאיומים,
    ואפשר לפתוח פורום חדש וניסיוני לשבועיים - שלוש שבועות,
    ואפשר לנסות.

כי תמיד יהיה אפשר לחזור למצב הקודם (העכשווי).

• ~TyLeR~
    Guest
    אבל גם לפני זה לא היה השקעה רבה בפורומים האחרים והפעם אנו מנסים לגרום להם להשקיע על מנת שהפורמים האחרים לא יהיו יבשים.

אז מה אתה מציע עכשיו היטמן בנוגע לנושא דיבורים??

בנוגע לשאר הדברים שלך,אני מסכים איתך,אפשר לנסות.

• משתמש ספאמר
    הייתה*
    כמו שהיטמן סנפאי אמר~
    אפשר לתת לאנשים להשקיע מרצונם החופשי ולא מהשעמום\:
    אתה לא קראת את החפירה שלי, נכן אלכס?S:

• ~TyLeR~
    Guest
    אבל אם ניתן לנו"ד להתקיים לפי כמות של הודעות ויהיה נו"ד זמני כל הזמני אנשים לא יעשו זאת וישקיעו רק בנו"ד...ויש כאלו שיתמכרו לנו"ד אז אתה רוצה שהרוב פה יתמכרו לנו"ד וכל שאר הפורמים יהיו יבשים כמו תפוח רקוב ויבש בדבש?זה לא הפתרון,הפתרון הוא חלב!! כן חלב!!! סתם סתם... XD

הפתרום הוא מה שיש עכשיו לדעתי...

• היכל התהילה
    בנושא של אלכס - באמת אלכס תמיד יוצא האיש הרע..אבל הוא רק עושה את העבודה שלו שאני יכול להגיד לכם שזה לא פשוט! בכלל לא!
    בריבים בין משתמשים תמיד הצד שתאשים יעלב, ירצה לפרוש, ישנא אותך, יקלל אותך ולכן תצא האיש הרע וגם "בוחר צדדים."
    ובמקרים רגילים של נתינת אזהרות - משתמשים יעשו הכל כדי להוריד את האזהרות שלהם ואפילו הבאנו את נושא הורדת האזהרות שלדעתי אנחנו נורא מפנקים אתכם בו.
    ולמרות זאת, יש מקרים שאנחנו לא שותקים עליהם אבל המשתמשים ינסו להצדיק את עצמם, וכמו במדינה שלנו וכמו בבחירות, להצדיק את עצמם זאת אומרת להכפיש אחרים שבדרך כלל זה אלכס.
    (אם לא הבנתה כל זה היה כדי להראות לך שזה לא רק המנהלים האחרים שגורים לאלכס להראות רע)

נושא הדיבורים - מילה במילה מה שאלכס אמר עם תוספת:
    אנחנו, המנהלים לא יכולים להכריח אתכם להשקיע ולכן זה תלוי בכם - המשתמשים להשקיע בפורומים, כבר חשבנו על עשרות רעיונות להפעיל את שאר הפורומים אבל בכל אחד היה פגם קטן שהפריע, אז אני קורא לכם, למשתמשים לחשוב על רעיונות שיפעילו את שאר הפורומים(חוץ מתחרויות כי תחרות באה ועוברת ואז הפורום שוב שומם), כמובן שהדרך הכי פשוטה היא שפשוט תשקיעו בפורומים אחרים.

נושא הפורומים - קשה לנו לפתוח פורומים חדשים כשאין לנו ביטחון מלא שישקיעו בהם.
    כי בדרך כלל מוסיפים פורומים כשפורום עמוס מדי..אבל אצלנו אין את זה, שזה לא דבר טוב, אבל הנקודה היא שאנחנו לא יודעים אם אתם מבטיחים להשקיע, ויהיו איזה 2-3 משתמשים שישקיעו לאיזה חודש ואז כמו כל השאר יעברו לנו"ד.

נושא משחקי תפקידים - תקן אותי אם אני טועה אבל אתה מתלונן על זה שהוא לא נותן טוב אישורים? כמו שאתם יודעים אין נוסחא לדעת אם משחק תפקידים ראוי או לא ולכן עדיף מאשר להתלונן - להגיד מה הבעיות הספציפיות ומה לשפר וכו'..

נושא הכיווץ - אני לא אגיב על זה כי זה פחות העיסוק שלי אלא של רותם.
    בברכה,
    אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים.
    <div align=\"Center\">

</div>

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by Inuzuka&#045;Kiba@Mar 8 2009, 10:34 PM
    התחרות החדשה שמתקיימת במת"פ לא קשורה בכלל למשחקי תפקידים בשיט-
    ישר לפנאי ובידור :huh:
    אם אתה מדבר על החידון שפתחתי, אז אני מזכיר לך שהפורום לא נקרא "משחקי תפקידים" אלא "חידות, תחרויות ומשחקים", ולכן זה ממש מתאים לשם.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש ספאמר
    Originally posted by Tom Pokemon@Mar 9 2009, 06:36 PM
    אם אתה מדבר על החידון שפתחתי, אז אני מזכיר לך שהפורום לא נקרא "משחקי תפקידים" אלא "חידות, תחרויות ומשחקים", ולכן זה ממש מתאים לשם.
    אני מדבר על החידון כדורגל-.-
    וקיבלתי אותה תשובה מהמנהל&#092;:

• משתמש מנוסה
    הנושא של אלכס-אני מסכים עם איילון עם כל מה שהוא אמר.

נושא פורומים חדשים - לפי שדעתי צריך לתת לזה צ&#39;אנס לשבועיים ככה, לפי דעתי זה יכול להשתלב יפה ויאהבו את זה...

נו"ד-שישאר ככה, כי זה באמת מיבש ת&#39;פורומים האחרים ומשעמם בהם.... אפשר לתת צ&#39;אנס זה כן..... ואם משאירים את זה ככה אז לפי דעתי בגלל שיש התעכבויות בפתיחת הנו"דים אז מדלגים ישר בלי לשאול שאלות-"לא פתחת, בעיה שלך, אתה לא יכול לדפוק את כולם" ככה אני חושב.

חת"ם- לפי דעתי אפשר לפתור את בעיות משחקי הפוקימון העלובים (בלי להעליב כן?) אבל רק אלה שלא מושקעים, בפתיחת יותר משחקי פנטזיה כאלה במקומם, כי הפוקימון זה כבר חרוש, ואין כבר שום רעיונות חדשים אז בגלל זה אין למשתמשים כוח לחשוב על רעויונות חדשים, כי כמעט ואין כאלה, לעומת זאת ניקח לרגע את הרעיון שלי שהצעתי עכשיו, יהיה הרבה אפשרויות חדשות כי עדיין לא הלכו בכיוונים של רעיונות לנושאי משחק אחרים, ואפשר כל נושא העיקר שלא יהיה כל הזמן אותו נושא והפורום ישאר חד גוני.
    בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)

קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ&#39;ימצ&#39;ר או צ&#39;ימצ&#39;ר קון, איך שבא לכם P:

~~~אני שומר שבת~~~

Yes&#33;&#33;&#33; I&#39;m agreen monkey&#33;&#33; so what

קרדיט לOB מפורום אחר

• with great power comes great responsibility
    נראה לי שזאת פעם ראשונה שאני מסכים אתך-בהכל
    מנהל טוב לא עובד רק לפי הספר,הוא גם יודע להתגמש פה ושם (אלכס)
    לא סתם יש טענות על אלכס-הוא נשמע כמו שוטר סמוי ונגיד לי אין על מה לדבר איתו כי אנחנו ההפך אחד מהשני...
    אז יוצא שאני אומר את X וחושב שזה בסדר
    והוא לא חושב שזה בסדר
    בגלל זה רבתי אתו
    חוץ מזה השפה שלו מעצבנת-הוא חייב להתנשאות מול המשתמשים...
    הוא לא יכול להשתלב בחברה למרות הגיל והשוני.

תראו..
    לפני החוקים בנו"ד היינו מיוחדים
    וואלה נו"ד כל הזמן זה הדבר הכי כיף שיש
    תתחשבו בכאלה שלא מתים על משחקי תפקידים או שהמשחקי תפקידים פה לא מעניינים אותם.

לגבי החוק חת"מ-אני ממש נגד זה
    יכול להיות משחק לא הכי מושקע של ילד קצת קטן...
    אבל הנושא יהיה מעניין-הוא יתחיל עם 3 אנשים
    הוא יעשה את המשחק מעניין ויבואו עוד 6...
    רצון של ילד זה דבר חזק-הוא יכול להמשיך עד עמוד 200 גם בלי דף פתיחה ענק.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

• משתמש מנוסה
    אני רציתי להעתיק את החתימה שלי מפה לפורום אחר ובדיוק ראיתי את הנושא.
    אני הולך להגיב רק לגבי חת"מ, כי שום דבר אחר בפורום העקום הזה לא ממש משנה לי.
    זה שמעלי, לפורום צריכה להיות רמה. אף אחד לא הולך להתקדם מתגובות כמו "אני הולך לאילחם בפוקמונים"[השגיאה בכוונה]. ההמשך הוא "אתה רעיתה פוקימון צ&#39;ריזרד רמה טריליארד מה תעשה". אנשים צריכים לדעת שלקרוא לכזה דבר משחק תפקידים. אם מישהו רוצה את המקור של המשחק, שיראה כמה דפים לוקח משחק תפקידים שולחני שיפנה אליי במסן. חוק האישור מעולה ויוצר סינון. הסינון עצמו לא מספיק נוקשה ולכן הפורום ממשיך להיות מוצף במשחקי פוקימון מפגרים חסרי עלילה וחסרי קמצוץ של מקוריות. עוד כשחזרתי לפורום כדי לנסות לשפר את חת"מ, ראיתי אור בקצה המנהרה, נפתחו שלושה משחקים שעוברים את הרף הנורמאלים[גם הם לא היו ברמה הכי גבוהה שאפשר אבל שיפרו בהחלט את רמת הפורום הירודה.] הבעיה במשחקים אלה שאף שחקן[אם אפשר לקרוא להם שחקנים] לא יודע לרשום רקע בסיסי. המשחק של אמיר נכשל כי אף שחקן לא יודע לכתוב רקע ושני המשחקים האחרים הותירו לשחקנים להרשם עם רקע מינימלי שלא מוסיף כלום על הדמות. ברגע שהבנתי שכולם פורשים מהפרויקט שלי בגלל סיבות מעצבנות[ ציטוט:" חשבתי שזה יהיה משחק שישפר את רמת המשחק שלי...". WTF? ברגע שתדע לשחק תדע לפתוח משחק. אני לא פתחתי את שני המשחקים שלי לפני שכתבתי לפחות חמישה רקעים ועברתי על כל הרקעים של המשחקים בפורום[אחר]. אני לא אומר שלמשחק חייב להיות דף ראשי מפוצץ. להפך, לפעמים קצר זה קולע. אבל קצר מידי, לא עיניני, לא מקורי וחסר שמץ של מחשה לא באמת יוצר משחק על רמה.
    אמרתי את שלי בפעם האלף,ביי.

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •