אני יודע שיש מקום לבוא בטענות לדברים שטרינר העלה, ובעיקר לטון שבו הוא השתמש על מנת לומר את דבריו. אבל אני חושב שיש פה פתח לתקן את הדברים, כפי שטרינר הציע, כפי שרותם הציע וכפי שכולם היינו רוצים.
לא הרבה מבינים את העובדה שפה זה פורום, פורום באינטרנט, אנחנו לא רצים לממשלה, אין לנו פה אג'נדה, ולא יזיק לאף אחד להתגמש לטובת דרישת הגולשים פעם בכמה זמן.
אני שמתי לב לאחרונה שלמנהלים קל להפיל את אלכס למשבצת "הבחור הרע", אחרי הכל, הפורום נשאר נקי, כולם באים בטענות לאלכס וזה נשאר כמו שנאמר - שקט תעשייתי. אבל זה לא אמור להיות ככה. יש פה כמה וכמה טענות שהועלו בפני ההנהלה ושנפסלו טרם עת.
נושא הדיבורים - מכיוון שפוקיבלוק אינם קיימים יותר, אני לא רואה סיבה למה אנחנו צריכים להיות הפוקיבלוק הבא. שינינו את ההתנהגות מאנדרדוגים שעושים את הקטע שלהם, לחבורה מפלצתית שפשוט אוסרת על כל דבר שקיים.
נושא הפורומים - הוצע באותו יום לפתוח פורומים חדשים, והועלו פה כמה נושאים ממש אבל ממש טובים. אם לי היה מילה בניהול, הייתי מכניס כמה נושאים בתור ניסיון זמני. וחבל שהכל יורד פה לטימיון. רציתם השקעה? אנשים רצו להשקיע, ופתאום סגרתם להם את הדלת בפנים עם תשובה שלילית.
נושא משחקי תפקידים - אני התכוונתי לפתוח משחק תפקידים נושא האח הגדול בפורום, ונתקלתי בחוק החדש - "יש לבקש אישור ממנהל הפורום", וואלה, אני בקלות יכול לומר שיש למנהל הזה מספר דברים ללמוד בתפקיד, ואחד מהם זה שכל אחד יכול לתרום. בסופו של דבר ירדתי מהעניין.
נושא הכיווץ - אני לא ראיתי הודעה אחת שצידדה בנושא הכיווץ. עשיתם את זה מבלי להתייעץ איתנו, שיקרתם שתחזירו את המצב הקודם עוד במוצ"ש שעבר ועכשיו אתם פשוט מטאטאים את זה במטרה שאנשים ישכחו מעניין. לא חראם?
אני קורא פה לאלכס, לרותם, לניצן ולכל גולש שאיכפת לו!
אפשר להחזיר את הצבע לפורום ואת החיוך לגולשים.
תהיו פוקימונס, אל תהיו פורום אחר. תתקנו את מה שהגולשים רוצים ואת מה שהעלאתי פה בטופיק, בואו לקראיתנו, תפסיקו לתת לאלכס את התפקיד של השוטר הרע ואני מאמין שהפורום יחזור לקדמותו.
תודה.
HITMAN